ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

שליחה על ידי אדום זקן »

הגנה פשוט פח של מכבי.
הם פגיעים מאוד.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

יהיו 10 דקות משעשעות מאוד

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אוי איזה מטומטם חואן פאבלו. גם לא יהיה בעוד שבועיים במשחק העונה. מזרחי כזה טמבל שהוציא את ערן לוי.

אגב שמתם לב למאזן האקסים/כמעט אקסים של נתניה בב"ש? שבוע שעבר גביש בישל גול לפתח תקווה, היום רומאריו פירס למכבי תל אביב. עוד שבוע שמעון הרוש עוד שבועיים דיא סבע עוד 3 שבועות ערן לוי ? שיזהרו להם ;)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

נתניה חמורים.. במקום לבעוט מכל טווח הם מתמהמהים. שורה תחתונה? מכבי בהחלט לא מפלצת נכון להיום. זה אפשרי!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מייאש

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

המסקנה שלי מהמשחק הזה היא אותה מסקנה מהשבוע שעבר ומזה שלפניו וכך הלאה, מכבי תל אביב היא קבוצה
פגיעה. ההגנה שלה נחלשת ממשחק למשחק, והמאמן שלה מבצע חילופים הזויים שרק פוגעים בקבוצה.
אני רוצה להכתיר את נתניה לקבוצה הטיפשה בישראל. מילא הגנה ברמה של ילדים ב', מילא קבלת החלטות של
קבוצת ליגה א', אבל 15 דקות מכבי משחקת עם שחקן שדה גמד בשער ונתניה בועטת רק 3 בעיטות לכיוון המסגרת.
בדיחה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אלי שגב יעזוב את נתניה תוך חודש וחצי. חלמו על פלייאוף עליון שם ובפועל הסיפור העצוב שלהם ממשיך.

סמל אישי של משתמש
-שלומי-

שליחה על ידי -שלומי- »

dor69 כתב:אלי שגב יעזוב את נתניה תוך חודש וחצי. חלמו על פלייאוף עליון שם ובפועל הסיפור העצוב שלהם ממשיך.
לא אוהב אותם אפילו קצת שונא ... אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד חבל

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

עכשיו שנתניה כנראה תשאר ללא בעלים, לא הייתי מתנגד לקחת להם את דיא סבע ולהחתים אותו לכמה שנים.
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 12 נובמבר 2014, 09:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

איך קבעתם שהיא על סף פירוק?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בשביל להיות בפירוק הם צריכים להיות עם חובות לנושים, מכיוון שעד סוף העונה הבעלים שלהם ישלם את מה שהוא שם על הקבוצה למרות שהוא יעזוב בסופו של דבר אז אין להם חובות לעונה הזאת ובעונה הבאה הם פשוט יתחילו מ0 בלי בעל בית נורמלי הם פשוט לא יוכלו להעמיד תקציב ואז הם ירדו ליגה ככל הנראה, בטח שלא יתפרקו ואתם יכולים להיות בטוחי ששחקנים כמו דיא סבע ימשיכו בקבוצה, ערן לוי, עודד גביש, עמית בן שושן ואריאל הרוש לא ימשיכו לעומת זאת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אף פעם לא הבנתי את היריבות עם נתניה, תמיד הייתה לי הרגשה שזו יריבות שהתחילה מהטוקבקים בוואן.

בכל אופן חבל עליהם, בכל זאת יש להם אחלה קהל ואצטדיון מעולה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:אף פעם לא הבנתי את היריבות עם נתניה, תמיד הייתה לי הרגשה שזו יריבות שהתחילה מהטוקבקים בוואן.

בכל אופן חבל עליהם, בכל זאת יש להם אחלה קהל ואצטדיון מעולה.
למען האמת זה התחיל עוד מהמאה הקודמת, והמשיך לסוף המאה כאשר נלחמנו מולם על העלייה בשלהי שנות ה90.

בסופו של דבר זאת יריבות ספורטיבית וזהו, ואחריי העלייה לא היה בין הקבוצות יריבות מרה, בכלל לא זכור לי יריבות עם קבוצה כלשהי ועם הקבוצה שלנו.

היריבות המרה היחידה עם קבוצה כלשהי הייתה עם בית"ר באר שבע שאז שבית"ר עוד הייתה קיימת במתכונת הקודמת שלה וששתי הקבוצות היו באותה ליגה הייתה הרגשה של אש באוויר בין הקבוצות, זה בניגוד גמור לדרבי עם מכבי באר שבע שהייתה תמיד הרגשה שננצח אותם לא משנה מה ושהיא מעין קבוצת בת .
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:למען האמת זה התחיל עוד מהמאה הקודמת, והמשיך לסוף המאה כאשר נלחמנו מולם על העלייה בשלהי שנות ה90.

בסופו של דבר זאת יריבות ספורטיבית וזהו, ואחריי העלייה לא היה בין הקבוצות יריבות מרה, בכלל לא זכור לי יריבות עם קבוצה כלשהי ועם הקבוצה שלנו.

היריבות המרה היחידה עם קבוצה כלשהי הייתה עם בית"ר באר שבע שאז שבית"ר עוד הייתה קיימת במתכונת הקודמת שלה וששתי הקבוצות היו באותה ליגה הייתה הרגשה של אש באוויר בין הקבוצות, זה בניגוד גמור לדרבי עם מכבי באר שבע שהייתה תמיד הרגשה שננצח אותם לא משנה מה ושהיא מעין קבוצת בת .
לקרוא לתחרות הא-סימטרית עם ביתר יריבות, זה ללעוג להגדרה ולכל מה שהיא מייצגת.
פחות מעשרה משחקים נערכו בין הקבוצות לאורך השנים, את רובם ככולם ניצחה הפועל וביציע של ביתר עודדו במרץ,
חיים אוחיון וציצו נגאוקר. וזהו בערך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:למען האמת זה התחיל עוד מהמאה הקודמת, והמשיך לסוף המאה כאשר נלחמנו מולם על העלייה בשלהי שנות ה90.

אל תחפש יריבויות שלא קיימות, בית"ר ב"ש? באמת אחי?

נעול