דווקא אני זוכר שאיך שהוא נפצע שייטנו ל-10 ניצחונות רצופים.MikiRed כתב:למען ההגינות צריך להוסיף גם מימד נוסף.
כשיחק באגף ימין, ולדעתי הוא מספר 1 בתפקיד הזה, משך את ההגנה ונתן יותר חופש לחלוצים האחרים.
החוסר הזה בלט במשחקים האחרונים שבהם כמעט לא סיכננו מצד ימין ונוצרה צפיפות וקושי לשאר החלוצים.
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מכיר את השלב הזה, אחרי פרידה מבת זוג שהיית איתה למשך תקופה ארוכה, שאתה מנסה לשכנע את עצמך שהיא מלכתחילה לא הייתה שווה את זה ומי היא בכלל וטוב שנפרדתם?izguy83 כתב:כרגיל יש פה כאלה שמתנהגים כמו בדואי שגילה שאחותו משתוללת בדירות שכורות.
הוא לא פה ועשה הרבה רעש כשהיה פה, אז מנסים לגמד.
הרבה ממה שהשגנו בזכותו. תרם לנו המון ובזה זה נגמר.
נקסט.
אז זה בדיוק השלב הזה
- ForeverRed
איך הפוסט של גדי קשור למה שאתה אומר?bs war כתב:
מכיר את השלב הזה, אחרי פרידה מבת זוג שהיית איתה למשך תקופה ארוכה, שאתה מנסה לשכנע את עצמך שהיא מלכתחילה לא הייתה שווה את זה ומי היא בכלל וטוב שנפרדתם?
אז זה בדיוק השלב הזה
הוא לא הקטין את בוזגלו. להיפך.
מה לעשות שהוא קצת אוברייטד ביחס לתפוקה על הדשא?
הוא לא שחקן העונה ולא סחב אותנו לתארים, אלא עוד כלי משמעותי במכונה.
שחקן ענק. אחד הגדולים שהיו כאן.
תודה ולהתראות.
תודה אחי.ForeverRed כתב: איך הפוסט של גדי קשור למה שאתה אומר?
הוא לא הקטין את בוזגלו. להיפך.
מה לעשות שהוא קצת אוברייטד ביחס לתפוקה על הדשא?
הוא לא שחקן העונה ולא סחב אותנו לתארים, אלא עוד כלי משמעותי במכונה.
שחקן ענק. אחד הגדולים שהיו כאן.
תודה ולהתראות.
זו הבעייה עם מקרה בוזגלו. הוא ישר מוציא מאנשים את האמוציות. לכן חשוב לי לבדוק את הנתונים, שאני מסכים שלא מספרים הכל אבל נותנים תמונה יותר אובייקטיבית.
אני שומע כל יום את 103 והלל, פרימו, מליניאק ועוד מפמפמים כל הזמן שבאר שבע הייתה בוזגלו. שהוא היה השחקן הכי טוב בליגה שנה שעברה. זה מעצבן אותי.
וכמו שכתבתי בפוסט שלי. מבין את אלו שלא רוצים יותר לגוש בזה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מה שכתבת זה בסהכ גושפנקא לעובדה שכן המספרים שלו בשנתיים האחרונות יורדים ולאחד כמו בוזגלו שחי על מספרים זה נתון חשוב.גדי כתב:
תודה אחי.
זו הבעייה עם מקרה בוזגלו. הוא ישר מוציא מאנשים את האמוציות. לכן חשוב לי לבדוק את הנתונים, שאני מסכים שלא מספרים הכל אבל נותנים תמונה יותר אובייקטיבית.
אני שומע כל יום את 103 והלל, פרימו, מליניאק ועוד מפמפמים כל הזמן שבאר שבע הייתה בוזגלו. שהוא היה השחקן הכי טוב בליגה שנה שעברה. זה מעצבן אותי.
את הקשקושים ברדיו תמשיך לשמוע משתי סיבות.
1. בארץ רק מחכים לנפילה כדי להגיד אמרנו לכם.
2. מכונת היח"צ עובדת שעות נוספות.
וכל זה כמובן מבלי לגמד את מה שעשה ובלה בלה בלה.
אבל למה זה משנה מה אומרים בתקשורת?גדי כתב:
תודה אחי.
אתה יודע מה? יותר טוב שזה מה שהם חושבים. הלוואי וזה מחלחל גם לקבוצות בליגה.
גדי כתב:
תודה אחי.
מזוכיסט רציני אתה. לשמוע 103 אפ אם כל יום, ועוד את פרימו יחד עם החולה נפש השני?
ועוד אחרי זה אתה מתפלא שאתה מתעצבן?
דרך אגב, נתון מעניין יהיה מה היתה ההשפעה שלו על מספר השערים, חוץ מגולים ואסיסטים?
הכשלות שהביאו לפנדלים למשל.
ועדיין, כל מי שחושב שהוא החזיק את באר שבע עושה מעצמו צחוק.
הסיבה שבוזגלו יכל להגיע לרמות כאלו היא בגלל השחקנים שמשחקים לידו.
בגלל שבאר שבע עושה לחץ מקדימה
בגלל שהוא ידע שהוא יכול לחפף בהגנה כי אוגו, הובאן וראדי יעצרו את היריב
בגלל שטוני ומליקסון מושכים גם שחקנים אליהם.
נראה בקבוצה אחרת, כמו חיפה, שלא עושים הגנה כמו שצריך, איך הוא יוכל לכדרר חופשי. יורידו אתו
מהר מאוד. שיהיה בריא ויקח את אבא שלו איתו (למרות שעם הכמות שאבא שלו מעשן, בריאות זה לא יביא לו).
שלום שלום, ושלא יבוא לי בחלום.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
אני רוצה להזכיר לך שהוא היה עם קישור של גל אראל וקובי ד'גאני/לוטם זינו והביא מספרים.shacharb כתב:
מזוכיסט רציני אתה. לשמוע 103 אפ אם כל יום, ועוד את פרימו יחד עם החולה נפש השני?
ועוד אחרי זה אתה מתפלא שאתה מתעצבן?
דרך אגב, נתון מעניין יהיה מה היתה ההשפעה שלו על מספר השערים, חוץ מגולים ואסיסטים?
הכשלות שהביאו לפנדלים למשל.
ועדיין, כל מי שחושב שהוא החזיק את באר שבע עושה מעצמו צחוק.
הסיבה שבוזגלו יכל להגיע לרמות כאלו היא בגלל השחקנים שמשחקים לידו.
בגלל שבאר שבע עושה לחץ מקדימה
בגלל שהוא ידע שהוא יכול לחפף בהגנה כי אוגו, הובאן וראדי יעצרו את היריב
בגלל שטוני ומליקסון מושכים גם שחקנים אליהם.
נראה בקבוצה אחרת, כמו חיפה, שלא עושים הגנה כמו שצריך, איך הוא יוכל לכדרר חופשי. יורידו אתו
מהר מאוד. שיהיה בריא ויקח את אבא שלו איתו (למרות שעם הכמות שאבא שלו מעשן, בריאות זה לא יביא לו).
שלום שלום, ושלא יבוא לי בחלום.
לא צריך לקחת לו את מה ששלו.
"מאור היה פחות או יותר שווה לזהבי לפחות מבחינת השפעה על קבוצה.״,
י. בוזגלו
חיבס רציני
י. בוזגלו
חיבס רציני
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אל תקחו לו את המספרים שהוא נתן לנו.
היה לו מספרים נהדרים בשנתיים הראשונות.
מה לעשות שמאז שברק בכר הגיע גילינו עג כמה מר בוזגלו מפונק שחושב שהוא כוכב ולא יכול לקבל רוטציה הוגנת.
מה לעשות שמאז שברק בכר הגיע גילינו עג כמה מר בוזגלו מפונק שחושב שהוא כוכב ולא יכול לקבל רוטציה הוגנת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יעקב בוזגלו מנסה לבנות מיתוס סביב מאור.CrazyRed7 כתב:"מאור היה פחות או יותר שווה לזהבי לפחות מבחינת השפעה על קבוצה.״,
י. בוזגלו
חיבס רציני
מאור בוזגלו אף פעם לא היה, וגם לא יהיה מנהיג קבוצה כמו שזהבי היה במכבי!!!!!
למאור בוזגלו לא היתה השפעה על באר שבע כמו שלזהבי היתה במכבי.
הא היה שחקן חשוב במערכת, אבל בבאר שבע אין שחקן (אולי חוץ מטוני) בודד שהקבוצה לא יכולה לרוץ בלעדיו.
זה העניין בליצור עומק בקבוצה, ולהשתמש בו בחכמה.
מעבר לזה, האופי של שחקן חשוב מאוד, ולצערי מאור בוזגלו לא מחזיק באופי שמאפשר לו להיות שובר שיוויון. טוני נוואקמה כן.
כשאתה קבוצה נחמדה שלא באמת מאיימת על האליפות, אז זה כנראה עמדה טובה עבור שחקן כמו בוזגלו להיות הבולט.דר אדום בנשמה כתב:אל תקחו לו את המספרים שהוא נתן לנו.
ברגע שאתה מצרף עוד כמה שחקנים דומיננטיים (מליקסון, נוואקמה, בן שהר)אז בוזגלו מתקשה להבין שהוא לא באנקר בהרכב
והתגובות הילדותיות בהתאם. בתוספת אבא מטומטם שמתנהג כמו בהמה ומוכן גם להרוס לקבוצה, לא משנה מה יקרה.
רק להבהיר, יעקב בוזגלו לא באמת כותב לבד את הטורים שלו אם מישהו עקב אחרי ראיונות שהיו לו, הוא עילג ומשתמש בשפה מאוד נמוכה.
משרד יחסי הציבור של המשפחה עובד שעות נוספות בחודשים האחרונים.
בוזגלו הרי יחתום בחיפה בשבוע הבא. כשיחזור אנחנו נראה אם הוא יכול להוביל קבוצה. עם שחקנים שיש שם (באופי) אני לא חושב שיש סיכוי שזה יכול להצליח. גם המאמן שלהם הוא לא אחד שיכול להוביל קבוצה גדולה, לפי דעתי. ימים יגידו
יש לי שני חלומות;
1. העפלה לשלב הבתעמהיעמיק.
2. איסאק קוואנקה כוכב כדורגל.
1. העפלה לשלב הבתעמהיעמיק.
2. איסאק קוואנקה כוכב כדורגל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסכים לגבי איסאק.
כל כך הרבה אנשים קברו אותו כבר בארץ
כל כך הרבה אנשים קברו אותו כבר בארץ