פוליטיקה :: בחירות 2015

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

Re: פוליטיקה :: בחירות 2015

שליחה על ידי OMERREMO33 »

דר אדום בנשמה כתב: אני יודע שלא כתבת לי אלא לדור אבל וזה אבל גדול אני חושב שהדרך היחידה לשנות היא לבחור, בכל מקרה איך אתה היית משנה את המצב? מה היית עושה בשביל שהממשלה והכנסת יהיו 120 אנשים שיהיה אכפת להם מהעם ולא מעצמם?
בחרתי מספיק פעמים כדי להבין שכלום לא משתנה כאן... מה צריך לעשות? קטונתי, אבל עד שלא יהיו שם אנשים שאני מאמין להם/בהם אני לא בוחר...
לא באתי לשכנע אף אחד לא לבחור.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

OMERREMO33 כתב: בחרתי מספיק פעמים כדי להבין שכלום לא משתנה כאן... מה צריך לעשות? קטונתי, אבל עד שלא יהיו שם אנשים שאני מאמין להם/בהם אני לא בוחר...
לא באתי לשכנע אף אחד לא לבחור.
קשה לי להאמין שאין לך בכלל דעה לגבי איך המדינה הזאת צריכה להיראות. וקשה לי להאמין שאין אף מפלגה שתואמת לפחות חלק מהעקרונות/אידאולוגיה שלך.

תצביע פתק לבן, רק אחר כך אל תתלונן על המצב במדינה. כי כשהייתה לך הזדמנות לשנות אותו לא עשית את זה.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

bs war כתב:
קשה לי להאמין שאין לך בכלל דעה לגבי איך המדינה הזאת צריכה להיראות. וקשה לי להאמין שאין אף מפלגה שתואמת לפחות חלק מהעקרונות/אידאולוגיה שלך.

תצביע פתק לבן, רק אחר כך אל תתלונן על המצב במדינה. כי כשהייתה לך הזדמנות לשנות אותו לא עשית את זה.
לא אמרתי את מה שאתה אומר.
ברור שיש לי דעה ורצון ואפילו מפלגה שקרובה לדעותי אבל... כמו שאמרתי החכ"ים מבחינתי אינם ראויים.
לגבי התלונות.. אני יתלונן בכל מקרה, זאת עדיין זכותי במדינה דמוקרטית לא לבחור.
ישראל רחוקה משוויץ, יש כאן מילארד בעיות(בטחון/כלכלה/חינוך וכו') ועדיין כמעט 50 אחוז בוחרים לא לבחור.. איך תסביר את זה? מה לאף אחד לא איכפת???
הולכים לזרוק מילארדים על בחירות מטופשות שלא ישנו כמעט כלום במפה הפולטית זה ביזיון!!!

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

התשובה היא ברורה ועצובה, מקרה קלאסי של "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם". אי הצבעה היא הפיתרון הקל ביותר שמעצים את הקיצוניים. לא להצביע זה לתת כוח לבעלי הדעות הקיצוניות (מכול הכיוונים) על ידי הגדלת חלקם היחסי מסך המצביעים. ידוע שבקרב השוליים יש 100% הצבעה (ערבים, חרדים, ימין קיצוני או שמאל רדיקאלי), אבל 5000 קולות מתוך מיליון, שווים הרבה פחות מאשר 5000 קולות מתוך חצי מיליון מצביעים. ככה אי הצבעה נותנת כוח גדול יותר לשוליים וכך נראה השלטון.
פתק לבן לעומת זאת, נותן כוח למפלגה החזקה ביותר, אבל זה עדיף מאי הצבעה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

סניור כתב:התשובה היא ברורה ועצובה, מקרה קלאסי של "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם". אי הצבעה היא הפיתרון הקל ביותר שמעצים את הקיצוניים. לא להצביע זה לתת כוח לבעלי הדעות הקיצוניות (מכול הכיוונים) על ידי הגדלת חלקם היחסי מסך המצביעים. ידוע שבקרב השוליים יש 100% הצבעה (ערבים, חרדים, ימין קיצוני או שמאל רדיקאלי), אבל 5000 קולות מתוך מיליון, שווים הרבה פחות מאשר 5000 קולות מתוך חצי מיליון מצביעים. ככה אי הצבעה נותנת כוח גדול יותר לשוליים וכך נראה השלטון.
פתק לבן לעומת זאת, נותן כוח למפלגה החזקה ביותר, אבל זה עדיף מאי הצבעה.
למען האמת הערבים בקושי מצביעים...
אם הערבים היו מצביעים ככל הנראה למפלגות הערביות היו לפחות 20 מנדטים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: אני בן 23 ותן לי לנחש אתה בן 35 או 40? מה הקשר לגיל שלי?
אין קשר..סתם שאלתי..
אני 24.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

CrazyRed7 כתב: אין קשר..סתם שאלתי..
אני 24.
אגב זה הבחירות השניות שאני מצביע בהן, כי ב2009 זה היה בינואר אם אני זוכר נכון ולא יכולתי להצביע כי נולדתי ב2.6 והייתי חצי שנה מגיל 18.
בכל מקרה בבחירות הקודמות הצבעתי לעבודה והפעם אני מתלבט, בכל מקרה אני רוצה שביבי יעוף מהשלטון.

ד"א קרייזי רד 7 למה לדעתך ביבי ראוי כל כך, מה הוא כבר עשה?
ולמה אתה כל כך מפחד ממשלה שנוטה לשמאל עם ימין (נניח מר"צ+ישראל ביתנו+המפלגה של כחלון+יש עתיד+העבודה והתנועה יוצרים ממשלה טובה שיכולה לספק את רצון כולם), למה ללכת לכיוון ימני קיצוני וחרדי? מה זה ייתן לנו?
יש לנו את הצבא הכי חזק במזרח התיכון וההפחדות של ביבי מאיראן ודאע"ש לא צריכים לגרום לנו להצביע לו, כי גם ממשלה שהיא יותר נוטשה לשמאל מסוגלת לשמור על ביטחון, אבל הכי חשוב מסוגלת לעשות שלום ומסוגלת גם להרים את הכלכלה הרעוה שלנו שביבי המנהיג הדגול דרדר אותה.

רק להזכירך ב2009 הלכו לבחירות בגלל 40 מיליארד גירעון בתקציב!
מי גרם לגירעון הזה?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: אגב זה הבחירות השניות שאני מצביע בהן, כי ב2009 זה היה בינואר אם אני זוכר נכון ולא יכולתי להצביע כי נולדתי ב2.6 והייתי חצי שנה מגיל 18.
בכל מקרה בבחירות הקודמות הצבעתי לעבודה והפעם אני מתלבט, בכל מקרה אני רוצה שביבי יעוף מהשלטון.

ד"א קרייזי רד 7 למה לדעתך ביבי ראוי כל כך, מה הוא כבר עשה?
ולמה אתה כל כך מפחד ממשלה שנוטה לשמאל עם ימין (נניח מר"צ+ישראל ביתנו+המפלגה של כחלון+יש עתיד+העבודה והתנועה יוצרים ממשלה טובה שיכולה לספק את רצון כולם), למה ללכת לכיוון ימני קיצוני וחרדי? מה זה ייתן לנו?
יש לנו את הצבא הכי חזק במזרח התיכון וההפחדות של ביבי מאיראן ודאע"ש לא צריכים לגרום לנו להצביע לו, כי גם ממשלה שהיא יותר נוטשה לשמאל מסוגלת לשמור על ביטחון, אבל הכי חשוב מסוגלת לעשות שלום ומסוגלת גם להרים את הכלכלה הרעוה שלנו שביבי המנהיג הדגול דרדר אותה.

רק להזכירך ב2009 הלכו לבחירות בגלל 40 מיליארד גירעון בתקציב!
מי גרם לגירעון הזה?
ביבי צריך ללכת!
ולא בגלל הטענות שלך שלא מחזיקות מים שלך,והקואליציה המוזרה שבנית עם מרצ וישראל ביתנו.
צאו מהסרט,שלום לא יהיה פה לעולם,לעד נחיה על חרבנו וזו המציאות,כל ניסיון ליפות את העניין הוא שקר ורמאות בחסות החסר כריזמה הרצוג.
ביבי צריך ללכת כי הוא איבד את האנשים שהצביעו בשבילו ונתנו לו את אמונו,הוא איבד אותם בזה שהעלה את יוקר המחייה,התאהב בתדמית הכלכלית האחראית שנתנו לו,והמשיך לרמוס ולגזור את מעמד הביניים באמצעות מיסים עקיפים,כגון:דלק,סיגריות,רכב,וכו.
הוא נכשל בזה שלמרות כל הדיבורים והבטחות זוג בישראל לא יכול לקנות בית ולחיות בכבוד.
היום במדינת ישראל אתה צריך לעבוד ללא הפסקה בשביל לפרנס את המשפחה.
השלום והבטחון לא מעניינים בבחירת האילו,לא אותנו לפחות,מה שמעניין אותנו זה להתפרנס בכבוד ושיפסיקו לעשוק אותנו בלי הפסקה.
נ.ב
גילוי נאות,סחבק מצביע ליכוד מגיל 18.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: ביבי צריך ללכת!
ולא בגלל הטענות שלך שלא מחזיקות מים שלך,והקואליציה המוזרה שבנית עם מרצ וישראל ביתנו.
צאו מהסרט,שלום לא יהיה פה לעולם,לעד נחיה על חרבנו וזו המציאות,כל ניסיון ליפות את העניין הוא שקר ורמאות בחסות החסר כריזמה הרצוג.
ביבי צריך ללכת כי הוא איבד את האנשים שהצביעו בשבילו ונתנו לו את אמונו,הוא איבד אותם בזה שהעלה את יוקר המחייה,התאהב בתדמית הכלכלית האחראית שנתנו לו,והמשיך לרמוס ולגזור את מעמד הביניים באמצעות מיסים עקיפים,כגון:דלק,סיגריות,רכב,וכו.
הוא נכשל בזה שלמרות כל הדיבורים והבטחות זוג בישראל לא יכול לקנות בית ולחיות בכבוד.
היום במדינת ישראל אתה צריך לעבוד ללא הפסקה בשביל לפרנס את המשפחה.
השלום והבטחון לא מעניינים בבחירת האילו,לא אותנו לפחות,מה שמעניין אותנו זה להתפרנס בכבוד ושיפסיקו לעשוק אותנו בלי הפסקה.
נ.ב
גילוי נאות,סחבק מצביע ליכוד מגיל 18.
בוא נשמע את סחבק מי יבוא במקום ביבי והליכוד?
מי בנט בטח נכון?
ולא יהיה שלום כל עוד אנשים כמוך חושבים שלא יהיה...
שלום עושים עם אויבים וזה כבר הוכח עם השלום שעשינו עם ירדן ועם מצרים...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:בוא נשמע את סחבק מי יבוא במקום ביבי והליכוד?
מי בנט בטח נכון?
שלום? תרשה לי לגחך. כמה נאיביות..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:בוא נשמע את סחבק מי יבוא במקום ביבי והליכוד?
מי בנט בטח נכון?
דבר איתי עוד 10 שנים שתהיה נשוי עם ילדים ב"ה,ואז תגיד לי מה מעניין יותר אבו מאזן או אבו אמו,או לפרנס את המשפחה שלך.
אני בניגוד אליך עברתי מספיק בשביל להבין ששלום לא יהיה כאן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב: שלום? תרשה לי לגחך. כמה נאיביות..
כן אתה צודק, אין לנו שלום עם אף מדינה, למעשה אנחנו במלחמה תמידית נכון?
תעשו לי טובה שלום זה אפשרי.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אדום זקן כתב: דבר איתי עוד 10 שנים שתהיה נשוי עם ילדים ב"ה,ואז תגיד לי מה מעניין יותר אבו מאזן או אבו אמו,או לפרנס את המשפחה שלך.
אני מסכים איתך שזה צריך להיות המוטיב המוביל בבחירות, כי לא משנה מי יבחר, הביטחון, על פניו, לא יופקר. אבל הבעיה שבסופו של דבר הישראלים בוחרים תמיד ב"מר ביטחון" התורן, למעט הבחירה ההזויה של הציבור בלפיד בסבב הקודם, מה שהוכח כשטות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: דבר איתי עוד 10 שנים שתהיה נשוי עם ילדים ב"ה,ואז תגיד לי מה מעניין יותר אבו מאזן או אבו אמו,או לפרנס את המשפחה שלך.
גם שאני אהיה נשוי עם ילדים אני אאמין בשלום, אבל לפניי זה צריך לשפר את הכלכלה וזה בטח לא יהיה עם בנט שלוקח מיליארדים למתנחלים או עם ביבי והחרדים.
אם אתה תצביע לבנט אתה בעצם מצביע לביבי ולחרדים ולא שינית פה כלום.
יש שתי דרכים להפטר מביבי, האחת היא גדעון סער, והדרך השנייה ממשלה נורמלית ולא ימנית קיצונית וחרדית.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: כן אתה צודק, אין לנו שלום עם אף מדינה, למעשה אנחנו במלחמה תמידית נכון?
תעשו לי טובה שלום זה אפשרי.
במחיר הנקוב של ה״פלסטינאים״ (במרכאות כי פשוט אין דבר כזה) אני מעדיף להמשיך את המצב הקיים

שלח תגובה