זה הצד היחיד בינתיים כי לא שמעתי אף אחד מהצד השני (הנהלה/משטרה), דווקא יצאה הודעה שההנהלה שלהם לא תחזור יותר על מה שהיה בדרבי, משמע הבינו שטעו.The red one כתב: תרשה לי לפקפק בהרבה מהדברים שנאמרו שם (כמו למשל עצירת האוהדים על הורדת החולצה) ובכל מקרה השורה התחתונה נשארה אותה שורה תחתונה -
כשאתה מתנהג כמו פושע באופן שיטתי, אין לך מה להלין על כך שמתייחסים אלייך כמו פושע
ציטוטים 2016/17
- red and white
- Title: Almog
Re: ציטוטים 2016/17
או שכשאתה מקבל יחס של פושע אתה תתנהג כמו פושע.The red one כתב: כשאתה מתנהג כמו פושע באופן שיטתי, אין לך מה להלין על כך שמתייחסים אלייך כמו פושע
1,600 אוהדי מכבי שהיו בדרבי הם פושעים?
חלאס עם זה כבר, אוהדי כדורגל הם לא פושעים, ומשחק כדורגל זה לא פינוי אום אל-חירן.
יש מיעוט פושע שבו צריך לטפל בדיוק כמו בכל פושע אחר במדינה.
- The red one
אצלם זה יותר ממיעוט ואין ספק שהענישה לא צריכה להיות קולקטיבית אבל פשוט הזוי שהם מתבכיינים על מה ש*הם* יצרו, ולא יודע למה, יש לי תחושה פנימית שכזו, ש״חפים מפשע״ לא נעצרו ולא עוכבו לחקירות על ידי המשטרהbs war כתב:
או שכשאתה מקבל יחס של פושע אתה תתנהג כמו פושע.
1,600 אוהדי מכבי שהיו בדרבי הם פושעים?
חלאס עם זה כבר, אוהדי כדורגל הם לא פושעים, ומשחק כדורגל זה לא פינוי אום אל-חירן.
יש מיעוט פושע שבו צריך לטפל בדיוק כמו בכל פושע אחר במדינה.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אחד טוב לפתוח את השבוע:
"ההגנה שלנו לא פגיעה?
הקישור שלנו (אלברמן מדו נוסא) לא מעבר לשיא?
אנחנו לא חיים בהתקפה על הברקות של טבח/סקאריונה?
ההבדל שההגנה שלהם פגיעה בגלל פציעות. שלנו פגיעה גם בהרכב מלא. (טרום ינואר).
ההבדל שההברקות של בוזגלו/נוואקמה הרבה יותר תדירות מההברקות של טבח או מהכשירות של סקאריונה.
אולי תפסיקו לזלזל בהם? "
"ההגנה שלנו לא פגיעה?
הקישור שלנו (אלברמן מדו נוסא) לא מעבר לשיא?
אנחנו לא חיים בהתקפה על הברקות של טבח/סקאריונה?
ההבדל שההגנה שלהם פגיעה בגלל פציעות. שלנו פגיעה גם בהרכב מלא. (טרום ינואר).
ההבדל שההברקות של בוזגלו/נוואקמה הרבה יותר תדירות מההברקות של טבח או מהכשירות של סקאריונה.
אולי תפסיקו לזלזל בהם? "
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
בפורום בת מצוו'ש מספרים לעצמם כסוג של נחמה עד כמה שיחקנו נגדם בונקר וניצחנו,
ושאנחנו לא קבוצה בכלל.
ושאנחנו לא קבוצה בכלל.

https://forum.12p.co.il/index.php?showt ... 475&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
תודו לי אחר כך.
תודו לי אחר כך.
- The red one
רבאק מה אין להם חיים שם לחבר'ה האלה? באמת...עבודה..לימודים...נשים(חחח) ??
חחחחחחחחחחחחחחח אני מת
כמעט מצחיק כמו הפעם ההיא שהם שלחו למנהלת אינספור הודעות על כך שהפועל לא עדכנו את תוצאת הדרבי באתר
איזה כאפות. מדהים
כמעט מצחיק כמו הפעם ההיא שהם שלחו למנהלת אינספור הודעות על כך שהפועל לא עדכנו את תוצאת הדרבי באתר
איזה כאפות. מדהים
- The red one
הם פתחו בקמפיין להוציא את אוגו מפלצת, עורך וידאו יש וכעת הם מבקשים את עזרת חברי הפורוםם בלמצוא קטעים שאוגו עשה עבירות ברוטאליות ולא קיבל עלייהן צהוב. אנשים מפרסמים לינקים למשחקים מלאים עם הכוונה לדקות בהן אוגו ביצע עבירות.ForeverRed כתב:תקציר מישהו?
אחד, ויקטור הוגו כבר כתב על זה פעם.
והויקטור הזה לא סבא של ג'ון

- ForeverRed
חבורה של ילדי כאפות.The red one כתב: הם פתחו בקמפיין להוציא את אוגו מפלצת, עורך וידאו יש וכעת הם מבקשים את עזרת חברי הפורוםם בלמצוא קטעים שאוגו עשה עבירות ברוטאליות ולא קיבל עלייהן צהוב. אנשים מפרסמים לינקים למשחקים מלאים עם הכוונה לדקות בהן אוגו ביצע עבירות.
ילדי כאפות או לא,ככה משפיעים על שופטים.ForeverRed כתב: חבורה של ילדי כאפות.
הלוואי אנחנו היינו עושים חצי מזה שזיינו אותנו בבלומפילד פעמיים.
גם ההרחקה במשחק הראשון וגם הנגיעת יד של בדש ההומו הזה ש5 שופטים לא ראו את מה שראו 200,000 בבית ועוד בלי הילוך חוזר.
אנימלא אתפלא אם אחרי זה הוא יקבל אדום, צריך להרוג אותם. מגעילים כאלה
- The red one
להוציא סרטון של אוגו עושה פאולים (שעל חלקם הוא קיבל צהוב, יש שם אחד שמזכיר אותי וכל הזמן נותן להם קונטרות כאילו הוא אוהד שלנו) זה מה שישפיע על השופטים? באמת?אדום זקן כתב: ילדי כאפות או לא,ככה משפיעים על שופטים.
הלוואי אנחנו היינו עושים חצי מזה שזיינו אותנו בבלומפילד פעמיים.
גם ההרחקה במשחק הראשון וגם הנגיעת יד של בדש ההומו הזה ש5 שופטים לא ראו את מה שראו 200,000 בבית ועוד בלי הילוך חוזר.
אני לא חושב, ואם כן זו בושה