עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...

שליחה על ידי yossi »

אדום בלב בנשמהההה כתב:לא יודע, לא ראיתי את זה בצורה כזו קיצונית כמוך. לטעמי אין הבדל בין שחקן שנשכב 2 דקות בגלל "פציעה" ומושך את הזמן לבין מה שאווקמה עשה אתמול 5 דקות בקריית שמונה...

שנייהם כשרים, שנייהם מסריחים, אבל ככה מנצחים וזה הכדורגל. לא המצאנו פה את הגלגל. לעומת זאת, לא צריכים להגיע למצב של אלימות כלפי שחקנים.
אתה רואה את זה בצורה לא נכונה.
לא חוקית, וחייב לומר גם לא הגיונית.
אתמול ק"ש יכלו לחטוף לטוני את הכדור ולצאת למתפרצת. המשחק חי.
כששחקן שוכב והכדור בחוץ, זה לא אפשרי. זה הורג את המשחק תרתי משמע.

אם זה נעשה מדקה 85 אף אחד לא היה אומר משהו (למרות שזה גם לא בסדר, אבל נניח).
כשזה נעשה במשך מחצית שלמה זה לא פחות מפשע ספורטיבי.
וכן, בקטעים האלה אני קיצוני. אם הייתי שופט מסכנה קבוצה כמו פ"ת. הייתה חוטפת שני אדומים ותוספת של רבע שעה על הראש.
רוצים לעשות משחקים מלוכלכים לכו לשחק בליגה א'. לא בליגת העל. די לעשות בדיחה מהמקצוע.
אני לא נוסע שעות ומשקיע כסף כדי לראות שחקנים שוכבים על הדשא. טעו במקצוע.
באף מדינת כדורגל שמכבדת את עצמה אין את זה ברמה הזו. רק פה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ומה כשר בלהחזיק בכדור 5 דקות לדגל הקרן ולבזבז את הזמן שם?

לבוא ול"העלים" את מביאי הכדורים זה לא כשר. להעלים את הכדורים ביציע זה לא כשר. לבוא ו2 דקות למשוך זמן בגלל פציעה...בחייאת דר...זה כדורגל...

דור - לא מסכים. לקחת את הכדור 5 דקות ליד דגל קרן זה לא אנטי כדורגל? זה לא מאוד מעצבן?
זה כשר כי זה חלק מהמשחק!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אין ספק שיש דברים במה שאתה אומר, אבל אני לא ראיתי את המשחק ולכן לא יכול לשפוט. קראתי את מה שאוהדי נתניה אומרים ברחבי הרשת, וכן בהחלט יכול להיות שהם צודקים בהתאם לקבוצה שהם שיחקו נגדה, אבל עדיין...כל עוד אני לא רואה קשה לי לחוות דעה על הנושא.

שחקן, אם בחר לשכב ולהעביר זמן, זה גג 2 דקות וגם זה צריך להיות פחות. אם זה קורה מעבר זו כבר טעות של השופט. והשופט יחזיר את זה אחר כך בתוספת הזמן. ואם לא זו כבר טעות שלו.

אני מחזיק ממך בן אדם הגיוני מאוד יוסי ונענה ממה שאתה כותב, אז עם יד הלב, במידה ואנחנו מובילים 0-1 בטדי והשחקנים יתחילו להשכב מדקה 80 וכל נפילה קטנה ימרחו פה עוד דקה שם עוד דקה, ובסוף ננצח. תצא עם פרצוף חמוץ ותכעס על זה שניצחנו?

שום מצב לא אמור להגיע למה שקרה שם עם טגה, ואין שום ספק בכלל שלטגה הגיע אדום. לכן הופתעתי מאוד שאמרת שדווקא לשחקן פתח תקווה שבסה"כ קפץ מולו מגיע אדום וטגה, שעשה תנועה מכוונת לפנים שלו, מגיע צהוב.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אין ספק שיש דברים במה שאתה אומר, אבל אני לא ראיתי את המשחק ולכן לא יכול לשפוט. קראתי את מה שאוהדי נתניה אומרים ברחבי הרשת, וכן בהחלט יכול להיות שהם צודקים בהתאם לקבוצה שהם שיחקו נגדה, אבל עדיין...כל עוד אני לא רואה קשה לי לחוות דעה על הנושא.

שחקן, אם בחר לשכב ולהעביר זמן, זה גג 2 דקות וגם זה צריך להיות פחות. אם זה קורה מעבר זו כבר טעות של השופט. והשופט יחזיר את זה אחר כך בתוספת הזמן. ואם לא זו כבר טעות שלו.

אני מחזיק ממך בן אדם הגיוני מאוד יוסי ונענה ממה שאתה כותב, אז עם יד הלב, במידה ואנחנו מובילים 0-1 בטדי והשחקנים יתחילו להשכב מדקה 80 וכל נפילה קטנה ימרחו פה עוד דקה שם עוד דקה, ובסוף ננצח. תצא עם פרצוף חמוץ ותכעס על זה שניצחנו?

שום מצב לא אמור להגיע למה שקרה שם עם טגה, ואין שום ספק בכלל שלטגה הגיע אדום. לכן הופתעתי מאוד שאמרת שדווקא לשחקן פתח תקווה שבסה"כ קפץ מולו מגיע אדום וטגה, שעשה תנועה מכוונת לפנים שלו, מגיע צהוב.
אם ניפול כל רגע כאילו אנחנו עכו?
אני ישמח על הניצחון אבל זה בהחלט יעיב.
כי זה אומר שעדיין רועדות לנו הרגליים, שאין לנו אמונה בעצמנו, וזה בעיקר מנטליות שנדיר אם תביא תואר.
תעמוד ותשחק כמו גבר. יש מספיק דרכים להרוג את המשחק מבלי לבזות את עצמך.
גם ברצלונה הגדולה הורגת משחקים. עושה את זה דרך הנעת כדור. מניעים כשהתכלית היחידה היא להרגיע את המשחק ולתת לשעון לתקתק. מעצבן כי מעטים יכולים להוציא להם את הכדור מהרגליים, אך יותר מלגטימי.

אתמול הייתה דוגמא יפה לאיך הורגים משחק נכון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ומה כשר בלהחזיק בכדור 5 דקות לדגל הקרן ולבזבז את הזמן שם?

לבוא ול"העלים" את מביאי הכדורים זה לא כשר. להעלים את הכדורים ביציע זה לא כשר. לבוא ו2 דקות למשוך זמן בגלל פציעה...בחייאת דר...זה כדורגל...

דור - לא מסכים. לקחת את הכדור 5 דקות ליד דגל קרן זה לא אנטי כדורגל? זה לא מאוד מעצבן?
מעט מרגיז כן אבל הכדור בתוך המשחק ותמיד ישנה האפשרות לחטוף אותו (והם עשו את זה פעם אחת)

סמל אישי של משתמש
The red one

בסדר, אז בזמן הפסקת פציעה יש דקה של רגיעה, שתיית מים, אפשרות בין השחקנים לחשוב מה עושים הלאה, המאמן יכול לקרוא לשחקן ולתת לו הוראות. אחר כך השופט מחזיר.

שוב, אני מדבר על דברים בגבול הלגטימי ופתחתי את הדיון הזה בגלל שיוס רשם כאן שלטגה הגיע צהוב ולשני אדום ואני ממש לא מסכים.

לא ראיתי מה היה בדיוק, מניח שרוב הדברים של אוהדי נתניה נכונים, ואני לא אומר "הכל לגיטימי בואו 45 דקות נשכב על הדשא ונעלים את מביאי הכדורים", ממש לא, אבל הדבר האחרון שצריך לעשות זה לתת מכה מכוונת לשחקן שעושה את זה....

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yossi כתב: אם ניפול כל רגע כאילו אנחנו עכו?
אני ישמח על הניצחון אבל זה בהחלט יעיב.
כי זה אומר שעדיין רועדות לנו הרגליים, שאין לנו אמונה בעצמנו, וזה בעיקר מנטליות שנדיר אם תביא תואר.
תעמוד ותשחק כמו גבר. יש מספיק דרכים להרוג את המשחק מבלי לבזות את עצמך.
גם ברצלונה הגדולה הורגת משחקים. עושה את זה דרך הנעת כדור. מניעים כשהתכלית היחידה היא להרגיע את המשחק ולתת לשעון לתקתק. מעצבן כי מעטים יכולים להוציא להם את הכדור מהרגליים, אך יותר מלגטימי.

אתמול הייתה דוגמא יפה לאיך הורגים משחק נכון.
מסכים לגמרי עם מה שכתבת.
רק אומר שמכבי שנה שעברה העבירו זמן בצורה מלוכלכת מאוד בשנה שעברה נגד אשדוד...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

izguy83 כתב: מסכים לגמרי עם מה שכתבת.
רק אומר שמכבי שנה שעברה העבירו זמן בצורה מלוכלכת מאוד בשנה שעברה נגד אשדוד...
אני אחדד את הנקודה, בדקות אחרונות עושים הכל לאט יותר, עושים גם את מה שעשה נוסא בבאזל.
לא יודע מה מכבי עשו באשדוד אבל אני בטוח שלא נפלו שם סתם ככה מדקה 75.
אני מדבר יותר על קבוצות תחתית שהריסת המשחק בשבילן זו אידיאולוגיה ודרך חיים. חווינו את זה מספיק פעמים כדי לדעת שזה שונה בתכלית ממה שקבוצות נורמליות עושות.
רוצים להיזכר בצרפתי מסדר חומה? בקבוצות בוסרמיל שמדקה 60 רק הורסות את המשחק?
אני לא ממש מבין מאיפה ההיתממות הזו.
מה שעשה השחקן של פ"ת שם באוואט לא רואים גם בליגות לא מקצועיות. וזה היה רק דוגמא קטנה למה שהם עשו ברוב הגדול של המחצית השנייה.

תעשו בונקר שיעשה את מוריניו גאה, תעיפו כדורים, תהיו אגרסיביים, שהשוער יגנוב כמה שניות, קחו עוד כמה שניות בלהוציא קרן, רוצו סתם לקרן ותנו גב.
אל תיפלו כל רגע ותעשו פעולות שיוציאו את החשק מהמשחק במשך דקות ארוכות.

וכן, גם אנחנו נפלנו סתם מול מכבי באחד הניצחונות בוסרמיל. לא פלא שלא עברנו את החצי בבלומפילד והיינו נמושות בפליאוף.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מזמין אתכם לצפות בתקציר של הפועל עכו נגד הפועל חיפה, השדר פשוט מביך ברמה אחרת.
מבין את הרצון לאתר ״זוהיר״ חדש וזה גם לגמרי מבורך, אבל הבחור הזה רחוק ממנו שנות אור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

יוסי הוא בסה"כ קפץ מולו באאוט...מה הוא כבר עשה?! הרבה עושים את זה, לרוב "בצחוק" ולנסות להוציא את השחקן היריב מריכוז...זה לא אמור להגיע למצב שהוא חוטף אגרוף על זה.

טוטי - כן, פאדי מוסטפה מביך מאוד. לא מעט מהשידורים ששומעים בתקצירים זה בכלל לא בלייב, כי בלייב הוא לא מצליח לקלוט מי מבקיע ומה קורה. אבל..אתה יודע..חייבים נציג מהמגזר אז......

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אדום בלב בנשמהההה כתב:יוסי הוא בסה"כ קפץ מולו באאוט...מה הוא כבר עשה?! הרבה עושים את זה, לרוב "בצחוק" ולנסות להוציא את השחקן היריב מריכוז...זה לא אמור להגיע למצב שהוא חוטף אגרוף על זה.

טוטי - כן, פאדי מוסטפה מביך מאוד. לא מעט מהשידורים ששומעים בתקצירים זה בכלל לא בלייב, כי בלייב הוא לא מצליח לקלוט מי מבקיע ומה קורה. אבל..אתה יודע..חייבים נציג מהמגזר אז......
מעולם לא ראיתי דבר כזה.
ומה זה בצחוק?
הוא עושה את זה נטו בשביל למנוע הוצאת חוץ, יצירת פרובקציה שתבזבז עוד זמן.
ו-וואלה הצליח לו. היריב קיבל אדום, מהומה גדולה, מי שם לב לשעון בכלל.
עם כמות העצבים שיש אחרי זה אצל שחקני נתניה הם לא ישימו גול בחיים.
מישהו עוד חושב שזה סביר?

סמל אישי של משתמש
The red one

הצליח לו כי אמייה טגה נתן לו מרפק לפנים!! אם טגה היה מתעלם מזה ומוציא חוץ לשחקן הקרוב עליו הכל היה ממשיך כרגיל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אלגרבלי בהרכב הפועל ת"א בטדי.
מי עוד מפחד מהם?

סמל אישי של משתמש
The red one

izguy83 כתב:אלגרבלי בהרכב הפועל ת"א בטדי.
מי עוד מפחד מהם?
לדעתי אף אחד לא פחד מהם.

זוכרים מה קרה בפעם האחרונה (?) שאלגרבלי עלה בהרכב במשחק מרכזי ? אוהדי בית"ר ישמחו לאותו תסריט היום..

סמל אישי של משתמש
The red one

בהמשך לדיונון שלנו פה על המשחק של נתניה-פ"ת, הקבוצה ביטלה את המנוי של האוהד שהתפרץ למגרש תוך כדי כל המהומה שקרתה שם.

כל הכבוד להם.

שלח תגובה