תקשורת ספורט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: תקשורת ספורט

שליחה על ידי שיש »

תאכלס אפשר לתפוס את צ'ארלטון בביצים פשוט לא לקנות במחירים האלה. הכח אצלנו, ברגע שאנשים יצאו מאזור הנוחות שלהם ויעשו משו אז יזוזו דברים עד אז נמשיך לבכות פה...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שיש כתב:תאכלס אפשר לתפוס את צ'ארלטון בביצים פשוט לא לקנות במחירים האלה. הכח אצלנו, ברגע שאנשים יצאו מאזור הנוחות שלהם ויעשו משו אז יזוזו דברים עד אז נמשיך לבכות פה...
בדיחה טובה.
השם השני של ישראלים זה פראיירים. על כל אחד שיחרים אותם - 100 אחרים יכנעו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב: בדיחה טובה.
השם השני של ישראלים זה פראיירים. על כל אחד שיחרים אותם - 100 אחרים יכנעו.
פראיירים ובכיינים.....

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

לא מבין אנשים שקונים את הערוץ.
3 דקות באינטרנט ואתם מוצאים שידורים לכל משחק אפשרי, כולל ליגת העל.
אלה אותם אנשים שאחרי זה בוכים על 50 שקלים של עלייה במנוי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

avivgolan כתב:לא מבין אנשים שקונים את הערוץ.
3 דקות באינטרנט ואתם מוצאים שידורים לכל משחק אפשרי, כולל ליגת העל.
אלה אותם אנשים שאחרי זה בוכים על 50 שקלים של עלייה במנוי.
עם כל הכבוד, אי אפשר באמת לסמוך על זה שכל שבת אתה תמצא לינק. ואי אפשר לדעת שכל הלינקים יעבדו.

שלא לדבר על אנשים כמוני וכמו הרבה אחרים אני מניח כאן, שבשבת וראשון כל הטלוויזיות בבית דלוקות על 53 ו-54 פשוט כי הם מספקים תוכן איכותי.

אז עכשיו להתיחל להתעסק בלמצוא לינק לכל משחק ומשחק? זה ממש לא כזה פשוט כמו שכולם מציגים את זה, ואנשים שעושים את זה על בסיס קבוע יודעים כי הם נתקלו בקשיים.

50-60 זה עוד מחיר סביר. גם 80 שקל ל4 ערוצים זה סביר, אין מה לעשות, הם נותנים לך המון בתמורה לתשלום. מעל 100 שקל, גם 4 ערוצים, זה כבר מוגזם, ויגרור פתיחת מחאה, שבסופו של דבר תסתיים בזה שהם יורידו את המחירים.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב: עם כל הכבוד, אי אפשר באמת לסמוך על זה שכל שבת אתה תמצא לינק. ואי אפשר לדעת שכל הלינקים יעבדו.

שלא לדבר על אנשים כמוני וכמו הרבה אחרים אני מניח כאן, שבשבת וראשון כל הטלוויזיות בבית דלוקות על 53 ו-54 פשוט כי הם מספקים תוכן איכותי.

אז עכשיו להתיחל להתעסק בלמצוא לינק לכל משחק ומשחק? זה ממש לא כזה פשוט כמו שכולם מציגים את זה, ואנשים שעושים את זה על בסיס קבוע יודעים כי הם נתקלו בקשיים.

50-60 זה עוד מחיר סביר. גם 80 שקל ל4 ערוצים זה סביר, אין מה לעשות, הם נותנים לך המון בתמורה לתשלום. מעל 100 שקל, גם 4 ערוצים, זה כבר מוגזם, ויגרור פתיחת מחאה, שבסופו של דבר תסתיים בזה שהם יורידו את המחירים.
שנה שלמה אני עושה את זה. תמיד יש. יש אתרים שמשדרים את הערוצים האלה מסביב לשעון (את כל ערוצי הספורט הישראלים).
זה פשוט.

בנאדם שמשלם את הסכום הזה לא יכול להתבכיין על זה שזה יקר. הוא לא חייב, יש אלנטרנטיבות לא פחות טובות.
צריך לצאת קצת מאזור הנוחות של ללחוץ על 54 וזה שם, אם להשקיע עוד דקה בלשים את האתר ולחבר את המחשב זה מסובך אז מה אני אגיד.

סמל אישי של משתמש
The red one

avivgolan כתב:
שנה שלמה אני עושה את זה. תמיד יש. יש אתרים שמשדרים את הערוצים האלה מסביב לשעון (את כל ערוצי הספורט הישראלים).
זה פשוט.

בנאדם שמשלם את הסכום הזה לא יכול להתבכיין על זה שזה יקר. הוא לא חייב, יש אלנטרנטיבות לא פחות טובות.
צריך לצאת קצת מאזור הנוחות של ללחוץ על 54 וזה שם, אם להשקיע עוד דקה בלשים את האתר ולחבר את המחשב זה מסובך אז מה אני אגיד.
אתה יודע שהעולם לא כזה מושלם, נכון?

יש אנשים שאין להם חיבור אינטרנט מהיר שיכול להריץ את השידור חלק. או מחשב מהיר. או ידע איפה מחפשים.

אני, אישית, ניסיתי כמה וכמה פעמים לינקים לחברים מאתרים goalim4u וnivdal ורציתי לראות אם זה עובד. זוכר פעם אחת ששידור עבד לי 15 דקות בלי להתקע, כל שאר הפעמים, תמיד היו תקיעות שהעיבו על החוויה. ויש לי אינטרנט מהיר ומחשב מהיר. ופה אני מדבר איתך רק על שידורים ישראלים..שידורים מחו"ל אני יודע שיש דרכים הרבה יותר טובות כמו תוכנות שיתוף (סופקאסט, ACEסטרים), אבל גם זה - ממש לא נגיש לכל אחד ואחד.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

avivgolan כתב:
זה פשוט.

לראות משחק באינטרנט על HD זה כמעט ולא קיים, רק בתשלום, ואז לא עשית כלום.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב: אתה יודע שהעולם לא כזה מושלם, נכון?

יש אנשים שאין להם חיבור אינטרנט מהיר שיכול להריץ את השידור חלק. או מחשב מהיר. או ידע איפה מחפשים.

אני, אישית, ניסיתי כמה וכמה פעמים לינקים לחברים מאתרים goalim4u וnivdal ורציתי לראות אם זה עובד. זוכר פעם אחת ששידור עבד לי 15 דקות בלי להתקע, כל שאר הפעמים, תמיד היו תקיעות שהעיבו על החוויה. ויש לי אינטרנט מהיר ומחשב מהיר. ופה אני מדבר איתך רק על שידורים ישראלים..שידורים מחו"ל אני יודע שיש דרכים הרבה יותר טובות כמו תוכנות שיתוף (סופקאסט, ACEסטרים), אבל גם זה - ממש לא נגיש לכל אחד ואחד.
לא אמרתי שזה נגיש לכל אחד ואחד. אבל אם אני מדבר על רוב האנשים הצעירים רובם עושים את זה בלי בעיה.
ושוב, אני לא יודע באיזה בעיות אתה נתקל. אני לא נתקלתי.
ואגב, אתה תראה שבסוף זה יהיה 100 שקלים וגם לזה אנשים יתרגלו.
אם אנשים יבינו שכדי לסבול קצת בשביל להרוויח הרבה בעתיד אז יהיה לכולנו טוב יותר,
אבל אנשים בוכים וממשיכים הלאה.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

nir767676 כתב: לראות משחק באינטרנט על HD זה כמעט ולא קיים, רק בתשלום, ואז לא עשית כלום.
זה קיים. חוץ מזה שאם בשביל ה-HD אתה מוכן לשלם מאה שקל אז בכבוד.
הכל עניין של הרגל.

סמל אישי של משתמש
The red one

avivgolan כתב:
הכל עניין של הרגל.
שוב, זה לא רק בגלל ה-HD. אתה מציג את זה לא נכון.

זה בגלל ה-HD, זה בגלל העברית, זה בגלל חוסר הרצון/יכולת להשיג שידורים מהאינטרנט, זה בגלל ההיצע שיש שם. יש שם משחקים שאני לא הייתי רואה אם לא הייתי מנוי לערוצים, אבל בגלל שאני במחשב וזה מאחורי הגב אז יוצא לי לראות עוד כדורגל ולהחשף לעוד קבוצות/שחקנים , מה רע ?

אם אנשים יתרגלו ל100? לא יודע...

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

בתור אחד שרואה הרבה משחקים באינטרנט,

שידורים למשחקים בחול אפשר למצוא בsopcast/acetream באיכויות מעולות ובלי תקיעות+ שדר ופרשן באנגלית, שבשבילי לפחות זה בונוס.

שידורים מהארץ זה יותר בעייתי, יש בערך שני אתרים שמשדרים, nivdal ו-passim.tv (לשעבר goalim4u) ואין שידורים לתוכנות.

אם אין לינק טוב, נדפקת, ותקיעות יש תמיד ברמה כזאת או אחרת. בא נגיד שאין מה להשוות את זה לטלוויזיה, גם לא HD.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

avivgolan כתב:
הכל עניין של הרגל.
עם כל הכבוד אי אפשר לראות משחק בsd . עדיף כבר לא לראות כלום.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

במשחקים היחידים שבאמת מעניין לראות אני נמצא.כל השאר זה בונוס.
מבחינתי האינטרנט מספיק טוב בשביל לחכות לפנדל של זהבי ואז להבין שההמשך כבר לא מעניין. תקצירים סוגרים את הפינה.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

אתם מקובעים, לא יותר מזה.
זה רק נראה לכם נורא. סהכ איכות קצת פחות טובה זה לא שמיים וארץ אני רואה כל שבוע כולל את כל היורו.
אבל תמשיכו לשלם 100 שקל לחבילה.
נחכה שהיא תעלה גם 120 ונעשה שוב את הדיון הזה, לאורך השנים זה לא יעצור. וזה יחמיר גם באפיקים אחרים לא רק בתשלום פר ערוץ אלא זה גם יהיה פר משחק. ואז נדבר.

שלח תגובה