מול חיפה.
הנה הסרטון המביך:
https://sports.walla.co.il/item/3498717
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
תודה רבה!Melikson24 כתב: ↑10 נובמבר 2025, 11:38מול חיפה.
הנה הסרטון המביך:
https://sports.walla.co.il/item/3498717
אכן מביך
בית"ר עשתה מהפך בזק עוד לפני האדום.
האדום והפנדל היו פשוט הטריגר לתבוסה.
גם אם היה נגמר 'רק' 2-2, בסוף זו תוצאה טובה.
אישית אני חושב שהם פתחו לא טוב את העונה, אבל הלכו והשתפרו ממחזור למחזור. הייתי פסימי לגביהם כי באמת פתחו לא טוב והזרים לא היו נראים טוב, אבל המגמה שם היא פשוט למעלה.
הם בוגרים יותר העונה, ובמחזורים האחרונים משחקים כדורגל ממש טוב.
את הפועל בגמר הם אנסו בצורה ברוטאלית, מולנו מחצית ראשונה זוועה אבל בשנייה היו שווים תיקו, ואתמול לעשות מהפך כזה, זה לא דבר כזה פשוט.
אם הייתי הם אני הייתי מחפש חיזוק נוסף להגנה ולקישור. שוב, לרוץ עד הסוף זה כנראה לא יספיק, אבל שוב אומר שזה הכי קרוב ומהנה לשם ולכן אני ממשיך לחשוב שיצחקי עושה עבודה מעולה.
בית"ר לא רצה לאליפות, כאילו שיש מאמן אחר בליגה שאיתו כן, אבל אוספת המון רגעים יפים שיזכרו לשנים ואתמול זה עוד אחד לאוסף.
לגבי מכבי, אני חושב שכל השאלה שם זה מתי וארלה ואנדרדה יתחילו לתת תפוקה התקפית. יש גם את ניקולאסקו, אבל זה נראה שהמאמן פשוט שרף אותו.
כל עוד זה לא יקרה, הם ימשיכו להתקשות ולאבד מדי פעם. נקווה שאם מישהו מהשלישייה הזו יניע, זה יקרה כמה שיותר מאוחר ושנהיה בפור.
אישית אני חושב שהם פתחו לא טוב את העונה, אבל הלכו והשתפרו ממחזור למחזור. הייתי פסימי לגביהם כי באמת פתחו לא טוב והזרים לא היו נראים טוב, אבל המגמה שם היא פשוט למעלה.
את הפועל בגמר הם אנסו בצורה ברוטאלית, מולנו מחצית ראשונה זוועה אבל בשנייה היו שווים תיקו, ואתמול לעשות מהפך כזה, זה לא דבר כזה פשוט.
אם הייתי הם אני הייתי מחפש חיזוק נוסף להגנה ולקישור. שוב, לרוץ עד הסוף זה כנראה לא יספיק, אבל שוב אומר שזה הכי קרוב ומהנה לשם ולכן אני ממשיך לחשוב שיצחקי עושה עבודה מעולה.
בית"ר לא רצה לאליפות, כאילו שיש מאמן אחר בליגה שאיתו כן, אבל אוספת המון רגעים יפים שיזכרו לשנים ואתמול זה עוד אחד לאוסף.
לגבי מכבי, אני חושב שכל השאלה שם זה מתי וארלה ואנדרדה יתחילו לתת תפוקה התקפית. יש גם את ניקולאסקו, אבל זה נראה שהמאמן פשוט שרף אותו.
כל עוד זה לא יקרה, הם ימשיכו להתקשות ולאבד מדי פעם. נקווה שאם מישהו מהשלישייה הזו יניע, זה יקרה כמה שיותר מאוחר ושנהיה בפור.
מכבי קבוצה מאד בינונית בלי הזרים הפצועים, הקשר והבלם.yossi כתב: ↑10 נובמבר 2025, 11:53בית"ר עשתה מהפך בזק עוד לפני האדום.
- ForeverRed
יש שם מועדון חזק מאוד עם בסיס של שחקנים איכותיים ומנוסים. לא רואה את זה מרסק אותם בשום סנריו.Melikson24 כתב: ↑10 נובמבר 2025, 11:23לגבי בית"ר אני מסכים.
לגבי מכבי אין לדעת לאן זה יקח אותם. זה יכול להכניס קבוצה למשבר. זה לא תוצאה פשוטה לעיכול.
למזלם, כמו תמיד, הפגרה הארוכה באה להם בול בזמן.
זה כן יצר כמה סדקים שאולי יתרחבו בטווח היותר ארוך.
לתבוסה כזאת יכולות להיות גם השפעות חיוביות.
המאמן מקובע נורא ומבשל שחקנים לאט מדי. הוא לא מפיק מה שאפשר מהסגל ובעיקר מהזרים שעכשיו אולי יתחילו לקבל יותר הזדמנויות.
מועדון חזק אבל עם אוהדים לוזרים בערמות וחסר מנהיגות על הדשא.ForeverRed כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:02יש שם מועדון חזק מאוד עם בסיס של שחקנים איכותיים ומנוסים. לא רואה את זה מרסק אותם בשום סנריו.
זה כן יצר כמה סדקים שאולי יתרחבו בטווח היותר ארוך.
לתבוסה כזאת יכולות להיות גם השפעות חיוביות.
המאמן מקובע נורא ומבשל שחקנים לאט מדי. הוא לא מפיק מה שאפשר מהסגל ובעיקר מהזרים שעכשיו אולי יתחילו לקבל יותר הזדמנויות.
הגחלים שם לוחשות כבר המון זמן ורק מחכות להתפרץ לעבר לאזטיץ', ואתמול שם סופית שם את מדמון, שלמה וכמובן משפתי כשנואי הקהל.
בואו לא נברח מהמעמד, ניצחון בטרנר שעדיף שיהיה כחלק 9 מ9 שלנו לסגירת סיבוב, והקהל שם יהיה על הגדר. כל משחק שלא מוכרע במחצית והלחץ ידבר.
זה עלינו בלבד. עונה שעברה אני משוכנע שניצחון בטרנר בסיבוב הראשון היה מביא גם אליפות, לא הצלחנו.
העונה עוד ארוכה, אבל ברור שהמשחק הזה יהיה ציון דרך עבור 2 הקבוצות. ועדיף שנבוא אחרי ניצחונות בסמי והפועל פת.
זה יהיה 3 מחזורים ב8 ימים שיהיה להם השפעה קריטית על עתיד העונה.
ולהם יש ליון לחימום + אנחנו משחקים לפניהם ב2 המחזורים וצריכים לשלוח אותם לרדוף אחרי פער. טרנר יהיה משחק רביעי שלהם ב11 יום, עם קהל שלנו בלבד.
מהפגרה חוזרים למאני טיים ראשון של העונה הזו.
- simply--red
מתמטית אפילו תיקו היה מספיק לאליפות.yossi כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:24מועדון חזק אבל עם אוהדים לוזרים בערמות וחסר מנהיגות על הדשא.
הגחלים שם לוחשות כבר המון זמן ורק מחכות להתפרץ לעבר לאזטיץ', ואתמול שם סופית שם את מדמון, שלמה וכמובן משפתי כשנואי הקהל.
בואו לא נברח מהמעמד, ניצחון בטרנר שעדיף שיהיה כחלק 9 מ9 שלנו לסגירת סיבוב, והקהל שם יהיה על הגדר. כל משחק שלא מוכרע במחצית והלחץ ידבר.
זה עלינו בלבד. עונה שעברה אני משוכנע שניצחון בטרנר בסיבוב הראשון היה מביא גם אליפות, לא הצלחנו.
העונה עוד ארוכה, אבל ברור שהמשחק הזה יהיה ציון דרך עבור 2 הקבוצות. ועדיף שנבוא אחרי ניצחונות בסמי והפועל פת.
זה יהיה 3 מחזורים ב8 ימים שיהיה להם השפעה קריטית על עתיד העונה.
ולהם יש ליון לחימום + אנחנו משחקים לפניהם ב2 המחזורים וצריכים לשלוח אותם לרדוף אחרי פער. טרנר יהיה משחק רביעי שלהם ב11 יום, עם קהל שלנו בלבד.
מהפגרה חוזרים למאני טיים ראשון של העונה הזו.
- simply--red
אני רואה שוב ושוב את הגול הראשון של יונה אתמול ומתמוגג
תנועה לעומק, משתחרר משני שחקנים על הבלטה בקלאס ומסיים עם רגל שמאל "החלשה"
ביצוע פשוט מושלם
תנועה לעומק, משתחרר משני שחקנים על הבלטה בקלאס ומסיים עם רגל שמאל "החלשה"
ביצוע פשוט מושלם
שוב נאמר שבית״ר עשתה מחצית מופלאה אבל ראוי גם לציין שהיא קיבלה את מכבי במצב הכי טוב שאפשר לבקש, בלי 2 הזרים הכי משמעותיים, בלי הכנה אידאלית לאור הטיסות והזמן הקצר, ובעיקר מאוד עייפים אחרי משחק פיזי ואינטנסיבי באנגליה, גם מנטלית לא קל להגיע לשני משחקים בפרופיל גבוה תוך 72 שעות.
פחות מעניין איך הצהבת תקום מזה, כתמיד כל עוד הדברים יוכרעו על הדשא אז זה תלוי אך ורק בנו. השאיפה בהחלט צריכה להיות שנגיע למשחק מולם כשהפער לכל הפחות נותר על כנו ומשם לתת לטרנר לעשות את שלו.
פחות מעניין איך הצהבת תקום מזה, כתמיד כל עוד הדברים יוכרעו על הדשא אז זה תלוי אך ורק בנו. השאיפה בהחלט צריכה להיות שנגיע למשחק מולם כשהפער לכל הפחות נותר על כנו ומשם לתת לטרנר לעשות את שלו.