עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
אני לא יודע אם ההדיפה של ברק לוי יותר מביכה או מחשידה
משהו האמין שמכבי יפסידו נקודות פעם שלישית ברצף?
בדיוק רואה את הריפליי של הגול הראשון ובא לי לבעוט בטלוויזיה!Noam98 כתב:אני לא יודע אם ההדיפה של ברק לוי יותר מביכה או מחשידה
בלי העזרה המעצבנת הם עד עכשיו היו רודפים אחרי הזנב של עצמם!שיש כתב:משהו האמין שמכבי יפסידו נקודות פעם שלישית ברצף?
לא.שיש כתב:משהו האמין שמכבי יפסידו נקודות פעם שלישית ברצף?
ועדיין המופע היום של ברק לוי היה מביש ודורש התייחסות.
עדיין לא ראיתי ת'גוליםהפועלעולה כתב: לא.
ועדיין המופע היום של ברק לוי היה מביש ודורש התייחסות.
- ForeverRed
מול יריבה אחרת יכלו בקלות לאבד נקודות.שיש כתב:משהו האמין שמכבי יפסידו נקודות פעם שלישית ברצף?
הם בלחץ גדול ורואים את זה.
הם כל שבוע ככה ולאף קבוצה אין את הביצים לנצל את זה.
טיבי איום ונורא, הקישור המרכזי לא זה, ריקן לא מגן, אבל חלוצים עושים קקי 30 מטר מהשער שלהם.
טיבי איום ונורא, הקישור המרכזי לא זה, ריקן לא מגן, אבל חלוצים עושים קקי 30 מטר מהשער שלהם.
ברק לוי מביך, לפחות היה חוסך מאיתנו את התגובות שלו אחרי הגולים. מקווה שהשחקנים של הפועל חיפה ראו את המשחק ומתחילים להאמין שזה אפשרי.
המזל שלנו שכשאנחנו נראים לא טוב, מכבי נראים לא יותר טוב
המזל שלנו שכשאנחנו נראים לא טוב, מכבי נראים לא יותר טוב
מתנחם בזה שהאוהדים של נתניה חמים על ברק לוי רצח ויעשו לו את המוות. מאמין שהוא סיים את הקריירה שלו בליגת העל לשנים הקרובות.
אם קןרצקי גבר כמו שהוא אומר שהוא, שבוע הבא עולה עם השוער השני.הפועלעולה כתב:מתנחם בזה שהאוהדים של נתניה חמים על ברק לוי רצח ויעשו לו את המוות. מאמין שהוא סיים את הקריירה שלו בליגת העל לשנים הקרובות.
- The red one
אתמול קיבלת מתנה מאנטמן הקטןסניור כתב:חולם על היום שבו נקבל כאלה מתנות מההגנות היריבות. כל משחק גול במתנה.
התגובות של ברק לוי מעוררות חשד.
כנראה שמכבי הייתה מנצחת בכל מקרה, אבל משהו בשפת גוף של האוהד שלהם ברק לוי היה מוזר, האכזבה מהגולים שספג לא הייתה אמינה.
כנראה שמכבי הייתה מנצחת בכל מקרה, אבל משהו בשפת גוף של האוהד שלהם ברק לוי היה מוזר, האכזבה מהגולים שספג לא הייתה אמינה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לא בקטע שלעשות מהפכות אבל זה מסריח! כנראה שמכבי היו מנצחים בכל מקרה ועדיין... ברק לוי לא צריך לראות ליגת העל משבוע הבא. שיחזור לאולטראס, יתקבל שם בזרועות פתוחות
בכלל לא באותה הסקאלה. כשל תחת הלחץ של בן. אין מה להשוות את זה למתנות הגנה של נוער שהם מקבלים כל שבוע. זה בזכות ההרתעה שהם ייצרו ב 3 שנים האלה.אדום בלב בנשמהההה כתב: אתמול קיבלת מתנה מאנטמן הקטן