הישראליות באירופה- 17/18
Re: הישראליות באירופה- 17/18
לא רוצה שיעלו. לא רוצה שיצליחו.
עין תחת עין.
עין תחת עין.
שיעלו לליגה האירופית, שיתעייפו ומצידי ששחקנים שלהם ייפצעו. ממש לא אכפת לי מה הזבלים האלו כותבים על הפועל באר שבע בפורום המטונף שלהם. אני מסתכל על שני דברים בלבד:
1. הניקוד של המדינה שלי
2. אליפות שלישית ברציפות
מכבי ת"א בליגה האירופית תפחית את הסיכויים שלהם לזכות העונה באליפות, ושתי נציגות ישראליות בליגת האלופות זה חלום. על זה צריך להסתכל.
1. הניקוד של המדינה שלי
2. אליפות שלישית ברציפות
מכבי ת"א בליגה האירופית תפחית את הסיכויים שלהם לזכות העונה באליפות, ושתי נציגות ישראליות בליגת האלופות זה חלום. על זה צריך להסתכל.
איזה חלשים האוסטרים יא אללה
+++ 1000000zahipan כתב:שיעלו לליגה האירופית, שיתעייפו ומצידי ששחקנים שלהם ייפצעו. ממש לא אכפת לי מה ה***ים האלו כותבים על הפועל באר שבע בפורום המטונף שלהם. אני מסתכל על שני דברים בלבד:
1. הניקוד של המדינה שלי
2. אליפות שלישית ברציפות
א. ההגרלות שלהם קלות הרבה מאוד בגלל הניקוד שצברו זה לא רק מזל.סניור כתב: אני לא חושב שזה דומה כי עובדתית עד ההגרלה אחרונה בכל הגרלה בערך קיבלנו את ההכי קשה שהיה והם עד כה שיחקו נגד שלוש קבוצות שלא בטוח שעושות בארץ פלייאוף עליון.
וגם עכשיו, לאור כל מה שנכתב למעלה, כשבנוסף מסתבר שהאוסטרים מארחים 170 קמ מהבית שלהם, שלא עומד בדרישות אופא לפלייאוף, דברים ממשיכים להתחבר להם.
ב. גם אנחנו שיחקנו נגד הונבד ברדיוס.
ג. לא צריך להיות כמוהם ולהקטין, עשו הישגים יפים ועושים קמפיינים אירופיים כמעט בכל שנה וכל הכבוד להם על זה, בדיוק כמו שאנחנו עושים קמפיינום יפים ותוצאות יפות ומגיע לנו כל הקרדיט.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
מצטער לא מסוגל לנתק כלפיהם את השנאה ולפעול על פי ההיגיון, מת שיעופו, שישפילו אותם היום, שיהיה שם בלאגן, שיקנאו ויאכלו את הלב שאנחנו הקבוצה של המדינה, והדובדבן בקצפת יהיה- שניקח אליפות בזמן שהיינו בבתים של מפעל כלשהו(ע.י) ועליהם היה עומס ובכל זאת לקחנו.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- The red one
שיחקנו נגד הונבד ברדיוס?oranu כתב: א. ההגרלות שלהם קלות הרבה מאוד בגלל הניקוד שצברו זה לא רק מזל.
ג. לא צריך להיות כמוהם ולהקטין, עשו הישגים יפים ועושים קמפיינים אירופיים כמעט בכל שנה וכל הכבוד להם על זה, בדיוק כמו שאנחנו עושים קמפיינום יפים ותוצאות יפות ומגיע לנו כל הקרדיט.
לא,באופא כבר אין עונשים של רדיוס,רק עונשים של סגירת יצעים או ללא קהלThe red one כתב: שיחקנו נגד הונבד ברדיוס?
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 17 אוגוסט 2017, 21:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא רעים האוסטרים.
הביכו את טבז פעמיים בערך ומצליחים להגיע לאזור הרחבה, אך מחריבים את זה בסיומת עלובה.
הביכו את טבז פעמיים בערך ומצליחים להגיע לאזור הרחבה, אך מחריבים את זה בסיומת עלובה.
וואו איזו החטאה של האוסטרים
כמה אפשר להחמיץ?
איזה סיומת גרוע יש לאוסטרים האלה לא פלא שלא מבקעים בליגה
חס וחלילה מקטין או מזלזל, אני יודע שזה הניקוד וגם דיברנו על זה קודם.oranu כתב: א. ההגרלות שלהם קלות הרבה מאוד בגלל הניקוד שצברו זה לא רק מזל.
אבל במסגרת "יחסינו" איתם, כל הגרלה שלנו מלווה בהצהרות על השוחד שאלונה נותנת לאופ"א וכו, כשעובדתית, זו הקבוצה הרצינית הראשונה שהם משחקים נגדה העונה, וגם הם לא משהו.
ובנושא אחר, שאלה:
האם המסך מספיק רחב כדי להכיל את מספק הפעמים שהשורש מ.כ.ר היה מופיע בפורום שלהם אם קבוצה כלשהי הייתה משחקת נגדנו כמו שהאוסטרים משחקים נגדם?

אין מספיק פיקסלים לזה...סניור כתב:
חס וחלילה מקטין או מזלזל, אני יודע שזה הניקוד וגם דיברנו על זה קודם.
אבל במסגרת "יחסינו" איתם, כל הגרלה שלנו מלווה בהצהרות על השוחד שאלונה נותנת לאופ"א וכו, כשעובדתית, זו הקבוצה הרצינית הראשונה שהם משחקים נגדה העונה, וגם הם לא משהו.
ובנושא אחר, שאלה:
האם המסך מספיק רחב כדי להכיל את מספק הפעמים שהשורש מ.כ.ר היה מופיע בפורום שלהם אם קבוצה כלשהי הייתה משחקת נגדנו כמו שהאוסטרים משחקים נגדם?
כמה מזל היה להם בהתקפה אחרונה יאללה
וואו ריקן
משחק מביך האוסטרים עד מחר לא יבקיעו
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 17 אוגוסט 2017, 21:50, נערך פעם 1 בסך הכל.