דר אדום בנשמה כתב:
אגב זה הבחירות השניות שאני מצביע בהן, כי ב2009 זה היה בינואר אם אני זוכר נכון ולא יכולתי להצביע כי נולדתי ב2.6 והייתי חצי שנה מגיל 18.
בכל מקרה בבחירות הקודמות הצבעתי לעבודה והפעם אני מתלבט, בכל מקרה אני רוצה שביבי יעוף מהשלטון.
ד"א קרייזי רד 7 למה לדעתך ביבי ראוי כל כך, מה הוא כבר עשה?
ולמה אתה כל כך מפחד ממשלה שנוטה לשמאל עם ימין (נניח מר"צ+ישראל ביתנו+המפלגה של כחלון+יש עתיד+העבודה והתנועה יוצרים ממשלה טובה שיכולה לספק את רצון כולם), למה ללכת לכיוון ימני קיצוני וחרדי? מה זה ייתן לנו?
יש לנו את הצבא הכי חזק במזרח התיכון וההפחדות של ביבי מאיראן ודאע"ש לא צריכים לגרום לנו להצביע לו, כי גם ממשלה שהיא יותר נוטשה לשמאל מסוגלת לשמור על ביטחון, אבל הכי חשוב מסוגלת לעשות שלום ומסוגלת גם להרים את הכלכלה הרעוה שלנו שביבי המנהיג הדגול דרדר אותה.
רק להזכירך ב2009 הלכו לבחירות בגלל 40 מיליארד גירעון בתקציב!
מי גרם לגירעון הזה?
ביבי צריך ללכת!
ולא בגלל הטענות שלך שלא מחזיקות מים שלך,והקואליציה המוזרה שבנית עם מרצ וישראל ביתנו.
צאו מהסרט,שלום לא יהיה פה לעולם,לעד נחיה על חרבנו וזו המציאות,כל ניסיון ליפות את העניין הוא שקר ורמאות בחסות החסר כריזמה הרצוג.
ביבי צריך ללכת כי הוא איבד את האנשים שהצביעו בשבילו ונתנו לו את אמונו,הוא איבד אותם בזה שהעלה את יוקר המחייה,התאהב בתדמית הכלכלית האחראית שנתנו לו,והמשיך לרמוס ולגזור את מעמד הביניים באמצעות מיסים עקיפים,כגון:דלק,סיגריות,רכב,וכו.
הוא נכשל בזה שלמרות כל הדיבורים והבטחות זוג בישראל לא יכול לקנות בית ולחיות בכבוד.
היום במדינת ישראל אתה צריך לעבוד ללא הפסקה בשביל לפרנס את המשפחה.
השלום והבטחון לא מעניינים בבחירת האילו,לא אותנו לפחות,מה שמעניין אותנו זה להתפרנס בכבוד ושיפסיקו לעשוק אותנו בלי הפסקה.
נ.ב
גילוי נאות,סחבק מצביע ליכוד מגיל 18.