ציטוטים מפורום בת מצווש

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
זה שי !

Re: ציטוטים מפורום בת מצווש

שליחה על ידי זה שי ! »

CrazyRed7 כתב:נושא על המשחק שלנו(ניסיון ניחוס כושל, עמה יעמיק),
נושא שמוקדש לברק בכר,

אבל היי..הם לא סופרים אותנו!
כן מי אנחנו כולה באר שבע בירת הנגב ,יש להם כמה שם שצריכים אישפוז בפסיכיאטרי מול טרנר ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

מדברים על בזבוזי הזמן אתמול:

אתם שוכחים את הנקודה החשובה.
ב"ש הובילה ב2 שערים! שני שערים!!!
כמה חוסר ביטחון צריך כדי לבזבז זמן ביתרון כזה?

אוי ואת מי מעניין? אתה באמת חושב שזה מזיז למשהו תביצה שהם לקחו אליפות כשהם בזבזו קצת זמן?
באליפות הראשונה אחרי עשור מצידי היה לקחת אליפות רק עם גולים של השופטים.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

בטח שמח שם היום :)

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אוהד הצלחות כתב:מדברים על בזבוזי הזמן אתמול:

אתם שוכחים את הנקודה החשובה.
ב"ש הובילה ב2 שערים! שני שערים!!!
כמה חוסר ביטחון צריך כדי לבזבז זמן ביתרון כזה?

אוי ואת מי מעניין? אתה באמת חושב שזה מזיז למשהו תביצה שהם לקחו אליפות כשהם בזבזו קצת זמן?
באליפות הראשונה אחרי עשור מצידי היה לקחת אליפות רק עם גולים של השופטים.
האמת שגורש קצת הגזים.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

delta7 כתב: האמת שגורש קצת הגזים.
באמת הגזים, לי אישית אין ממש בעיה עם זה שנוואקמה הולך עם הכדור ליד דגל הקרן, אבל זה שלוקח לביטון 2 דקות להוציא כדור חוץ ,לגורש דקה בשביל בעיטת חמש, והנפילות האלה של הובאן ובוזי , מאוד עיצבן אותי ואני מאוד מקווה שלא נמשיך עם זה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לא חושב שהייתה כוונה מיוחדת של גורש לבזבז זמן. ברור שהוא עשה את הכל ביותר אדישות מהרגיל וזה לגיטימי . העיכוב היה בכך שלא הייתה אופציה לכדור לבלמים . אנחנו כל העונה מנסים למסור להם במקום לבעוט.

סמל אישי של משתמש
tamirkal
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tamirkal »

לפי דעתי הכרטיס צהוב של בן ביטון היה מכוון בשביל שלא יפספס את החצי גמר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

tamirkal כתב:לפי דעתי הכרטיס צהוב של בן ביטון היה מכוון בשביל שלא יפספס את החצי גמר
מה? בכלל לא שמתי לב שבן ביטון קיבל צהוב. עכשיו אני רואה שכן. אכן, יפספס את סכנין בחוץ.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא מסכים איתך שזה בכיינות ומחפשים להקטין אותם, זה דברים שאפילו שחקנים שמים לב אליהם, לקבוצה שרוצה לזכות באליפות זה פשוט לא מתאים.
לא ראיתי מעולם קבוצה ששיחקה ככה וזכתה באליפות ליגה. מעולם לא ראיתי אלופה כל כך מפוחדת וחסרת בטחון עצמי ופאסון.
וזה התחיל מדקה 25 כל השכיבות שלהם. זה פשוט לא מתאים. במחצית השנייה עם גורש זה כבר היה מביך (הזכיר לי ימים שחורים של מכבי עם שטראובר - אבל ההבדל הוא שאז לא היינו בכלל בפנטזיה של לחלום על אליפות ...אתה מדבר פה על קבוצה שטוענת (לפחות כלפי חוץ) שהיא הכי טובה בארץ ומסתכלת רק על עצמה. ככה לא משחקת קבוצה שתלויה רק בעצמה וסומכת רק על עצמה - ככה משחקת קבוצה שפוחדת מהיריב, שחושבת שהוא יותר טוב ממנה, ורוצה לסגור את המשחק ולברוח הביתה עם הנק'. זה יכול לעבוד פה ושם - אבל אליפות לא לוקחים ככה. יש סיבה שאלופות הן אלופות, הן לא במקרה הקבוצות שלוקחות הכי הרבה נק' עד מחזור מסוים. יש משהו מעבר - חוט שני שעובר בין כל אלופהשתחשוב עליה.

מעולם לא ראיתי דבר כזה (ואני אחד מהיותר מפרגנים להם פה לאורך השנתיים האחרונות), מה שהם עשו מולנו ואתמול זה פשוט מביך (בשבילם )
אלופות דורסות במצבים כאלה, לא מבזבזות זמן.
אין מה להשוות את זה למכבי שפשוט תפסה משחק נוראי (שזה קורה) אבל לרגע לא בזבזה זמן, גם בהובלה וגם בתיקו בסוף, וגם בטרנר..
וגם לא אחרי 10 שנים בלי אליפות, לא תזכור משחק אחד שעשינו את זה.
אתה חושב שערן זהבי חושב שבית"ר יותר טובים ממנו ?
אני כן חושב שמי ששוכב חושב ככה. (לכן שכבנו בבאזל).

זה רק הודעה אחת עלובה כמו הרוב שם ,מה אפשר לצפות מפורום שמורכב מגיל הטיפש עשרה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

זה שי ! כתב:לא מסכים איתך שזה בכיינות ומחפשים להקטין אותם, זה דברים שאפילו שחקנים שמים לב אליהם, לקבוצה שרוצה לזכות באליפות זה פשוט לא מתאים.
לא ראיתי מעולם קבוצה ששיחקה ככה וזכתה באליפות ליגה. מעולם לא ראיתי אלופה כל כך מפוחדת וחסרת בטחון עצמי ופאסון.
וזה התחיל מדקה 25 כל השכיבות שלהם. זה פשוט לא מתאים. במחצית השנייה עם גורש זה כבר היה מביך (הזכיר לי ימים שחורים של מכבי עם שטראובר - אבל ההבדל הוא שאז לא היינו בכלל בפנטזיה של לחלום על אליפות ...אתה מדבר פה על קבוצה שטוענת (לפחות כלפי חוץ) שהיא הכי טובה בארץ ומסתכלת רק על עצמה. ככה לא משחקת קבוצה שתלויה רק בעצמה וסומכת רק על עצמה - ככה משחקת קבוצה שפוחדת מהיריב, שחושבת שהוא יותר טוב ממנה, ורוצה לסגור את המשחק ולברוח הביתה עם הנק'. זה יכול לעבוד פה ושם - אבל אליפות לא לוקחים ככה. יש סיבה שאלופות הן אלופות, הן לא במקרה הקבוצות שלוקחות הכי הרבה נק' עד מחזור מסוים. יש משהו מעבר - חוט שני שעובר בין כל אלופהשתחשוב עליה.

מעולם לא ראיתי דבר כזה (ואני אחד מהיותר מפרגנים להם פה לאורך השנתיים האחרונות), מה שהם עשו מולנו ואתמול זה פשוט מביך (בשבילם )
אין מה להשוות את זה למכבי שפשוט תפסה משחק נוראי (שזה קורה) אבל לרגע לא בזבזה זמן, גם בהובלה וגם בתיקו בסוף, וגם בטרנר..

זה רק הודעה אחת עלובה כמו הרוב שם ,מה אפשר לצפות מפורום שמורכב מגיל הטיפש עשרה ,זה שי !
דווקא הודעה לעניין, רק קצת מוגזמת. בשונה מהרבה שטויות שכותבים שם.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריאל2 כתב: דווקא הודעה לעניין, רק קצת מוגזמת. בשונה מהרבה שטויות שכותבים שם.
נכון.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הקטע עם גורש באמת היה הזוי.
לא מתאים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זה שי ! כתב:לא מסכים איתך שזה בכיינות ומחפשים להקטין אותם, זה דברים שאפילו שחקנים שמים לב אליהם, לקבוצה שרוצה לזכות באליפות זה פשוט לא מתאים.

קשקשנים בצבע והכי מצחיק שהזכרון שלהם כל כך קצר שזה מפחיד.
עונה ראשונה בריית האליפות,אוסקר גארסיה מאמן והם משחקים מול מכבי חיפה בפלייאוף.
בשתי המשחקים הם עברו את החצי 7 פעמים מהפחד שלהם מאותה מכבי חיפה שממנה הם חווים טראומות קשות.
עונה לאחר מכן הדרבי התל אביבי,משחק ראשון בפלייאוף הפועל מדורגת 6,בונקר מארץ הבונקרים של סוזה.
שלא ישחקו אותה,הם בטדי נגד ביתר שמו 2 גולים משתי מתפרצות,בניגוד אליהם אנחנו השכלנו לא לחטוף שער,הם קיבלו 2.
הפורום הזה כולו ילדי כאפות ש80% מהם לא הולכים בכלל למשחקים,הם מייפים את המציאות שנוח להם ובניגוד לפורום הזה שבו מגוון הדעות רחב,אצלם מי שלא מתיישר עם הזרם הם מדכאים לו את היצר.
ועוד משהו,הם שוכחים שהם יצרו ב3 שנים כוח הרתעה שאנחנו רק יכולים לחלום עליו ויחד עם זאת אנחנו הדרומיים המסריחים עם חצי תקציב משלהם מובילים את הליגה ובא להם לאכול את הכבד של עצמם.
בקיצור ש י ז ד י י נ ו

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

רואים בבירור שגורש מנסה למצוא מישהו פנוי וכולם היו סגורים אז הוא העדיף לא למסור זה לא כדי להעביר זמן אפילו ראו שאוגו וגורש התווכחו ביניהם באיזה מצב שגורש לא שיחרר מהר , אני לא מבין למה קבוצה שמובילה 2 0 במגרש קשה שאף קבוצה לא ניצחה שם צריכה לרוץ ולשחק מהר ולא לפי הקצב שלה , זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

זה שי ! כתב:רואים בבירור שגורש מנסה למצוא מישהו פנוי וכולם היו סגורים אז הוא העדיף לא למסור זה לא כדי להעביר זמן אפילו ראו שאוגו וגורש התווכחו ביניהם באיזה מצב שגורש לא שיחרר מהר , אני לא מבין למה קבוצה שמובילה 2 0 במגרש קשה שאף קבוצה לא ניצחה שם צריכה לרוץ ולשחק מהר ולא לפי הקצב שלה , זה שי !
אפחד לא אמר לשחק מהר כאילו אנחנו בפיגור, אבל גורש העביר זמן בצורה הזויה עוד במהלכים שלפני ועשה את זה בדיוק דקה אחרי שהשופט בא כל הדרך להזהיר אותו. עכשיו אם בייתר היו יושבים לנו על החיים והוא היה עושה את זה הייתי מקבל, אבל בתכלס בייתר בעטו פעמיים לשער כל המשחק ולא באמת סיכנו אותנו אז לא היה צורך לעשות את הביזבוזים המיותרים, אם היו משחקים מהר היינו נותנים את השלישי והרביעי הרבה יותר מאשר בייתר הייתה מצליחה לתת את הראשון

שלח תגובה