אנדי הרצוג לא אשם בחולאי הכדורגל הישראלי ובטח שלא מצופה ממנו ללמד את השחקנים שלו בסיס של כדורגל.yossi כתב: לא הרגשתי שהוא היה הגנתי נגד המקדונים.
גם שם כאשר במחצית השנייה עשה חילוף התקפי, עם ההוצאה של בן הרוש וההסטה של סלומון לקו.
הנבחרת הייתה נראית יותר טוב, אך מצד שני ספגה שער וחילצה כדור מהקו.
אלה עובדות שאתה וניב קצת מתעלמים מהם לטעמי. בכל פעם שהוא פותח את המשחק הוא גם סופג. במקרה הטוב 1. זה חתיכת פיל בחדר שאי אפשר להתעלם ממנו.
להרצוג היו קווים מאוד ברורים כשהוא הלך על השיטה הזו, ואני יכול גם לפרט אותם מנקודת הראייה שלי. אני מסכים שיכול להיות שבצמד המשחקים הזה בגלל הסיטואציה שנוצרה עם מספר שחקנים, היה מקום לקצת יותר גמישות, אך קשה לי לבוא אליו בטענות.
ההכנסה של סולומון ע"ח משבצת של קשר פיזי היא כן שינוי התקפי מסוים. סתם כהערת אגב.
בסופו של דבר השיטה של הרצוג גם עבדה לטעמי.
לא אתחיל לחפור בתקצירים אך קיבלנו יותר מדי שערים קלים שהם נטו על היכולת האישית של הבלמים.
כדור ארוך כמו אתמול בשער הראשון זה גול שפשוט אי אפשר לקבל. וקיבלנו עוד כאלה. הגולים המצחיקים מול סלובניה בבית והראשון של שוויץ לדוגמא.
בשבוע הרצוג לא יכול ללמד בלם יסודות של הגנה. זו העבודה של המאמנים בליגה. הם כנראה, עושים עבודה לא משהו.
גם מי שמגדל את הבלמים האלה, עושה עבודה לא משהו.
ונקודה אחרונה, מתי אנחנו נהיה מסוגלים לתת שער כמו הראשון של הסלובנים אתמול?
כדור ארוך, חיסרון מספרי להתקפה ועדיין מייצרים שער שדה מתוך הרחבה במינימום נגיעות. זו בסופו של דבר איכות.
הבלמים של היריב לא גרועים כמו הבלמים שלנו, שחקני ההתקפה שלנו לא איכותיים כמו אלה של היריב.
קשה להתעלם מזה לטעמי.
מה שאני כן מצפה ממנו זה לתת להם את הכלים להסתיר מעט את המגבלות ולהבליט את היתרונות, וזה היה חסר במספר מקרים, אם בניהול לקוי תוך כדי משחק ואם בחוסר יכולת להתאים את עצמו לסיטואציה.
כשהשיטה התאימה והשחקנים הנכונים להוציא אותה לפועל היו בכושר לא שמעת ממני מילה.
נראה שקצת קשה לו עם שינויים, הוא מאמן צעיר ויצטרך ללמוד מזה.