אפשר לשמוע איך בדיוק נתניהו "מנסה לשנות את החוקים תוך כדי המשפט שלו"?gooner כתב: מסבירים לך פעם אחר פעם שהתוכן המדויק של כתבי האישום
לא רלוונטי, בשני המקרים הם מספיקים חמורים.
הבעייה העיקרית נובעת מהסיטואציה שבה המצא ראש הממשלה,
כפי שנתניהו עצמו הסביר. וחמור מכך שהוא מנסה לשנות את
החוקים תוך כדי המשפט שלו (אולמרט לפחות לא עשה את זה).
ואם כבר משווים את כתבי האישום, של נתניהו חמורים בהרבה.
אולמרט הורשע על סכום שהוא עשירית מערך השמפניות והסיגרים, והכסף הגדול הוא כמובן בהטבות לאלוביץ׳ על חשבון הציבור.
בחירות 2019S
Re: בחירות 2019S
אני מניח שעל שינוי חוק החסינות לא שמעת.bs war כתב:
אפשר לשמוע איך בדיוק נתניהו "מנסה לשנות את החוקים תוך כדי המשפט שלו"?
וגם לא על חקיקה מזורזת של חוק ההתגברות,
כדי למנוע מבג״צ להתערב.
זה מצטרף לחוק שאסור למשטרה לפרסם המלצות,
שפתאום נעשה חשוב במהלך החקירות של נתניהו.
כמובן, זה לא הוא היוזם, זה קיש, אמסלם, אוחנה,
והוא אף פעם לא דיבר על זה.
מה? מה פתאום
פסגת ההתגברות לא קשורה בשום אופן לתיקי נתניהו, והיא מקודמת כבר שנים על ידי הבית היהודי וח"כים מסוימים מהליכוד, הרבה לפני שצצו כל החשדות על נתניהו.gooner כתב: אני מניח שעל שינוי חוק החסינות לא שמעת.
וגם לא על חקיקה מזורזת של חוק ההתגברות,
כדי למנוע מבג״צ להתערב.
זה מצטרף לחוק שאסור למשטרה לפרסם המלצות,
שפתאום נעשה חשוב במהלך החקירות של נתניהו.
כמובן, זה לא הוא היוזם, זה קיש, אמסלם, אוחנה,
והוא אף פעם לא דיבר על זה.
מה? מה פתאום
לגבי שינוי חוק החסינות, אשמח לקבל קישור לנוסח הצעת חוק בנושא שאי פעם נכתב או עלה להצבעה איפשהו.
- ForeverRed
איך אתם עדיין מגיבים לו?אדום זקן כתב: טוב רק על המשפט הזה צריך להרחיק אותך כפסול עדות מהנושא.
אני התעייפתי כבר מזמן.
gooner,כיוון שאני מבין מהניסוחים שלך שיש לך ידע רחב, אי הדיוקים שלך נובעים משטיפת המוח שעברו אנשי הכת "רק לא ביבי"
פיסקת ההתגברות על הפרק מתחיל הקדנצייה, הרבה לפני "פרשיות" ביבי. רק התנגדותו של האציל כחלון מנעה את חקיקתו.
חוק החסינות - קיים. הנוסח שלו הוא הנוסח הטוב ביותר עבור נתניהו.
המלצות המשטרה - כיוון שאתה יודע הכל, אתה גם יודע שנקבע הרבה לפני פרשיות נתניהו שהמשטרה חוקרת ואינה ממליצה. זה שהמשטרה עושה מה שהיא רוצה ובעצם עוברת על החוק, כמו שהפרקליטות עוברת על החוק בנושא ההדלפות, היה צריך להאיר זרקור אצלכם האנשים הנאורים והליברלים, אבל נאדה כל רמיסת חוק שמשרתת את כת רק לא ביבי, מבורכת.
פיסקת ההתגברות על הפרק מתחיל הקדנצייה, הרבה לפני "פרשיות" ביבי. רק התנגדותו של האציל כחלון מנעה את חקיקתו.
המלצות המשטרה - כיוון שאתה יודע הכל, אתה גם יודע שנקבע הרבה לפני פרשיות נתניהו שהמשטרה חוקרת ואינה ממליצה. זה שהמשטרה עושה מה שהיא רוצה ובעצם עוברת על החוק, כמו שהפרקליטות עוברת על החוק בנושא ההדלפות, היה צריך להאיר זרקור אצלכם האנשים הנאורים והליברלים, אבל נאדה כל רמיסת חוק שמשרתת את כת רק לא ביבי, מבורכת.
אתם באמת לא שמעת על שינוי חוק החסינות?
מפלגות אחרות במשא ומתן במאי טענו שזה עלה, וגם כל
המפלגות בימין התייחסו בחיוב לכך כולל ימינה, כשבנט רק
חודש קודם לכן טען שהוא יתנגד לחוקים פרסונליים.
בכל מקרה, מיקי זוהר העלה את החוק, אם אתה מחפש פרטים:
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001286389" onclick="window.open(this.href);return false;
לגבי פסקת ההתגברות, יש סיבה טובה מדוע זה לא קרה
עד היום. גם מי שבעדה מבין שזה חקיקה עדינה מאוד שרצוי
לדון עליה ועל ההשלכות שלה בכובד ראש.
כשמדברים על להעביר אותה באופן בהול יחד עם החסינות,
זה די ברור שזה לא מהטעמים של בנט ושקד.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001286389" onclick="window.open(this.href);return false;
אתה עושה סלט. אין קשר בין חוק החסינות לפסקת ההתגברות. לא מבחינת הקשר לנתניהו ולא מבחינת לו"ז ומתי זה עלה.gooner כתב:אתם באמת לא שמעת על שינוי חוק החסינות?
ואני חושב שמיקי התכוון לחוק החסינות שהיה לפני אולמרט.
אין שום סלט,CrazyRed7 כתב: אתה עושה סלט. אין קשר בין חוק החסינות לפסקת ההתגברות. לא מבחינת הקשר לנתניהו ולא מבחינת לו"ז ומתי זה עלה.
ואני חושב שמיקי התכוון לחוק החסינות שהיה לפני אולמרט.
חוק החסינות נוצר למקרים מיוחדים שבהם ח״כ עובר על החוק
לשם ביצוע תפקידו הפוליטי.
היום החוק אומר שנאשם צריך לבקש חסינות, ביבי מנסה
להחזיר אותו למצב היותר נוח עבורו - שהחסינות ניתנת
אוטומטית וצריך לבקש את הסרתה כדי להעמיד לדין.
בכל מקרה הוא לא נועד כדי שהקואליציה תבטל אוטומטית העמדה לדין של חבריה שסרחו.
במקרה כזה, בג״צ נאלץ להתערב, ואת זה פסקת ההתגברות
אמורה למנוע ורק לשם כך היא נדרשת בחקיקה מזורזת.
מזל שמביבי לא התעייפתForeverRed כתב: איך אתם עדיין מגיבים לו?
אני התעייפתי כבר מזמן.
אתה בסהכ כמו שכבר אמרו כאן עשרות פעמים חבר בכת רק לא ביבי שבה חברים גם אלדד יניב,מני נפתלי,ברק כהן ועוד כמה חסרי חיים ושונאי האיש.gooner כתב: אין שום סלט,
לו אני נתניהו גם אני הייתי נלחם כמו אריה שמנסים להפיל אותי בעוונטה מהשלטון.
להגיד שזה יוצר גרוע מאולמרט מנציח את השנאה לאיש,הבחור אשכרה שם מעטפות כסף בכיס,קידם מכרזים לטובתו האישית אל מול אדם שמואשם בנסיון לקבל עאלק "סיקור אוהד".
ואם זאת אכן האשמה נא להקים מהקבר את אריק שרון,שמעון פרס,לאה רבין ועוד ועוד על יחסיהם עם עיתונאים שנתנו להם יחס אוהד עם עשירים שקשורים בהון ושלטון ולעשות כאן סדר אחת ולתמיד.
מעל 20 שנה מחפשים את האיש מרביב דרוקר ועד בן כספית ושות,מהלא ניסו להדביק לו.
מפרשת עמדי ועד ביבי טורס וצוללות וכו וכו,בסוף הגיעו לסיגרים ולסיקור אוהד.
רק שכחו שלאה רבין הייתה לא פחות גרועה משרה,אריק שרון צ'יפר את החברים שלו בתחום הבשר(והמבין יבין) ועד היום לא קיבלתי תשובה על מה יצאו מליונים ולמי בחגיגות יום ההולדת לשמעון פרס.
ובזה אסיים כי הויכוח איתך הוא חסר טעם.
פסקת ההתגברות המדוברת היא ב״חוק יסוד- כבוד האדם וחירותו״ שבו בגץ משתמש שנים על מנת להתערב לכנסת בחקיקה כמו למשל בנושא המסתננים, כבר קיימות פסקות התגברות לעוד כמה חוקי יסוד ואני לא רואה את הממשלה משתמשת בהן תדיר בשביל להפוך את ישראל לאוליגרכיה אז תעשה לי טובהgooner כתב: אין שום סלט,
חוק החסינות הוא לא המצאה של הליכוד שנועדה למלט את נתניהו אלא נוסח של חוק שהיה קיים עד שנת 2005 ושונה, מה הבעיה? אלא אם כן לפני 2005 היה פה משטר דיקטטורי ולא ידעתי
מוסר כפול זה משהו
חחח זהו די אני עוצר פה, מקווה שמי שקורא פה מבין שמדובר באובססיה של שנאה עיוורת שמביאה לכשל לוגי חמור בתהליך המחשבתי של הכותב, הוא לא איתנו.אדום זקן כתב: טוב רק על המשפט הזה צריך להרחיק אותך כפסול עדות מהנושא.
אכן הבאת את התשובה המושלמת של אלה שאין להם שום עובדות, ברמה של כתה ג׳ זה מאוד משכנע.
את ביבי המסכן חיפשו, וכל השאר שאין להם שום כתב
אישום הם העבריינים הגדולים כי אני החלטתי.
אגב, אולמרט למיטב זכרוני הורשע בסוף על 60 אלף שח.
את ביבי המסכן חיפשו, וכל השאר שאין להם שום כתב
אישום הם העבריינים הגדולים כי אני החלטתי.
אגב, אולמרט למיטב זכרוני הורשע בסוף על 60 אלף שח.
אחי אתה לא הבנת את התפקידים, הוא הכת.MikiRed כתב:gooner,כיוון שאני מבין מהניסוחים שלך שיש לך ידע רחב, אי הדיוקים שלך נובעים משטיפת המוח שעברו אנשי הכת "רק לא ביבי"
הוא חלק בלתי נפרד מהשקרים והסילופים והדמגוגיה, הוא יודע עמוק בפנים שהוא כזה אבל האובססיה והשנאה העיוורת גורמת לו להדחיק את זה פנימה, זה לא באמת משנה מה תכתוב, נשבע שניסיתי ועשיתי מאמצים, אין שום אפשרות לדון עם אדם שהמוח שלו עובד בצורה כזאת,אשכרה לירות על אוומט נגד כל מה שקשור בנתניהו גם כשזה אומר לעשות צחוק מעצמך, תקרא מה רשם על האישומים בל אולמרט ושל ביבי ותבין לבד.
שמעו סיפור, אחי עובד בחדשות 12 ויצא לי להגיע איזה פעם לאולפנים בת"א. היו שם מירי רגב ואחמד טיבי במסדרונות שותים קפה ומדברים בינהם כאילו היו באותו צוות בצבא ומעלים חוויות מהמסכמים.
אחרי זה עניין אותי לראות את התכנית והם כמובן יצאו אחד על השני ב200 קמ"ש. הכל בשביל המצלמות והתדמית. 95% מהקקות בפוליטיקה מדברים מפוזיציה, שמאל ימין ערבים וחרדים, לא משנה מי, את כולם מעניינת השררה והכח - לא הבוחרים שלהם. אותנו הם צריכים רק בשביל להישאר בעמדות כוח אז הם מנצלים את מיטב כישורי המשחק שלהם מול נמצלמות כדי להבטיח פנסיה תקציבית, מעמד וחיים של האלפיון העליון.
כולם צבועים וכולם משנים את דעתם בהתאם לדיעות בחברה, עזבו שטויות ותראו כדורגל - יותר אמיתי מה שקורה על המגרש מאשר בפוליטיקה.
אחרי זה עניין אותי לראות את התכנית והם כמובן יצאו אחד על השני ב200 קמ"ש. הכל בשביל המצלמות והתדמית. 95% מהקקות בפוליטיקה מדברים מפוזיציה, שמאל ימין ערבים וחרדים, לא משנה מי, את כולם מעניינת השררה והכח - לא הבוחרים שלהם. אותנו הם צריכים רק בשביל להישאר בעמדות כוח אז הם מנצלים את מיטב כישורי המשחק שלהם מול נמצלמות כדי להבטיח פנסיה תקציבית, מעמד וחיים של האלפיון העליון.
כולם צבועים וכולם משנים את דעתם בהתאם לדיעות בחברה, עזבו שטויות ותראו כדורגל - יותר אמיתי מה שקורה על המגרש מאשר בפוליטיקה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.