2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
03 אוקטובר 2025, 23:24
https://x.com/nzenziper/status/19740329 ... wluvnq-T5A
חיפה דואגת בכל יום שנראה עד כמה המצב שם גרוע, לא ראיתי מערכת שמתעסקת 24/7 בהפעלת שופרות ובתדרוכים אחד נגד השני.

הם הדוגמה המושלמת לכמה תקציב הוא לא ערובה לכלום, הם יכולים להמשיך להוציא מיליונים ולעשות קומבינות עם משרד הפנים, בסוף הניהול הכושל תמיד יהיה שם כדי לנשוך אותם בתחת.
כדורגל זה גלגל.
כשיש כסף ורצון יהיו גם תקופות למעלה.
פחות מהמצופה, אבל יהיו.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
04 אוקטובר 2025, 00:23
כדורגל זה גלגל.
כשיש כסף ורצון יהיו גם תקופות למעלה.
פחות מהמצופה, אבל יהיו.
חיפה הוכיחה שזה לא תמיד נכון, הם מעמידים כבר למעלה מעשור את התקציב השני בגודלו בליגה ובפער היסטרי מהיתר, ועדיין הניהול הרע הביא אותם ליותר מדי כישלונות צורבים .

אצל מכבי נניח יש ניהול מקצועי ומערכתי מעולה כך שהרצפה שלהם תמיד תהיה מקום שני גג שלישי בעונה קטסטרופה, אצל חיפה כשמשהו לא עובד הרצפה היא מאבקים בפלייאוף התחתון.

מינואר שעבר המערכת שם בורטיגו של יהירות, החל מאיבוד אצילי, פיטורי בכר בשביל אחד שפסגת הקריירה שלו זה עוזר מאמן ועד למסע הרכש המביך שמילא את הסגל שלהם בזסנואים,אוחנות,נאורים ואזולאים.
עצם העובדה שהם יכולים להעלות בסיטואציה מסויימת 11 זרים+מתאזרחים בהרכב ועדיין זה יהיה לא מאיים זה רק מראה כמה העבודה שם רעה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

רק מינואר? ידעתי שהם מועדון גמור עוד ממסיבת העיתונאים הראשונה של דגו, כש90% מהזמן אלברמן ושחר דיברו במקום דגו והרגישו שכל דבר שהם נוגעים בו יהפוך לזהב.
גם איציק עובדיה הזה עושה רושם של חתיכת פלוץ נפוח. ניצחון וחצי בתחילת העונה והוא יצא למסע ראיונות של זוכה בטרבל.
עכשיו כמובן כל העכברים בשקט וכל הפוקוס הולך רק לפלורס המסכן.

דווקא אחרי ההצלחה (ונפילה) של חיפה אני לגמרי מבין יותר מתמיד את הטענות נגד שחר. מקצועית האינסטינקטים שלו לא טובים בכל הקשור לבחירת אנשי מקצוע, ובהסתכלות של 15 שנה אחורה חיפה הם כישלון.
זה שהמחאות נגדו ילדותיות וצצות רק כשחיפה מאבדת נקודות זה משהו אחר.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שחר הוא מנהל סופר כושל, אומר את זה כבר שנים.
אז שיחק לו המזל עם הקדנציה של בכר ל3 שנים, מה עשה חוץ מזה 15 שנה עם המועדון שהוא בקלות הכי גדול בישראל?
כלום ושום דבר. כשלון מחריד.
הוא גם אוהב למנות מאמנים זרים, לתת להם 0 כלים ואז להפיל עליהם את האשמה. פלורס הוא בסה"כ הקורבן התורן.

לא רואה את חיפה מוציאה משהו בבלומפילד. פלורס מאמן לא רע בכלל, חיפה לצורך העניין מהמעט שראיתי עומדת יותר טוב מאשר תקופת בכר. אבל אין לו שום כלים לייצר משהו התקפי ברמה הנדרשת.
אולי אם איזה נייח או כדור ארוך יעבוד לו בבלומפילד. בליגה הזו עם ההגנות הגרועות שיש פה לכולן אתה בסוף תספוג, שאין לך איך להגיב המצב שלך גרוע. וחיפה היא הכי מוגבלת התקפית מבין כל קבוצות הצמרת.
בגלל זה הימרתי פה לפני כמה עמודים שאני לא כזה אתפלא אם הם יסיימו מקום 5. להפועל ולבית"ר בעיניי התקפה טובה משלהם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Itay כתב:
04 אוקטובר 2025, 02:05
חיפה הוכיחה שזה לא תמיד נכון, הם מעמידים כבר למעלה מעשור את התקציב השני בגודלו בליגה ובפער היסטרי מהיתר, ועדיין הניהול הרע הביא אותם ליותר מדי כישלונות צורבים .

אצל מכבי נניח יש ניהול מקצועי ומערכתי מעולה כך שהרצפה שלהם תמיד תהיה מקום שני גג שלישי בעונה קטסטרופה, אצל חיפה כשמשהו לא עובד הרצפה היא מאבקים בפלייאוף התחתון.

מינואר שעבר המערכת שם בורטיגו של יהירות, החל מאיבוד אצילי, פיטורי בכר בשביל אחד שפסגת הקריירה שלו זה עוזר מאמן ועד למסע הרכש המביך שמילא את הסגל שלהם בזסנואים,אוחנות,נאורים ואזולאים.
עצם העובדה שהם יכולים להעלות בסיטואציה מסויימת 11 זרים+מתאזרחים בהרכב ועדיין זה יהיה לא מאיים זה רק מראה כמה העבודה שם רעה.
הכל נכון, אבל גם חיפה הזאת הביאה 3 אליפויות וצמפיונס.
תלך כמה שנים אחורה לעשור החשוך שלהם. כתבתי את אותם הדברים. יש כסף, יש רצון, בסוף גם למנהל רע כמו שחר יפול איזה איש מקצוע כמו בכר ושחקן כמו שרי.
הם עוד יקחו תארים בישראל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

ולמישהו יש ספק שהמאמן הבא של חיפה זה רוני לוי?

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
04 אוקטובר 2025, 09:49
הכל נכון, אבל גם חיפה הזאת הביאה 3 אליפויות וצמפיונס.
תלך כמה שנים אחורה לעשור החשוך שלהם. כתבתי את אותם הדברים. יש כסף, יש רצון, בסוף גם למנהל רע כמו שחר יפול איזה איש מקצוע כמו בכר ושחקן כמו שרי.
הם עוד יקחו תארים בישראל.
אז מדי פעם יבוא המזל והדברים יתחברו, זה עדיין רחוק מאוד ממה שמצופה מהם להשיג.קבוצות כדורגל לא צריכות להישען על מזל אלא על אסטרטגיה ועבודה נכונה בטח כשיש להן פור תקציבי על היתר, זה כמו ריאל ובארסה וכמו בכל ליגה שיש בה 2-3 קבוצות שהן בליגה משלהן, גם בעונות נוראיות הרצפה היא גג מקום 3.

בגלל זה בעיניי למרות הצמפיונס השושלת שלנו הרבה יותר מרשימה, לעשות כזאת כברת דרך עם שליש תקציב מהמתחרות זה מרשים פי כמה.

כשסבע עזב סיפרו לי פה שזה יהיה מהלך בריא, אני בהחלט רואה איזו קבוצה בריאה נהייתה שם, כבר במחזור 5 החבל מתחיל להתהדק על צווארו של המאמן (אגב על לא עוול בכפו). חוץ מלהעיף כדורים על החלוץ ולחפש את הנייחים אין לקבוצה הזאת מה למכור. זה היה צפוי כשמש שהם יבכו על ההחלטה היהירה הזאת, מנהל חכם היה רואה את הנולד מראש ולא מקפל את השחקן היחיד בסגל שלו בגלל 600k

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Itay כתב:
04 אוקטובר 2025, 11:28
אז מדי פעם יבוא המזל והדברים יתחברו, זה עדיין רחוק מאוד ממה שמצופה מהם להשיג.קבוצות כדורגל לא צריכות להישען על מזל אלא על אסטרטגיה ועבודה נכונה בטח כשיש להן פור תקציבי על היתר, זה כמו ריאל ובארסה וכמו בכל ליגה שיש בה 2-3 קבוצות שהן בליגה משלהן, גם בעונות נוראיות הרצפה היא גג מקום 3.

בגלל זה בעיניי למרות הצמפיונס השושלת שלנו הרבה יותר מרשימה, לעשות כזאת כברת דרך עם שליש תקציב מהמתחרות זה מרשים פי כמה.

כשסבע עזב סיפרו לי פה שזה יהיה מהלך בריא, אני בהחלט רואה איזו קבוצה בריאה נהייתה שם, כבר במחזור 5 החבל מתחיל להתהדק על צווארו של המאמן (אגב על לא עוול בכפו). חוץ מלהעיף כדורים על החלוץ ולחפש את הנייחים אין לקבוצה הזאת מה למכור. זה היה צפוי כשמש שהם יבכו על ההחלטה היהירה הזאת, מנהל חכם היה רואה את הנולד מראש ולא מקפל את השחקן היחיד בסגל שלו בגלל 600k
אני עדיין חושב שהם עוברים תהליך בריא.
הם הרבה יותר קבוצה בהשוואה לעונה שעברה.
יש שם שתי בעיות, הראשונה שלא הגיע שחקן יצירתי לחלק הקדמי. השנייה, שכשמדובר במועדונים בסדר הגודל הזה, אין לאנשים סבלנות. מצד אחד זה מובן. מצד שני זה אחד הדברים הכי קשים למועדון להתמודד איתם.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
04 אוקטובר 2025, 12:11
אני עדיין חושב שהם עוברים תהליך בריא.
הם הרבה יותר קבוצה בהשוואה לעונה שעברה.
יש שם שתי בעיות, הראשונה שלא הגיע שחקן יצירתי לחלק הקדמי. השנייה, שכשמדובר במועדונים בסדר הגודל הזה, אין לאנשים סבלנות. מצד אחד זה מובן. מצד שני זה אחד הדברים הכי קשים למועדון להתמודד איתם.
כן כן.
אם אצלנו עושים ״תהליך בריא״ כזה אתה מביא טנק מרכבה לבית האדום.

רק שחקן יצירתי חסר שם? אין כנפיים, עיסאת שעד לפני שנה ירד ליגה עם חדרה הפך לשחקן הרכב, באמצע אין שם כמעט כלום למעט מוחמד שכבר לא אותו שחקן ואגבה שעדיין צריך לראות אותו...

אמרת שאתה מודאג/תוהה איך אנחנו הוצאנו את מירב הכסף בקיץ על כנאען ולוי (שהיו אחראיים על למעלה מ-30 שערים באשדוד), אז אצל חיפה עם פי 2 תקציב הרכש הכי יקר זה קאני שאפילו לא היה שחקן הרכב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Itay כתב:
04 אוקטובר 2025, 12:30
כן כן.
אם אצלנו עושים ״תהליך בריא״ כזה אתה מביא טנק מרכבה לבית האדום.

רק שחקן יצירתי חסר שם? אין כנפיים, עיסאת שעד לפני שנה ירד ליגה עם חדרה הפך לשחקן הרכב, באמצע אין שם כמעט כלום למעט מוחמד שכבר לא אותו שחקן ואגבה שעדיין צריך לראות אותו...

אמרת שאתה מודאג/תוהה איך אנחנו הוצאנו את מירב הכסף בקיץ על כנאען ולוי (שהיו אחראיים על למעלה מ-30 שערים באשדוד), אז אצל חיפה עם פי 2 תקציב הרכש הכי יקר זה קאני שאפילו לא היה שחקן הרכב.
ברור שהיו שם מחדלים.
אני מדבר על המקרו ולא על שחקנים ספציפיים.
הם התחילו בנקודה נורא נמוכה. מה שקרה פה בקיץ שעבר זה נדיר. קבוצות לא קופצות מאפס למאה תוך חודשיים.
בסך הכל אני חושב שהם עוברים תהליך שיעשה להם טוב.
הם במקום הרבה יותר בריא עכשיו.
כדי להמשיך את זה יצטרכו סבלנות ולהבין שזו שנת בנייה.
לא נראה שהם מסוגלים.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
04 אוקטובר 2025, 12:43
ברור שהיו שם מחדלים.
אני מדבר על המקרו ולא על שחקנים ספציפיים.
הם התחילו בנקודה נורא נמוכה. מה שקרה פה בקיץ שעבר זה נדיר. קבוצות לא קופצות מאפס למאה תוך חודשיים.
בסך הכל אני חושב שהם עוברים תהליך שיעשה להם טוב.
הם במקום הרבה יותר בריא עכשיו.
כדי להמשיך את זה יצטרכו סבלנות ולהבין שזו שנת בנייה.
לא נראה שהם מסוגלים.
ככה זה עובד, כשאתה מעמיד את התקציב הכי גדול לצד מכבי אל תתפלא שהציפיות בהתאם, אצלנו מזהים תהליכים וקוברים שחקנים עוד לפני שנגעו בכדור, אז בחיפה הציפיות צריכות להיות גדולות שבעתיים.

אף אחד לא ציפה לכדורגל סוחף ותוסס כבר עכשיו אבל כן להרבה יותר ממה שהם מראים.
הנקודה היא שאני בספק אם הסגל הזה מסוגל לעשות יותר גם עוד חודשיים-שלוש. סתם לצורך הדוגמה אם אתה מביא חלוץ בכסף גדול כמו יובאנוביץ׳ ושם לצידו גלמים כמו פודגראנו,חזיזה ונהואל אל תתפלא כשזה לא יצליח לך גם בדצמבר.

בלי קשר אני יותר אוהב מאמנים כמו קוזוק, ברדה של ההתחלה אצלנו ויצחקי של עונה שעברה, גם כשלא היה להם את הכלים הכי טובים הם כפו את הסגנון ההתקפי והלוחץ שלהם.
פלורס לעומתם (לא שאני מאשים אותו) מתאים את עצמו לכלים המוגבלים שקיבל ומנסה לעשות רוני לוי.
זה די ברור שכדורגל שמתבסס על נטרול היריבה, מעברים ונייחים לא יחזיק הרבה בחיפה.

בכל מקרה אני לא יודע מה בריא בקבוצה שהמנהל המקצועי שלה מתדרך בתקשורת נגד המאמן, ובכלל בקבוצה שהכל בה מתנהל דרך התקשורת. לוקח בכל יום את החשאיות סטייל מוסד שהולכת אצלנו מאשר הפסטיבלים שהולכים שם אחרי כל ניצחון והפסד.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

איזה תהליך בריא חיפה עוברת?
אין שם שחקן אחד שאפשר לשאת עליו עיניים, יש להם את ההתקפה הכי אפורה מבין כל 5 המובילות, עד שהביאו שם קשר זר, זה קשר שהוצע לכל הגדולות בארץ ביולי והן סירבו, וחיפה בסוף הביאו אותו בלא מעט כסף כי לא היה משהו טוב יותר והמאמן מעדיף את פאקינג גוני נאור לפניו.
זה כמו שנביא קשר אמצע וקוז'וך יעדיף חסר מושג כמו אליאס לפניו. זה קטטוני ונראה אם ימשיך.

עונה שעברה בכר העמיד אותם כמו חובבן. זה שהעונה הם עומדים יותר נורמלי לא הופך פה משהו לבריא ביותר בעיניי. והם היו יכולים לעמוד ככה גם עם סבע. ההבדל הוא שאיתו הם היו גם יכולים לייצר משהו.
השחקן האינדיבידואל היחיד שהחזיק שם את ההתקפה הלך, כולם ידעו על זה מone day של הקיץ ולא הובא אף תחליף.
זה פשע ניהולי.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ולכן נשאלת השאלה :

חיפה תקציב 110 מיליון
באר שבע תקציב 65 מיליון

מי בהרכב של חיפה נכנס היום להרכב שלנו חוץ מסק ?

שאלה רטורית - אין .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

4 לב אדום כתב:
04 אוקטובר 2025, 15:58
ולכן נשאלת השאלה :

חיפה תקציב 110 מיליון
באר שבע תקציב 65 מיליון

מי בהרכב של חיפה נכנס היום להרכב שלנו חוץ מסק ?

שאלה רטורית - אין .
קורנו כמובן.
גם ירמקוב ככל הנראה אבל צריך לראות אותו עוד קצת.

הבעיה בחיפה שאין שום מחשבה לא על שיטה ולא על התאמה של שחקנים לשיטה. פשוט מביאים שחקנים שנראים טובים בקבוצה שלהם שמשחקת כדורגל אחר לגמרי.
בנוסף לכך חוסר איזון מטורף. יש להם 2 חלוצים ו2 בלמים זרים ויקרים אבל 0 שחקני כנף ראויים ושום קשר התקפי שיכול לספק מספרים.

חיפה מועדון רקוב גם בגלל הסביבה שלהם. כל העלק עיתונאים שם עושים נזק עצום. יש מי שיזלזל בזה אבל מכבי ת"א נפטרה מכל העיתונאים הרעילים והשכונה ומקבלת שקט תעשייתי שעוזר בעיקר ברגעים שקצת פחות הולך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Itay כתב:
04 אוקטובר 2025, 13:26
ככה זה עובד, כשאתה מעמיד את התקציב הכי גדול לצד מכבי אל תתפלא שהציפיות בהתאם, אצלנו מזהים תהליכים וקוברים שחקנים עוד לפני שנגעו בכדור, אז בחיפה הציפיות צריכות להיות גדולות שבעתיים.

אף אחד לא ציפה לכדורגל סוחף ותוסס כבר עכשיו אבל כן להרבה יותר ממה שהם מראים.
הנקודה היא שאני בספק אם הסגל הזה מסוגל לעשות יותר גם עוד חודשיים-שלוש. סתם לצורך הדוגמה אם אתה מביא חלוץ בכסף גדול כמו יובאנוביץ׳ ושם לצידו גלמים כמו פודגראנו,חזיזה ונהואל אל תתפלא כשזה לא יצליח לך גם בדצמבר.

בלי קשר אני יותר אוהב מאמנים כמו קוזוק, ברדה של ההתחלה אצלנו ויצחקי של עונה שעברה, גם כשלא היה להם את הכלים הכי טובים הם כפו את הסגנון ההתקפי והלוחץ שלהם.
פלורס לעומתם (לא שאני מאשים אותו) מתאים את עצמו לכלים המוגבלים שקיבל ומנסה לעשות רוני לוי.
זה די ברור שכדורגל שמתבסס על נטרול היריבה, מעברים ונייחים לא יחזיק הרבה בחיפה.

בכל מקרה אני לא יודע מה בריא בקבוצה שהמנהל המקצועי שלה מתדרך בתקשורת נגד המאמן, ובכלל בקבוצה שהכל בה מתנהל דרך התקשורת. לוקח בכל יום את החשאיות סטייל מוסד שהולכת אצלנו מאשר הפסטיבלים שהולכים שם אחרי כל ניצחון והפסד.
תעשה הבחנה בין קבוצה למועדון.
כקבוצה אני חושב שהם יותר בריאים וזו רק תחילת הדרך.
כמועדון, ניהולית יש שם תחומים שמתוקתקים ברמה גבוהה.
בקטע המקצועי זה עובד רע מאוד. מועדון שלא התקדם לעידן המודרני ותלוי באופן מוחלט בגחמות של אנשי מקצוע שמתחלפים מדי עונה וקורס תחת לחץ תקשורתי.

שלח תגובה