מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי שמעון א »

RedHell כתב: פעם ראשונה שהוא מקבל בראש שם בתגובות.
אין צורך להגיב. זה רק יוריד לו את הביטחון. הוא לא בן אדם רע.
חייב שמישהו בקבוצה ידבר איתו ויסביר לו שזה פוגע ביכולת שלו במגרש. כי כשהוא הגיע לכאן לפני שנתיים וחצי, הוא לא התעסק בדברים האלה והיה מדהים! מהיום שהוא הבין שהוא כוכב - הוא לא מפסיק להתעסק בשטויות וברשטות החברתיות.

והכי עצוב זה שהוא באמת מאמין שהוא בתקופה טובה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. ונגיד ומאור לא מתאים לסגנון המשחק הנוכחי שלנו, או פחות מתאים מנואקמה או מליקסון, מה הקשר בין זה לבין המצבים הנייחים שפעם היו הלחם והחמאה שלו?
לקח 3-4 בעיטות באזור ה25-30 מטר מהשער ושלח את כולם החוצה. לקח 3-4 בעיטות חופשיות מטווחים יותר רחוקים אבל כאלה שאפשר לייצר מהם הרמה יפה, ובכולם התרגיל הקבוע עם אופיר שבסיומם לא יצא מזה כלום. עוד 5-6 קרנות, כולם או חלשים או כאלה שלא עוברים את השחקן הראשון. כמה מצבים הוא ייצר מאותם מצבים נייחים?

ובכלל, הרבה מאוד פוזה במשחק של מאור. עוד כדרור ועוד כדרור מיותר, באחד הקרנות צדק ברח לשומר שלו ורצה שהוא ירים לו אבל בוזגלו לא הרים ועשה טקס שלם סביב הקרן, לא משחק פשוט, ואולי זה מתחבר לכל הנושא של הפייסבוק וכל ההתעסקות שמסביב. זה כבר לא מאור שמשחק פשוט אלא מאור שמשחק עם הרבה מאוד פוזה וחבל.

2. בניגוד לבוזגלו, לברדה יש אליפויות עם מכבי חיפה, גביעים עם הפועל ת"א, ואליפויות וגביעים עם גנק שם הוא היה חלק חשוב בקבוצה.
ככה שעובדתית בשטח ברדה כבר זכה בלא מעט תארים, בניגוד לבוזגלו, ולכן מצחיק להגיד שהוא קורס מהמעמד.

3. בכל מקרה, מעדיף היום גם את שהר וגם את נואקמה על בוזגלו.
זה לא אומר שצריך למכור את בוזגלו בקיץ או שלא צריך לבנות עליו כשחקן חשוב בקבוצה בעונה הבאה, זה כן אומר שאם רועדות לו הרגליים במאני טיים הוא לא צריך לפתוח בהרכב במשחקי המאני טיים.
זה כבר עלה לנו בשתי נקודות יקרות מול רעננה...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

איזה יופי שבכל עונה אתם מוצאים שעיר לעזאזל.
למה שנבקר את הובאן שהגיע ל5 משחקים בדיוק העונה?למה שנבקר את ברדה שלא הגיע לפלייאוף הזה עדיין, למה שנבקר את דוידזאדה שלא יבשל גם עוד 100 שנה?למה שנבקר את בכר שהמערך ההזוי שעלה במחצית השניה גמר לנו את המשחק?

יש את בוזגלו. הסיבה העיקרית שאנחנו לא אלופים כבר במחזור השני בפלייאוף .

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

CrazyRed7 כתב:איזה יופי שבכל עונה אתם מוצאים שעיר לעזאזל.
למה שנבקר את הובאן שהגיע ל5 משחקים בדיוק העונה?למה שנבקר את ברדה שלא הגיע לפלייאוף הזה עדיין, למה שנבקר את דוידזאדה שלא יבשל גם עוד 100 שנה?למה שנבקר את בכר שהמערך ההזוי שעלה במחצית השניה גמר לנו את המשחק?

כשהם יתנהגו כאילו הם הם הפנים וחזות הכל בקבוצה נבוא בטענות גם אליהם.
כשבוזגלו בכל קיץ עושה פוזות של תחזיקו אותי, כשכל עשר דקות שלו בספסל עלולות לעלות בסקנדל וכשאנחנו יודעים מה יש לו ברגליים, לגיטימי לחלוטין לבוא אליו בטענות
העובדות הן מאוד פשוטות גם אם הן לא נעימות. בוזגלו פוזאיסט, מחפש את החופשית בכל כדור, פוגע עם החופשיות שלו באחוזים מאוד נמוכים, לא ממש מתאמץ במגרש (לפחות ככה זה נראה).
ושוב אני אגיד שילך כפרה על ברדה 1000 פעם. שידפוק ספרינט על חצי מגריש וגליץ בדקה 85 כדי לקחת כדור שהוא איבד (כמו שברדה עושה כל משחק) נדבר.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

RedHell כתב: פעם ראשונה שהוא מקבל בראש שם בתגובות.
הגיע הזמן

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

CrazyRed7 כתב:איזה יופי שבכל עונה אתם מוצאים שעיר לעזאזל.

אתה צודק לא יהיה הוגן להפיל על בוזגלו את כל הצרות של הפועל באר שבע, אבל מה לעשות איך שלא תהפוך את זה בוזגלו השנה נכשל כישלון מוחץ. שנתיים מדברים על זה שלא היה אף אחד לצידו, שהוא סחב את הקבוצה לבד על הגב שלו ומתישהו הוא נגמר, אז השנה הוא ״קיבל״ את טוני, את שהר את ברדה בעונת שיא ואת מליקסון בעונה טובה, בחלק הראשון של העונה הוא היה פצוע וברדה/טוני/מליקסון לקחו את המושכות, בחלק השני של העונה מליקסון נפצע ברדה נחלש וטוני היה שם כשצריך אותו, ופה בדיוק היה המקום של בוזי לקחת אחריות ולהראות שאפשר לסמוך עליו שהוא זה שיוביל את בקבוצה מתי שהיא באמת זקוקה לו, במאני טיים! והוא לא הופיע, שוב פעם רק שהפעם אין תירוצים של סחבתי את הקבוצה על הגב שלי כל העונה, הוא ושהר היו צריכים לתת את הטון, לגבי שהר אני עוד חלוק בדעותי כי הוא לא קיבל הרבה הזדמנויות וכשקיבל הוא בדרך כלל החזיר עם גול/בישול גם במשחקים פחות טובים שלו, אבל בוזי קיבל אינסוף הזדמנויות וקרדיט שאף שחקן לא קיבל ומה הוא עשה על הדשא? כמה פעולות טובות שאפשר לספור על יד אחת

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:1. ונגיד ומאור לא מתאים לסגנון המשחק הנוכחי שלנו, או פחות מתאים מנואקמה או מליקסון, מה הקשר בין זה לבין המצבים הנייחים שפעם היו הלחם והחמאה שלו?
לקח 3-4 בעיטות באזור ה25-30 מטר מהשער ושלח את כולם החוצה. לקח 3-4 בעיטות חופשיות מטווחים יותר רחוקים אבל כאלה שאפשר לייצר מהם הרמה יפה, ובכולם התרגיל הקבוע עם אופיר שבסיומם לא יצא מזה כלום. עוד 5-6 קרנות, כולם או חלשים או כאלה שלא עוברים את השחקן הראשון. כמה מצבים הוא ייצר מאותם מצבים נייחים?

ובכלל, הרבה מאוד פוזה במשחק של מאור. עוד כדרור ועוד כדרור מיותר, באחד הקרנות צדק ברח לשומר שלו ורצה שהוא ירים לו אבל בוזגלו לא הרים ועשה טקס שלם סביב הקרן, לא משחק פשוט, ואולי זה מתחבר לכל הנושא של הפייסבוק וכל ההתעסקות שמסביב. זה כבר לא מאור שמשחק פשוט אלא מאור שמשחק עם הרבה מאוד פוזה וחבל.

2. בניגוד לבוזגלו, לברדה יש אליפויות עם מכבי חיפה, גביעים עם הפועל ת"א, ואליפויות וגביעים עם גנק שם הוא היה חלק חשוב בקבוצה.
ככה שעובדתית בשטח ברדה כבר זכה בלא מעט תארים, בניגוד לבוזגלו, ולכן מצחיק להגיד שהוא קורס מהמעמד.

3. בכל מקרה, מעדיף היום גם את שהר וגם את נואקמה על בוזגלו.
זה לא אומר שצריך למכור את בוזגלו בקיץ או שלא צריך לבנות עליו כשחקן חשוב בקבוצה בעונה הבאה, זה כן אומר שאם רועדות לו הרגליים במאני טיים הוא לא צריך לפתוח בהרכב במשחקי המאני טיים.
זה כבר עלה לנו בשתי נקודות יקרות מול רעננה...
אגב סתם בתגובה למה שרשמת ואני באמת אוהב את שתיהם,אתה צודק,לברדה יש תארים אליפויות,גביעים ומה לא,אז איך תסביר את היכולת הנוראית שלו מהרגע שהתחיל הפלייאוף?
הרי הוא אמור להיות המנוסה,הותיק,זה שראה תארים ולקח אותם,אז למה הוא נרדם דווקא עכשיו??
בוזגלו לעומתו הכי קרוב שהיה לתואר זה גביע הטוטו עם מכבי,אז מה יש לצפות ממנו?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

עם כל הכשרון של מאור הוא עדיין שחקן מאוד מוגבל, אין לו כלים מול צפיפות והוא לא יכול לסחוב קבוצה.
ובטח כשהוא לא בכושר ומתעסק בהכל חוץ מכדורגל

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: אגב סתם בתגובה למה שרשמת ואני באמת אוהב את שתיהם,אתה צודק,לברדה יש תארים אליפויות,גביעים ומה לא,אז איך תסביר את היכולת הנוראית שלו מהרגע שהתחיל הפלייאוף?
הרי הוא אמור להיות המנוסה,הותיק,זה שראה תארים ולקח אותם,אז למה הוא נרדם דווקא עכשיו??
גם ברדה מאכזב נכון להיום ואם גדיר כשיר הייתי מוריד גם את אליניב לספסל.
לאור העובדה שגדיר לא כשיר אני הייתי מעדיף את ברדה על בוזגלו.
אולי אפילו הייתי מנסה את טוני ומליקסון בצדדים, שהר באמצע, ושלישיה של הובאן אוגו ובראון כשגם ברדה וגם בוזגלו בספסל (למרות שאז מליקסון מקבל פחות שטח משהוא מקבל כשהוא באמצע).

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב: אגב סתם בתגובה למה שרשמת ואני באמת אוהב את שתיהם,אתה צודק,לברדה יש תארים אליפויות,גביעים ומה לא,אז איך תסביר את היכולת הנוראית שלו מהרגע שהתחיל הפלייאוף?
לגבי ברדה אתה טענת שהוא לא צריך לנוח, אתה עדיין חושב ככה?
אתה חושב שהוא יסחוב את 3 המשחקים הקרובים בואכה משחק העונה?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב: גם ברדה מאכזב נכון להיום ואם גדיר כשיר הייתי מוריד גם את אליניב לספסל.
אולי אפילו הייתי מנסה את טוני ומליקסון בצדדים, שהר באמצע, ושלישיה של הובאן אוגו ובראון כשגם ברדה וגם בוזגלו בספסל (למרות שאז מליקסון מקבל פחות שטח משהוא מקבל כשהוא באמצע).
אין סרט שמליקסון יהיה כשיר העונה ליותר מ30 דקות

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב: גם ברדה מאכזב נכון להיום ואם גדיר כשיר הייתי מוריד גם את אליניב לספסל.
"משום מה" אני בטוח שכם אם גדיר כשיר אתה מוצא סיבה למה ברדה עדיף.
ושלא יובן לא נכון, אצל ברדה זה בא בתקופות. יכול לעלות בשבת ולתת צמד. מה גם שהיה אחלה נגד בית"ר. משחק אחד חלש לא אומר כלום.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

צריכים לחזור להרכב שהביא אותנו לעמדה שאנחנו נמצאים בה.
כי כרגע ההרכב הנוכחי לא עומד בלחץ, אם נחזור למקורות אולי יהיה לנו פחות כאבי ראש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הייתי מוותר על קשר אמצע אחד ואז יש לך מקום גם לברדה,שהר,טוני ומליקסון.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שיש כתב: לגבי ברדה אתה טענת שהוא לא צריך לנוח, אתה עדיין חושב ככה?
אתה חושב שהוא יסחוב את 3 המשחקים הקרובים בואכה משחק העונה?
וואלה מסתבר שטעיתי,ברדה אתמול באמת הפתיע אותי בחולשתו.

שלח תגובה