מאור בוזגלו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מאור בוזגלו
מאור בוזגלו היו"ר על הנייר, אבל בפועל אבא שלו יהיה היו"ר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מי ישמע יו"ר ההסתדרות.
חוץ מטייטל נחמד אין לו יכולת להזיז מפת שולחן.
חוץ מטייטל נחמד אין לו יכולת להזיז מפת שולחן.
מליון יורו הבן אדם מבקש בלי שתי ברכיים.
לא אמיתי.
לא אמיתי.
זה ענק. שחקן פצוע לחצי שנה מבקש מיליון יורו לעונה, אפילו זהבי לא קיבל מיליון לעונה. חשבתי שרק לאלונה הוא עושה שרירים אבל מסתבר שלא. אני מת שיגיע למכבי חיפה ולו בשביל הסיכוי לראות איך יעקב יגיב אם מאור יהיה בקבוצת המנודים.אדום זקן כתב:מליון יורו הבן אדם מבקש בלי שתי ברכיים.
לא אמיתי.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
מעניין איך האגו של יעקב ישפיע על ההתפתחויות. הוא פשוט לא מסוגל לנחות.
בסוף עוד יצטרף לגידי קאניוק בטשקנט.
בסוף עוד יצטרף לגידי קאניוק בטשקנט.
- דר אדום בנשמה
זהבי קיבל מיליון לעונה אבל הוא היה השחקן הכי חשוב שלהם ולא היה פצוע.אסי, דגים כתב:
זה ענק. שחקן פצוע לחצי שנה מבקש מיליון יורו לעונה, אפילו זהבי לא קיבל מיליון לעונה. חשבתי שרק לאלונה הוא עושה שרירים אבל מסתבר שלא. אני מת שיגיע למכבי חיפה ולו בשביל הסיכוי לראות איך יעקב יגיב אם מאור יהיה בקבוצת המנודים.
מכבי חיפה יתנו לו את החוזה שקיבל בב"ש ושקל לא יותר.אסי, דגים כתב:
זה ענק. שחקן פצוע לחצי שנה מבקש מיליון יורו לעונה, אפילו זהבי לא קיבל מיליון לעונה. חשבתי שרק לאלונה הוא עושה שרירים אבל מסתבר שלא. אני מת שיגיע למכבי חיפה ולו בשביל הסיכוי לראות איך יעקב יגיב אם מאור יהיה בקבוצת המנודים.
ואז זה יסתום את הגולל על האגדה שב"ש לא היו מוכנים לשלם לו והסיבה היא בכלל לא כספית.
- simply-red
ברור שהבעיה לא הייתה הכסף, עם כסף אפשר להסתדר לפה או לשם, הבן אדם רצה טאבו בהרכב ולא משנה מה.. .. שילך לחפש את הברכיים שלו בחיפה.אדום זקן כתב: מכבי חיפה יתנו לו את החוזה שקיבל בב"ש ושקל לא יותר.
ואז זה יסתום את הגולל על האגדה שב"ש לא היו מוכנים לשלם לו והסיבה היא בכלל לא כספית.
יעקב בוזגלו צריך הסתכלות מקצועית, זה כבר נהיה ממש מדאיג מה שהולך איתו, הראיון היום אצל אופירע כבר עבר מזמן את גבול הטעם הטוב
- yanivnew91
סה"כ היה מבדר מאוד כשיעקב עלה לשידור אצל אופירע ואייל
בין פניניו: "אני הייתי שחקן יותר טוב מאייל ברקוביץ'"
בין פניניו: "אני הייתי שחקן יותר טוב מאייל ברקוביץ'"
הסתכלות לא הסתכלות,הבן אדם צוחק כל הדרך לקזינו.blueman כתב:יעקב בוזגלו צריך הסתכלות מקצועית, זה כבר נהיה ממש מדאיג מה שהולך איתו, הראיון היום אצל אופירע כבר עבר מזמן את גבול הטעם הטוב
טור בספורט 1,פינה קבועה בתכנית הבוקר של ערוץ הספורט עם שני הסטלנים,סדרה בטלויזיה,ספר.
וכל זה שהוא עברית לא יודע
על זה נאמר עדיף טיפת זרע חזק מקילומטר שכל.
יודע לעבוד.
הבנאדם מופרע לגמרי, אל תהפוך אותו לדיקן פקולטה. איש מופרע שרק במדינה מופרעת כמו שלנו, נכנס לכל הוואקומים מעליבי האינטילגנציה שציינת, ואתה ושכמותך עוד מחזיקים ממנו.אדום זקן כתב: הסתכלות לא הסתכלות,הבן אדם צוחק כל הדרך לקזינו.
טור בספורט 1,פינה קבועה בתכנית הבוקר של ערוץ הספורט עם שני הסטלנים,סדרה בטלויזיה,ספר.
וכל זה שהוא עברית לא יודע
על זה נאמר עדיף טיפת זרע חזק מקילומטר שכל.
יודע לעבוד.
אח שלי, גם פליטי ריאלטי מקבלים חמש דקות של תהילה. זה לא משהו שעושים ממנו קריירה, זה לא מחזיק מים. אלמלא הפה הגדול השרלטנות והמניפולטיביות של הנחש, הוא עובד היום כקופאי בסופר.
טור בספורט 1? מעניין את הביצה. הבנאדם אינפנטיל באתר קליקבייטים הכי בזוי שיש. מצא מין את מינו
ספר? קטע ענק. יעקב נותן להורים טיפים איך לנהל קריירה של כדורגלן. זה על גבול החסר אחריות לפרסם אותו...
סלוצקי ודומינגז? הם בעצמם לא מתייחסים לרצועה הזו ברצינות. אצלם זה פשוט מאוד, יאתרגו כל מה שהוא פוטניצאל להיהפך לויראלי. רייטינג. קידום של הספר שלך, אדון יעקב? שחרר פרובוקציה ניתן לך הכל.
יותר מדי זמן מסך, יותר מדי ערוצים, יותר מדי משועממים שצופים בהן (ואני ביניהם). רק לשם השוואה, מגרש פתוח וטל ברמן, שזה כבר רמה אחרת, עשו ממנו צחוק וזה אפילו לא היה קשה מדי.
כשאתה מתפרסם מפרובוקציות אתה ממאיס את עצמך מהר מאוד
מזכיר מאוד את הראיון ההוא עם איזי, כשפיטר את מה שמו בשידור חי. מגיע שלב מסוים בחיים שאתה פשוט מאבד את זה.blueman כתב:יעקב בוזגלו צריך הסתכלות מקצועית, זה כבר נהיה ממש מדאיג מה שהולך איתו, הראיון היום אצל אופירע כבר עבר מזמן את גבול הטעם הטוב
ועדיין יש לו זרע חזק.RedBend כתב:
הבנאדם מופרע לגמרי, אל תהפוך אותו לדיקן פקולטה. איש מופרע שרק במדינה מופרעת כמו שלנו, נכנס לכל הוואקומים מעליבי האינטילגנציה שציינת, ואתה ושכמותך עוד מחזיקים ממנו.
אח שלי, גם פליטי ריאלטי מקבלים חמש דקות של תהילה. זה לא משהו שעושים ממנו קריירה, זה לא מחזיק מים. אלמלא הפה הגדול השרלטנות והמניפולטיביות של הנחש, הוא עובד היום כקופאי בסופר.
טור בספורט 1? מעניין את הביצה. הבנאדם אינפנטיל באתר קליקבייטים הכי בזוי שיש. מצא מין את מינו
ספר? קטע ענק. יעקב נותן להורים טיפים איך לנהל קריירה של כדורגלן. זה על גבול החסר אחריות לפרסם אותו...
סלוצקי ודומינגז? הם בעצמם לא מתייחסים לרצועה הזו ברצינות. אצלם זה פשוט מאוד, יאתרגו כל מה שהוא פוטניצאל להיהפך לויראלי. רייטינג. קידום של הספר שלך, אדון יעקב? שחרר פרובוקציה ניתן לך הכל.
יותר מדי זמן מסך, יותר מדי ערוצים, יותר מדי משועממים שצופים בהן (ואני ביניהם). רק לשם השוואה, מגרש פתוח וטל ברמן, שזה כבר רמה אחרת, עשו ממנו צחוק וזה אפילו לא היה קשה מדי.
כשאתה מתפרסם מפרובוקציות אתה ממאיס את עצמך מהר מאוד
- דר אדום בנשמה
מי אמר שזה הזרעים שלו?אדום זקן כתב: ועדיין יש לו זרע חזק.
אולי הביציות של האמא אחראים על מאור ושאר הילדים?