ינואר בשאר הקבוצות בליגה
Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה
מאבדים את הובאן לאט לאט? הוא נותן עונה מעולה.
ואין שום סיבה שהוא ילך להפועל. יופי להם שהם רוצים, אבל אם לא נוותר עליו אין סיבה שהוא לא יישאר.
ואין שום סיבה שהוא ילך להפועל. יופי להם שהם רוצים, אבל אם לא נוותר עליו אין סיבה שהוא לא יישאר.
תגדיל לו את השכר ואוגו לא יעזוב.
את הובאן למרות שאני מאוד אוהב אותו , בקיץ אני משחרר אותו ומביא זר ברמתו אך צעיר יותר.
את הובאן למרות שאני מאוד אוהב אותו , בקיץ אני משחרר אותו ומביא זר ברמתו אך צעיר יותר.
חוץ מהריגוש של רכש חדש אין שום סיבה לשחרר את הובאן.
ואל תגידו גיל כי הוא רץ יותר מכולם. עושה את העבודה והעונה המציא את עצמו מחדש כשהוא כבש עד כה לא מעט שערים.
ואל תגידו גיל כי הוא רץ יותר מכולם. עושה את העבודה והעונה המציא את עצמו מחדש כשהוא כבש עד כה לא מעט שערים.
בגביע הטוטו ובמשחקי אימון הוא כבש , בליגה הוא כבש שניים.הפועלעולה כתב:חוץ מהריגוש של רכש חדש אין שום סיבה לשחרר את הובאן.
אי אפשר להתכחש לעובדה שהובאן בירידה ביכולת.
הובאן לא נמדד בשערים, הוא עושה עבודה שחורה. אני לא משחרר אותו כל כך מהר.גיא חניה כתב: בגביע הטוטו ובמשחקי אימון הוא כבש , בליגה הוא כבש שניים.
אגב שחקן טוב ממנו וצעיר ממנו לא מגיע לארץ
וגם באירופה ובליגה. הוא מגיע ליותר מצבים מהרגיל.
אפשר להתכחש, כי הוא לא בירידה.
אפשר להתכחש, כי הוא לא בירידה.
לגבי הובאן אין טעם לסגור איתו לעונה הבאה כבר עכשיו.
הגיל שלו מאוד ריסקי. היום הוא מספיק טוב לנו לעונה הבאה, בעוד חודשיים לא בטוח שזה יהיה המצב.
הכי טוב לחכות.
הגיל שלו מאוד ריסקי. היום הוא מספיק טוב לנו לעונה הבאה, בעוד חודשיים לא בטוח שזה יהיה המצב.
הכי טוב לחכות.
הגיל שלו היה ריסקי אם זה היה שחקן כמו יוסי בניון שנפצע כל יומיים ושופך לאגר בדקה 70.
אבל הובאן סוס עבודה ומקצוען אמיתי שהגיע לשיא בגיל מאוחר והוא בקלות יכול לשחק כאן עוד שנה וחצי.
חוזה לשנתיים כמו שפרסמו שהוא רוצה זה באמת ריסקי. לעוד שנה - אין סיבה שלא להביא לו, בטח עם הרוטציות שיהיו.
אבל הובאן סוס עבודה ומקצוען אמיתי שהגיע לשיא בגיל מאוחר והוא בקלות יכול לשחק כאן עוד שנה וחצי.
חוזה לשנתיים כמו שפרסמו שהוא רוצה זה באמת ריסקי. לעוד שנה - אין סיבה שלא להביא לו, בטח עם הרוטציות שיהיו.
- ForeverRed
כמה קשרים אחוריים בארץ הבקיעו שני שערים בליגה?גיא חניה כתב: בגביע הטוטו ובמשחקי אימון הוא כבש , בליגה הוא כבש שניים.
הירידה היחידה ביכולת של הובאן היא ביחס לציפיות ממנו בעקבות פתיחת העונה המטורפת שלו.
ואני מאלה שהציעו בתחילת העונה לחכות עם הארכת החוזה.
רק לי זה מפריע שהם מדברים איתו שבוע לפני המשחק מולם?
עריכה: שכחתי שהוא פצוע
עריכה: שכחתי שהוא פצוע
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- yanivnew91
אין תחליף להובאן כרגע ובשום מצב לא הייתי מוותר עליו.
מחתים לשנתיים נוספות כבר אתמול עם אופציה להשתלבות במועדון אחרי הפרישה.
גם שחקן ברמתו וצעיר ממנו לא מגיע אלא במקרים חריגים ויוצאי דופן.שיש כתב: הובאן לא נמדד בשערים, הוא עושה עבודה שחורה. אני לא משחרר אותו כל כך מהר.
אגב שחקן טוב ממנו וצעיר ממנו לא מגיע לארץ
+1.yanivnew91 כתב:אין תחליף להובאן כרגע ובשום מצב לא הייתי מוותר עליו.
אשמח לראות אותו מסיים כאן את הקריירה ומשתלב במועדון לאחר מכאן.
מקצוען מהרמה הגבוהה ביותר.
מדוניאנין במו"מ עם מכבי.
מודה שלא זוכר ממנו הרבה.. מה שכן זכור לי זה שחקן דומה לראיוס. המון כישרון אבל עצלן ברמות.
כמה הוא יכול לשדרג אותו ומה הם בכלל צריכים אותו? הוא משחק מאחורי החלוץ.
מודה שלא זוכר ממנו הרבה.. מה שכן זכור לי זה שחקן דומה לראיוס. המון כישרון אבל עצלן ברמות.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הלוואי שיגיע.הפועלעולה כתב:מדוניאנין במו"מ עם מכבי.
משחק בעמדה של זהבי. אגו מנופח. ייצר הרבה הרס...אבל שחקן טוב.