כדורגל עולמי 17/18
- The red one
Re: כדורגל עולמי 17/18
אוי מה שהלך בברנבאו
יומיים משוגעים
יומיים משוגעים
שופט בושה וחרפה. נתן פנדל מתנה שניה לסיום ועוד הרחיק את בופון(!!!).
שריקה גבולית אבל יותר מוצדקת מאשר טעות לדעתי.
חוסר ריכוז של שנייה, כי בלי המגע היה שם גול של 100%. התעלות של רונלדו שעלה כלכך גבוה להוריד את זה למרכז הרחבה.
כואב הלב על בופון. איזה משחק אכזר.
חוסר ריכוז של שנייה, כי בלי המגע היה שם גול של 100%. התעלות של רונלדו שעלה כלכך גבוה להוריד את זה למרכז הרחבה.
כואב הלב על בופון. איזה משחק אכזר.
זה לא פנדל בשום צורה. במקום בופון הייתי משחזר את הנגיחה של זידאן. לפחות לפרוש מליגת האלופות עם סטייל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

רק לשופט ולא לשחקן.Guevara כתב:זה לא פנדל בשום צורה. במקום בופון הייתי משחזר את הנגיחה של זידאן. לפחות לפרוש מליגת האלופות עם סטייל.
פנדל גבולי וזה יותר קרוב לפנדל מאשר ללא פנדל. בסופו של יום בסיכום 2 המשחקים הקבוצה שהייתה יותר טובה עלתה. אי אפשר להתווכח על זה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא ראיתי לנכון לראות את המשחק בערב יום השואה
אבל ראיתי עשרות סטטוסים נגד רונאלדו.
ממה שהבנתי הוא רק הבקיע את הפנדל וחגג, אפילו לא זה שהוכשל לכאורה, כך שאי אפשר לטעון להצגה שלו. על מה היה הכעס כלפיו?
אבל ראיתי עשרות סטטוסים נגד רונאלדו.
ממה שהבנתי הוא רק הבקיע את הפנדל וחגג, אפילו לא זה שהוכשל לכאורה, כך שאי אפשר לטעון להצגה שלו. על מה היה הכעס כלפיו?
"עזאזל יודע מה השופט האנגלי האומלל היה צריך לעשות. אפילו בופון עצמו אמר מיד אחרי שריקת הסיום: "זו היתה עשירית פנדל". תחשבו על זה לרגע. גם בופון מודה כי בנעטיה לא חף מפשע לחלוטין. מצד שני, זו גם לא היתה עבירה ברורה. ואפשר להתווכח פה עד המונדיאל על אחוזים. האם מדובר ב"עשירית פנדל", "שליש פנדל" או "חצי פנדל". זה לא ממש משנה. עובדה היא שאין פה החלטה טובה. כולם צודקים וטועים בו זמנית. זה טבעו של הכדורגל. אם אוליבר לא שורק, הוא מקפח את ריאל. אם הוא שורק, הוא מקפח את יובנטוס.
אפשר להזדהות עם סערת הרגשות של בופון וחבריו אחרי המאמץ המדהים במשחק היסטורי בכל קנה מידה. אבל למה לכל הרוחות הם חושבים שהפסיקה חייבת ללכת איתם באופן אוטומטי? האם גונסאלו היגוואין היה מסרב אתמול לבעוט פנדל אחרי שריקה זהה לחלוטין ברחבה השניה בדקה ה-93? האם בופון היה אומר לשופט: "עזוב, ידידי. זוכר איזו מספרת דפק כריסטיאנו לפני שבוע? ריאל שחטה אותנו בטורינו. מגיע להם לקבל צ'אנס בהארכה. כולה עשירית פנדל, בוא נגיד שלא היה כלום"? אתם מסוגלים לדמיין את זה? מונטארי כבר יודע את התשובה.
האשמה הגדולה ביותר לספיגת השער הזה מוטלת על הגנת יובנטוס עצמה, שהחלה לגלות סימנים של עייפות ועצבים בדקות הסיום, ואפשר היה לראות זאת כאשר ג'ורג'ו קייליני כמעט נגח שער עצמי. ואסקס היה השחקן היחיד של ריאל במרכז הרחבה בהתקפה הגורלית, והשמירה עליו היתה לקויה על גבול ההפקרות. מבחינת הצופה הנייטרלי, זה יש מעט מאוד סיכויים לראות קאמבק מושלם כזה. ההארכה היתה התסריט הנהדר עבור אוהדי הכדורגל הטהור, והוא נגנז באופן אכזרי - אבל בעיקר באשמת יובה עצמה. זו הבעיה המרכזית, ורק לאחר מכן אפשר לבוא בטענות לאוליבר."
ממצא יפה את הדיון יפה
אפשר להזדהות עם סערת הרגשות של בופון וחבריו אחרי המאמץ המדהים במשחק היסטורי בכל קנה מידה. אבל למה לכל הרוחות הם חושבים שהפסיקה חייבת ללכת איתם באופן אוטומטי? האם גונסאלו היגוואין היה מסרב אתמול לבעוט פנדל אחרי שריקה זהה לחלוטין ברחבה השניה בדקה ה-93? האם בופון היה אומר לשופט: "עזוב, ידידי. זוכר איזו מספרת דפק כריסטיאנו לפני שבוע? ריאל שחטה אותנו בטורינו. מגיע להם לקבל צ'אנס בהארכה. כולה עשירית פנדל, בוא נגיד שלא היה כלום"? אתם מסוגלים לדמיין את זה? מונטארי כבר יודע את התשובה.
האשמה הגדולה ביותר לספיגת השער הזה מוטלת על הגנת יובנטוס עצמה, שהחלה לגלות סימנים של עייפות ועצבים בדקות הסיום, ואפשר היה לראות זאת כאשר ג'ורג'ו קייליני כמעט נגח שער עצמי. ואסקס היה השחקן היחיד של ריאל במרכז הרחבה בהתקפה הגורלית, והשמירה עליו היתה לקויה על גבול ההפקרות. מבחינת הצופה הנייטרלי, זה יש מעט מאוד סיכויים לראות קאמבק מושלם כזה. ההארכה היתה התסריט הנהדר עבור אוהדי הכדורגל הטהור, והוא נגנז באופן אכזרי - אבל בעיקר באשמת יובה עצמה. זו הבעיה המרכזית, ורק לאחר מכן אפשר לבוא בטענות לאוליבר."
ממצא יפה את הדיון יפה
יש לי תחושה שאתה אוהד ריאל.
בכל מקרה, שופטי העבר ושופט הכותב בעיתון אס המדרידאי טוענים גם הם שזה לא פנדל.
בכל מקרה, שופטי העבר ושופט הכותב בעיתון אס המדרידאי טוענים גם הם שזה לא פנדל.
https://twitter.com/RMadridInfo/status/ ... %2F3149734" onclick="window.open(this.href);return false;
אתה באמת יכול להגיד שזה לא אפילו ספק לפנדל?
כבר ראינו הרבה יותר ספק מזה שנשרקו.. בסיכום, מי שהייתה טובה יותר ב2 המשחקים עלתה.
אתה באמת יכול להגיד שזה לא אפילו ספק לפנדל?
כבר ראינו הרבה יותר ספק מזה שנשרקו.. בסיכום, מי שהייתה טובה יותר ב2 המשחקים עלתה.
זה לא משנה מי הייתה טובה יותר. מה קשור בכלל?
פשוט נמאס שמשחקים כל כך חשובים מוכרעים ע״י השופטים. לא שורקים על דבר כזה בשניה האחרונה, פשוט לא.
גם במשחק בטורינו היה פנדל שלא נשרק על קוואדראדו אבל לא היה רעש כל כך גדול כי לטיימינג יש משמעות גדולה. אם השער של איסקו היה נפסל בדקה ה93 תאמין לי שגם אז היה רעש גדול וזה לא היה עובר ככה סתם.
אה, ועוד לתת אדום לבופון במשחקו האחרון במפעל. זה בכלל מטריף.
מקווה שבעונה הבאה יכניסו שופט טלוויזיה. לפחות למשחקי הנוקאאוט.
פשוט נמאס שמשחקים כל כך חשובים מוכרעים ע״י השופטים. לא שורקים על דבר כזה בשניה האחרונה, פשוט לא.
גם במשחק בטורינו היה פנדל שלא נשרק על קוואדראדו אבל לא היה רעש כל כך גדול כי לטיימינג יש משמעות גדולה. אם השער של איסקו היה נפסל בדקה ה93 תאמין לי שגם אז היה רעש גדול וזה לא היה עובר ככה סתם.
קשור מאוד שריאל היו טובים יותר בסיכום. כי זה לא שהקבוצה שהייתה פחות טובה עלתה בגלל שיפוט.CrazyRed7 כתב:זה לא משנה מי הייתה טובה יותר. מה קשור בכלל?
מעניין שלא יצאת בתלונות שבקאמפ נואו דזקו לא קיבל פנדל של אלף אחוז...
ובופון? אני מעריץ שלו אבל בוא נגיד את האמת, הוא יצא טיפש. אם עוצר לכריס את הפנדל הכל פתוח. ברגע שהורחק גם אם הפנדל היה נעדף, לא היה ליובה סיכוי 30 דקות ב10 שחקנים.
נערך לאחרונה על ידי niv1 ב 12 אפריל 2018, 18:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
ועוד דבר. לא מבין את ההגיון בדברים האלהCrazyRed7 כתב:
לא צרייכה להיות שום התחשבות ושיקול דעת בדקה שבה מתבצעת פעולה כלשהי. מה שונה דקה 90 מדקה 5? כדורגל משחקים 90+ דקות ולא צריך להיות שיפוט שונה בין הדקות
ברור שצריכה להיות התחשבות. אין שיקול דעת בכדורגל?
כניסה מסוימת בדקות ראשונות בדרך כלל לא מזכה בכרטיס צהוב לעומת אותה עבירה בדקות מאוחרות יותר.
שחקן שסוחב כרטיס צהוב לא יקבל צהוב שני על כל עבירה ותהיה קצת יותר סבלנות כלפיו מאשר שחקן בלי צהוב.
יכול לתת עוד כמה דוגמאות. לא מכריעים התמודדות עם פנדל כל כך שנוי במחלוקת בשניה האחרונה(!). רק פנדל 100% היה מתקבל על הדעת.
כניסה מסוימת בדקות ראשונות בדרך כלל לא מזכה בכרטיס צהוב לעומת אותה עבירה בדקות מאוחרות יותר.
שחקן שסוחב כרטיס צהוב לא יקבל צהוב שני על כל עבירה ותהיה קצת יותר סבלנות כלפיו מאשר שחקן בלי צהוב.
יכול לתת עוד כמה דוגמאות. לא מכריעים התמודדות עם פנדל כל כך שנוי במחלוקת בשניה האחרונה(!). רק פנדל 100% היה מתקבל על הדעת.