CrazyRed7 כתב:
לברון משחק בתקופה שונה. היום שחקן שקולע 40-50 נק׳ זה נורמלי.
בשנות ה70-80-90 ה30 של אז זה ה50 של היום.
יצא לך לראות את הסדרות בין השואו טיים לסלטיקס?
את הבאד בויז?
שיקגו של מייקל כמובן
אלה קבוצות מתקופה אחרת. תקופת הזהב של הNBA.
כמובן שאי אפשר למדוד את זה, אבל לדעתי לברון לא היה חוגג ככה.
וסדרות הגמר שלו מול סאן אנטוניו, דאלאס והמצ׳ אפ מול איגוואדלה(עד שנפצע בגב) רק מחזקים את המחשבה שלי שמול הגנות רציניות הוא הרבה פחות דומיננטי.
שמע אני בן 22 בלייב לא ראיתי את הסדרות האלה אבל אני מאוד אוהב נבא (לפני הצבא הייתי קם כמעט לכל משחק של לברון או כספי, עכשיו מסתפק בלא להחמיץ כמעט משחקי פליאוף) והרבה פעמים שמשעמם לי או אני בשמירה אני מסתכל על איזה סדרת פליאוף היסטורית...
אני יכול להגיד בוודאות שהשחקנים היום הרבה יותר אתלטיים (ולברון מעל כולם) אבל פעם ההגנות היו הרבה יותר קשוחות ולא היו שורקים על כל פיפס כמו היום
אתה צודק אי אפשר להשוות בין שחקנים מתקופה שונה, אבל לדעתי לא היה שחקן (והסטיסטיקה מגבה אותי) שהוא פשוט יצור של תוכנת מחשב, אין לו פגם.. הנה הוכחה:
מקום 13 בכל הזמנים בנק (עונה הבאה אם כשיר ולא נפצע נכנס לטופ 10)
מקום 18 בכל הזמנים באסיסטים (להשוואה גורדן 42)
מקום 109 בכל הזמנים בריבאונדים (גורדן 133)
מקום 26 בחטיפות בכל הזמנים
מקום 141 בכל הזמנים בחסימות
זה פשוט מטורף שהוא תורם בכל אספקט של המשחק... יש לו עוד 3 שנים פחות או יותר בטופ והוא ישפר את הסטיסטיקה בצורה משמעותית למרות שכבר עכשיו היא מרשימה ביותר
אגב בפליאוף זה אפילו מרשים יותר
מקום 4 בנקודות (גורדן 1)
מקום 3 באסיסטים (10)
מקום 9 בריבאונדים (41)
מקום 4 בחטיפות (2)
מקום 22 בחסימות (34)
השוותי אותו לגורדן (אין לי שום כוונה להתחיל להתווכח שלברון יותר טוב ממנו כי מבחינת כמעט כולם גורדן הוא אלוהים ואי אפשר להתקרב אליו, אני מנסה להראות שלברון השני הכי טוב בהיסטוריה) וכמו שאתה רואה ההשוואה ל"הוד אוירותו" דוקא מוציאה אותו יפה... (אגב לברון עם 2 משחקי פליאוף יותר מגורדן ככה שזה השוואה טובה לראות מה כל אחד מהם עשה)