עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...

שליחה על ידי delta7 »

מימוש האיום של טביב שלא להופיע למשחק עלול להביא לתוצאה קשה מאוד כלפינו.
במקרה כאמור התקנון מחייב הורדה מיידית של בית"ר לליגה הלאומית תוך ביטול כל התוצאות שקבעה השנה (כך לפי וואן). המשמעות: מינוס 6 נקודות לנו, מינוס נקודה למכבי, יתרון 5 הנקודות מתבטל ומכבי מקום ראשון בזכות הפרש שערים.

https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;

"לטביב הובהר כי אם הוא יבחר לממש את האיום שלו, בית"ר תורד לליגה הלאומית בצורה אוטומטית ללא אפשרות לערער על ההחלטה. על פי התקנון של ההתאחדות אי הופעה למשחק ליגה, תוביל לירידת ליגה תוך מחיקה של כל תוצאות הקבוצה בעונת 2015/16 כאשר בית"ר לא תוכל לשחק בהמשך העונה. בנוסף, לא תהיה אף אפשרות לערער על ההחלטה."

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

delta7 כתב:מימוש האיום של טביב שלא להופיע למשחק עלול להביא לתוצאה קשה מאוד כלפינו.
במקרה כאמור התקנון מחייב הורדה מיידית של בית"ר לליגה הלאומית תוך ביטול כל התוצאות שקבעה השנה (כך לפי וואן). המשמעות: מינוס 6 נקודות לנו, מינוס נקודה למכבי, יתרון 5 הנקודות מתבטל ומכבי מקום ראשון בזכות הפרש שערים.

https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;

"לטביב הובהר כי אם הוא יבחר לממש את האיום שלו, בית"ר תורד לליגה הלאומית בצורה אוטומטית ללא אפשרות לערער על ההחלטה. על פי התקנון של ההתאחדות אי הופעה למשחק ליגה, תוביל לירידת ליגה תוך מחיקה של כל תוצאות הקבוצה בעונת 2015/16 כאשר בית"ר לא תוכל לשחק בהמשך העונה. בנוסף, לא תהיה אף אפשרות לערער על ההחלטה."
וואו. לא חשבתי אפילו בכיוון הזה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

סניור כתב:
וואו. לא חשבתי אפילו בכיוון הזה.
אני מאמין שבסוף ימצאו דרך לרדת מהעץ.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

בגדול זה נשמע הגיוני.

אבל וואן היחידים שכתבו את זה-פה חשדתי.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

delta7 כתב: אני מאמין שבסוף ימצאו דרך לרדת מהעץ.
ביתר או ההתאחדות?
אני לא חושב שטביב לא יופיע. הכסף מעל הכל אצלו. רדיוסים מושכים אצלו יותר קהל ממשחקי בית בהרבה מקרים, ובליגה השנייה לא צפויות לא הכנסות מי יודע מה.
אולי יעלה במטרה להתבזות, עם הנוער או משהו, אבל עלינו זה לא באמת משפיע.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

נכנסתי לפה בדיוק כדי לכתוב על זה.
מצד אחד לא מאמין שביתר לא תופיע.
מצד שני טביב עקשן ויש לו גב מלא מהאוהדים.

השאלה איך זה משפיע על שאר הליגה?
3 עולות ו3 יורדות? ביתר הופכת להיות יורדת ומקום אחרון מצטרף אליה?
מה עם שאר הקבוצות? אלו שלקחו נקודות נגד ביתר ינזקו מזה באופן ישיר, אנחנו כמו שאמרו מעליי נאבד 6 נקודות, האם יכולים בעלי הקבוצות להתאגד ולדרוש השארת המצב על כנו?
העניין, שאני חושב שמהלך כזה יגרור הרבה יותר בלאגן ממה שנדמה להתאחדות, אוהדי ביתר לא ישבו בשקט ופשוטו כמשמעו ילכו לשרוף את ההתאחדות, האוהדים שלנו גם לא צריכים לשבת בשקט.

בכלל, ביתר חשוב לליגה על אף הבבונים, לא הייתי רוצה שתרד ליגה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dardasmiley כתב:נכנסתי לפה בדיוק כדי לכתוב על זה.
מצד אחד לא מאמין שביתר לא תופיע.
מצד שני טביב עקשן ויש לו גב מלא מהאוהדים.

השאלה איך זה משפיע על שאר הליגה?
3 עולות ו3 יורדות? ביתר הופכת להיות יורדת ומקום אחרון מצטרף אליה?
מה עם שאר הקבוצות? אלו שלקחו נקודות נגד ביתר ינזקו מזה באופן ישיר, אנחנו כמו שאמרו מעליי נאבד 6 נקודות, האם יכולים בעלי הקבוצות להתאגד ולדרוש השארת המצב על כנו?
העניין, שאני חושב שמהלך כזה יגרור הרבה יותר בלאגן ממה שנדמה להתאחדות, אוהדי ביתר לא ישבו בשקט ופשוטו כמשמעו ילכו לשרוף את ההתאחדות, האוהדים שלנו גם לא צריכים לשבת בשקט.

בכלל, ביתר חשוב לליגה על אף הבבונים, לא הייתי רוצה שתרד ליגה.
ולכן לא נראה לי שמישהו באמת מעוניין להגיע למצב הזה ותימצא הדרך לרדת מהעץ. מי ירד מהעץ ואיך? לא יודע ולא באמת משנה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

סניור כתב:כשידברו על זה שהכתובת הייתה על הקיר, אז זו הכתובת. לה פמיליה בפייסבוק:
המשחק הקרוב מול חיפה:
ההתאחדות ה**** והשופטים השמאלנים שלה, שוב מראים כמה קשה להם לראות את ביתר מצליחה ומנסים לתקוע מקלות בגלגלים שלנו ושולחים אותנו לרדיוסים פעם אחרי פעם.
לפי ההחלטה הנוכחית המשחק צריך להתקיים באצטדיון המושבה (12 אלף לפני הפרדות והפרשות למושחתים) מן הסתם הביקוש לכרטיסים גבוה הרבה יותר...

כרגע, אם לא משתנה הפסיקה, ביתר וטביב שוקלים לא לעלות לשחק, האמת שאנחנו אוהבים לעשות בלאגן אבל גם שונאים שדורכים עלינו ומכאן מוסרים תמיכה וגיבוי מלא לכל צעד מחאה של הקבוצה מול ההתאחדות ובית הזונות שלה שנקרא בית הדין.

עם כרטיס, בלי כרטיס, כל אוהד בית״ר מגיע למשחק וכל אוהד גם ייכנס! אם ההתאחדות רוצה להעניש את ביתר אנחנו נוכיח להם שהם מענישים בעיקר את המשטרה והמאבטחים בפתח תקווה שכבר במשחק מול סכנין למדו איך זה להרגיש מסכנים...

בקיצור,
טדי, המושבה, אם צריך נפתח מחדש גם את האורווה, אף אחד לא נשאר בבית!
שכחת את ה-משפט (״הארגון הודיע שאשפוז ספסרים יתקיים לפי הנוהל הרגיל״)

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ראיתי את זה בתגובות :) ענק!

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אוהדי מכבי זו תופעה בלתי מוסברת,
הם פתחו נושא לגבי ביטול התוצאות במידה וביתר אגן לא תופיע, מישהו שם "ניבא" החלטה שיבטלו את כל התוצאות חוץ משל מכבי ובש והם החליטו שזה יקרה בודאות ועכשיו יש להם עוד סיבה להתבכיין שכולם "נגדם".
מדהים

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

קשה לי למצוא היגיון בלבטל תוצאות שהושגו מול בית"ר אם וכאשר הם לא יופיעו מול חיפה.

הרי קבוצות השקיעו כסף, לשחקנים שולמו פרמיות על גולים שכבשו נגדם ועוד המון השלכות שהיו למשחקי בית"ר העונה על כל קבוצות הליגה. אין היגיון כי מההחלטה הזאת יוצא שמענישים גם קבוצות אחרות על מעשים של קבוצה מסויימת.
רואה כאן פתח גדול לתביעה נגד ההתאחדות

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הצדק עם בית"ר ואוהדיה. העונשים של בית הדין פשוט ביזיוניים ופוגעים במי שלא צריך.
אני תומך לחלוטין במחאה שלהם, רק מקווה שהיא באמת תהיה אפקטיבית ולא אלימה.

סמל אישי של משתמש
tamirkal

שליחה על ידי tamirkal »

bs war כתב:הצדק עם בית"ר ואוהדיה. העונשים של בית הדין פשוט ביזיוניים ופוגעים במי שלא צריך.
אני תומך לחלוטין במחאה שלהם, רק מקווה שהיא באמת תהיה אפקטיבית ולא אלימה.
צודקת?כן.לא אלימה?אין סיכוי

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מנסה באמת אבל להתחבר למה שאתם אומרים ופשוט לא מצליח.
את טביב מעניין רק טביב,בטח לא בית"ר או חלילה סכנת הנפשות בקיום משחק במושבה.
הוא עכשיו חושב על המליוני שקלים הכנסה בקיום משחק בסמי עופר והבעיה היא שהוא מקבל גב תקשורתי אדיר מהחברים שלו בתקשורת,כולל המטומטם הראשי גידי ליפקין שעוד רושם שאלונה צריכה להתעורר,עד עכשיו לא הבנתי מה הקשר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב:מנסה באמת אבל להתחבר למה שאתם אומרים ופשוט לא מצליח.
את טביב מעניין רק טביב,בטח לא בית"ר או חלילה סכנת הנפשות בקיום משחק במושבה.
הוא עכשיו חושב על המליוני שקלים הכנסה בקיום משחק בסמי עופר והבעיה היא שהוא מקבל גב תקשורתי אדיר מהחברים שלו בתקשורת,כולל המטומטם הראשי גידי ליפקין שעוד רושם שאלונה צריכה להתעורר,עד עכשיו לא הבנתי מה הקשר.
טביב לא מעניין אותי. עבריין מורשע שצריך להיות מחוץ לכדורגל שלנו.

מצד שני, לא הגיוני שפעם אחר פעם ההתאחדות והמנהלת יזרקו *** על האוהדים. במקום שהמשטרה תעשה את העבודה שלה ותתחיל לאתר מתפרעים ולעצור אותם, הקבוצות והקהל הרחב צריכות לשלם מחיר על כל אידיוט שזורק מצית. האבסורד הכי גדול הוא שגם כשהקבוצות עושות את העבודה של המשטרה- פועלות לאתר את האשמים, שוללות להם מנויים ומגישים נגדם תביעה אזרחית- הן נקנסות ומקבלות רדיוסים (כמו במקרה של מכבי חיפה השבוע).

העונש של בית"ר, לטענת ההתאחדות, אמור להפחית את האלימות, בפועל הוא יוביל להתנגדות הרבה יותר חריפה ואלימה של אוהדי בית"ר ואולי אף לאסון בכניסות לאיצטדיון ובקופות.

שלח תגובה