ציטוטים מפורום בת מצווש
Re: ציטוטים מפורום בת מצווש
עזבו את הציטוט שהביא נועם. זה אחד שגם רשמו לו שימחק.
הרוב מפרגנים. אומרים שלא נורא והיו קונים את המצב הזה לפני 4 שנים ויש אלופה ראויה.
גם לבכיינים שטענו שכל העולם נגדם ענו שלא ההתאחדות החמיצה אתמול את המצבים של זהבי.
כמה הציעו לעלות עם הרכב שני כדי לשמור כוחות לגביע...
הרוב מפרגנים. אומרים שלא נורא והיו קונים את המצב הזה לפני 4 שנים ויש אלופה ראויה.
גם לבכיינים שטענו שכל העולם נגדם ענו שלא ההתאחדות החמיצה אתמול את המצבים של זהבי.
כמה הציעו לעלות עם הרכב שני כדי לשמור כוחות לגביע...
- dardasmiley
נו?
מי הולך לשם ומביא לי קצת דברים נעימים לעין?
בוא נעלה בשבת עם הרכב שני (ללא טיבי, אלברמן, מדו, מיכה וזהבי) כדי לשמור כוחות לגביע.dardasmiley כתב:נו?
יש יותר טוב מזה???
חברים אוהדי מכבי מברכים.
בתכלס הם הרימו ידיים אבל שבע אכזבות כמוני קצת חושש מהחגיגות בקבוצה ובתקשורת. יש לנו אחלה דלי לבעיטת וולה...., מקווה שהצוות המקצועי יוריד את השחקנים לקרקע במהירות.
בתכלס הם הרימו ידיים אבל שבע אכזבות כמוני קצת חושש מהחגיגות בקבוצה ובתקשורת. יש לנו אחלה דלי לבעיטת וולה...., מקווה שהצוות המקצועי יוריד את השחקנים לקרקע במהירות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
delta7 כתב:חברים אוהדי מכבי מברכים.
כאחד שחווה את "נס ג'קי דקל" אתה אמור לדעת שהכל אפשרי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אמת.אורי אדום בנשמה כתב:
כאחד שחווה את "נס ג'קי דקל" אתה אמור לדעת שהכל אפשרי...
חחחחחחחחחחחחח אורי ענק,זה שי !אורי אדום בנשמה כתב:תמסור לו שביום שבעזה יפתחו יכולת גרעינית הם יהיו בעדיפות עליונה...

לא התאפקתי ונכנסתי לקרוא שם קצת אחרי חודשים ארוכים
מקווה שהבחילה תעבור לי בקרוב
בכל מקרה, הבנתי שהפכנו להיות קבוצה שמשחקת בונקר וגונבת ניצחונות, בניגוד לטוטאל פוטבול שלהם
הם משוויום אותנו לאתלתיקו בהנחה שהם ברצלונה
עכשיו לך תסביר להם שהם כו-לה הבקיעו שישה שערים יותר בכל העונה
בכל מקרה, הבנתי שהפכנו להיות קבוצה שמשחקת בונקר וגונבת ניצחונות, בניגוד לטוטאל פוטבול שלהם
וגם זה בעיקר בזכות השיאן שכבש חצי מהשערים שלהם (ובישל עוד)ns75 כתב:לא התאפקתי ונכנסתי לקרוא שם קצת אחרי חודשים ארוכים
וכמות הפנדלים ההזוייה שהם קיבלו.ns75 כתב:לא התאפקתי ונכנסתי לקרוא שם קצת אחרי חודשים ארוכים
בפורום מכבי נתניה מסבירים את המקור לסכסוך הנתנייתי-באר-שבעי:
https://www.fcmn.co.il/forumnew/showthread.php?tid=2952" onclick="window.open(this.href);return false;
עכשיו הכל מתחבר לי
https://www.fcmn.co.il/forumnew/showthread.php?tid=2952" onclick="window.open(this.href);return false;
עכשיו הכל מתחבר לי
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
מעניין, לא ידעתי, על איזה עונה מדובר?אסי, דגים כתב:בפורום מכבי נתניה מסבירים את המקור לסכסוך הנתנייתי-באר-שבעי:
עכשיו הכל מתחבר לי
תמיד הייתי בטוח שזה התחיל איפשהו בשנות ה2000 כשהם הניפו שלט בוסרמיל "עצרנו כאן להשתין בדרך לאילת" ומשם עבר לילדי הone וספורט 5.
- The red one
זה באמת בגלל זה (השלט וילדי one)
עד אז לא באמת הייתה יריבות (לא שממש יש עכשיו) ועם כל הכבוד לסיפור הזה שהם הציגו, הוא לא התגלגל במשך שנים...
עד אז לא באמת הייתה יריבות (לא שממש יש עכשיו) ועם כל הכבוד לסיפור הזה שהם הציגו, הוא לא התגלגל במשך שנים...
חיים בסרט עם "העניים מבאר שבע"
רמת החיים פה לא פחות טובה מבנתניה.
רמת החיים פה לא פחות טובה מבנתניה.