מסוגלת לדגדג?
Re: מסוגלת לדגדג?
עופר ורטה חחח
נתן משחק אחד בסדר נגדנו והופה הוא ברשימות של דר אדום בנשמה.
נתן משחק אחד בסדר נגדנו והופה הוא ברשימות של דר אדום בנשמה.
גם אני חושב שורטה שחקן טוב.
כמה משחקים מלאים שלו ראית בשנתיים האחרונות?שמעון א כתב:גם אני חושב שורטה שחקן טוב.
אפילו לא אחד. ואני בטוח שגם אתה אחי.CrazyRed7 כתב: כמה משחקים מלאים שלו ראית בשנתיים האחרונות?
יצא לי לראות אותו כמה פעמים כששיחק באשדוד. לדעתי יש לו פוטנציאל.
אגב, דווקא נגדנו היה פחות טוב. קשה לשחק טוב כשהשחקן שמולך הוא טוני וואקמה.
על הזיין שליי עופר ורטה ודור אלו, שחקנים שפסגת הקרירה שלהם זה תיקו בבלומפילד נגד מכבי. רק ילדים כמוך מתרגשים מכל בולבול שלא קרע זוג נעליים.דר אדום בנשמה כתב: אני יכול לתת לך 3 שהם טובים יותר ממר משומר:
עופר ורטה, דור אלו ואלי דסה וזה בלי להזכיר את בן ביטון המושלם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ורטה בן 26. איזה פוטנציאל?שמעון א כתב: אפילו לא אחד. ואני בטוח שגם אתה אחי.
יצא לי לראות אותו כמה פעמים כששיחק באשדוד. לדעתי יש לו פוטנציאל.
אגב, דווקא נגדנו היה פחות טוב. קשה לשחק טוב כשהשחקן שמולך הוא טוני וואקמה.
קצת מצחיק אותי העניין הזה.
ורטה שחקן טוב, גוטליב שחקן טוב, שיימן שחקן טוב, הרוש שחקן טוב, ידין שחקן טוב, דגני שחקן טוב, שוינפלד ואלטמן מצוינים..אז איך זה שהפועל תל אביב חרא קבוצה?
תסתכלו על מכבי חיפה ותלמדו מהטעויות שלהם. תשאירו את הבינוניים האלה לקבוצות אחרות.
כמו שיש מצבים שהשלם גדול מסך חלקיו, כך לפעמים גם ההפך. יש לא מעט שחקנים שם שעם הכוונה נכונה ומאצמן רציני היו נראים אחרת.CrazyRed7 כתב: קצת מצחיק אותי העניין הזה.
ורטה שחקן טוב, גוטליב שחקן טוב, שיימן שחקן טוב, הרוש שחקן טוב, ידין שחקן טוב, דגני שחקן טוב, שוינפלד ואלטמן מצוינים..אז איך זה שהפועל תל אביב חרא קבוצה?
תסתכלו על מכבי חיפה ותלמדו מהטעויות שלהם. תשאירו את הבינוניים האלה לקבוצות אחרות.
לראיה; דוידזאדה של בכר מול זה של אלישע, כנ"ל אוגו, בן ביטון ועוד.
יש לך ספק שפטרי לא מוציא מהם רבע מבכר? לי אין. בכל מקרה, ורטה הוא מהפחות מעניינים בהפועל.
אני די בטוח וגם יש סימוכין לכך שאנטל, בומבה ועוד כמה היו נראים טוב הרבה יותר עם מאמן טוב. כדורגל יש שם, לפעמים זה לא הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עדיין לא הסברת במה משומר טוב ממי שכתבתי...Totti כתב: על הזיין שליי עופר ורטה ודור אלו, שחקנים שפסגת הקרירה שלהם זה תיקו בבלומפילד נגד מכבי. רק ילדים כמוך מתרגשים מכל בולבול שלא קרע זוג נעליים.
הוא לדעתי היה מגן אוברייטד, אבל עזוב אין לי כוח לעוד ויכוח חסר כל תוכן.
בוא נסכם שדעתך שונה משלי ונתקדם הלאה.
מתי ננקום בחיפה בליגה, מתי?
ואז הם יפסיקו לרצות לדגדג אותנו

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בסופו של דבר הוא היה מגן פותח (לרוב) של מכבי חיפה במשך עשר שנים, איך שלא תהפוך את זה, אין הרבה מגנים עם רזומה כזה ועם כל הכבוד לאלו שלא קרע זוג נעליים ולעופר ורטה שהוא מגן בינוני מינוס הם צריכים לתת עוד הרבה עונות כדי להתקרב אליו.דר אדום בנשמה כתב: אני יכול לתת לך 3 שהם טובים יותר ממר משומר:
עופר ורטה, דור אלו ואלי דסה וזה בלי להזכיר את בן ביטון המושלם
חוצמזה שאני חושב שזה שחקן שנדבקה עליו הסטיגמה שלא בצדק.
איתך.avivgolan כתב:
בסופו של דבר הוא היה מגן פותח (לרוב) של מכבי חיפה במשך עשר שנים, איך שלא תהפוך את זה, אין הרבה מגנים עם רזומה כזה ועם כל הכבוד לאלו שלא קרע זוג נעליים ולעופר ורטה שהוא מגן בינוני מינוס הם צריכים לתת עוד הרבה עונות כדי להתקרב אליו.
חוצמזה שאני חושב שזה שחקן שנדבקה עליו הסטיגמה שלא בצדק.
אחלה שחקן, תמיד אהבתי אותו וגם היום אם יסכים לבוא כמגן מחליף אני יותר מאשמח.
פן הגנתי מצויין, כושר טוב, יודע להתחיל התקפות אבל קצת פחות לסיים אותן.
משומר אחלה וכשהוא בזון (כמו לקראת סוף עונה שעברה ימח שמו) הוא אחד הטובים בליגה. אבל אלינו? לא תודה. יותר מדי סיפורים של חוסר מקצוענות והדלפות. הבנתי שעכשיו הוא השמין בצורה יוצאת דופן, מסתובבת תמונה שלו ברשת עם כרס רצינית.
בעונת הירידה שלהם לפני שלוש שנים הם איבדו נקודות ב9 משחקים בדקות האחרונות(פעמיים מולנו כזכור)
https://sports.walla.co.il/item/3028300" onclick="window.open(this.href);return false;
הנה זה חוזר, המנודים
הנה זה חוזר, המנודים
יש שם מקום לגורדנה?
האמת? אני כל הזמן קורא על בנייה ותהליך במכבי חיפה והתחלתי להאמין להם...יש שם סגל טוב, אבל משהו לא מתחבר.
עד אתמול...מחתימים עד סוף העונה קשר בן 31
עד אתמול...מחתימים עד סוף העונה קשר בן 31