ציטוטים 17/18
Re: ציטוטים 17/18
באמת שאני מקווה שמי שרושם ציטוטים כמו זה זה פשוט ילד קטן שלא מבין מהחיים שלו.. אם זה בן אדם מבוגר זה פשוט עצוב
וואו זה עצום.גדי כתב:"אגב,טוכמן אוהד מכבי בוודאות,גם שני הבנים שלו,
הכי אובייקטיבי שיש ואחלה של בנאדם."
כמובן שבפורום של חולי הסארס זהבי מגיע לרמות חדשות של הערצה, בלי שום הגיון במעשים שלו. חבורה של אינפנטילים זחוחים שבטוחים שהכל קשור בהם.
פשוט אין לתאר, צריך להוריד את השלטר על המדינה הזאת.Cameo כתב:כמובן שבפורום של חולי הסארס זהבי מגיע לרמות חדשות של הערצה, בלי שום הגיון במעשים שלו. חבורה של אינפנטילים זחוחים שבטוחים שהכל קשור בהם.
לא מאמין שאני חי באותה מדינה עם היצורים האלה, לא מאמין שאנחנו נושמים את אותו אוויר, לא מאמין שהאנשים האלה הולכים להתרבות במהלך השנים.
הייתי מוכן לשלם הרבה מאוד כדי לראות את התגובה שלהם אם מליקסון היה בתפקיד הגיבור שלהם, פתאום הם היו נהיים פטריוטים.
צבועים, בורים, טיפשים, חבורה של מסכנים.
אין לי מילים. זה אמיתי.כשיהיה לי ילד בעזרת השם אני אדאג שההתנהגות של ערן תהיה מודל לחיקוי עבורו
מי שלא יתן לי כבוד אני אשתין עליו בפנים
אחלה ערן זהבי שבעולם
סירוס כימי צריך לעשות לך יא חתיכת בן של זונה, מסכנים הילדים שיהיה להם אבא חרא כמוך חתיכת אשפה מהלכת.
שמועות חזקות ממקור ראשון שראדי יהיה חנין זועבי חחחחחחחחחחחחחח
אם בוזגלו רוצה להרוויח משהו ממרצ'נדייז שילחץ על המועדון להוציא ליין מוצרים לים בכיכובו

שמעתי שהם מוציאים ליין של סיגריות אלקטרוניות עם הדפס של יעקבAG77 כתב:אם בוזגלו רוצה להרוויח משהו ממרצ'נדייז שילחץ על המועדון להוציא ליין מוצרים לים בכיכובו
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם כבר אז מצוף בצורת סיגריה.shacharb כתב:
שמעתי שהם מוציאים ליין של סיגריות אלקטרוניות עם הדפס של יעקב
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סיכום ישיבת בוקר:
1. פנדלים, איך לא?כנראה שאלונה קונה שופטים גם בחו״ל. למי אכפת שהפנדלים מוצדקים?
2. מליקסוןVsמיכה. נו באמת.
3. סיפורי ״לוגאנו ברמה של אשקלון״. אבל היי, הם עשו תיקו מול הקבוצה הטובה בהיסטוריה - באזל!
3. סיפורי ״לוגאנו ברמה של אשקלון״. אבל היי, הם עשו תיקו מול הקבוצה הטובה בהיסטוריה - באזל!
- דר אדום בנשמה
לוגאנו ברמה של אשקלון.CrazyRed7 כתב:סיכום ישיבת בוקר:
חחחח דיי אני מת.
מה הם מעשנים?
מד כוח עפ קריית שלום:
ריאל/באיירן/פסז/ברצלונה/באזל
צלסי/סיטי/אתלטיקו/דורטמונד
הרכב שני של סלביה
.
.
.
אלטאך
.
.
עכו/אשקלון
מאריבור
לוגאנו
מקורות מודיעניים מדווחים שאסטנה צפויה בקרוב לעזוב את דרג התחתית לטובת דרג העלית של אירופה.
הרכב שני של סלביה
.
.
.
אלטאך
.
.
עכו/אשקלון
מאריבור
לוגאנו
מקורות מודיעניים מדווחים שאסטנה צפויה בקרוב לעזוב את דרג התחתית לטובת דרג העלית של אירופה.
שכחת את פלזן האימתנית מלפני 3 שנים. היום הם חרא קבוצה(רק במידה ונוציא מהם נקודות).yossi כתב:מד כוח עפ קריית שלום:
הרכב שני של סלביה
.
.
.
אלטאך
.
.
עכו/אשקלון
מאריבור
לוגאנו
- דר אדום בנשמה
כל קבוצה שננצח באירופה תהיה שווה ביכולת שלה להפועל אשקלון.CrazyRed7 כתב: שכחת את פלזן האימתנית מלפני 3 שנים. היום הם חרא קבוצה(רק במידה ונוציא מהם נקודות).
כל קבוצה שתנצח אותנו תהיה דרג בינוני.
כל קבוצה שתשחק מול מכבי תל אביב ותנצח או תקשה עלייה היא בטופ של הכדורגל.
חכו עוד שבועים פוגשים את פלזן שהיו ברמה של מנצסטר אבל הם נחלשו משמעותית מאז ועכשו הם ברמה של עכו ומוכרים משחקים
הזיה גדולה יותר - בן תורג'מן התחצף לליאני בכוונה בסוף המשחק כדי לקבל אדום ולא לשחק נגדנו.
חחחחחח
חחחחחח