באמת לא מצליח להבין למה באר שבעים צריכים לשלם פחות. לא מוכן להתייחסו אלי כאוכלוסייה נזקקת. אם המשחק היה בסמי עופר ולחיפאים היתה הנחה, איך היית מגיב?The red one כתב: הכי עניים הם לא.
ובלי קשר - אני זורם ואף תומך בזה שהסטודנטים נמנים עם קהילת ה'אוכלוסיות המוזלות' (נשים, נער, סטודנטים, חיילים).
אבל מי שצריך לקבל הנחה מהמחירים הרגילים הם בראש ובראשונה תושבי העיר באר שבע, ולא אוכלוסיית הסטודנטים, שרובם לא באר שבעיים.
נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
- The red one
ממש לא קשור לאוכלוסיה נזקקת.eitam כתב: באמת לא מצליח להבין למה באר שבעים צריכים לשלם פחות. לא מוכן להתייחסו אלי כאוכלוסייה נזקקת. אם המשחק היה בסמי עופר ולחיפאים היתה הנחה, איך היית מגיב?
הרי המטרה היא למשוך קהל, נכון? אז אל מי אתה צריך לכוון בראש ובראשונה? לתושבי העיר שבה מתקיים המשחק.
מראש לא חושב שצריך לתת הנחות אלא לתמחר כמו שצריך, אבל אם כבר יצא מצב כמו עכשיו - או שלא נותנים הנחות בכלל או שנותנים בראש ובראשונה לתושבי העיר שבה מתקיים המשחק, וזה ממש לא משנה אם העיר היא חיפה, באר שבע, ירושלים או פתח תקווה.
כמה ניתוק בין הקברניטים לעם. לא יאומן.
זה בדיוק הזמן לחבר אנשים לנבחרת מחדש, לא להפוך אותה לבדיחה עם 3000 אוהדים ביציע.
גם אם יוזילו מחירים, את האפקט הראשוני של ההתלהבות הם כבר הרסו מזמן...
זה בדיוק הזמן לחבר אנשים לנבחרת מחדש, לא להפוך אותה לבדיחה עם 3000 אוהדים ביציע.
גם אם יוזילו מחירים, את האפקט הראשוני של ההתלהבות הם כבר הרסו מזמן...
חחחח זה אמיתי שרק סטודנטים של בן גוריון?
אני לומד בסמי אז כנראה אני לא נחשב סטודנט

- The red one
כל הסטודנטים מקבלים הנחה כמו נשים, נוער וחיילים.CrazyRed7 כתב:חחחח זה אמיתי שרק סטודנטים של בן גוריון?
האגודה של בן גוריון הצליחה לקמבן הנחה נוספת מעבר להנחה הרגילה. במקום 45 זה יעלה 35.
אגב, המחיר של 35₪ הוא רק לדרומי/צפוני.
אני מניח שככל שנתקרב יותר למועד המשחק, נשמע על עוד מבצעים, ועדים ואגודות שמציעות כרטיסים בהנחות
- dardasmiley
כוס אמק הנבחרת פח הזו, לא רק שלא ביטלו את המוסד הרקוב הזה, הם גם מביאים אותו לחלל את בית המגרש.
לפחות נתנחם בזה שהשרמוטה הסינית פצוע ולא יבוא לעשות פה באנג באנג...
לפחות נתנחם בזה שהשרמוטה הסינית פצוע ולא יבוא לעשות פה באנג באנג...
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
רק 2000 כרטיסים נמכרו למשחק מחר:
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 93737.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עוד מעט הנבחרת תהפוך להיות נושא ב"כדורגל שפל"
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 93737.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עוד מעט הנבחרת תהפוך להיות נושא ב"כדורגל שפל"
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
וזה לא בושה?The red one כתב: כל הסטודנטים מקבלים הנחה כמו נשים, נוער וחיילים.
האגודה של בן גוריון הצליחה לקמבן הנחה נוספת מעבר להנחה הרגילה. במקום 45 זה יעלה 35.
אגב, המחיר של 35₪ הוא רק לדרומי/צפוני.
אני מניח שככל שנתקרב יותר למועד המשחק, נשמע על עוד מבצעים, ועדים ואגודות שמציעות כרטיסים בהנחות
זו נבחרת לאומית לא קבוצה פרטית שמקיימת משחק ביוזמה פרטית או משהו כזה.
- The red one
אגודת הסטודנטים הם לא היחידים. יש הרבה מאוד ועדים וארגונים שקיבלו הנחות.CrazyRed7 כתב: וזה לא בושה?
זו נבחרת לאומית לא קבוצה פרטית שמקיימת משחק ביוזמה פרטית או משהו כזה.
עצם ההנחה לכל מיני ועדים וכאלה דווקא לדעתי לא בושה, זה עובד ככה עם כל מוצר בערך..
נראה לי שאתם מייחסים יותר מדי חשיבות ומחשבה תכנונית לקברניטי ההתאחדות.RedBend כתב:יש כאן כמה בעיות
פעם היו משווקים כרטיסים בשופרסל, מבחינה תדמיתית עדיף לשווק לסטודנטים אבל למה רק מבן גוריון? אמנם מדובר על כוח קנייה שמונה מעל 20000 סטודנטים, אבל 80% מהם לא מכאן וגם אין להם כוונה להישאר כאן מעבר ל3-4 שנים של התואר. מה עם ספיר? מה עם סמי?
כשהורידו את הנבחרת ל"פריפריה" אמרו שרוצים להביא את הכדורגל לכל תושבי הארץ.
לשווק כרטיסים מוזלים ב70% לכאלה שהם לא תושבי "פריפרייה" זה לגמרי להחטיא את המטרה.
יאמר מיד שבעיני כל הסובסידיות בפריפריה זה חרא שהלוואי וייעלם מהעולם, אני אישית אם זה היה מעניין אותי הייתי משלם את ה100₪ או 120₪ בשמחה.
אבל היות ועשיתם הנחה אין שום הגיון לנתב אותה לסטודנטים לא מכאן שאני בספק גדול כמה מהם בעניין הנבחרת בכלל.
לסמי עופר נכון לעכשיו נמכרו 2000 כרטיסים. שיהיה בהצלחה
יותר הגיוני שאגודת הסטודנטים יזמה פניה, כגוף עם כח קניה לא קטן מאחוריו, והציעו להתאחדות הנחה לחברי האגודה. הם עושים את זה עם הרבה דברים כי יש אגודה די חזקה.
זו גם הסיבה שההנחה היא בבן גוריון ולא בשאר המוסדות ואין כאן איזו אפליה.
אין לי ספק שהאגודה פנתה להתאחדות ולא להפך, הם לא מחוברים בשום צורה.
צריך לתת לשינו זוארץ כמה שבועות של חסד. מה שאי אפשר להגיד עליו שהוא מנותק. אני חושב שכרגע זה די מאוחר, למשחק הבא של הנבחרת נראה כבר שיווק אחר ומחיר אחר.
מה שמדאיג לגבי הנבחרת, ואני לוקח את עצמי כדוגמא, זה חוסר העיניין המוחלט במוצר הזה... לנבחרת הצעירה באתי בכיף, כאן גם אם אקבל כרטיס חינם לא אטרח לבוא... זה מה שמדאיג באמת.
מה שמדאיג לגבי הנבחרת, ואני לוקח את עצמי כדוגמא, זה חוסר העיניין המוחלט במוצר הזה... לנבחרת הצעירה באתי בכיף, כאן גם אם אקבל כרטיס חינם לא אטרח לבוא... זה מה שמדאיג באמת.
מסכים שצריך למשוך את הקהל בזמן שהנבחרת היא לא יותר ממותג כושל. לדעתי כרטיס צריך להיות 50 שח ללא קשר למגורי הקונהThe red one כתב: ממש לא קשור לאוכלוסיה נזקקת.
הרי המטרה היא למשוך קהל, נכון? אז אל מי אתה צריך לכוון בראש ובראשונה? לתושבי העיר שבה מתקיים המשחק.
מראש לא חושב שצריך לתת הנחות אלא לתמחר כמו שצריך, אבל אם כבר יצא מצב כמו עכשיו - או שלא נותנים הנחות בכלל או שנותנים בראש ובראשונה לתושבי העיר שבה מתקיים המשחק, וזה ממש לא משנה אם העיר היא חיפה, באר שבע, ירושלים או פתח תקווה.
חחח זה גדול
חשש בהתאחדות מאצטדיון ריק מול סקוטלנד.
מת להיות זבוב על הקיר בישיבה בה דנים בבעיה.
מעניין מה רמת הניתוק וההזייה של האנשים שחשבו שזה רעיון טוב לגבות 100 שקל על מוצר כושל.
זה כמו ללכת לשוק ולשמוע מוכר מבקש 400 שקל על אדידס מזוייפות
חשש בהתאחדות מאצטדיון ריק מול סקוטלנד.
מת להיות זבוב על הקיר בישיבה בה דנים בבעיה.
מעניין מה רמת הניתוק וההזייה של האנשים שחשבו שזה רעיון טוב לגבות 100 שקל על מוצר כושל.
זה כמו ללכת לשוק ולשמוע מוכר מבקש 400 שקל על אדידס מזוייפות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
במחיר שפוי היה מגרש סולד אואט, אנחנו למשל באיזור 15 חברה שרצינו להגיע למשחק, חלק רצו להגיע עם האישה/החברה, אבל מחיר של 150 שקל לכרטיס (בלי העמלה של משרד הכרטיסים) הרבה החליטו לוותר, אני עדין בהתלבטות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני לדעתי אלך בסוף, אשיג איזה תעודת סטודנט ואקנה כרטיס...Sir Alex Ferguson כתב:במחיר שפוי היה מגרש סולד אואט, אנחנו למשל באיזור 15 חברה שרצינו להגיע למשחק, חלק רצו להגיע עם האישה/החברה, אבל מחיר של 150 שקל לכרטיס (בלי העמלה של משרד הכרטיסים) הרבה החליטו לוותר, אני עדין בהתלבטות.
בושה שההתאחדות הרסה התלהבות שלמה עם ניתוק מהמצב של הנבחרת ביחס למחיר. יהיה עצוב לראות את טרנר ריק ואיך יגידו ״נתנו לכם הזדמנות בטרנר ולא באתם״