מונדיאל 2018
Re: מונדיאל 2018
ביי ביי ל"שחקן הטוב בעולם"... עוד כשלון בנבחרת.. שער ו 2 בישולים כל הטורניר..
ולפני שמישהו יגיד שלא היה לו עם מי לשחק. לארגנטינה היו 5 כובשים שונים במונדיאל. מקום 1 ביחד עם קרואטיה בלגיה ושוויץ.
ולפני שמישהו יגיד שלא היה לו עם מי לשחק. לארגנטינה היו 5 כובשים שונים במונדיאל. מקום 1 ביחד עם קרואטיה בלגיה ושוויץ.
צודק, לא השחקן הטוב בעולם. השחקן הטוב בהיסטוריה.niv1 כתב:ביי ביי ל"שחקן הטוב בעולם"... עוד כשלון בנבחרת.. שער ו 2 בישולים כל הטורניר..
אם לא הייתה מעריצה של רונאלדו אולי גם הייתה רואה את זה. לא נורא, הוא ימשיך לתפור אותך בליגה וזה

יאללה מקווה שגם פורטוגל תפסיד היום ונפסיק לשמוע את הזיוני שכל של אוהדי ריאל וברסה עד סוף המונדיאל.
חחחח הכי טוב בהיסטוריהCrazyRed7 כתב: צודק, לא השחקן הטוב בעולם. השחקן הטוב בהיסטוריה.
אם לא הייתה מעריצה של רונאלדו אולי גם הייתה רואה את זה. לא נורא, הוא ימשיך לתפור אותך בליגה וזה

בשביל להיות הכי טוב בהיסטוריה לא יספיק לו להיות גם עם 20 אליפויות בספרד
במונדיאלים פלה ומראדונה משאירים לו אבק (ועוד ועוד אגדות..)
בליגת האלופות כריס משאיר לו אבק + הביא זכיה ביורו
יאללה שתחרר,אתה מביך.niv1 כתב:ביי ביי ל"שחקן הטוב בעולם"... עוד כשלון בנבחרת.. שער ו 2 בישולים כל הטורניר..
תן כבוד לא צריך לבלבל בביצים סתם.
רשמתי משהו לא נכון?אדום זקן כתב: יאללה שתחרר,אתה מביך.
תן כבוד לא צריך לבלבל בביצים סתם.
- עוד כשלון
- שער ו2 בישולים
- 5 כובשים שונים שזה הכי הרבה בטורניר
ממה שאני רואה הכל עובדות...
רק בגלל שאתה מביך בטירוף בא לי לנפץ לך את הבלון:niv1 כתב: חחחח הכי טוב בהיסטוריה![]()
![]()
![]()
![]()
"הביא זכייה ביורו"..
בוא נתחיל מזה שאם לא השיטה המצחיקה ביורו האחרון, רונאלדו הסופרסטאר הבלתי נגמר, היה עף כבר בשלב הבתים כשפורטוגל מסיימת במקום השלישי(אחרי ענקיות היבשת הונגריה ואיסלנד) עם 0 ניצחונות כשרונאלדו הטוב בעולם כובש רק מול הונגריה האמיתנית.
הלאה, שמינית גמר יורו 2016, ריקרדו קוארסמה כובש בדקה ה117 ומעלה את פורטוגל לאחר הארכה.
ברבע הגמר רנאטו סאנצ'ס כובש. פורטוגל מנצחת בפנדלים(רונאלדו הגדול סוף סוף כובש, בפנדל).
חצי גמר רונאלדו סוף סוף כובש. תותח!
גמר היורו רונאלדו נפצע בדקות הראשונות ואדר בשער סנסציוני מביא את הגמר.
נו, אין ספק, 3 שערים(2 מהם מול האימפריה ההונגרית) זה בהחלט הביא את היורו. לבד!
אם מסי היה מביא ליגת אלופות ורונאלדו ליגה, אז היית אומר שהליגה יותר חשובה.niv1 כתב: חחחח הכי טוב בהיסטוריה![]()
![]()
![]()
![]()
זה הכי מביך.
לא נמאס לכם?
מה זה משנה מי גדול יותר?
תהנו מהפריבילגיה לראות שניים גדולים כל כך.
מה זה משנה מי גדול יותר?
תהנו מהפריבילגיה לראות שניים גדולים כל כך.
אני לא מאמין שמדברים כאן על משהו או על מישהו חוץ מקיליאן אמבפה.
איזה, שחקן. אני מתקשה לזכור מתי שחקן בגיל כל כך צעיר היה פשוט על גבול השלמות.
גם אם היו נותנים לסמפאולי להרכיב עוד רביעיית הגנה לפני השוער הם לא היו עוצרים אותו.
איזה, שחקן. אני מתקשה לזכור מתי שחקן בגיל כל כך צעיר היה פשוט על גבול השלמות.
גם אם היו נותנים לסמפאולי להרכיב עוד רביעיית הגנה לפני השוער הם לא היו עוצרים אותו.
- ForeverRed
שמע, אתה מביך.niv1 כתב:ביי ביי ל"שחקן הטוב בעולם"... עוד כשלון בנבחרת.. שער ו 2 בישולים כל הטורניר..
תכף תספר לנו גם שלארגנטינה יש מאמן, הגנה וקישור.
אין שם כלום.
כן? טוב לדעת שזה מה שהייתי אומר............izguy83 כתב: אם מסי היה מביא ליגת אלופות ורונאלדו ליגה, אז היית אומר שהליגה יותר חשובה.
זה הכי מביך.
אני כבר שנים אומר בכל דיון בינהם (וזה עוד לפני שכריס דפק זכיות בשנים אחרונות) שבסוף יזכרו את מי שיצליח להביא יותר זכיות באלופות..
אחי אתה יודע שזה סילוף עובדות ואתה מספר פה חצי סיפור... אתה יודע שהזכיה ביורו רשומה עליו ולע על מישהו אחר..CrazyRed7 כתב: רק בגלל שאתה מביך בטירוף בא לי לנפץ לך את הבלון:
"הביא זכייה ביורו"..
בוא נתחיל מזה שאם לא השיטה המצחיקה ביורו האחרון, רונאלדו הסופרסטאר הבלתי נגמר, היה עף כבר בשלב הבתים כשפורטוגל מסיימת במקום השלישי(אחרי ענקיות היבשת הונגריה ואיסלנד) עם 0 ניצחונות כשרונאלדו הטוב בעולם כובש רק מול הונגריה האמיתנית.
הלאה, שמינית גמר יורו 2016, ריקרדו קוארסמה כובש בדקה ה117 ומעלה את פורטוגל לאחר הארכה.
ברבע הגמר רנאטו סאנצ'ס כובש. פורטוגל מנצחת בפנדלים(רונאלדו הגדול סוף סוף כובש, בפנדל).
חצי גמר רונאלדו סוף סוף כובש. תותח!
גמר היורו רונאלדו נפצע בדקות הראשונות ואדר בשער סנסציוני מביא את הגמר.
נו, אין ספק, 3 שערים(2 מהם מול האימפריה ההונגרית) זה בהחלט הביא את היורו. לבד!
בבתים שם צמד ובישול במשחק המכריע
בשמינית אפשר להגיד שהוא בישל (אם הולכים לפי הסטיסטיקה שיש לנו פה זה נחשב בישול)
ברבע לא כבש ולא בישל אבל ידע לשים את הפנדל הראשון, לא משהו להתגאות בו אבל גם לא משהו לרדת עליו
בחצי גמר את ווילס לבד עם שער ואז בישול לנאני
תרצה או לא זה זכיה של כריס
פתאום לא נוח לך להיצמד לעובדות ומספרים אה?niv1 כתב: אחי אתה יודע שזה סילוף עובדות ואתה מספר פה חצי סיפור... אתה יודע שהזכיה ביורו רשומה עליו ולע על מישהו אחר..
בבתים שם צמד ובישול במשחק המכריע
בשמינית אפשר להגיד שהוא בישל (אם הולכים לפי הסטיסטיקה שיש לנו פה זה נחשב בישול)
ברבע לא כבש ולא בישל אבל ידע לשים את הפנדל הראשון, לא משהו להתגאות בו אבל גם לא משהו לרדת עליו
בחצי גמר את ווילס לבד עם שער ואז בישול לנאני
תרצה או לא זה זכיה של כריס
כי כשנוח לך אתה סופר למסי שערים ובישולים בצורה יפה מאוד.
העובדה היחידה היא שאם לא השיטה ההזויה, רונאלדו עף בבתים של יורו 2016 בבית סופר חלש. פאקינג מקום שלישי.
אתה רוצה להמשיך לגמגם?כי אני מכין לך סטטיסטיקות מכל המפעלים, בנבחרות ובקבוצות. לכמות התארים אני בכלל מתבייש להגיע, לא קרוב אפילו.
למי לא נוח להצמד למספרים? סיים טורניר עם 3 שערים ו3 בישולים.. היה אחראי על 6 שערים ב6 משחקים ששיחק כולל שער ובישול בחצי גמר. זה יורו שרשום על שמו.CrazyRed7 כתב: פתאום לא נוח לך להיצמד לעובדות ומספרים אה?
כי כשנוח לך אתה סופר למסי שערים ובישולים בצורה יפה מאוד.
אתה רוצה להמשיך לגמגם?כי אני מכין לך סטטיסטיקות מכל המפעלים, בנבחרות ובקבוצות. לכמות התארים אני בכלל מתבייש להגיע, לא קרוב אפילו.