מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מאור בוזגלו היו"ר על הנייר, אבל בפועל אבא שלו יהיה היו"ר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מי ישמע יו"ר ההסתדרות.
חוץ מטייטל נחמד אין לו יכולת להזיז מפת שולחן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מליון יורו הבן אדם מבקש בלי שתי ברכיים.
לא אמיתי.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אדום זקן כתב:מליון יורו הבן אדם מבקש בלי שתי ברכיים.
לא אמיתי.
זה ענק. שחקן פצוע לחצי שנה מבקש מיליון יורו לעונה, אפילו זהבי לא קיבל מיליון לעונה. חשבתי שרק לאלונה הוא עושה שרירים אבל מסתבר שלא. אני מת שיגיע למכבי חיפה ולו בשביל הסיכוי לראות איך יעקב יגיב אם מאור יהיה בקבוצת המנודים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מעניין איך האגו של יעקב ישפיע על ההתפתחויות. הוא פשוט לא מסוגל לנחות.
בסוף עוד יצטרף לגידי קאניוק בטשקנט.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אסי, דגים כתב:
זה ענק. שחקן פצוע לחצי שנה מבקש מיליון יורו לעונה, אפילו זהבי לא קיבל מיליון לעונה. חשבתי שרק לאלונה הוא עושה שרירים אבל מסתבר שלא. אני מת שיגיע למכבי חיפה ולו בשביל הסיכוי לראות איך יעקב יגיב אם מאור יהיה בקבוצת המנודים.
זהבי קיבל מיליון לעונה אבל הוא היה השחקן הכי חשוב שלהם ולא היה פצוע.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אסי, דגים כתב:
מכבי חיפה יתנו לו את החוזה שקיבל בב"ש ושקל לא יותר.
ואז זה יסתום את הגולל על האגדה שב"ש לא היו מוכנים לשלם לו והסיבה היא בכלל לא כספית.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אדום זקן כתב: מכבי חיפה יתנו לו את החוזה שקיבל בב"ש ושקל לא יותר.
ואז זה יסתום את הגולל על האגדה שב"ש לא היו מוכנים לשלם לו והסיבה היא בכלל לא כספית.
ברור שהבעיה לא הייתה הכסף, עם כסף אפשר להסתדר לפה או לשם, הבן אדם רצה טאבו בהרכב ולא משנה מה.. .. שילך לחפש את הברכיים שלו בחיפה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

יעקב בוזגלו צריך הסתכלות מקצועית, זה כבר נהיה ממש מדאיג מה שהולך איתו, הראיון היום אצל אופירע כבר עבר מזמן את גבול הטעם הטוב

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

סה"כ היה מבדר מאוד כשיעקב עלה לשידור אצל אופירע ואייל

בין פניניו: "אני הייתי שחקן יותר טוב מאייל ברקוביץ'"

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

blueman כתב:יעקב בוזגלו צריך הסתכלות מקצועית, זה כבר נהיה ממש מדאיג מה שהולך איתו, הראיון היום אצל אופירע כבר עבר מזמן את גבול הטעם הטוב
הסתכלות לא הסתכלות,הבן אדם צוחק כל הדרך לקזינו.
טור בספורט 1,פינה קבועה בתכנית הבוקר של ערוץ הספורט עם שני הסטלנים,סדרה בטלויזיה,ספר.
וכל זה שהוא עברית לא יודע
על זה נאמר עדיף טיפת זרע חזק מקילומטר שכל.
יודע לעבוד.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

אדום זקן כתב: הסתכלות לא הסתכלות,הבן אדם צוחק כל הדרך לקזינו.
טור בספורט 1,פינה קבועה בתכנית הבוקר של ערוץ הספורט עם שני הסטלנים,סדרה בטלויזיה,ספר.
וכל זה שהוא עברית לא יודע
על זה נאמר עדיף טיפת זרע חזק מקילומטר שכל.
יודע לעבוד.
הבנאדם מופרע לגמרי, אל תהפוך אותו לדיקן פקולטה. איש מופרע שרק במדינה מופרעת כמו שלנו, נכנס לכל הוואקומים מעליבי האינטילגנציה שציינת, ואתה ושכמותך עוד מחזיקים ממנו.
אח שלי, גם פליטי ריאלטי מקבלים חמש דקות של תהילה. זה לא משהו שעושים ממנו קריירה, זה לא מחזיק מים. אלמלא הפה הגדול השרלטנות והמניפולטיביות של הנחש, הוא עובד היום כקופאי בסופר.
טור בספורט 1? מעניין את הביצה. הבנאדם אינפנטיל באתר קליקבייטים הכי בזוי שיש. מצא מין את מינו
ספר? קטע ענק. יעקב נותן להורים טיפים איך לנהל קריירה של כדורגלן. זה על גבול החסר אחריות לפרסם אותו...
סלוצקי ודומינגז? הם בעצמם לא מתייחסים לרצועה הזו ברצינות. אצלם זה פשוט מאוד, יאתרגו כל מה שהוא פוטניצאל להיהפך לויראלי. רייטינג. קידום של הספר שלך, אדון יעקב? שחרר פרובוקציה ניתן לך הכל.
יותר מדי זמן מסך, יותר מדי ערוצים, יותר מדי משועממים שצופים בהן (ואני ביניהם). רק לשם השוואה, מגרש פתוח וטל ברמן, שזה כבר רמה אחרת, עשו ממנו צחוק וזה אפילו לא היה קשה מדי.
כשאתה מתפרסם מפרובוקציות אתה ממאיס את עצמך מהר מאוד

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

blueman כתב:יעקב בוזגלו צריך הסתכלות מקצועית, זה כבר נהיה ממש מדאיג מה שהולך איתו, הראיון היום אצל אופירע כבר עבר מזמן את גבול הטעם הטוב
מזכיר מאוד את הראיון ההוא עם איזי, כשפיטר את מה שמו בשידור חי. מגיע שלב מסוים בחיים שאתה פשוט מאבד את זה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedBend כתב:
הבנאדם מופרע לגמרי, אל תהפוך אותו לדיקן פקולטה. איש מופרע שרק במדינה מופרעת כמו שלנו, נכנס לכל הוואקומים מעליבי האינטילגנציה שציינת, ואתה ושכמותך עוד מחזיקים ממנו.
אח שלי, גם פליטי ריאלטי מקבלים חמש דקות של תהילה. זה לא משהו שעושים ממנו קריירה, זה לא מחזיק מים. אלמלא הפה הגדול השרלטנות והמניפולטיביות של הנחש, הוא עובד היום כקופאי בסופר.
טור בספורט 1? מעניין את הביצה. הבנאדם אינפנטיל באתר קליקבייטים הכי בזוי שיש. מצא מין את מינו
ספר? קטע ענק. יעקב נותן להורים טיפים איך לנהל קריירה של כדורגלן. זה על גבול החסר אחריות לפרסם אותו...
סלוצקי ודומינגז? הם בעצמם לא מתייחסים לרצועה הזו ברצינות. אצלם זה פשוט מאוד, יאתרגו כל מה שהוא פוטניצאל להיהפך לויראלי. רייטינג. קידום של הספר שלך, אדון יעקב? שחרר פרובוקציה ניתן לך הכל.
יותר מדי זמן מסך, יותר מדי ערוצים, יותר מדי משועממים שצופים בהן (ואני ביניהם). רק לשם השוואה, מגרש פתוח וטל ברמן, שזה כבר רמה אחרת, עשו ממנו צחוק וזה אפילו לא היה קשה מדי.
כשאתה מתפרסם מפרובוקציות אתה ממאיס את עצמך מהר מאוד
ועדיין יש לו זרע חזק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: ועדיין יש לו זרע חזק.
מי אמר שזה הזרעים שלו?
אולי הביציות של האמא אחראים על מאור ושאר הילדים?

נעול