הבעיה זהה לזו שהייתה אצלנו אשתקד (במימדים קטנים יותר מן הסתם). לא בעיה של כסף אלא בנייה עקומה ויוהרה, חשבו שלא משנה מה יעשו הם בונים קבוצה שתתחרה על אירופהאסי, דגים כתב:אם הייתי אוהד נתניה הייתי שואל עכשיו איפה הכסף. כמעט 4 מיליון יורו הוא קיבל על דיה סבע ועלי מוחמד.
עונת 2019-2020- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2019-2020- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- ForeverRed
נכון שזה עוד מוקדם, אבל אותי מעניין אם אתם עדיין חושבים שנתניה וקרית שמונה הן דוגמא ומופת לבחירת זרים?
כן אהForeverRed כתב:נכון שזה עוד מוקדם, אבל אותי מעניין אם אתם עדיין חושבים שנתניה וקרית שמונה הן דוגמא ומופת לבחירת זרים?
יש פה כמה סקאוטרים ברמה עולמית שאם זה היה תלוי בהם ג'יימס אדניי היה נרכש במיליון יורו אחרי מחזור אחד
אבל לאיפה הכסף הזה הלך? הם לא עשו רכש. הביאו רק שחקנים חופשיים ושחקני ליגה לאומית. כל ה-4 מיליון יורו הלכו למחלקות נוער ומשכורות לאלמוג כהן? לא נראה לי. משהו שם מסריחdor69 כתב: הבעיה זהה לזו שהייתה אצלנו אשתקד (במימדים קטנים יותר מן הסתם). לא בעיה של כסף אלא בנייה עקומה ויוהרה, חשבו שלא משנה מה יעשו הם בונים קבוצה שתתחרה על אירופה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
איך אתם אוהבים לעוות.ForeverRed כתב:נכון שזה עוד מוקדם, אבל אותי מעניין אם אתם עדיין חושבים שנתניה וקרית שמונה הן דוגמא ומופת לבחירת זרים?
אף אחד לא אמר שהן דוגמה ומופת.
חד משמעית מוצלחות יותר מאיתנו בנושא הזה וזה בעיקר תעודת עניות בשבילנו, לא התלהבות יתרה מהן
- ForeverRed
הדשא של השכן קלאסי.bs war כתב:
איך אתם אוהבים לעוות.
אף אחד לא אמר שהן דוגמה ומופת.
חד משמעית מוצלחות יותר מאיתנו בנושא הזה וזה בעיקר תעודת עניות בשבילנו, לא התלהבות יתרה מהן
כשאתה מגדיר זר כמו היקה כהצלחה אז כאן נעוצה הבעיה.
אני מגדיר מועדון שמתיימר לרוץ לתארים וכבר 3 שנים לא פגע בזר ככישלון.CrazyRed7 כתב:כשאתה מגדיר זר כמו היקה כהצלחה אז כאן נעוצה הבעיה.
אבל תמשיכו להיתפס לאיזה שחקן ספציפי בנתניה או בק"ש כאילו זה האישיו, ולא המגמה הכללית
באמת קלאסי .....אגב גארסיה זה של השכן לא?ForeverRed כתב: הדשא של השכן קלאסי.
אני מבין שלך אין טענות בכלל לרכש שלנו?CrazyRed7 כתב:כשאתה מגדיר זר כמו היקה כהצלחה אז כאן נעוצה הבעיה.
- ForeverRed
גם, אבל ירוק יותרשיש כתב: באמת קלאסי .....אגב גארסיה זה של השכן לא?

רואה את הדרבי של פ"ת
סוקונה החלוץ של הפועל נראה שחקן טוב.
נ.ב.
דודי טוויטו בישל את הגול למכבי
נ.ב.
הוא באמת טוב. הוא ולוסיו היו על המדף, סוקונה תמורת 100 אלף שקל דמי העברה ולוסיו תמורת 200-300 אלף ד'.שמעון א כתב:רואה את הדרבי של פ"ת
נ.ב.
זאת השקעה לא קטנה עבור קבוצות כמו נתניה/ת"א/ה.חיפה אבל הם היו יכולים לסדר אותם יופי יופי.
נתניה התחילה לשנות בקיץ dna של שחקנים ומסתבר שזה לא ממש עובד.
מה שהצליח נהדר לסלובו וברדה, היה איסוף של אלמוניים, זולים, לצד זרים טובים. צמד המאמנים הצליחו להנחיל את השיטה נהדר, לגרום להם לרוץ בהתלהבות כאילו אין מחר ופתאום סתיו פיניש ואביב אברהם מרגישים כמו מרכז שדה של ליברפול.
ואז החזירו את אלמוג כי חשבו שזה אליניב ופתאום רועי קהת ורצו את עזרא וצדק והדיסקט קצת התחלף.
מה שהצליח נהדר לסלובו וברדה, היה איסוף של אלמוניים, זולים, לצד זרים טובים. צמד המאמנים הצליחו להנחיל את השיטה נהדר, לגרום להם לרוץ בהתלהבות כאילו אין מחר ופתאום סתיו פיניש ואביב אברהם מרגישים כמו מרכז שדה של ליברפול.
ואז החזירו את אלמוג כי חשבו שזה אליניב ופתאום רועי קהת ורצו את עזרא וצדק והדיסקט קצת התחלף.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כמו שקרה לנו, חשבו שהמועדון מעל כל שחקן וכל מה שיגעו בו יהפוך לזהב....מסתבר שלאTotti כתב:נתניה התחילה לשנות בקיץ dna של שחקנים ומסתבר שזה לא ממש עובד.