כל זה 2 דקות אחרי שעדיין הובלנו 1-0 ויונתן כהן אמר שעלינו, עמה יעמיק כבר שלחו עורביםizguy83 כתב: הדבר היחיד שאני זוכר מהמשחק הזה, זה את יושידה נוגח ליד הקורה בדקה 93.עד עכשיו יש בי לחץ שזה הולך פנימה.
כדורגל עולמי 17/18
Re: כדורגל עולמי 17/18
דסקל עם 7 נקודות על ההעברה של לחברפול, ממש מעניין.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =563478751" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =563478751" onclick="window.open(this.href);return false;
תודה, מעניין מאוד, סעיפים 1-3 ו-6-7 מאוד מעניינים גם בהקשר שלנו.RedBend כתב:דסקל עם 7 נקודות על ההעברה של לחברפול, ממש מעניין.
לגמרי בהקשר שלנו.delta7 כתב: תודה, מעניין מאוד, סעיפים 1-3 ו-6-7 מאוד מעניינים גם בהקשר שלנו.
סעיף 2 מסביר סטטיסטית למה עוצמה של קבוצה מתחילה קודם כל בהגנה.
6 זה סעיף חובה, במיוחד לחובבי הביקורות
רוס בארקלי חתם בצ'לסי
צ'נק טוסון (מיודענו) חתם באברטון
כשההודעה הרישמית על ההחתמה מגיעה במחצית המשחק בגביע האנגלי מול ליברפול
צ'נק טוסון (מיודענו) חתם באברטון
כשההודעה הרישמית על ההחתמה מגיעה במחצית המשחק בגביע האנגלי מול ליברפול
עסקת קוטיניו 99.9% סגורה.
142 מיליון יורו.
142 מיליון יורו.
בית משוגעים.bs war כתב:עסקת קוטיניו 99.9% סגורה.
142 מיליון יורו.
מודה שאני לא פריק של כדורגל עולמי. הוא באמת שחקן כל כך טוב?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שחקן אדירTotti כתב: בית משוגעים.
עזוב אדיר, אין לי ספק.CrazyRed7 כתב: שחקן אדיר
142 מיליון?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוא שחקן מצוין שיעזור מאוד לבארסה. לגבי המחיר? אף אחד כבר לא באמת שווה את מה שמשלמים עליו. שוק מופרע.Totti כתב: בית משוגעים.
ליברפול חייבת הפעם להשקיע נכון את הכסף. מקווה שלא נראה עוד מצעד בינוניים כמו אחרי המכירה של סוארס
- yanivnew91
על המצעד ההזוי ההוא היה אחראי רודג'רס.bs war כתב:
הוא שחקן מצוין שיעזור מאוד לבארסה. לגבי המחיר? אף אחד כבר לא באמת שווה את מה שמשלמים עליו. שוק מופרע.
ליברפול חייבת הפעם להשקיע נכון את הכסף. מקווה שלא נראה עוד מצעד בינוניים כמו אחרי המכירה של סוארס
אני חושב שקלופ ידע לעשות עם הכסף הזה דברים יותר מוצלחים.
נאבי קייטה גם סגור בליברפול ויגיע עוד שחקן התקפה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הוא לא שווה את הסכום הזה אבל השוק באמת השתגע.
מי שלא רוצה להיות באנפילד-וולקאם. יש גם דרך לעזוב ולא כמו הסמרטוט הזה.
ולעניינו- אם קלופ ישכיל להרכיב הגנה חדשה כולל שוער לצד ואן דייק האדיר, יהיה סיכוי אמיתי לבנות משהו יפה בעונה הבאה. רק צריך להביא שוער, מגן/מגנים ובלם
ולעניינו- אם קלופ ישכיל להרכיב הגנה חדשה כולל שוער לצד ואן דייק האדיר, יהיה סיכוי אמיתי לבנות משהו יפה בעונה הבאה. רק צריך להביא שוער, מגן/מגנים ובלם

וקשר אחורי, "6" אמיתי. לא קייטה, לא הנדרסון ולא צ׳אן הם כאלהRedRock כתב:הוא לא שווה את הסכום הזה אבל השוק באמת השתגע.
במשחק של פסז נגד נאנט, שחקן של נאנט נתקע בשופט מאחורה תוך כדי שהוא חוזר להגנה, נראה שלא בכוונה, השופט שנפל מנסה לבעוט בשחקן ואז מוציא לו צהוב שני ואדום.
יש למשיח לאן לשאוף
יש למשיח לאן לשאוף
הבעיה העיקרית היא שליברפול הפכה בשנים האחרונות להיות אשדוד של ברצלונה (מסצ'ראנו, סוארס, קוטיניו).RedRock כתב:הוא לא שווה את הסכום הזה אבל השוק באמת השתגע.
אם ליברפול לא תשכיל להפוך ליעד לשחקנים מובילים (ולא מקפצה הלאה) יקשה עליה להגיע להישגים לאורך זמן.