הלב שלי ירוק מתמיד.The red one כתב:מה מביך בזה?
עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ממשיך לטעון שבמועדון לא טיפלו בו כשנפצע והוא שילם על הניתוח מכיסו הפרטי.
בריאיון שעשו ליעקב בערוץ הספורט היה ויכוח בינו לרז זהבי כשיעקב טען את אותו הדבר ורז הסביר מטעם המועדון שבוזגלו דרש שתל נוסף בברך בניתוח והמועדון לא היה מוכן לממן בטענה שמדובר בתוספת מיותרת שלא מועילה. על החלק הזה בוזגלו שילם.
היעילות של השתל "הוכחה".
פה אני לא צריך להסביר אבל לקהל האוהדים הרחב שאולי כן יאכל את ההכפשות ויפנה נגד אלונה והמועדון כן כדאי להסביר.
בריאיון שעשו ליעקב בערוץ הספורט היה ויכוח בינו לרז זהבי כשיעקב טען את אותו הדבר ורז הסביר מטעם המועדון שבוזגלו דרש שתל נוסף בברך בניתוח והמועדון לא היה מוכן לממן בטענה שמדובר בתוספת מיותרת שלא מועילה. על החלק הזה בוזגלו שילם.
היעילות של השתל "הוכחה".
פה אני לא צריך להסביר אבל לקהל האוהדים הרחב שאולי כן יאכל את ההכפשות ויפנה נגד אלונה והמועדון כן כדאי להסביר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הסבר יותר מפורט.Redbull כתב:ממשיך לטעון שבמועדון לא טיפלו בו כשנפצע והוא שילם על הניתוח מכיסו הפרטי.
היעילות של השתל "הוכחה".
המועדון היה מוכן לשלם על ניתוח רגיל.
מאורל'ה ואבל'ה רצו ניתוח אצל מנתח אחר עם שתל.
לכן הוא שילם על הניתוח.
ניתוח שהתגלה ככישלון חרוץ...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מביך, הוא אפילו לא שחקן של חיפה, החוזה שלו בוטל. עזב אותם בגיל 18, שיחק שלושה משחקים בגיל 30 ומחשיב את עצמו לסמל שחזר הבייתה.The red one כתב:מה מביך בזה?
אתמול אצל אופירה זה היה מצחיק, הוא בירבר כמה דקות שחיפה דואגים לו הרבה יותר מבאר שבע ואז שנייה אחר כך הוא השאיר אותם עם פה פעור כשסיפר שהחוזה בוטל. בהמשך גם נפלט לו כשקרא לאוהדי חיפה ״אוהדי הצלחות״.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
אני באמת מובך לקרוא את זה. אין קשר להיסטוריה שלנו איתו. לקקנות מהרמה הנמוכה ביותר. "מכבי" עאלק. כל כך עלוב ושקוף.
אם זה היה קורה בקבוצה שלי לא הייתי אוהב לקרוא את זה.
אם זה היה קורה בקבוצה שלי לא הייתי אוהב לקרוא את זה.
הכל אצלו מזויף ושקרי. אין אצלו גרם של אמת ואותנטיות. יעשה הכל בשביל כסף ותשומי, זונת קהל הכי גדולה בעולם.
בעיניי החותמת לכך ששחר איבד את זה סופית תהיה אם הוא ייתן לו חוזה נוסף. יותר מהחתמת איולפסון, גיא לוזון, קאיו, קלאוס ושאר העקיצות שאכל לאורך השנים. בוזגלו שחקן גמור ולא סתם הוא מתעסק בהכל חוץ מכדורגל בשנה האחרונה, הוא בעצמו בונה לעצמו את העתיד שאחרי הכדורגל כי הוא מבין שאת הפרק שלו כשחקן מוביל הוא סיים.
בעיניי החותמת לכך ששחר איבד את זה סופית תהיה אם הוא ייתן לו חוזה נוסף. יותר מהחתמת איולפסון, גיא לוזון, קאיו, קלאוס ושאר העקיצות שאכל לאורך השנים. בוזגלו שחקן גמור ולא סתם הוא מתעסק בהכל חוץ מכדורגל בשנה האחרונה, הוא בעצמו בונה לעצמו את העתיד שאחרי הכדורגל כי הוא מבין שאת הפרק שלו כשחקן מוביל הוא סיים.
בוזגלו לא פראייר.
הוא מבין מצויין שהוא עכשיו עם הזין ביד.
החוזה שהוא חתם עליו בחיפה,זה שאבא שלו כל כך התפאר בו ועשה לכבודו טורים הוא פארש.
הוא בידיים של שחר ומבין את זה מצויין.
אז מה יותר טוב מלשחק אותה האיש שמלכד ומאחד כדי שהחוזה הבא לא יהיה על 30 שקלים ותלושי דלק.
הוא מבין מצויין שהוא עכשיו עם הזין ביד.
החוזה שהוא חתם עליו בחיפה,זה שאבא שלו כל כך התפאר בו ועשה לכבודו טורים הוא פארש.
הוא בידיים של שחר ומבין את זה מצויין.
אז מה יותר טוב מלשחק אותה האיש שמלכד ומאחד כדי שהחוזה הבא לא יהיה על 30 שקלים ותלושי דלק.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 66&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
!הפועלעולה כתב:הכל אצלו מזויף ושקרי. אין אצלו גרם של אמת ואותנטיות. יעשה הכל בשביל כסף ותשומי, זונת קהל הכי גדולה בעולם.
- red and white
- Title: Almog
הוא פשוט מביך.
לא מאמין שהוא התכוון למילה אחת ממה שהוא כתב. ליצן
לא מאמין שהוא התכוון למילה אחת ממה שהוא כתב. ליצן
אם באזל ניצחה את סיטי, אז אולי היא באמת הכי טובה באירופה ואוהדי מכבי כנראה צדקו?!:)
בב״ז מתחיל לקבל את הדפוס דיבור של בכר בראיונות
מה הסיפור? שתףREDZED כתב:בב״ז מתחיל לקבל את הדפוס דיבור של בכר בראיונות
הם חברים טובים כבר שנים, שיחקו ביחד, הוא היה עוזר שלו בק"ש, עד היום מתייעץ עם בכר אז אין סיבה שלאREDZED כתב:בב״ז מתחיל לקבל את הדפוס דיבור של בכר בראיונות