עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- ForeverRed
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
גם מליקסון יודע לבעוט ומשום מה מתעקש לא לעשות את זה כמעט בכלל.
אם הייסטר לא היה לוקח כל משחק שתיים שלוש בעיטות כמו שנתן עכשיו ונגדנו היית יודע שיש לו יכולות בעיטה כאלה?simply-red כתב: שואל ברצינות, מי אצלנו יבעט מרחוק? מי בכלל יודע לבעוט?
כל מי שנווה הזכיר חוץ מאוגו אימת הדרומי בחימום יכול להיות בועט טוב אם רק ינסה, אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שכל השחקנים שהוא הזכיר הגיעו לאזור הרחבה במצב מושלם לבעיטה ומסרו מסירת עומק סתמית במקום.
כאשר היה שתיים לסכנין לא הייתי אומר שהייתה שמחת חיים.ForeverRed כתב:במשחק של ביתר יש רק דבר אחד שחסר אצלנו - שמחת חיים.
וכמה שזה חסר.
כאשר הולך אז יש שמחת חיים.
מה שאני רואה זו תנועה מטורפת. משחקים מהר. השער של קריאף זה אומנות. הכל מהר. נגיעה.
אצלנו שחקנים נתקעים עם הכדור. מליקסון, אוחנה, טוני, אוגו.
ומי כן שיחק בנגיעה?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- simply-red
בוא.. תעשה לי טובה.The red one כתב: ראדי, טוני, אוגו, שהר(סוג של), אוחנה (סוג של), אורן ביטון
שהר? אוחנה? אוגו? אין לך את זה ביותר מביך?
כמות האיומים המדויקים של טוני מחוץ ל16 זה לא משהו להתפאר בו, וגם הוא לא נחשב שחקן שמאיים בבעיטות מרחוק.
קלאודימיר, הייסטר, ערן לוי, בלקמן, אצילי, אלה דוגמאות לשחקנים שבאמת מאיימים מרחוק.
- simply-red
הייסטר כבר שנים מחורר פה רשתות מטווחים של 30 מטר, אני לא הייתי צריך את המשחק נגדנו והיום כדי לדעת שיש לו פצצות ברגל.South Boy כתב:
אם הייסטר לא היה לוקח כל משחק שתיים שלוש בעיטות כמו שנתן עכשיו ונגדנו היית יודע שיש לו יכולות בעיטה כאלה?
כל מי שנווה הזכיר חוץ מאוגו אימת הדרומי בחימום יכול להיות בועט טוב אם רק ינסה, אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שכל השחקנים שהוא הזכיר הגיעו לאזור הרחבה במצב מושלם לבעיטה ומסרו מסירת עומק סתמית במקום.
- ForeverRed
עדיין, אתה רואה שם רעב והתלהבות שחסרים אצלנו. לפעמים אני מסתכל על השחקנים שלנו וזה נראה שהם באים להחתים כרטיס. משתדלים, מתאמצים, אבל זה לא באמת מגיע מבפנים. מלאכותי.גדי כתב:
כאשר היה שתיים לסכנין לא הייתי אומר שהייתה שמחת חיים.
כאשר הולך אז יש שמחת חיים.
מה שאני רואה זו תנועה מטורפת. משחקים מהר. השער של קריאף זה אומנות. הכל מהר. נגיעה.
אצלנו שחקנים נתקעים עם הכדור. מליקסון, אוחנה, טוני, אוגו.
ומי כן שיחק בנגיעה?
הם לא נהנים מכדורגל.
נקווה שבדיוק כמו בשנה שעברה, גם הפעם זה יעבור לקראת הפלייאוף.
- simply-red
זה מטורף לראות את נתוני הריצה של רוב הקבוצות בליגה, אנחנו הרחק מאחור..
לא אמיתי הדבר הזה.
ככל שהשכונה שם יותר גדולה ככה הם רצים יותר טוב.
ככל שהשכונה שם יותר גדולה ככה הם רצים יותר טוב.
לא חושב שזה דומה אחי. לא נראינו ככה בשום שלב בעונה שעברה.ForeverRed כתב: נקווה שבדיוק כמו בשנה שעברה, גם הפעם זה יעבור לקראת הפלייאוף.
- The red one
שאלת מי יכול ועניתי לך, לא עושה לך טובה ולא נעליים.simply-red כתב:
בוא.. תעשה לי טובה.
שהר? אוחנה? אוגו? אין לך את זה ביותר מביך?
כמות האיומים המדויקים של טוני מחוץ ל16 זה לא משהו להתפאר בו, וגם הוא לא נחשב שחקן שמאיים בבעיטות מרחוק.
קלאודימיר, הייסטר, ערן לוי, בלקמן, אצילי, אלה דוגמאות לשחקנים שבאמת מאיימים מרחוק.
לא מדבר "נתונית" ואין לי את זה ביותר מביך. אלה שחקנים ש---יכולים--- לבעוט מחוץ ל-16 (שהר כתבתי סוג של). זה שהם לא בועטים זה משהו אחר. לא, הם לא ערן לוי, אבל עדיין - אם יתחילו להעז יותר, זה יגיע גם.
פשוט אף אחד לא מנסה.
טירוף הגולים של ביתר,
אצלנו ראדי משלים את זה שמליקסון לא מספיק מחפש את השער למרות שראדי פחות קידמי ממנו וככה נוצר איזון של הגולים, וואקמה זה לא הבעיה בכל הקשור למספרים, .
חייב בכל קבוצה טובה שאחד הקשרים יהיה בעל יכולת בעיטה טובה מרחוק.
אגב דור אלו גם יודע להפגיז אם הוא רוצה .
אצלנו ראדי משלים את זה שמליקסון לא מספיק מחפש את השער למרות שראדי פחות קידמי ממנו וככה נוצר איזון של הגולים, וואקמה זה לא הבעיה בכל הקשור למספרים, .
חייב בכל קבוצה טובה שאחד הקשרים יהיה בעל יכולת בעיטה טובה מרחוק.
אגב דור אלו גם יודע להפגיז אם הוא רוצה .
+1izguy83 כתב:עזבו החמצות. בואו נתמקד בלהמשיך לזלזל בהם.
מתים על פה.
כבר פעם שלישית או רביעית העונה שהם נותנים רביעייה. אבל עזרא שחקן טיפש, שכטר גמור, בן זקן בובה, קהל טיפש, הייסטר חור בהגנה, קליימן חלש.... רק אנחנו אימפריה שרק מחכה להתעורר ואוטוטו מתפוצצת על כל הליגה....
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפכתם את ביתר לברצלונה.
סכנין העונה לא קבוצה.
חטפו 2-0 מקבוצה מליגה א'.
סכנין העונה לא קבוצה.
חטפו 2-0 מקבוצה מליגה א'.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply-red
תגובה של גן ילדים, ממך אני מצפה ליותר.The red one כתב: שאלת מי יכול ועניתי לך, לא עושה לך טובה ולא נעליים.
לא מדבר "נתונית" ואין לי את זה ביותר מביך. אלה שחקנים ש---יכולים--- לבעוט מחוץ ל-16 (שהר כתבתי סוג של). זה שהם לא בועטים זה משהו אחר. לא, הם לא ערן לוי, אבל עדיין - אם יתחילו להעז יותר, זה יגיע גם.
פשוט אף אחד לא מנסה.
לפי התאוריה שלך, תרשום את כל הסגל, תאורטית כל שחקן בסגל יכול לבעוט מחוץ ל16.
בית״ר אחלה קבוצה העונה אבל בסופו של דבר אנחנו מסתכלים על כמה הם מספיק טובים למאבק אליפות. השערים שסכנין ספגה אתמול היו בדיחה אחד אחד ואף שוער או הגנה נורמליים (לא מדבר על טובים+ גם) לא סופגת אותם.
בסופו של דבר כשהם הגיעו למבחן אופי ושיחקו מולנו אצלם בבית ראינו בדיוק איזו קבוצה מאיימת הם.. בנס הם לא גמרו עם חמישייה ברשת (ואני לא מדבר על שני הבעיטות האלה שנכנסו להם בלי קשר לחיים ולא מתוך שום מהלך כדורגל ראוי)
בסופו של דבר כשאני מסתכל עליהם אני רואה קבוצה נחמדה עם אמצע גרוע ואפס שכל. גם היציאה המהירה קדימה והמשחק (הנהדר) לעומק היו מתבטלים אם היו מחנים מולם אוטובוסים והם לא היו יוצאים להגנות פרוצות כמו רווקים לפאנג׳ויה.
זה אנחנו מול מכבי כרגע ואני מאוד מקווה שיש לנו שפן בשרוול כי אנחנו דועכים כקבוצה
בסופו של דבר כשהם הגיעו למבחן אופי ושיחקו מולנו אצלם בבית ראינו בדיוק איזו קבוצה מאיימת הם.. בנס הם לא גמרו עם חמישייה ברשת (ואני לא מדבר על שני הבעיטות האלה שנכנסו להם בלי קשר לחיים ולא מתוך שום מהלך כדורגל ראוי)
בסופו של דבר כשאני מסתכל עליהם אני רואה קבוצה נחמדה עם אמצע גרוע ואפס שכל. גם היציאה המהירה קדימה והמשחק (הנהדר) לעומק היו מתבטלים אם היו מחנים מולם אוטובוסים והם לא היו יוצאים להגנות פרוצות כמו רווקים לפאנג׳ויה.
זה אנחנו מול מכבי כרגע ואני מאוד מקווה שיש לנו שפן בשרוול כי אנחנו דועכים כקבוצה