"כל כך הרבה" - יוני הללי ופרימו מריצים דאחקות על קלנועית...אפשר לחשוב..yakar כתב:מסכים לגבי איסאק.
כל כך הרבה אנשים קברו אותו כבר בארץ
מאור בוזגלו
- The red one
Re: מאור בוזגלו
אלו חלומות בהקשר של יעקב.yakar כתב:מסכים לגבי איסאק.
כל כך הרבה אנשים קברו אותו כבר בארץ
אם סעיף 1 מתממש הוא חוטף התקף
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הלך הרוח שאני שם לב זה כאילו נפלנו כבר איתו .. חחח לא רק שניהם.The red one כתב: "כל כך הרבה" - יוני הללי ופרימו מריצים דאחקות על קלנועית...אפשר לחשוב..
- The red one
כולם משתעשעים עם העבודה שהוא הגיע לפה בקול תרועה רמה ונשבר עוד לפני ששיחק דקה. זה משעשע כשמסתכלים על זה מנקודת מבט של אוהד כדורגל ישראלי. אנחנו בטח נקח הכל ללב, אבל אם זה היה קורה לשחקן לא-שלנו, גם אנחנו היינו מריצים דאחקות..מבטיח לךyakar כתב:
הלך הרוח שאני שם לב זה כאילו נפלנו כבר איתו .. חחח לא רק שניהם.
על שחקן שנפצע בגלל שנכנסו לו בקרסול?לא נראה לי.The red one כתב: כולם משתעשעים עם העבודה שהוא הגיע לפה בקול תרועה רמה ונשבר עוד לפני ששיחק דקה. זה משעשע כשמסתכלים על זה מנקודת מבט של אוהד כדורגל ישראלי. אנחנו בטח נקח הכל ללב, אבל אם זה היה קורה לשחקן לא-שלנו, גם אנחנו היינו מריצים דאחקות..מבטיח לך
אם זה היה קשור לפציעות שהיו לו, הייתי מבין..אבל אין קשר בין הפציעות.
אה, ויוני הללי הכי טיפש ביקום. פרימו מיד אחריו.
יוני הללי הוא בנאדם עם שכל בתחת.
איסה מצב עצוב זה לאתר תקשורת שהחארטות שלו הפסיקו לרגש אותנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מנסה להבין איפה בדיוק נכנס בוזגלו עם דור מיכה ועומר אצילי בצד ימין ולא כל כך מסתדר לי.
נראה שההולנדי בפאניקה.
אבל אם אני אוהד מכבי חיפה זה וואחד השפלה בשבילי אם בוזגלו חותם שם.
נראה שההולנדי בפאניקה.
אבל אם אני אוהד מכבי חיפה זה וואחד השפלה בשבילי אם בוזגלו חותם שם.
זו לא תיהיה כי הוא כבר סגור ונעול שם , רק סכום אסטרונומי מג'ורדי ימנע את זה ואין לו הרבה זמן , אחרי תשעה באב תיהיה החתימה הרשמית .
חוזה לשנתיים , 400 אלף כל עונה פלוס 100 אלף מענק חתימה לכל עונה , פלוס סעיף שכל פציעה בברך הפגועה בכל זמן נתון שהוא שייך למכבי חיפה והחוזה מתבטל לגמרי .
בקיצור , יעקב הצליח להוציא את המיליון שרצה .
חוזה לשנתיים , 400 אלף כל עונה פלוס 100 אלף מענק חתימה לכל עונה , פלוס סעיף שכל פציעה בברך הפגועה בכל זמן נתון שהוא שייך למכבי חיפה והחוזה מתבטל לגמרי .
מיליון לשנתיים יכל 'להוציא' גם מאיתנו.הראל כתב:זו לא תיהיה כי הוא כבר סגור ונעול שם , רק סכום אסטרונומי מג'ורדי ימנע את זה ואין לו הרבה זמן , אחרי תשעה באב תיהיה החתימה הרשמית .
- red and white
- Title: Almog
הוא רצה מיליון יורו בעונה, הוא מקבל בשנתיים ועוד עם תנאים.הראל כתב:זו לא תיהיה כי הוא כבר סגור ונעול שם , רק סכום אסטרונומי מג'ורדי ימנע את זה ואין לו הרבה זמן , אחרי תשעה באב תיהיה החתימה הרשמית .
פה הוא היה מוכן ל400-350 שאלונה הציעה לו (אחרי הפציעה) אבל התעקש על מענק חתימה שמן כמו של שיר צדק (ךא יודע מה הוא).
- red and white
- Title: Almog
זה פשוט לא נכון, והוא גם קיבל יותר מ350 אלף אז למה שיסכים להורדה בשכר?הראל כתב:פה הוא היה מוכן ל400-350 שאלונה הציעה לו (אחרי הפציעה) אבל התעקש על מענק חתימה שמן כמו של שיר צדק (ךא יודע מה הוא).
זה לא מדוייק.הראל כתב:פה הוא היה מוכן ל400-350 שאלונה הציעה לו (אחרי הפציעה) אבל התעקש על מענק חתימה שמן כמו של שיר צדק (ךא יודע מה הוא).
מאור בוזגלו לא נשאר בב"ש כי הוא לא רצה להישאר בב"ש.
כי כאן הוא כינור שני שלישי וזה לא מתאים לו.
אמר לעצמו את ההצעה שאני מקבל כאן אני יכול לקבל גם בחיפה ושם לשמש ככוכב הבלתי מעורער.
זה האיש.
- ForeverRed
מיכה התחיל את הקריירה כקשר בצד שמאל. הוא יכול לחזור לשם בלי הרבה בעיות.
לא יודע כמה הפרסום נכון, אבל אם כן זה נראה כמו אמצעי להפעלת לחץ על חיפה.
לא תתנו את עטר? ניקח לכם את בוזגלו.
בסוף בוזגלו יהיה בחיפה ועטר במכבי. כצפוי.
לא יודע כמה הפרסום נכון, אבל אם כן זה נראה כמו אמצעי להפעלת לחץ על חיפה.
לא תתנו את עטר? ניקח לכם את בוזגלו.
בסוף בוזגלו יהיה בחיפה ועטר במכבי. כצפוי.