yossi כתב:
תוסיף לזה שהיום זו פעם שלישית (אוסטריה, סלובניה וסקוטלנד) שחוזרים מפיגור בבית.
זה עוד ביטוי לאמונה והמנטליות שנבנו כאן. כבר ראינו איזה נבחרת פתטית היינו רק לא מזמן.
לא צריך להיסחף למאניה-דיפרסיה כהרגלה של המדינה הזו, אבל כן צריך להעריך.
אם תהיה קטסטרופה באוסטריה אולי יהיה משהו יוצא דופן וכן נילחם על המקום השני, אבל זה משהו שתלוי יותר באוסטרים מאשר בנו. ככה זה שלא אנחנו בעלי האיכות.
מקדוניה ולטביה הן לא נבחרות של טיול בפארק, יהיה בית מעניין. מקום שלישי יהיה הישג יפה.
מקום שלישי יהיה אחלה הישג.
אם ימשיכו לסנן עיתונאים ולא ישתמשו בגוגל טרנסלייט לקרוא את ה"פרשנויות", יש סיכוי שיהיה קמפיין מעניין עם עוד רגעים בלתי נשכחים. בשביל לעלות כבר נצטרך המון המון מזל...
העניין עם זהבי שקשה מאוד לפרגן לו,גם שאתה יודע שהוא באמת יחד במינו,זה שהוא לא מפסיק לברבר כמו איזה ילד שצריך להוכיח למישהו משהו.
שם שלושער,"סתמתי פיות","אלון מזרחי מקנא בי"
לא מסוגל לסתום את הפה שלו ולהתנהג בפאסון.
למה דגני משחק לעזאזל?לא עדיף להריץ צעירים כמו חבשי, ארד, אפילו פיבן??
אין שום סיבה שבלם של קבוצת תחתית כבר שנים יקבל דקות בנבחרת. עדיף לבנות את הדור הבא.
אין שום סיבה שבלם של קבוצת תחתית כבר שנים יקבל דקות בנבחרת. עדיף לבנות את הדור הבא.
חד משמעית.
כנראה שהלחץ על האוזן היה הפעם קשה מנשוא.
מה דעתכם על סוגיית דאבור והחתונה?
מקרה מאוד מורכב ובעייתי, וההתאחדות קצת סינדלה את עצמה עם ההודעה שהוציאה היום, לא רואה איזו ברירה אחרת יש להם עכשיו חוץ מלהשעות אותו.
bs war כתב:מה דעתכם על סוגיית דאבור והחתונה?
מקרה מאוד מורכב ובעייתי, וההתאחדות קצת סינדלה את עצמה עם ההודעה שהוציאה היום, לא רואה איזו ברירה אחרת יש להם עכשיו חוץ מלהשעות אותו.
תחת ההנחה שהמידע שפורסם מדויק, לא נראה לי הוגן לדרוש ממנו להגיע לשני המשחקים המדוברים.
רק דבר אחד לא ברור לי - לטענת דאבור אירועי החתונה שלו נקבעו לפני זמן רב ועוד לפני הגרלת משחקי הנבחרת. אם זו הסיטואציה מדוע הנושא לא עלה מיד לאחר ההגרלה?
delta7 כתב:
תחת ההנחה שהמידע שפורסם מדויק, לא נראה לי הוגן לדרוש ממנו להגיע לשני המשחקים המדוברים.
רק דבר אחד לא ברור לי - לטענת דאבור אירועי החתונה שלו נקבעו לפני זמן רב ועוד לפני הגרלת משחקי הנבחרת. אם זו הסיטואציה מדוע הנושא לא עלה מיד לאחר ההגרלה?
תאריכי המשחקים משוריינים על ידי פיפ"א לפחות שנה מראש (רק זהות המתמודדות נקבעת מאוחר יותר).
כנראה שדאבור יכל לצפות את ההתנגשות
דאבור עשה טעות,גם הוא מבין את זה.
חתונה לא קובעים מהיום למחר,הוא לא הודיע שום דבר להתאחדות,רק לפני שבועיים העניין צץ.
כרגע אין יותר מדי מה לעשות עם זה ולדעתי ההתאחדות גם לא יכולה להשעות אותו,כי אין באמת על מה.
אם הוא לא רוצה לשחק אי אפשר לחייב אותו.
רק חבל לי שהמקורבים אליו לוקחים את עניין הערבי המקופח שוב כתירוץ לטעויות שלו.
אדום זקן כתב:דאבור עשה טעות,גם הוא מבין את זה.
חתונה לא קובעים מהיום למחר,הוא לא הודיע שום דבר להתאחדות,רק לפני שבועיים העניין צץ.
בהנחה שיש אמת בטענות דאבור ומקורביו כי התאריכים לאירועי החתונה נקבעו קודם למשחקי הנבחרת, זו בדיוק הטעות שלו.
היה חייב לדווח מבעוד מועד על התנגשות התאריכים ובוודאי שלא ברגע הכמעט אחרון.