2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות

שליחה על ידי שיש »

מה בדיוק ציפיתם מיצחקי? הוא לא מאמן עדיין
והוא של חיפה קצת מורה לספורט נראה איך יהיה בהמשך

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

מבית״ר אין הרבה ציפיות, יצחקי עדיין עושה עבודה טובה יחסית למשאבים שהבעלים שלו מקצה לו, קשה לעשות קפיצת מדרגה עם זרים שמוצאים במנג׳ר.

חיפה לעומת זאת בהתנהלות הזויה, במקום להתעסק 24/7 בתחליף לסבע וקשר 6 מפלצת הם מתעסקים בקאני וזסנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
31 אוגוסט 2025, 22:35
מבית״ר אין הרבה ציפיות, יצחקי עדיין עושה עבודה טובה יחסית למשאבים שהבעלים שלו מקצה לו, קשה לעשות קפיצת מדרגה עם זרים שמוצאים במנג׳ר.

חיפה לעומת זאת בהתנהלות הזויה, במקום להתעסק 24/7 בתחליף לסבע וקשר 6 מפלצת הם מתעסקים בקאני וזסנו.
אפשר ורצוי לעבוד במקביל.
זה אחד הדברים שמפריעים לי אצלנו.
הכל בטור. או בלם או שלא מתקדמים.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
31 אוגוסט 2025, 22:48
אפשר ורצוי לעבוד במקביל.
זה אחד הדברים שמפריעים לי אצלנו.
הכל בטור. או בלם או שלא מתקדמים.
לא ברורה לי הנחרצות הזאת כשמדובר בנו אבל אובר סלחנות כשמדובר ביריבות.

מי אמר לך שמחפשים אצלנו רק בלם ולא מתקדמים? להיפך, המאמן שלך אומר בכל הופעה מול המיקרופון שהוא בוחן גם חיזוק לחלק הקדמי, ולא אתפלא לראות גם עוד חיזוק שלא מדברים עליו.

אם היינו היום במצב המקצועי של חיפה, עם התקציב שלהם והיינו מתעסקים בזוהר זסנו כשאנחנו ביישורת האחרונה של החלון אני מהמר שהיית אחוז אמוק על המועדון.

מילא זה היה רק זסנו, כל הקיץ הם עושים מהלכים הזויים אחד אחרי השני, הם הולכים לעונה הזאת כשיש להם שחקנים בסגל כמו נאור,אזולאי,אוחנה,קאסה,עיסאת... ורובם גם הולכים לקבל דקות והרבה.
אז מה גורם לך לחשוב שזסנו הולך לקרות לצד איזה משהו טוב במקביל? לי זה נראה עוד מהלך מטומטם לאוסף.
גם אם יקרה להם נס גלוי עם אבו פאני הם יצטרכו עוד הרבה מאוד דברים שיתחברו להם

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
31 אוגוסט 2025, 23:49
לא ברורה לי הנחרצות הזאת כשמדובר בנו אבל אובר סלחנות כשמדובר ביריבות.

מי אמר לך שמחפשים אצלנו רק בלם ולא מתקדמים? להיפך, המאמן שלך אומר בכל הופעה מול המיקרופון שהוא בוחן גם חיזוק לחלק הקדמי, ולא אתפלא לראות גם עוד חיזוק שלא מדברים עליו.

אם היינו היום במצב המקצועי של חיפה, עם התקציב שלהם והיינו מתעסקים בזוהר זסנו כשאנחנו ביישורת האחרונה של החלון אני מהמר שהיית אחוז אמוק על המועדון.

מילא זה היה רק זסנו, כל הקיץ הם עושים מהלכים הזויים אחד אחרי השני, הם הולכים לעונה הזאת כשיש להם שחקנים בסגל כמו נאור,אזולאי,אוחנה,קאסה,עיסאת... ורובם גם הולכים לקבל דקות והרבה.
אז מה גורם לך לחשוב שזסנו הולך לקרות לצד איזה משהו טוב במקביל? לי זה נראה עוד מהלך מטומטם לאוסף.
גם אם יקרה להם נס גלוי עם אבו פאני הם יצטרכו עוד הרבה מאוד דברים שיתחברו להם
מה רלוונטי כל המלל הזה?
אמרת שהם צריכים להתעסק רק בקשר אחורי.
הם מתעסקים. ועושים עוד מהלכים במקביל.
לא סותר וככה צריך לעבוד.
זה שהמצב שם חרבנה זה עניין אחר.

אצלנו אתה קורא בכל מקום שהמיקוד הוא קודם בבלם וזה מרגיש שעד שלא יגיע אחד כזה לא תהיה תזוזה בגזרות האחרות. מה שקורה בשטח תומך בזה.
אשמח לגלות שאתה צודק ופתאום יחתום פה איזה כנף.
פחות סביר.

שלח תגובה