בן זונה ברק בכר,פעמיים הראת לנו את המנהרה ולא הוצאת אותנו החוצה ועם המזדיינים הפאלחים האלה עלית…
לא נשכח ולא נסלח יאללה עוף כבר לאירופה אין לך מה לחפש כאן.
רציתי לקבור את עצמי אחרי ההעפלה של מכבי ת"א לצ'מפיונס, הייתה הרגשה שהם בדרך לעשות שימון מזרחי לליגה.
פה לא כזה מפריע לי. למרות הכל שמח בשביל בכר ואני חושב שבטווח הארוך השלד שלהם יתפרק לגמרי בשנה-שנתיים הקרובות הרבה בזכות ההעפלה.
הולכת להיות עונה שיגעון לטופ 3 בתקווה שגם אנחנו וגם מ.ת"א נשלים את העבודה.
אני תמיד הייתי בדעה שאם רוצים לעשות משהו העונה אז צריך לברך על ההעפלה של מכבימחיפה לאלופות.
מעבר לעובדה שהם נמצאים עכשיו בשיא הכושר בשלב מוקדם,הראש שלהם יהיה שם.
את מי תעניין בני ריינה שיהיה להם ריאל מדריד בסמי?
ולכבי הכסף? אמרו אותו הדבר על אותה מכבי חיפה ועל מכבי תא ובסוף לא קרה כלום כי אין כאן הגבלת זרים וככל שיעמיסו את הסגל זה מבורך.
בכר זה האיש שביום שיילך הכל יתפרק שם כמו מגדל קלפים.
אני תמיד הייתי בדעה שאם רוצים לעשות משהו העונה אז צריך לברך על ההעפלה של מכבימחיפה לאלופות.
מעבר לעובדה שהם נמצאים עכשיו בשיא הכושר בשלב מוקדם,הראש שלהם יהיה שם.
את מי תעניין בני ריינה שיהיה להם ריאל מדריד בסמי?
ולכבי הכסף? אמרו אותו הדבר על אותה מכבי חיפה ועל מכבי תא ובסוף לא קרה כלום כי אין כאן הגבלת זרים וככל שיעמיסו את הסגל זה מבורך.
בכר זה האיש שביום שיילך הכל יתפרק שם כמו מגדל קלפים.
מדויק.
מכסת הזרים שלהם סגורה ואין להם איזה חואן פאבלו להקריב ברגע האחרון.
מה הם כבר יכולים לעשות? לשפוך 3 מיליון יורו על כנעאן? הישראלים היחידים שבאמת יכולים לשנות משהו כבר סגרו במכבי ת"א.
בכל מקרה הכסף של הצ'מפיונס הרבה פחות מפחיד כל עוד יש את הקונפרנס. הטופ 3 יכניסו המון כסף לקופה אם יצליחו לשמור על יציבות במפעל.