נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
TN9
Title: קרייזי-רד

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי TN9 »

היה מזמן את אלחמיד והיה פותח שלישיית בלמים מתואמת של צדק טהא ואלחמיד

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הייתי רוצה לראות מערך כזה בבאר שבע...
כנראה זה יהיה מול מכבי.
מתואמים, לא כל כך, לא שיחקו במערך כזה,
למרות שההיכרות הייתה תורמת.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

יופי של קמפיין יחסית לזמן הקצר שהרצוג פה. פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שישבתי לראות משחק של הנבחרת. פעם ראשונה שראיתי כדורגל באמת טוב ושיטת משחק ברורה בנבחרת.
אנחנו שווים מקום אחרון בבית הזה והצלחנו להגיע מאוד קרוב למקום הראשון, יפה.

ההתנפלות הרגילה על זהבי מיותרת. הוא לא הבעיה של הנבחרת.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לפחות נתנו לנו מעט תקווה.. יש שיפור וזה הדבר החשוב ביותר

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

bs war כתב:יופי של קמפיין יחסית לזמן הקצר שהרצוג פה. פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שישבתי לראות משחק של הנבחרת. פעם ראשונה שראיתי כדורגל באמת טוב ושיטת משחק ברורה בנבחרת.
אנחנו שווים מקום אחרון בבית הזה והצלחנו להגיע מאוד קרוב למקום הראשון, יפה.

ההתנפלות הרגילה על זהבי מיותרת. הוא לא הבעיה של הנבחרת.
בוא אני יגיד משהו על זהבי,
ספיציפית במערך של היום זהבי לא התאים בשיט ורק חירב מצבים בשליש האחרון של המשחק,שחקן כמו סולומון היה עדיף 10 פעמים עליו.
מהרגע שדיא נכנס והנבחרת התחילה לשחק 4-3-2-1

של :
טאלב ייני בן הרוש דסה (איזה הגנה מגעילה)

כיאל ביבראס כהן

זהבי סבע
דאבור

זהבי קיבל שטחים ומרחב וככה גם בא הגול שלו.
ערן הוא שחקן מאוד מוגבל וצריך לדעת להתאים את הקבוצה ואת השיטה לאופי שלו כדאי שהוא יצליח בה ,גם דיא הוא פחות או יותר כזה אבל דווקא בגלל זה שניהם יכולים לעבוד מצויין ביחד על הדשא,אם הרצוג היה עושה את החילוף של סבע במחצית היינו במקום טוב היום.
שניהם שחקנים שיושבים על אמצע ההתקפה,זהבי אמצע שמאל,דיא אמצע ימין .
העמדה שלהם היא פחות winger או striker הם יותר על cf או second striker
נערך לאחרונה על ידי TN9 ב 21 נובמבר 2018, 00:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

TN9 כתב:
בוא אני יגיד משהו על זהבי,
ספיציפית במערך של היום זהבי לא התאים בשיט ורק חירב מצבים בשליש האחרון של המשחק,שחקן כמו סולומון היה עדיף 10 פעמים עליו.
מהרגע שדיא נכנס והנבחרת התחילה לשחק 4-3-2-1

של :
טאלב ייני בן הרוש דסה (איזה הגנה מגעילה)

כיאל ביבראס כהן

זהבי סבע
דאבור

זהבי קיבל שטחים ומרחב וככה גם בא הגול שלו.
ערן הוא שחקן מאוד מוגבל וצריך לדעת להתאים את הקבוצה ואת השיטה לאופי שלו כדאי שהוא יצליח בה ,גם דיא הוא פחות או יותר כזה אבל דווקא בגלל זה שניהם יכולים לעבוד מצויין ביחד על הדשא,אם הרצוג היה עושה את החילוף של סבע במחצית היינו במקום טוב יותר שניהם שחקנים שיושבים על האמצע ההתקפה,זהבי אמצע שמאל,דיא אמצע ימין .
סבבה.
כולנו יודעים את התורה

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

bs war כתב:
סבבה.
כולנו יודעים את התורה
יפה לך

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

קמפיין טוב.
רצינו לראות שיפור ודרך, קודם כל, וקיבלנו.
הרצוג עשה עבודה טובה, מקווה שימשיך.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

The red one כתב:אם ערן זהבי פותח מול סקוטלנד - לא מנצחים ולא עושים תיקו
קל מדיי וחבל.
לא שהיו שחקנים יותר מדיי טובים אחרי דקה 20, וכן, הגול שלו הותיר אותנו בדרג 3, אבל מלבד הגול לא עשה שום דבר ואין כל סיבה בעולם שסבע פותח על הספסל וזהבי עולה.

עם זהבי זה פשוט לא הולך וזה הוכח בשלושת המשחקים האחרונים (ששניים מהם כן הלכו בלעדיו). דיי, הגיע הזמן להעיף אותו מהנבחרת כל עוד הוא משחק בליגה דמיקולו שלו

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

The red one כתב: קל מדיי וחבל.
לא שהיו שחקנים יותר מדיי טובים אחרי דקה 20, וכן, הגול שלו הותיר אותנו בדרג 3, אבל מלבד הגול לא עשה שום דבר ואין כל סיבה בעולם שסבע פותח על הספסל וזהבי עולה.

עם זהבי זה פשוט לא הולך וזה הוכח בשלושת המשחקים האחרונים (ששניים מהם כן הלכו בלעדיו). דיי, הגיע הזמן להעיף אותו מהנבחרת כל עוד הוא משחק בליגה דמיקולו שלו
זה אותו שחקן לדעתי בלי קשר לאיפה שהוא משחק, גם ויטסל ופאוליניו היו פותחים בנבחרות שלהם למרות ששיחקו בסין.

סמל אישי של משתמש
The red one

TN9 כתב:
זה אותו שחקן לדעתי בלי קשר לאיפה שהוא משחק, גם ויטסל ופאוליניו היו פותחים בנבחרות שלהם למרות ששיחקו בסין.
לא יודע. כמובן שזה דבר שקשה להוכיח, והנה נאתכו כן משחק בקבוצות יותר טובות מגוואנג'זו רן אנד אף אבל בכל זאת כמעט ולא מגיע למשחקי נבחרת, אבל זה נראה לי כמו משהו בקארמה.

בלי זהבי בשני המשחקים האחרונים הנבחרת נראתה נהדר!
למה לשנות? מה הוא כבר הספיק לעשות בין שני המשחקים האלה? להמשיך לגרבץ בסין ובקושי להשאיר את הקבוצה שלו בליגה? באיזה עולם הוא פותח על פני סבע? החלטה שגויה.

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

The red one כתב: לא יודע. כמובן שזה דבר שקשה להוכיח, והנה נאתכו כן משחק בקבוצות יותר טובות מגוואנג'זו רן אנד אף אבל בכל זאת כמעט ולא מגיע למשחקי נבחרת, אבל זה נראה לי כמו משהו בקארמה.

בלי זהבי בשני המשחקים האחרונים הנבחרת נראתה נהדר!
למה לשנות? מה הוא כבר הספיק לעשות בין שני המשחקים האלה? להמשיך לגרבץ בסין ובקושי להשאיר את הקבוצה שלו בליגה? באיזה עולם הוא פותח על פני סבע? החלטה שגויה.
מסכים שדיא עדיף עליו. אבל עדיין יש תחושה שמאמנים פה בנבחרת פשוט זורקים שחקנים שאומרים עליהם שהם טובים בלי שופ התאמה לנבחרת אליהם.
סתם דוגמא ,נאתכו שציינת לצורך העניין הוא שחקן שלמרות שהרמה שלו היא גבוהה מאוד ולדעתי הוא יותר איכותי מכל מי שהיה שהיום לסקוטים בקישור והוא עדיין לא מצליח לבוא לידי ביטוי ?למה בגלל שהמערך של שלושה בלמים של היום גורר אותנו למשחק מתפרצות שלא מתאים בשיט לשחקנים כמו ביבראס וזהבי למרות שהם איכותיים..
עכשיו לא אמרתי שאני נגד המערך ,אני יותר נגד הבחירה השגויה של המאמן בשחקנים למערך שלו.
מנור סולמון לדוגמא לא פחות מוכשר מהפורסט הזה והיה עושה הרבה צרות אם היה פותח במקום זהבי,כנל דיא.
לא יודעים לגרום לשחקנים הכו הטובים שלנו לבוא ולתת את מה שהם יודעים,יותר בונים מערך שזורקים אותם לתוכו במקום לבנות את המערך סביבם.
נערך לאחרונה על ידי TN9 ב 21 נובמבר 2018, 00:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

TN9 כתב:
מסכים שדיא עדיף עליו. אבל עדיין יש תחושה שמאמנים פה בנבחרת פשוט זורקים שחקנים שאומרים עליהם שהם טובים בלי שופ התאמה לנבחרת אליהם.
סתם דוגמא ,נאתכו שציינת לצורך העניין הוא שחקן שלמרות שהרמה שלו היא גבוהה מאוד ולדעתי הוא יותר איכותי מכל מי שהיה שהיום לסקוטים בקישור והוא עדיין לא מצליח לבוא לידי ביטוי ?למה בגלל שהמערך של שלושה בלמים של היום גורר אותנו למשחק מתפרצות שלא מתאים בשיט לשחקנים כמו ביבראס וזהבי למרות שהם איכותיים..
עכשיו לא אמרתי שאני נגד המערך ,אני יותר נגד הבחירה השגויה של המאמן בשחקנים למערך שלו.
יכול מאוד להיות שאתה צודק. דווקא על הרצוג אני סומך בקטע הזה (של התאמת מערך לשחקנים שבאמת מתאימים ולא אלה שהכי טובים בשבועיים האחרונים) והוא אכן הפתיע כשהחליט להשאיר בחוץ את רוב שחקני מכבי שמככבים בליגה ולדבוק פחות או יותר בסגל שהוא רץ איתו מאז תחילת הקדנציה.
אבל אז פותח עם זהבי בכל זאת :דופק את הראש בקיר:

כמו שכתבתי, סומך עליו בזה. מקווה שלקמפיין הבא יתכונן בצורה טובה יותר.

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

The red one כתב: יכול מאוד להיות שאתה צודק. דווקא על הרצוג אני סומך בקטע הזה (של התאמת מערך לשחקנים שבאמת מתאימים ולא אלה שהכי טובים בשבועיים האחרונים) והוא אכן הפתיע כשהחליט להשאיר בחוץ את רוב שחקני מכבי שמככבים בליגה ולדבוק פחות או יותר בסגל שהוא רץ איתו מאז תחילת הקדנציה.
אבל אז פותח עם זהבי בכל זאת :דופק את הראש בקיר:

כמו שכתבתי, סומך עליו בזה. מקווה שלקמפיין הבא יתכונן בצורה טובה יותר.
נקווה שאת הקמפיין הבא הוא ידע לבנות סביב השחקנים הנכונים ,כי קיים הרבה רעב וכישרון אצל הישראלים למרות כל הביקורות..
שחקנים כמו אוחנה,נאתכו,סולמון,דאבור,כיאל,דיא,פרץ זה שחקנים שצריך לבנות מהם מכונה שיכולה להיות חזקה,בתקווה גם ההגנה תהיה יותר איכותית מאשר אילתורים כמו בן הרוש וייני ואז יהיה עם מי לצאת לקרב.

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

שיתביישו להם ספורט 1..
משחק אחד כל הקמפיין ללואי טהא ומקבל ציון 4-הכי גרוע
עם הכותרת ״קמפיין שירצה לשכוח״
חבורה של קקות

שלח תגובה