אופיר דוידזאדה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: אופיר דוידזאדה

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב: כמו שמליקסון ויתר על כסף, כמו שברדה ויתר על כסף, כמו שהרבה אחרים מוותרים על כסף כדי לשחק בקבוצות המועדפות עליהם, כך גם אופיר יכל לוותר על כסף כדי לשחק בקבוצת הבית שלו.
עוד 50 אלף או פחות 50 אלף, זה לא מה שישנה בסוף. כשיש רצון אז מוצאים את הדרכים להסתדר. אופיר לא רצה מספיק, ואת התגובה של אלונה כולנו מכירים.

אני לא כועס עליו, לא מאוכזב ממנו. זכותו לדרוש מה שהוא רוצה. אבל שלא יבואו כל אוהבי סורוקה פה ויתחילו לעוות את העובדות.
יש הבדל בין שחקן שמקבל הצעה בודדת מקבוצה יריבה, לבין כזה שמקבל מספר הצעות ויש לו אפשרות בחירה.
להציג את אופיר כמסכן שהלך למכבי מחוסר ברירה זה הכי רחוק מהמציאות.
ברצינות אני שואל כי אני לא זוכר, מליקסון קיבל הצעות גבוהות יותר מההצעה שלנו?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: ברצינות אני שואל כי אני לא זוכר, מליקסון קיבל הצעות גבוהות יותר מההצעה שלנו?
ברור. בין היתר גם ממכבי שנחשבה אז למפלצת בקנה מידה ישראלי.
ועזוב מליקסון, לא חסרות דוגמאות.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 02 יוני 2017, 17:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

ובינתיים הצהבהבים עוקבים אחרי הפוסט הזה
קבצים מצורפים
Screenshot_2017-06-02-18-35-38-823_com.hsv.freeadblockerbrowser.png
Screenshot_2017-06-02-18-35-38-823_com.hsv.freeadblockerbrowser.png (180.09 KiB) נצפה 3799 פעמים

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

The red one כתב: ברצינות אני שואל כי אני לא זוכר, מליקסון קיבל הצעות גבוהות יותר מההצעה שלנו?
היו לו הצעות ביותר כסף מחיפה ומכבי, מלגיה ורשה ומכמה קבוצות בטורקיה

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

מליקסון,ברדה אפילו בן שהר.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

כן, ממכבי ואני חושב שגם מפולין/צרפת.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: כמו שמליקסון ויתר על כסף, כמו שברדה ויתר על כסף, כמו שהרבה אחרים מוותרים על כסף כדי לשחק בקבוצות המועדפות עליהם, כך גם אופיר יכל לוותר על כסף כדי לשחק בקבוצת הבית שלו.
עוד 50 אלף או פחות 50 אלף, זה לא מה שישנה בסוף. כשיש רצון אז מוצאים את הדרכים להסתדר. אופיר לא רצה מספיק, ואת התגובה של אלונה כולנו מכירים.

אני לא כועס עליו, לא מאוכזב ממנו. זכותו לדרוש מה שהוא רוצה. אבל שלא יבואו כל אוהבי סורוקה פה ויתחילו לעוות את העובדות.
יש הבדל בין שחקן שמקבל הצעה בודדת מקבוצה יריבה, לבין כזה שמקבל מספר הצעות ויש לו אפשרות בחירה.
להציג את אופיר כמסכן שהלך למכבי מחוסר ברירה זה הכי רחוק מהמציאות.
קודם כל זה עוול להזכיר את ברדה ומליקסון באותו משפט עם דודזאדה.
דבר שני, לא חושב שהיתה תחרות בכלל. ברדה זה ברדה וץשאמר שהחלום שלו זה לחזור לפה. מה גם שזה היה בגיל מבוגר, כאשר הוא כבר "עשה את הקופה".
על מליקסון היתה לנו זכות ראשונים ועם כל האהבה אליו, לא יודע מה היה בוחר אם לא.
דודזאדה זה שחקן שהחרים אימונים ועשה ההצגות במשרד של אסי.
במקרה של האחרים, הם הגיעו להרים מועדון שלם.
במקרה של אופיר, יש לפחות שחקן אחד טוב ממנו על העמדה בקבוצה אלופה.
לא הייתי מזלזל ב50 אלף יורו. זה לא לכאן או לכאן.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Sir Alex Ferguson כתב: אל תערוך השוואה בין אוחנה שהוא שחקן התקפה ואפשר לשווק אותו לחו״ל בעתיד לדוידזאדה שהוא שחקן הגנה ואחרי הקדנציה בבלגיה לא יגיע לחו״ל בטח לא תמורת מיליון יורו וצפונה.
דוידזאדה לא שווה מיליון יורו לקבוצה בתקציב שלנו, בטח כשהוא גם דורש משכורת גבוהה מאוד (יותר מפי 2 מקורוהוט, וזה בלי העובדה שהמיסוי עליו גבוה יותר כי הוא ישראלי).
אם אני זוכר נכון יש פטור של עד 25 אחוז על שחקנים הונגרים ככה שקורהוט יוצא ממש זול יחסית לדווידזאדה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

red and white כתב: כן, ממכבי ואני חושב שגם מפולין/צרפת.
ניסיתי לחפש כתבות מאז על כך שמכבי הגישה לו הצעה ומצאתי רק ״הוזכר כמועמד״

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

izguy83 כתב: קודם כל זה עוול להזכיר את ברדה ומליקסון באותו משפט עם דודזאדה.
דבר שני, לא חושב שהיתה תחרות בכלל. ברדה זה ברדה וץשאמר שהחלום שלו זה לחזור לפה. מה גם שזה היה בגיל מבוגר, כאשר הוא כבר "עשה את הקופה".
על מליקסון היתה לנו זכות ראשונים ועם כל האהבה אליו, לא יודע מה היה בוחר אם לא.
דודזאדה זה שחקן שהחרים אימונים ועשה ההצגות במשרד של אסי.
במקרה של האחרים, הם הגיעו להרים מועדון שלם.
במקרה של אופיר, יש לפחות שחקן אחד טוב ממנו על העמדה בקבוצה אלופה.
לא הייתי מזלזל ב50 אלף יורו. זה לא לכאן או לכאן.
אתה יודע מה זה זכות ראשונים?
זכות ראשונים זה אומר שברגע שקבוצה מסויימת מציעה הצעה והקבוצה שמחזיקה בסעיף הזה משווה את ההצעה אז השחקן מחויב עפ"י החוזה לחתום באותה הקבוצה.
במקרה הזה, מכבי הציעה לו כמעט כפול מאיתנו אז הסעיף הזה הופך להיות שווה לתחת ולמרות הכל זה לא עניין אותו והוא בחר להרגיש בבית ולחתום אצלנו

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

E.H.A כתב: אתה יודע מה זה זכות ראשונים?
זכות ראשונים זה אומר שברגע שקבוצה מסויימת מציעה הצעה והקבוצה שמחזיקה בסעיף הזה משווה את ההצעה אז השחקן מחויב עפ"י החוזה לחתום באותה הקבוצה.
במקרה הזה, מכבי הציעה לו כמעט כפול מאיתנו אז הסעיף הזה הופך להיות שווה לתחת ולמרות הכל זה לא עניין אותו והוא בחר להרגיש בבית ולחתום אצלנו
יודע טוב מאוד מה זה זכות ראשונים, אבל חלאס להיות תמימים. הסתדר לכולם שהוא יחתום פה. אם היו משכיבים עליו עוד שלוש ספרות, אז אני ממש לא בטוח שהוא היה פה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

למליקסון הייתה הצעה מפולין שהשכר שהוא מקבל פה לאורך כל תקופת החוזה, 5 שנים, הוצע לו ב3 שנים.
יכל בכיף ללכת לשם, לעשות ארגז ואז לחזור לארץ.

בדוק שאנחנו מקבלים עליו חצי מיליון יורו?
במקום אלונה אני מכניס את זה לקו"ח. לעשות על אופיר מיליון וחצי יורו זה עצום.
הוא אשכרה נמכר במיליון יורו, ואחרי עונה ביציע נמכר ב1.3. הבועה שוברת שיאים.

אני באמת מאמין שביטון יעלה עליו בהרבה.
אופיר משקיען עם נתונים פיזיים של כושר ומהירות שבזכותם הוא משחק כדורגל.
עזבו הרמות או הכנסות כדור, הוא לוקה בבסיס של הטכניקה. זה לא שחקן לקבוצה גדולה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: ניסיתי לחפש כתבות מאז על כך שמכבי הגישה לו הצעה ומצאתי רק ״הוזכר כמועמד״
היו לא מעט פרסומים וגם מליקסון אמר את הדברים באחד הראיונות שקיים במהלך אותה עונה.

גיא, כמובן שלכל אחד יש מחיר. גם ברדה, אם היה מקבל כפול כסף, כנראה שהיה הולך למכבי. במקרה כזה אף אחד גם לא היה מצפה ממנו לנהוג אחרת.
אצל דודזאדה ההתחשבנות היא על סכומים קטנים בהרבה. זה כל ההבדל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אגב הדוידזאדות, גם בגיל 31 ובלי דקה בבוגרים, אני לוקח את אחיו רמי לפניו בכל בחירות בשכונה שעושים, איזה פספוס!!!

אם מכבי תל אביב שדיברה על ריסטיץ, גורדי אלבה ופאולו מאלדיני ג'וניור, תסיים עם אופיר דוידזאדה, זה ניצחון כפול מבחינתי.

הכעס כלפי דוידזאדה הוא מאגו נטו, "שיליייד סורוקה ילבש צהוב????"

שילבש צהוב או כחול או ב'ז כהה, הוא מגן סביר, חיזוק בינוני ושחקן שאני כלל לא משוכנע שטוב יותר מהנמצא בסגל שלהם;

כמו במקרה אצילי, כך במקרה דוידזאדה. כשהשוק מת, כל קוץ במדבר הופך לורד.

שאלו יהיו הצרות שלנו, בהצלחה אופירו'ש, מעניין אם אבא שמעון ימצא את הבלטה הנוחה בנתניה לצעוק לך לעלות למעלה ויותר מעניין, כמה זמן יקח עד שיאבדו סבלנות להרמות העקומות שלך.

ופנייה אישית לוידאר קיירטנסון, אל תתאמן על הסיומת בשמאל, כדורי הרוחב ימשיכו להגיע מימין בלבד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

Red Tiger כתב: עד לפני שעתיים הצעת לשחקן אחר שכר בחצי מליון ורכישה במליון וגם הוא בוא נאמר בעדינות לא ראה דשא יותר מדי.
זה הבעיה שאין ישראליים בשוק.
אני אישית גם הייתי נגד זה. אגב הקטע של ישראלים זה תירוץ. ג׳ורדי קונה זרים כמו מרסלו במיליון וחצי שיהיו עציצים בקרית שלום. כשאתה רווק כמו מיטש ואין לך למי להוריש את הכסף מוול-מארט אז קונים את שגיב יחזקאל ב-750 אלף.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה