תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
על מה אתם מדברים?יש לי את כל הערוצים של ספורט 5 ואני לא משלם אגורה.
על צ'רלטון אי אפשר להוריד אפילו שקל מהמחיר.
בדיוק, על ספורט 5 אפשר להתמקח עם הוט(לא בקלות, אבל היי, אני רואה ליגה לאומית בחינםםםםם).CrazyRed7 כתב:על מה אתם מדברים?יש לי את כל הערוצים של ספורט 5 ואני לא משלם אגורה.
חחחחTotti כתב: מה קרה לך?? פאקינג הליגה הסינית!
ואפילו זהבי מבריז להם
רק הסינים בארץ יצפו בשידורים
אני לא סגור על כמה זה בדיוק, אבל לא חושב שזול מ60.yakar כתב: יש באירופה חבילת ספורט ב100 שקלים לחודש?
- ForeverRed
1+RedRock כתב:הבעיה זה רק HOT\YES וכל השיט שהם מציעים.
הייתי מוכן לשלם גם 150 לחודש אם הייתי מקבל רק את ערוצי הספורט + 10\1\2 (וגם אותם לא חייב בתכלס)
ואין ספק בכלל שהגנבים האמיתיים הם ספורט 5. לוקחים יותר כסף תמורת יותר ערוצים והרבה הרבה הרבה (הרבה!!) פחות תכנים.
שווה להרים מחאה שתיפתח אפשרות לרכוש חבילות ספורט מחוץ לחברות הכבלים.
- The red one
עשיתי בדיקה לפני שנתיים, ולא הצלחתי למצוא באירופה שום חבילה שמציעה בפחות מחיר אותו תוכן או יותר מצ'רלטון. ומאז הם רק קונים עוד ועוד שידורים והמחיר לא עלה.yossi כתב: אני לא סגור על כמה זה בדיוק, אבל לא חושב שזול מ60.
בכל ארצות הערב יש איזה הסכם עם BeiN sport וזה קצת שונה, דיי זול שם..אבל לא באירופה.
לא שמתם לב שזכויות השידור של ליגת נמכרו השנה לצארלטון ב125 מיליון שח. תוספת של עשרות מיליונים. אנחנו נממן. נורא פשוט.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Kodi ❤ תגגלו זה מדהים למי שיש את הזמן והסבלנות להתעסקות ורוצה לחסוך כמה פרוטות
כבר אין שם מקורות לליגה הישראליתmilan כתב:Kodi ❤ תגגלו זה מדהים למי שיש את הזמן והסבלנות להתעסקות ורוצה לחסוך כמה פרוטות
יצא לי עכשיו במקרה לשמוע איזה חצי שעה מהתוכנית של אופירה ואיציק זוהר. כזה תת כמה לא תיארתי לעצמי שישנו. עצוב מאוד שזה ה'מיינסטרים'..
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 65,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
המהפך סוף סוף בדרך.
מקדמים חוק בו עידן פלוס יוכל להציע ערוצי ספורט בתשלום.
משמע קונים ממיר עידן פלוס בעלות ראשונית כמו היום ולאחר מכן משלמים רק על צ'רלטון ולא שקל יותר.
מתרגש מאוד מהנושא הזה. יס והוט בשעה טבוה ומצלחת הולכים להתרסק או לחתוך מחירים דראסטית.
המון אנשים(כולל אני) אך ורק מנויים לחברות הכבלים המיושנות והמאוסות האלה בשביל הספורט, איזה כיף שזה הולך להשתנות.
הולכים להשאיר אותם ואת הVOD והשירות המסריח שלהם עם הזין ביד
המהפך סוף סוף בדרך.
משמע קונים ממיר עידן פלוס בעלות ראשונית כמו היום ולאחר מכן משלמים רק על צ'רלטון ולא שקל יותר.
מתרגש מאוד מהנושא הזה. יס והוט בשעה טבוה ומצלחת הולכים להתרסק או לחתוך מחירים דראסטית.
המון אנשים(כולל אני) אך ורק מנויים לחברות הכבלים המיושנות והמאוסות האלה בשביל הספורט, איזה כיף שזה הולך להשתנות.
הולכים להשאיר אותם ואת הVOD והשירות המסריח שלהם עם הזין ביד

מה שיקרה זה שצרלטון תעלה את המחירים , ותציע למנויי הוט יס לקנות את החבילה בהנחה. כמו שקורה היום עם ספורט5 שממש קל להשיג את זה בחינם או ב10 שקלים.nir767676 כתב:https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 65,00.html
המהפך סוף סוף בדרך.
מקמע קוים ממיר עידן פלוס בעלות ראשונית כמו היום ולאחר מכן משלמים רק על צ'רלטון ולא שקל יותר.
הולכים להשאיר אותם ואת הVOD והשירות המסריח שלהם עם הז** ביד
יכול להיות, אבל צ'רלטון לא יכולים להעלות את המחירים כמה שבא להם אז גם אם הברירה תהיה בין לשלם על צ'רלטון כמו היום אך ללא ה300 שקל נוספים להוט ללא שום צורך, לבין לשלם על צ'רלטון פחות למי שרוצה להישאר בהוט, כך או כך העלויות של כולם יורדות.yakar כתב: מה שיקרה זה שצרלטון תעלה את המחירים , ותציע למנויי הוט יס לקנות את החבילה בהנחה. כמו שקורה היום עם ספורט5 שממש קל להשיג את זה בחינם או ב10 שקלים.
צנציפר עדיין בסין רודף אחרי זהבי עם האייפון שלו
מה יהיה איתו?
מה יהיה איתו?
- The red one
הוא הביא שיחוק של החיים. בלעדיות על כל הטררם הזה, כל הסרטונים משם שלו וקרדיטים ניתנים לו בכל מקום, כנ״ל לפרסום הראשוני על החתימה.CrazyRed7 כתב:צנציפר עדיין בסין רודף אחרי זהבי עם האייפון שלו
מה יהיה איתו?