ציטוטים מפורום בת מצווש
- The red one
Re: ציטוטים מפורום בת מצווש
אוהדי מכבי במכתב פתוח למועצת העיתונות:
"בשם אוהבי מכבי ת״א
אתמול במשחק חצי גמר הגביע נפל דבר. התרגלנו לסיקור המוטה נגד מכבי ת״א ברוב אמצעי התקשורת וזה טבעי. בתקשורת רוצים אלופה חדשה, מחזיקת גביע חדשה, עניין, אקשן, מתח.
אבל, מכאן ועד הסתה פרועה כפי שמתבצעת מאתמול בערוץ הספורט, הדרך ארוכה. החלטנו לא לשתוק יותר בשם מאות אלפי אוהדי מכבי ת״א שהקבוצה ושחקניה יקרים להם.
מילא השידור המתיילד של עמיחי שפיגלר הצווח בהתרגשות עם כל גול של סכנין ומאוכזב בשערים של מכבי (מוזמנים להקשיב). מילא הפרשנות המוטה של משה פרימו המתוסכל מחוסר קשרים עם מכבי, הניתוחים המגוחכים של בוני ״המהלך המדויק״ גינזבורג, הממורמר שמכבי לא החזירה אותו למועדון, מילא שגיא כהן שקבע בתחילת העונה שמכבי זה מועדון בנסיגה. התרגלנו. אבל אתמול גובש צוות שלם של פרשנים ושדרים להסית נגד מכבי תל אביב וטל בן חיים באופן חד צדדי, מבלי שיכול היה להגיב בשידור. הערוץ ליבה את הלהבות וגרם במו מיקרופוניו להכשרת מעשים פליליים שאמורים להתבצע במשחק בדוחא ביום שני, לפחות לפי ״הבטחות״ אנשי בני סכנין. ועוד לא דיברנו על חוסר תשומת הלב לטעויות הרבות במשחק שקיפחו את קבוצתנו - פסילת שער חוקי של זהבי, אישור גול לא חוקי לסכנין, פנדל ואדום ברור לשוער סכנין.
אנחנו, אוהדי מכבי ת״א, לא מאמינים יותר לסיקור המוטה בערוץ הספורט. אנחנו, אוהדי מכבי ת״א, קוראים למועצת העיתונות לבדוק את המתרחש בערוץ שעלול להיות אחראי להסתה לרצח במגרש. לא פחות.
מכאן אנחנו שולחים פסח שמח לאנשי ואוהדי סכנין שאין לנו איתם דבר ולכל בית ישראל
אוהבי מכבי ת״א."
זה לא אמיתי החוסר מודעות שלהם..
"בשם אוהבי מכבי ת״א
אתמול במשחק חצי גמר הגביע נפל דבר. התרגלנו לסיקור המוטה נגד מכבי ת״א ברוב אמצעי התקשורת וזה טבעי. בתקשורת רוצים אלופה חדשה, מחזיקת גביע חדשה, עניין, אקשן, מתח.
אבל, מכאן ועד הסתה פרועה כפי שמתבצעת מאתמול בערוץ הספורט, הדרך ארוכה. החלטנו לא לשתוק יותר בשם מאות אלפי אוהדי מכבי ת״א שהקבוצה ושחקניה יקרים להם.
מילא השידור המתיילד של עמיחי שפיגלר הצווח בהתרגשות עם כל גול של סכנין ומאוכזב בשערים של מכבי (מוזמנים להקשיב). מילא הפרשנות המוטה של משה פרימו המתוסכל מחוסר קשרים עם מכבי, הניתוחים המגוחכים של בוני ״המהלך המדויק״ גינזבורג, הממורמר שמכבי לא החזירה אותו למועדון, מילא שגיא כהן שקבע בתחילת העונה שמכבי זה מועדון בנסיגה. התרגלנו. אבל אתמול גובש צוות שלם של פרשנים ושדרים להסית נגד מכבי תל אביב וטל בן חיים באופן חד צדדי, מבלי שיכול היה להגיב בשידור. הערוץ ליבה את הלהבות וגרם במו מיקרופוניו להכשרת מעשים פליליים שאמורים להתבצע במשחק בדוחא ביום שני, לפחות לפי ״הבטחות״ אנשי בני סכנין. ועוד לא דיברנו על חוסר תשומת הלב לטעויות הרבות במשחק שקיפחו את קבוצתנו - פסילת שער חוקי של זהבי, אישור גול לא חוקי לסכנין, פנדל ואדום ברור לשוער סכנין.
אנחנו, אוהדי מכבי ת״א, לא מאמינים יותר לסיקור המוטה בערוץ הספורט. אנחנו, אוהדי מכבי ת״א, קוראים למועצת העיתונות לבדוק את המתרחש בערוץ שעלול להיות אחראי להסתה לרצח במגרש. לא פחות.
מכאן אנחנו שולחים פסח שמח לאנשי ואוהדי סכנין שאין לנו איתם דבר ולכל בית ישראל
אוהבי מכבי ת״א."
זה לא אמיתי החוסר מודעות שלהם..
חחחח הם כ"כ מביכים. קומדיה
שמעו הם חוצפנים,זה פשוט מקומם!!!
חבורה של בני זונות שאני מאחל להם רק רע בחיים
חבורה של בני זונות שאני מאחל להם רק רע בחיים
אגב, לא ברור איך הם טוענים שכבשו שער חוקי. מדוניאנין באופסייד ברור. קטן, אבל מאוד ברור.
אבל אבל אבל שפיגלר אמר 20 פעם שהוא לא רואה כאן נבדל בחיים עוד לפני שהוא ראה בכלל שידור חוזר..izguy83 כתב:אגב, לא ברור איך הם טוענים שכבשו שער חוקי. מדוניאנין באופסייד ברור. קטן, אבל מאוד ברור.
מביכים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזבו את הכל.
הם איחלו לאנשי סכנין פסח שמח.
הם שכחו שרובם מוסלמים/נוצרים?
הם איחלו לאנשי סכנין פסח שמח.
הם שכחו שרובם מוסלמים/נוצרים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
איך תתייחס לתקשורת בכמה מהלכים פשוטים:
1. הרחק אותם ממתחם האימונים בקרית שלום.
2. טפח עשרות כתבי חצר שיכתבו בעדך בכל מה שיקרה.
3. התנהג איך שאתה רוצה, יש לך גיבוי מאנשי התקשורת שלך.
4. במידה ועברת איזשהו גבול שלח את כתבי החצר שלך להגן עליך בחירוף נפש.
5. אם הגבול שעברת כל כך גס שאפילו כתבי החצר שלך נאלצים לדבר על כך התייחס אליהפ בזלזול.
6. במקביל שלח מכתב בתפוצת כל העולם, שאתה המקופח ואכלו לך וגזלו ממך.
7. המשך להתנהג כמו חזיר צהוב כאוות נפשך.
8. חזןר על שלבים 1-7 עד לשליטה ודאית ומוחלטת בכל ענפי הספורט השונים.
1. הרחק אותם ממתחם האימונים בקרית שלום.
2. טפח עשרות כתבי חצר שיכתבו בעדך בכל מה שיקרה.
3. התנהג איך שאתה רוצה, יש לך גיבוי מאנשי התקשורת שלך.
4. במידה ועברת איזשהו גבול שלח את כתבי החצר שלך להגן עליך בחירוף נפש.
5. אם הגבול שעברת כל כך גס שאפילו כתבי החצר שלך נאלצים לדבר על כך התייחס אליהפ בזלזול.
6. במקביל שלח מכתב בתפוצת כל העולם, שאתה המקופח ואכלו לך וגזלו ממך.
7. המשך להתנהג כמו חזיר צהוב כאוות נפשך.
8. חזןר על שלבים 1-7 עד לשליטה ודאית ומוחלטת בכל ענפי הספורט השונים.
קוזאק נגזל
היסטרי
"הסתה לרצח"
והם צחקו על הפועל ת"א...
והם צחקו על הפועל ת"א...
ספורט 5 מפרסם שלטב״ז יש רגישות במפשעה ואולי לא יסע לסכנין
רעד בביצים נופל בקטגוריה של רגישות במפשעה?
רעד בביצים נופל בקטגוריה של רגישות במפשעה?
כל שחקן במקום טבז לא מתקרב לדוחא.
ישחט שם.
ישחט שם.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
יש בפורום בת מצווש התערבות על האליפות. יש שם אשכרה כאלה שמוכנים לשים אלפיה שבאר שבע לוקחת!! זהו,קצת יותר טוב מזה ואני מת משמחת יתר.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
אם זה היה הפוך אז הם היו חוגגים אלינו שאין דברים כאלה.
היסטריה מוחלטת עם 20 נושאים חדשים בשעה.
סירטונים שמוכיחים שמי שהפיל את אבוקסיס זה אחמד טיבי ושראיקוביץ רץ לאבוקסיס רק בשביל להזיז לו את היתוש שהוא ראה שיש עליו.
יש שם קוראי שפתיים שטוענים שטוריחו לא קילל אלא הזמין את אבוקסיס לצימר ליד כרמיאל.
הכל מלווה בסירטונים עם מוזיקת ליווי של הנוסע השמיני.
שמו תמונה של מאבטח שנראה כמו סלקטור תופס את טב"ח מאחור. מסתבר שזה "שמעון" מהאבטחה שלהם.
קמפיין ברוח BDS נגד ערוץ 5. עד עכשיו 17 לייקים ירדו מהדף של פרימו.
איך אני יודע הכל ? כמו שמעון שלנו אני בשירותים כל 5 דקות. לקרוא אותם עוזר לי להתרוקן.
היסטריה מוחלטת עם 20 נושאים חדשים בשעה.
סירטונים שמוכיחים שמי שהפיל את אבוקסיס זה אחמד טיבי ושראיקוביץ רץ לאבוקסיס רק בשביל להזיז לו את היתוש שהוא ראה שיש עליו.
יש שם קוראי שפתיים שטוענים שטוריחו לא קילל אלא הזמין את אבוקסיס לצימר ליד כרמיאל.
הכל מלווה בסירטונים עם מוזיקת ליווי של הנוסע השמיני.
שמו תמונה של מאבטח שנראה כמו סלקטור תופס את טב"ח מאחור. מסתבר שזה "שמעון" מהאבטחה שלהם.
קמפיין ברוח BDS נגד ערוץ 5. עד עכשיו 17 לייקים ירדו מהדף של פרימו.
איך אני יודע הכל ? כמו שמעון שלנו אני בשירותים כל 5 דקות. לקרוא אותם עוזר לי להתרוקן.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה