אדום זקן כתב:
אז זה הקטע,הם חיים מזה.
מהבאז מהעניין מזה שהם בכותרות ולא מעניין אותם איך.
הרי ברור לך שהם מחזיקים משרד יחצ רק בשביל זה.
וגם ברור לך שיעקב עם כל הטאררם על הז** שלו כל הסתלבט שמריצים עליו,הבן אדם דואג יפה לתחת שלו וחהריץ עצמו כסוכן או כמכוון או השד יודע מה.
כי אם נפרוט לפרוטות את ההישגים שלו הכל קשקוש.
הבן המאמן לא מאמן ואף קבוצה לא רוצה לגעת בו.
הבן השני חתם בפארק השעשועים של אייל גולן תמורת 5000 שקל בחודש.
הבן השלישי שאמור עכשיו לפרוץ קדימה בקריירה תקוע במו"מ הזיה מול בני יהודה.
מטיל ביצי הזהב קיבל ז** ואף אחד לא מוכנה לשלם לו.
והבן אדם פשוט יודע להציג את מה שנוח לו מתוך אינטרס אישי בלבד.
אמר לו ברקוביץ ואני פשוט מכיר את האבא זאב איש נפלא ויודע שזה נכון,"עד גיל 21 דאגתי לך,עכשיו תדאג לעצמך".
יעקב בוזגלו הוא אדם שחי מהפרסום,איש כוחני שגם ילדיו נמצאים במלכוד איתו.
הוא מספק כותרות אז נותנים לו במה
מפרה את התקשורת תמורה לזה שהבן שלו ישאר בכותרות
דיל טוב מבחינתו
אלדר כתב:
הוא מספק כותרות אז נותנים לו במה
מפרה את התקשורת תמורה לזה שהבן שלו ישאר בכותרות
דיל טוב מבחינתו
וזה בדיוק העניין,זה בא על חשבון הילדים.
אז כל ניסיון לצייר את זה כאבא דואג ובלה בחה בלה הוא נסיון סרק.
הבן אדם חולה פרסום.
יש לו באמת אחלה ילדים וכולם היום נמצאים בפלונטר בקריירה שלהם בגללו נקודה.
אני עדיין מחזיק בדעה הישנה שלי שמאור והאחים שלו הם קורבן למשהוא או מישהוא שיצא משליטה. מקובל לשחק את המשחק של סוכן (האיש הרע) והשחקן (האיש הטוב שלא בעניינים בכלל), מכירים את זה גם מאחרים, אבל כאן העסק יצא משליטה.
למאור אין כרגע קבוצה!! אף קבוצה לא בונה עליו, ובעצם מחכים לראות איך הוא יוצא מהפציעה.
יענקהלה בטור על המנודים של עכו. לא מזכיר את מכבי חיפה במילה...הזיה
למה לא הזהרת שמדובר בטור של יעקב בוזגלו. נשבעתי שלא אקרא את הטור שלו. בן אדם דוחה.
דרך אגב, מייד סגרתי את הדף.
למה שידבר על מכבי חיפה?
הבן שלו צריך לעשות קופה שם, וזה הפרנסה שלו (של יעקב) לשנים הבאות.
הבן אדם צבוע, מגעיל, ובלי כבוד עצמי. שיילך קיבינימט.
עצה שלי אליו, תפסיק לעשן כי הכסף יילך על תרופות בסופו של דבר.
אומן התת מודע, יעקוב בוזגלו מעביר מסרים לשחר לגבי מה יקרה אם לא יחתימו את הטאלנט.
אתר ספורט1 התגייס למשימה ובאזור כדורגל ישראלי ניצבת תמונת ענק של מאור במדי נבחרת ישראל שאם אני זוכר נכון ההופעה המשמעותית האחרונה שלו בנבחרת היתה בימי לואיס פרננדס.
נראה שהאתר הפך לאתר הבית של משפחת בוזגלו
AG77 כתב:אומן התת מודע, יעקוב בוזגלו מעביר מסרים לשחר לגבי מה יקרה אם לא יחתימו את הטאלנט.
אתר ספורט1 התגייס למשימה ובאזור כדורגל ישראלי ניצבת תמונת ענק של מאור במדי נבחרת ישראל שאם אני זוכר נכון ההופעה המשמעותית האחרונה שלו בנבחרת היתה בימי לואיס פרננדס.
נראה שהאתר הפך לאתר הבית של משפחת בוזגלו
תקראו לי מפגר, אובססבי או מה שאתם רוצים.
אני בחיים ובעיקר בכדורגל אוהב לראות נתונים. בגלל כל הרגשות שהרבה פעמים לוקחים אותי למקומות שונים.
הנתונים כוללים את כל המסגרות מלבד גביע הטוטו.
בוזגלו:
עונת 13/14 - 10שערים על 2815 דקות. שער כל 281 דקות. 15 בישולים - כבוד!
עונת 14/15 - 13 שערים על 3191 דקות. שער על כל 245 דקות. 13 בישולים. ללא ספק עונה מדהימה.
עונת 15/16 - 6 שערים על 1999 דקות. שער על כל 333 דקות. 5 בישולים.
עונת 16/17 - 9 שערים על 2533 דקות. שער על כל 281 דקות. 6 בישולים.
אנקדוטה,
ברדה:
15/16 - 14 שערים על 2431 דקות. שער על כל 174 דקות. 2 בישולים.
16/17 - 7 שערים על 1265 דקות. שער על כל 181 דקות. 0 בישולים.
טוני ובן שהר בכלל עם נתונים הרבה יותר טובים. בן שהר עם שער כל 152 דקות השנה (לא זוכר כמה פנדלים) שנה שעברה שער על כל 132 דקות.
מה אני רוצה להגיד: מאור בוזגלו השאיר בבאר שבע חותם ענק. שתי עונות ראשונות הוא למעשה החזיק את הקבוצה לבד כמעט עם עזרה של ברדה.
לאחר מכן, עם הגעת שחקנים טובים ומאמן חדש המשקל הסגולי שלו ירד משמעותית. זה בא לידי ביטוי בדקות ובמספרים. מחד זה טבעי שכך יקרה בגלל שנוספו עוד שחקנים שיחלקו בעומס (מליקסון, טוני, בן שהר, ברדה בעונת שיא) אבל בשורה התחתונה בוזגלו לא היה זה שהביא את האליפויות. כל הדיבורים על שחקן העונה או משהו כזה לא עומדים במבחן המציאות.
הוא היה אחד מיני רבים וטובים שהיוו קבוצת מחץ. אין שום דבר מיוחד או יוצא דופן בנתונים שלו בשנתיים האחרונות.
גילוי נאות: מאור בוזגלו הביא אותי לדמעות מספר רב של פעמים. דמעות של אושר. הוא שחקן סוחף שכאשר יש לו שטחים הוא
עושה דברים ווירטואוזים.
אף פעם לא שרקתי לו בוז. הוא חלק מתור הזהב שלנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה