אתה סותר את עצמך...bs war כתב:
האמת שאני די בדעה שלך לגבי קהת, אבל ההשוואה למליקסון לא במקום... מאור הגיע לקבוצה בליגה לאומית, לא לאלופה
יותר קל להכנס לקבוצה מסודרת כמו שלנו, מאשר לאיך שהיינו בזמן שמליקסון הגיע אלינו לראשונה.
אתה סותר את עצמך...bs war כתב:
האמת שאני די בדעה שלך לגבי קהת, אבל ההשוואה למליקסון לא במקום... מאור הגיע לקבוצה בליגה לאומית, לא לאלופה
שמתי לב שיש פה חיבה לאנשים בפורום לחתום הודעות ב cliffhangers שיגררו אחריהם הודעות שרשרת של "מה אמר?"red and white כתב:אבא שלו התראיין לדף אוהדים של חיפה.
בין היתר אמר שמכבי חיפה זה הבית.
ודרך אגב, תומר לוי אפס רציני.
לא שמעתי את כל הרעיון כך ש... אני לגמרי נגד מה שאמרת.Cameo כתב:
שמתי לב שיש פה חיבה לאנשים בפורום לחתום הודעות ב cliffhangers שיגררו אחריהם הודעות שרשרת של "מה אמר?"
וואוSir Alex Ferguson כתב:1. בכר מאוד מחזיק מקהת. אם תהיה הזדמנות להחתים אותו אנחנו לא נחשוב פעמיים.
2. גם דמארי שהיה נפלא בהפועל תל אביב נראה בחיפה כמו צל של עצמו.
גם אלירן עטר שהיה נפלא במכבי תל אביב נראה בחיפה כמו צל של עצמו.
זה לא מקרי שכל מי שמגיע למכבי חיפה נראה כפי שנראה.
3. מליקסון לא נכשל במכבי חיפה ובית"ר י"ם לפני שהגיע אלינו? יש שחקנים שלא מתאימים למערכת מסוימת, בטח מערכת כמו חיפה שמתנהלת בצורה לא מקצועית.
משחק התנועה לעומק של קהת זה הדבר הכי קרוב שיש בליגה שלנו לזהבי ומשחק הראש שלו הוא הדבר הכי קרוב שיש בליגת העל שלנו לחמד.
את העונה קהת פתח עם 4 - 5 כדורים שהלכו לקורה ולמשקוף, אם היו נכנסים מי יודע איך העונה שלו הייתה ממשיכה.
4. כמובן שחובת ההוכחה היא עדין על קהת, אבל אני חושב שלאור מצב השוק מבחינת ישראלים, הוא שחקן שאם יש הזדמנות, אנחנו חייבים להחתים אותו.
אני בדרכ מאוד מחזיק מדעתך, אבל חייב לשאול אותך משהו;לא לפני שתלך עמוד-שניים אחורה ותקרא הודעה שלי שמגיעה מהעולם שלך. היא אמיתית לגמריאלדר כתב: וואו
אם להסתמך על מה שכתבת בלי להכיר את השחקן, להחתים היום!
בפועל.. שחקן סביר שמאמן אחד הוציא ממנו המון
בחיפה הוא מטייל על הדשא (למרות שצריך לעשות איתו חסד לגבי כל מה שקשור בחיפה)
בקבוצה שלנו הוא 3 ברוטציה לראדי ואוחנה
מה אני אגיד לך...South Boy כתב:מצטער, ברק יכול לשמור לו חסד נעורים בגלל עונה אחת טובה בחממה שלו בקריית שמונה, אני עדיין חולק עליו וחושב שקהת הוא שחקן בלוף ופרווה עם חוסן מנטלי מאוד נמוך.
ברק גאון כדורגל, בטח שמבין יותר ממני, גם הוא טועה לפעמים. קהת נכשל בכל מקום שהלך ואפילו בבאר שבע לאלו עם הזיכרון הקצר, עונה אחת טובה בקריית שמונה לא עושה אותו טוב.
אבל קבוצת לאומית יכולה להרשות לעצמה להביא שחקן לא מוכח כמו מליקסון בזמנו (בטח בעונה עם 5 עולות).zivmay כתב:
אתה סותר את עצמך...
יותר קל להכנס לקבוצה מסודרת כמו שלנו, מאשר לאיך שהיינו בזמן שמליקסון הגיע אלינו לראשונה.
ממש לא נכון.bs war כתב:
אבל קבוצת לאומית יכולה להרשות לעצמה להביא שחקן לא מוכח כמו מליקסון בזמנו (בטח בעונה עם 5 עולות).
לאלופה יש מרווח טעות מאוד קטן ברכש.
ולמה צריך שחקן בעמדה הזאת שיותר נחוץ לנו אגף ימין בהתקפה?izguy83 כתב: ממש לא נכון.
בטח לא כשאם הוא נכשל אז יש את ראדי, אוחנה ומליקסון שיכולים לשחק בעמדה שלו.
ההפסד יכול להיות כספי בלבד (וזו בעיה של בעלת הבית בלבד), הרווח עצום.
גם אני לא שופט אותו על סמך עונה אחת במועדון כמו חיפה.ForeverRed כתב:תמשיכו לזלזל בקהת.
בינתיים אני לא רואה כל כך הרבה כישרונות ישראלים שמשחקים בתפקיד שלו.
מה אני כן רואה? קשר בשלהי הקריירה (ראדי) ועוד כישרון ענק שנמצא לפני השיא וספק כמה זמן יישאר פה (אוחנה). בעוד שנה אולי שניהם כבר לא יהיו פה ואז לכו תחפשו אלטרנטיבות.
לא שופט את קהת על סמך עונה אחת במועדון רקוב כמו חיפה. אי אפשר להצליח שם.
יש לו המון יתרונות בתור שחקן, והוא מסוגל לשחק בשתי עמדות במרכז הקישור.
אם בכר יוציא ממנו 70% ממה שהוציא ממנו בק"ש, הוא יעשה פה מטעמים.
הייתי עושה את הדבר הכי מעליב שיש -South Boy כתב:
גם אני לא שופט אותו על סמך עונה אחת במועדון כמו חיפה.
אני שופט אותו על סמך עונה בבאר שבע, עונה באוסטריה וינה, עונה במכבי יבנה ובנוסף אותה עונה כושלת במכבי חיפה.
אשמח לשמוע מה ראיתם ממנו חוץ מהעונה בקריית שמונה? זה באמת מעניין.