לא חושב שזה נכון להתעלם ממנו. לא מדובר באיזה דביל שמגחיך את עצמו, אלא בטוקבקיסט מדופלם, אינטלקטואל וליטיגטור בחסד עליון. וכשאחד כזה מתעל את יכולותיו לשקרים על גבי שקרים שאין הדעת יכולה לסבול, הדבר המתבקש הוא להקהות את שיניו ולשים זרקור על הנכלוליות, הצביעות ואחיזות העיניים שעוברות כחוט השני בכל התנהלותו. שים לב שעל רוב ההודעות שלי אשר ריסקו את תגובותיו קטע אחר קטע הוא דילג. וכמובן שבנימוק של ''סגנון אלים''ForeverRed כתב: איך אתם עדיין מגיבים לו?
אני התעייפתי כבר מזמן.
בחירות 2019S
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: בחירות 2019S
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
איתך לגמריGuevara כתב:שמעו סיפור, אחי עובד בחדשות 12 ויצא לי להגיע איזה פעם לאולפנים בת"א. היו שם מירי רגב ואחמד טיבי במסדרונות שותים קפה ומדברים בינהם כאילו היו באותו צוות בצבא ומעלים חוויות מהמסכמים.
אחרי זה עניין אותי לראות את התכנית והם כמובן יצאו אחד על השני ב200 קמ"ש. הכל בשביל המצלמות והתדמית. 95% מהקקות בפוליטיקה מדברים מפוזיציה, שמאל ימין ערבים וחרדים, לא משנה מי, את כולם מעניינת השררה והכח - לא הבוחרים שלהם. אותנו הם צריכים רק בשביל להישאר בעמדות כוח אז הם מנצלים את מיטב כישורי המשחק שלהם מול נמצלמות כדי להבטיח פנסיה תקציבית, מעמד וחיים של האלפיון העליון.
כולם צבועים וכולם משנים את דעתם בהתאם לדיעות בחברה, עזבו שטויות ותראו כדורגל - יותר אמיתי מה שקורה על המגרש מאשר בפוליטיקה.
קיימת היום פיסקת התגברות רק בחוק יסוד חופש העיסוק.dor69 כתב: פסקת ההתגברות המדוברת היא ב״חוק יסוד- כבוד האדם וחירותו״ שבו בגץ משתמש שנים על מנת להתערב לכנסת בחקיקה כמו למשל בנושא המסתננים, כבר קיימות פסקות התגברות לעוד כמה חוקי יסוד ואני לא רואה את הממשלה משתמשת בהן תדיר בשביל להפוך את ישראל לאוליגרכיה אז תעשה לי טובה
חוק החסינות הוא לא המצאה של הליכוד שנועדה למלט את נתניהו אלא נוסח של חוק שהיה קיים עד שנת 2005 ושונה, מה הבעיה? אלא אם כן לפני 2005 היה פה משטר דיקטטורי ולא ידעתי
מוסר כפול זה משהו
זה לא כל כך חשוב מה הדעה הספציפית שלך על החוק,
התעסקו בו וועדות ואישים שהיו מעוניינים בו מאוד ועדיין
העניין לא חוקק בשל הרגישות שלו וההשלכות שלו.
להעביר אותו עכשיו באופן מזורז כדי שלא ניתן יהיה לבטל
חסינות של ראש הממשלה, היא באמת מקרית בעינייך?
+1Guevara כתב:שמעו סיפור, אחי עובד בחדשות 12 ויצא לי להגיע איזה פעם לאולפנים בת"א. היו שם מירי רגב ואחמד טיבי במסדרונות שותים קפה ומדברים בינהם כאילו היו באותו צוות בצבא ומעלים חוויות מהמסכמים.
אחרי זה עניין אותי לראות את התכנית והם כמובן יצאו אחד על השני ב200 קמ"ש. הכל בשביל המצלמות והתדמית. 95% מהקקות בפוליטיקה מדברים מפוזיציה, שמאל ימין ערבים וחרדים, לא משנה מי, את כולם מעניינת השררה והכח - לא הבוחרים שלהם. אותנו הם צריכים רק בשביל להישאר בעמדות כוח אז הם מנצלים את מיטב כישורי המשחק שלהם מול נמצלמות כדי להבטיח פנסיה תקציבית, מעמד וחיים של האלפיון העליון.
כולם צבועים וכולם משנים את דעתם בהתאם לדיעות בחברה, עזבו שטויות ותראו כדורגל - יותר אמיתי מה שקורה על המגרש מאשר בפוליטיקה.
ימין ושמאל זה בעצם הפרד ומשול.
פעם אולי זה היה רלוונטי, היום זה חלף מן העולם.
מציע לכם גם לקרוא את "הנסיך" של ניקולו מקיוואלי. בעצם ספר חובה לכל פוליטקאי, וביבי אחד מהפולטיקאים שלמדו ממנו הכי טוב.
(ההמלצה הגיעה לאחר מה שכתבתם על טיבי ורגב)
(ההמלצה הגיעה לאחר מה שכתבתם על טיבי ורגב)
מה באופן מזורז? דנים על זה לפחות 6 שניםgooner כתב: קיימת היום פיסקת התגברות רק בחוק יסוד חופש העיסוק.
זה לא כל כך חשוב מה הדעה הספציפית שלך על החוק,
התעסקו בו וועדות ואישים שהיו מעוניינים בו מאוד ועדיין
העניין לא חוקק בשל הרגישות שלו וההשלכות שלו.
להעביר אותו עכשיו באופן מזורז כדי שלא ניתן יהיה לבטל
חסינות של ראש הממשלה, היא באמת מקרית בעינייך?
תודהGuevara כתב:שמעו סיפור, אחי עובד בחדשות 12 ויצא לי להגיע איזה פעם לאולפנים בת"א. היו שם מירי רגב ואחמד טיבי במסדרונות שותים קפה ומדברים בינהם כאילו היו באותו צוות בצבא ומעלים חוויות מהמסכמים.
יש נסיונות לחוקק אותו כבר מעל 10 שנים.bs war כתב:
מה באופן מזורז? דנים על זה לפחות 6 שנים
בכל פעם שעולה נסיון כזה, מנסים להגיע להסכמה רחבה
על אופי ההתגברות, נושאיה והרוב המיוחס הנדרש עבורה.
לעתים ע״י הקמת וועדה.
החוק לא הבשיל עד היום גם כשלימין שמעוניין בו היה רוב
הרבה יותר גדול.
להעביר חוק כזה עכשיו בתוך כמה חודשים לפני הגשת כתבי
האישום זה מזורז מאוד ופרסונלי.
תחשוב על התוצאה המדוברת, הקואליציה תחליט בעצמה אם להעמיד לדין את חבריה. זה נשמע לך סביר?
"כחול לבן התחייבה למשותפת לבטל חוק שהחמיר ענישת עברייני בניה"
#גנץלפידהתחלנו
#גנץלפידהתחלנו
עשית סלט שלם, כמו התקשורת, כנראה הכניסו לך טוב לראש את המסרים.gooner כתב: יש נסיונות לחוקק אותו כבר מעל 10 שנים.
בכל פעם שעולה נסיון כזה, מנסים להגיע להסכמה רחבה
על אופי ההתגברות, נושאיה והרוב המיוחס הנדרש עבורה.
לעתים ע״י הקמת וועדה.
החוק לא הבשיל עד היום גם כשלימין שמעוניין בו היה רוב
הרבה יותר גדול.
להעביר חוק כזה עכשיו בתוך כמה חודשים לפני הגשת כתבי
האישום זה מזורז מאוד ופרסונלי.
תחשוב על התוצאה המדוברת, הקואליציה תחליט בעצמה אם להעמיד לדין את חבריה. זה נשמע לך סביר?
פסקת ההתגברות המדוברת היא לחוק יסוד כבוד האדם וחירותו. משמע הכנסת יכולה להתגבר על פסילת חוק של בג"צ על בסיס סתירה עם חוק יסוד זה.
חוק חסינות, אם וכאשר ישונה, לא סותר אף חוק יסוד, ואני בספק אם בג"צ יפסול אותו. וגם אם כן, זה לא יהיה על בסיס כבוד האדם וחירותו (אין שום קשר) והכנסת לא תוכל להתגבר על הפסילה גם עם פסקת ההתגברות
חוק החסינות כשלעצמו לא סותר אף חוק יסוד, אבל הניסוח שלו ומטרתו הם לא להעניק חסינות לעבריינים באשר הם, אלא לאפשר לחברי כנסת יותר חופש במהלך עבודתם ולמנוע רדיפה של הממשלה.bs war כתב:
עשית סלט שלם, כמו התקשורת, כנראה הכניסו לך טוב לראש את המסרים.
פסקת ההתגברות המדוברת היא לחוק יסוד כבוד האדם וחירותו. משמע הכנסת יכולה להתגבר על פסילת חוק של בג"צ על בסיס סתירה עם חוק יסוד זה.
חוק חסינות, אם וכאשר ישונה, לא סותר אף חוק יסוד, ואני בספק אם בג"צ יפסול אותו. וגם אם כן, זה לא יהיה על בסיס כבוד האדם וחירותו (אין שום קשר) והכנסת לא תוכל להתגבר על הפסילה גם עם פסקת ההתגברות
במקרה שמנסה הכנסת להעניק חסינות ללא סיבה מוצדקת, ברור
שתהיה עתירה לבג״צ כדי למנוע את המהלך.
מטרת ההתגברות בפעם הזו, הוא למנוע את ההתערבות הזו.
אם היינו מוציאים את ביבי מהמשוואה, אתה כאזרח, היית מעוניין
להגיע למצב משפטי שבו יש חוק אחד לכל אזרחי המדינה, ול60-70 חברי קואליציה יש חוק אחר שמאפשר להם חסינות לכל עבירה שהם יחליטו בינם לבין עצמם?
לא. וזה גם לא מה שיקרה, לא יודע איך הסקת את זהgooner כתב: חוק החסינות כשלעצמו לא סותר אף חוק יסוד, אבל הניסוח שלו ומטרתו הם לא להעניק חסינות לעבריינים באשר הם, אלא לאפשר לחברי כנסת יותר חופש במהלך עבודתם ולמנוע רדיפה של הממשלה.
במקרה שמנסה הכנסת להעניק חסינות ללא סיבה מוצדקת, ברור
שתהיה עתירה לבג״צ כדי למנוע את המהלך.
מטרת ההתגברות בפעם הזו, הוא למנוע את ההתערבות הזו.
אם היינו מוציאים את ביבי מהמשוואה, אתה כאזרח, היית מעוניין
להגיע למצב משפטי שבו יש חוק אחד לכל אזרחי המדינה, ול60-70 חברי קואליציה יש חוק אחר שמאפשר להם חסינות לכל עבירה שהם יחליטו בינם לבין עצמם?
https://www.idi.org.il/articles/26691" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל ממליץ להתייחס לכתוב בערבון מוגבל כיוון שמדובר במוסד שמאלני, על גבי האינטרנט שנשלט ע״י השמאל וכתוב בשפה העברית שחודשה ע״י שמאלנים
אבל ממליץ להתייחס לכתוב בערבון מוגבל כיוון שמדובר במוסד שמאלני, על גבי האינטרנט שנשלט ע״י השמאל וכתוב בשפה העברית שחודשה ע״י שמאלנים
במועד א' גם אני חשבתי כמוך, אחרי שביבי ענה "מה? מה פתאום"bs war כתב:
לא. וזה גם לא מה שיקרה, לא יודע איך הסקת את זה
אבל במועד ב' זה כבר היה ברור לכולם.
הרב פרץ הדליף בכיף:
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001285343" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב, סתם פיקנטריה, לא מצאתי את ההוכחה, אבל כיוון שמיקי איתן היה מיוזמי שינוי חוק החסינות
לגרסה של היום, אני מניח שבנימין נתניהו היה מתומכיה, אבל אופס עכשיו כבר פחות.
למה שתהיה להם חסינות בכלל? הם לא צריכים להיות מעל החוק