המצב הביטחוני
Re: המצב הביטחוני
חברים אין פתרון קסם בעזה והיום גם לומד את זה שר הבטחון הקשקשן.
וגם בנט ילמד את זה בדרך הקשה שהוא יהיה שר בטחון.
המקום הזה הוא קן צרעות,כניסה לשם תוביל אותנו לכאוס אדיר.
לא רק אבידות בלי סוף,אלה גם פגיעה קשה בכלכלה,תקציבים של מיליארדים כדי לתחזק את האוכלוסיה שם ובאלגן שלם.
מדינת ישראל הייתה צריכה לנצל את התקופה של אחרי צוק איתן לסדר את העיניינים שם,לתת לאוכלוסיה עבודה,לפתוח להם קצת את השערים.
מה כבר יכול היה לקרות שלא יכולנו להתמודד איתו? אנחנו מדינת ישראל,מדינה חזקה וצבא בין החזקים בעולם.
שקט כלכלי יביא גם לשקט בעזה ואז האוכלוסיה שם לא הייתה נותנת להם לצאת למלחמה.
והיום שאנחנו תחת אש,אז נבהלים אצלנו ופתאום משחררים להם כסף.
במקום לעשות את זה מנק' חוזק אנחנו עושים את זה מחולשה.
לא רק אבידות בלי סוף,אלה גם פגיעה קשה בכלכלה,תקציבים של מיליארדים כדי לתחזק את האוכלוסיה שם ובאלגן שלם.
מדינת ישראל הייתה צריכה לנצל את התקופה של אחרי צוק איתן לסדר את העיניינים שם,לתת לאוכלוסיה עבודה,לפתוח להם קצת את השערים.
מה כבר יכול היה לקרות שלא יכולנו להתמודד איתו? אנחנו מדינת ישראל,מדינה חזקה וצבא בין החזקים בעולם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טוב, שהיושר האינטלקטואלי של הגולשים יכריע כבר... עצרתי.ForeverRed כתב: אז עכשיו אתה גם מתלהם שלא לצורך, גם מעצים דברים שהוצאו מהקשרם על מנת להצדיק את טענותיך, וגם מכניס לי מילים לפה.
העיקר שהכל מתובל בשפה מקראית גבוהה.
איך אומרים, הפוסל במומו פוסל.
אגב, למרות היכרות קרובה עם התחום משפטן אני לא.
בוא נעצור כאן.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני איש צבא ולכן יכול רק להתבייש בשמך על מה שרשמת על מפקדים שבמקרה הטוב, אפשר לתת לך אישור חריג לצחצח להם את הנעליים. מדהים שמי שכתב פה נאומים חוצבי להבות על המנון ודגל מרשה לעצמו לזלזל באלו שכבר שנים מסכנים את חייהם על חשבון חיי משפחה.אלדר כתב: בדיוק.
יש את הפתרון הקיצוני של פינוי פיצוי, זה הרבה יותר קל לוגית אבל לצערי אי אפשר ליישם מדיניות כזו...
אפשרי להקים מנגנון עם תיאום ביטחוני. לתת למתונים שם לבוא לעבוד בישראל (סטייל יוש) שיכירו את הטוב ולא יהיו תלויים בכסף של טרור.
ביו״ש למשל, יש הגירה וקצב ילודה נמוך מה שבטווח הארוך מדלל את הרוב הערבי דמוגרפית. הם יוצאים ללמוד בחול ונשארים שם.
זה לדעתי כתוצאה מ״הכרת הטוב״ שגורמת להם לראות את החיים בזווית אחרת...
בקיצור יש המון פתרונות. גם קיצוניים וגם מתונים. העניין שלא רוצים כאן להגיע לפתרון. מפחדים להכנס קרקעית לעזה כי המפקדים והפוליטיקאים שלנו רופסים ופחדנים ודעת הקהל במדינה לא מאפשרים להקריב את מה שצריך להקריב.
עוד יותר מדהים שאתה מברבר בכל נושא כאילו עשית בו דוקטורט.
אמרו לך וצדקו שעזה זה לא יו"ש. לעשות חומת מגן בעזה יקח שנתיים מבלי לדבר על הנזק האגבי.
וזה עוד מבלי להתייחס לעובדה שהרשות לא יכולה למשול ברצועה ואז למי אתה מעביר את המקל?
מדהים שכאיש צבא אתה לא שם לב לתהליך המעורר בחילה בכל צמרת המטכל. גם אני היתי איש צבא. ולצערי גם הצבא שהיה עליו קונצנזוס נסדק. עם כל הכבוד, שלא ממנים רמטכל כשרוני ביותר על שביל שבנה ללא אישור ושטח אדמה שהשתלט עליו כאילו שיש כאן קשר מקצועי אז אחי. אני לא מתבייש לבקר את צמרת המטכל.izguy83 כתב: אני איש צבא ולכן יכול רק להתבייש בשמך על מה שרשמת על מפקדים שבמקרה הטוב, אפשר לתת לך אישור חריג לצחצח להם את הנעליים. מדהים שמי שכתב פה נאומים חוצבי להבות על המנון ודגל מרשה לעצמו לזלזל באלו שכבר שנים מסכנים את חייהם על חשבון חיי משפחה.
אמרו לך וצדקו שעזה זה לא יו"ש. לעשות חומת מגן בעזה יקח שנתיים מבלי לדבר על הנזק האגבי.
וזה עוד מבלי להתייחס לעובדה שהרשות לא יכולה למשול ברצועה ואז למי אתה מעביר את המקל?
המטכל היום הפך לגוף פוליטי שירמוס את החיילים שלו למען קידום אישי, על סגן רמטכל ש״מזהה תהליכים״ שעוסק בכל המסביב חוץ מלתת פתרונות לעזה. אז אחי... אני לא צריך לעשות דוקטורט כדי להשכיל, צא ולמד ותצא מהקוביה שאתה חיי בה. זה שאתה איש צבא לא הופך אותך למבין יותר, כי עם כל הכבוד היתי שנתיים בקבע על הגדר וחטפתי מטענים ואר פי ג׳י שלעולם לא תקבל במשרד הממוזג שלך.
זה שאני מבקר פוליטיקאים במדים זה בגלל אהבתי למדינה ולצבא ולא להיפך.
חי בסרט ואין לך שמץ של מושג. פשוט ככה. לגבי אותו פורום מטכ"ל שדיברת עליו, כולם שם לוחמים הכי מובחרים שיש לנו שהיו תחת אש יותר מהפז"מ שלך בקבע. שמח שאתה "מזהה" תהליכים,אין לך מושג כמה אתה מדבר שטויות כשאתה כותב שהמטכ"ל הוא גוף פוליטי ואני אומר לך את זה באחריות מלאה. לגבי השאר, אני עוצר כי יש גבול למה מותר לי לכתוב, רק מבטיח לך שידע ונסיון יש לי "קצת" יותר.אלדר כתב: מדהים שכאיש צבא אתה לא שם לב לתהליך המעורר בחילה בכל צמרת המטכל. גם אני היתי איש צבא. ולצערי גם הצבא שהיה עליו קונצנזוס נסדק. עם כל הכבוד, שלא ממנים רמטכל כשרוני ביותר על שביל שבנה ללא אישור ושטח אדמה שהשתלט עליו כאילו שיש כאן קשר מקצועי אז אחי. אני לא מתבייש לבקר את צמרת המטכל.
המטכל היום הפך לגוף פוליטי שירמוס את החיילים שלו למען קידום אישי, על סגן רמטכל ש״מזהה תהליכים״ שעוסק בכל המסביב חוץ מלתת פתרונות לעזה. אז אחי... אני לא צריך לעשות דוקטורט כדי להשכיל, צא ולמד ותצא מהקוביה שאתה חיי בה. זה שאתה איש צבא לא הופך אותך למבין יותר, כי עם כל הכבוד היתי שנתיים בקבע על הגדר וחטפתי מטענים ואר פי ג׳י שלעולם לא תקבל במשרד הממוזג שלך.
זה שאני מבקר פוליטיקאים במדים זה בגלל אהבתי למדינה ולצבא ולא להיפך.
אמת. אתה מתחיל לנטות שמאלה לעת זקנה?אדום זקן כתב:חברים אין פתרון קסם בעזה והיום גם לומד את זה שר הבטחון הקשקשן.
לא אמרתי שאני מזהה תהליכים. אמרתי שיאיר גולן עסוק בזיהוי תהליכים. תקרא קצת על מה מדובר..izguy83 כתב: חי בסרט ואין לך שמץ של מושג. פשוט ככה. לגבי אותו פורום מטכ"ל שדיברת עליו, כולם שם לוחמים הכי מובחרים שיש לנו שהיו תחת אש יותר מהפז"מ שלך בקבע. שמח שאתה "מזהה" תהליכים,אין לך מושג כמה אתה מדבר שטויות כשאתה כותב שהמטכ"ל הוא גוף פוליטי ואני אומר לך את זה באחריות מלאה. לגבי השאר, אני עוצר כי יש גבול למה מותר לי לכתוב, רק מבטיח לך שידע ונסיון יש לי "קצת" יותר.
המטכל נהפך לגוף פוליטי. נקודה.
תבדוק למה כל הרמטכלים בשנים האחרונות נמצאים בצד השמאלי של המפה. ולא, לא בגלל כישרון יוצא דופן לעומת גלנט, פארס (כי אישתו נהגה ברכב שלו) ואחרים...
התשובה נמצאת בדיוק בתקשורת-בגצ-יועמש וכולי...
כרסמו לנו בצבא אחי. ויש גופים שפועלים חזק מאוד לסגל כמה שיותר מוקדי כוח לצד שלהם. לצערי הם הגיעו גם לצבא שהוא הדבר היחידי שהיה שיך לעם.
הביקורת שלי אך ורק ליושבי המטכל. שחלקם יושבים שם על אף שהיו קצינים מוכשרים מהם.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 13 נובמבר 2018, 16:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הביטוי לחם חוק הוא בשפה מקראית גבוהה.ForeverRed כתב: אז עכשיו אתה גם מתלהם שלא לצורך, גם מעצים דברים שהוצאו מהקשרם על מנת להצדיק את טענותיך, וגם מכניס לי מילים לפה.
העיקר שהכל מתובל בשפה מקראית גבוהה.
איך אומרים, הפוסל במומו פוסל.
אגב, למרות היכרות קרובה עם התחום משפטן אני לא.
בוא נעצור כאן.
היתר או מחז"ל או גיבוב מילים מודרני.
- אורי אדום בנשמה
izguy83 כתב: אני איש צבא ולכן יכול רק להתבייש בשמך על מה שרשמת על מפקדים שבמקרה הטוב, אפשר לתת לך אישור חריג לצחצח להם את הנעליים. מדהים שמי שכתב פה נאומים חוצבי להבות על המנון ודגל מרשה לעצמו לזלזל באלו שכבר שנים מסכנים את חייהם על חשבון חיי משפחה.
שאלת תם - להטיל דופי במנהיגי העם גם פסול בעיניך?izguy83 כתב: חי בסרט ואין לך שמץ של מושג. פשוט ככה. לגבי אותו פורום מטכ"ל שדיברת עליו, כולם שם לוחמים הכי מובחרים שיש לנו שהיו תחת אש יותר מהפז"מ שלך בקבע. שמח שאתה "מזהה" תהליכים,אין לך מושג כמה אתה מדבר שטויות כשאתה כותב שהמטכ"ל הוא גוף פוליטי ואני אומר לך את זה באחריות מלאה. לגבי השאר, אני עוצר כי יש גבול למה מותר לי לכתוב, רק מבטיח לך שידע ונסיון יש לי "קצת" יותר.
אף אחד לא מצפה לפתרון קסם.
מצפים לאסטרטגיה כלשהי שתביא למצב בו תושבי העוטף לא יטווחו על בסיס שבועי.
בממשל תקין רהמ היה יוצא לציבור ונותן אמירה.
ביבי כבר זמן רב שם פשוט פס על הציבור, מתייחס אליו כאל לקוח שבוי. לא משנה מה יעשה, ישימו מחל בקלפי.
רק על זה הוא צריך ליפול.
מצפים לאסטרטגיה כלשהי שתביא למצב בו תושבי העוטף לא יטווחו על בסיס שבועי.
בממשל תקין רהמ היה יוצא לציבור ונותן אמירה.
ביבי כבר זמן רב שם פשוט פס על הציבור, מתייחס אליו כאל לקוח שבוי. לא משנה מה יעשה, ישימו מחל בקלפי.
רק על זה הוא צריך ליפול.
אם ישכילו במפלגת העבודה ויביאו את בני גנץ לראשות המפלגה יש להם סיכוי טוב לזכות בבחירות ולהרכיב קואליציית שמאל-מרכז-דתייםאורי אדום בנשמה כתב:
עַתָּה֩ לֵ֨ךְ וְהִכִּיתָ֜ה אֶת־עֲמָלֵ֗ק וְהַֽחֲרַמְתֶּם֙ אֶת־כׇּל־אֲשֶׁר־ל֔וֹ וְלֹ֥א תַחְמֹ֖ל עָלָ֑יו וְהֵמַתָּ֞ה מֵאִ֣ישׁ עַד־אִשָּׁ֗ה מֵֽעֹלֵל֙ וְעַד־יוֹנֵ֔ק מִשּׁ֣וֹר וְעַד־שֶׂ֔ה מִגָּמָ֖ל וְעַד־חֲמֽוֹר׃
כן, רק שהבעיה השמאל מצמיח מועמדים שבמקסימום יכולים לנהל קניון או משרד רו''ח, לא מדינה מהלחוצות במזרח התיכון.
בוא.. בני גנץ.oranu כתב: אם ישכילו במפלגת העבודה ויביאו את בני גנץ לראשות המפלגה יש להם סיכוי טוב לזכות בבחירות ולהרכיב קואליציית שמאל-מרכז-דתיים
הבן אדם עם כל הכבוד יש לו כריזמה של עץ אקליפטוס,הגיע לרמטכלות בפשרה ולא היה אחד הקצינים המבריקים ביותר,אז להפוך אותו למושיע השמאל זה לא רציני.
תגיד לי גבי אשכנזי,קפלינסקי,זכאי אלה יכולים להפוך כאן את המדינה.
גנץ עם כל הכבוד הוא טפלון נחמד בסגנון הרמטכל הבא.
חברים, לא תהיה כאן ממשלת שמאל גם עוד 350 שנה. גם לא מרכז מחופש לשמאל או שמאל מחופש למרכז.
ליבת העם נוטה ימינה, עד כדי עיוורון.
הדרך היחידה להדיח את "המלך" מכס המלכות זה לייצר אלטרנטיבה ראויה, דמות מפלגת קדימה דאז, שהציבה בחזית רב-גנרלים ורשימה שהורכבה מתותחים, בעלי זהות פוליטית מעורבת.
וגר שרון עם פרס סטייל.
## שרון יש רק אחד. לטוב ולרע
ליבת העם נוטה ימינה, עד כדי עיוורון.
הדרך היחידה להדיח את "המלך" מכס המלכות זה לייצר אלטרנטיבה ראויה, דמות מפלגת קדימה דאז, שהציבה בחזית רב-גנרלים ורשימה שהורכבה מתותחים, בעלי זהות פוליטית מעורבת.
וגר שרון עם פרס סטייל.
## שרון יש רק אחד. לטוב ולרע
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 13 נובמבר 2018, 18:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
די, נו... אבד הכלח על השמאל הישראלי. כל תפיסתו המדינית פשטה את הרגל. שיתרכזו בשמירה על מאחזי השליטה שעוד נותרו להם. הצליחו לתעתע בציבור פעמיים ע''י שני ''מרי ביטחון'' - רבין ב-92 וברק ב-99 - אבל אחרי נהרות הדם בשני המקרים, העם היושב בציון התפקח מהם לנצח.oranu כתב: אם ישכילו במפלגת העבודה ויביאו את בני גנץ לראשות המפלגה יש להם סיכוי טוב לזכות בבחירות ולהרכיב קואליציית שמאל-מרכז-דתיים
הלוואי היה עכשיו מישהו כמו רבין.אורי אדום בנשמה כתב:
די, נו... אבד הכלח על השמאל הישראלי. כל תפיסתו המדינית פשטה את הרגל. שיתרכזו בשמירה על מאחזי השליטה שעוד נותרו להם. הצליחו לתעתע בציבור פעמיים ע''י שני ''מרי ביטחון'' - רבין ב-92 וברק ב-99 - אבל אחרי נהרות הדם בשני המקרים, העם היושב בציון התפקח מהם לנצח.
העבודה תזכה אם תעמיד מועמד ראוי ולא ליצן של פורים.
גנץ כמו שאמר אדום זקן לא אחד שמושך אחריו. דווקא אשכנזי יכול לעשות את זה.