נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי izguy83 »

South Boy כתב:אני לא חושב שמדינת ישראל צריכה לכופף את הגב בפני לאו מסי וחבריו ולהעלים את הגאווה הלאומית בגלל הרצונות שלהם.
ירושלים היא בירת מדינת ישראל, כשאירועים חגיגיים מתרחשים במדינה הם צריכים להתרחש בבירת המדינה.
עם כל הסלידה מהפסטיבל התקשורתי והפוליטי סביב המשחק הזה אני חושב שכל אזרח עם גאווה לאומית חייב לעמוד על כך שהמשחק יהיה בירושלים ומי שלא רוצה להגיע זאת זכותו, אבל אף אחד לא יגיד לנו שאסור לנו לארח בבירת ישראל בגלל כמה ילדים מה-BDS ששפכו קטשופ על חולצה של נבחרת ארגטינה או בגלל שאיזה מרצח מטונף כמו ג'יבריל רג'וב בכה מול המצלמות שזה לא בסדר.
לעזאזל עם מסי ועם כל נבחרת ארגנטינה, יש דברים שהם קצת מעבר לזה. החנופה הזאת כלפיהם כבר מתחילה להרתיח, לא רוצים לא צריך.
לכל מפגן הפטריוטיות היפה הזה, רק אזכיר שיש צפי ל7 בני מיעוטים בהרכב, כאשר אחד מהם קפטן וכולם כנראה, לא ישירו את ההמנון.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

South Boy כתב:
אחד השחקנים הטובים בהיסטוריה מגיע לשחק מול הנבחרת הלאומית, בקטנה כל שנה אנחנו ביורו או מונדיאל.
עד היום מדברים על היום שמראדונה הגיע לרמת גן, אתה באמת לא מסוגל להבין מה חגיגי בזה?
תשומת הלב שמירי רגב ואנשי המשרד שלה ניסו למשוך בכל מה שקשור למשחק הזה היא דוחה, אבל זה אירוע חגיגי לכל דבר. הביקוש לכרטיסים והבאזז שהאירוע הזה ייצר דיבר בעד עצמו.
ברור שידברו על זה שמסי מגיע וכולם ירצו להגיע!
זה לא אומר ששרת התרבות צריכה להגדיר את האירוע הזה כאירוע חגיגי למדינת ישראל ולהעניק לו תקציב מתקציב חגיגות ה-70 למדינת ישראל. וזה לא אומר שהיא צריכה להפוך עולמות כדי להתערב בכל דבר בו. וזה לא אומר שהיא צריכה להגיד בשידור ברדיו: "לא שמעתי שנבחרת ארגנטינה ביקשה לא להצטלם עם פוליטיקאים, אנחנו עוד נראה עם מי מסי יצטלם".

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

izguy83 כתב: לכל מפגן הפטריוטיות היפה הזה, רק אזכיר שיש צפי ל7 בני מיעוטים בהרכב, כאשר אחד מהם קפטן וכולם כנראה, לא ישירו את ההמנון.
הם אזרחים ישראלים? לא ביצעו פשע נגד המדינה? מספיק טובים מקצועית בשביל נבחרת ישראל? מגיע להם לשחק.
גם אני לא הייתי שר את ההמנון אם לא הייתי יהודי, קצת מצחיק אם דרוזי או צ'רקסי או מוסלמי היה שר "נפש יהודי הומיה". זה לא אומר שאין להם נאמנות למדינה שהם חיים בה.
המשחק הזה הוא בכלל לא מפגן פטריוטיות, לפחות לא אמור להיות כזה בעיניי, זה פשוט עניין תודעתי.
ירושלים היא בירת ישראל, והנבחרת הלאומית צריכה לשחק שם. זה הכול.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מפתיע אותי שאתם לא מבינים את חשיבות הנושא... מבחינתי להתקפל פה זה לתת יד לדה לגיטימציה של ירושלים כעיר הבירה שלנו. כל זה בשביל מה? בשביל משחק הכנה מעפן?
תכף לא נוכל לשים דגלים ברכב ביום העצמאות כי זה ״פוגע ברגשות״ של בני דודינו
אבסורד

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

South Boy כתב:
כמו שאמרתי, הניסיון לקבל תשומת לב ולהתקרב לצלחת באמצעות ניצול המעמד הפוליטי שלך כמו שרגב וחבריה עשו הוא דוחה.
הדחיפה לקיים את המשחק בירושלים? דרישה יותר מלגיטימית.
ירושלים זאת בירת ישראל ושם הנבחרת הלאומית צריכה לשחק, הגעתו או אי הגעתו של מסי לא אמורה לשנות את זה.
היא לגיטימית מאוד, אם התנאים הספורטיביים שווים.
ברגע שמבחינה אובייקטיבית סמי עופר נבחר כעדיף - הכנסות צפויות חושבו על בסיס תאי צפיה, כשבסוף הממשלה השלימה את ההכנסות האלו על חשבון משלם המיסים. כשמדובר באירוע פרטי זה פתאום נראה קצת פחות לגיטימי.
שיעמידו בירושלים אצטדיון לאומי ראוי, עם דרכי גישה ראויות, ואז ידרשו להעביר את המשחקים אליו.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

The red one כתב: ברור שידברו על זה שמסי מגיע וכולם ירצו להגיע!
זה לא אומר ששרת התרבות צריכה להגדיר את האירוע הזה כאירוע חגיגי למדינת ישראל ולהעניק לו תקציב מתקציב חגיגות ה-70 למדינת ישראל. וזה לא אומר שהיא צריכה להפוך עולמות כדי להתערב בכל דבר בו. וזה לא אומר שהיא צריכה להגיד בשידור ברדיו: "לא שמעתי שנבחרת ארגנטינה ביקשה לא להצטלם עם פוליטיקאים, אנחנו עוד נראה עם מי מסי יצטלם".
בפעם השלישית, מירי רגב היא עסקנית וטרמפיסטית במסווה של פוליטיקאית. זה דוחה.
אין קשר בינה לבין החשיבות של קיום המשחק בבירת ישראל, זה מעבר למירי רגב ומעבר ללאו מסי.
זה מגוחך שנבחרת ארגטינה מסרבת לשחק בירושלים מטעמים פוליטיים (אפילו ג'יבריל רג'וב אמר שאם המשחק היה בחיפה זה לא היה מפריע לו) ואתם כועסים שלא התכופפו מול הדרישה שלהם להעביר את המשחק ממניעים פוליטיים.
לא רוצים לבוא לירושלים? זכותכם. אל תבואו בכלל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בושה וחרפה
פתח לעוד דברים בעתיד

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב:מפתיע אותי שאתם לא מבינים את חשיבות הנושא... מבחינתי להתקפל פה זה לתת יד לדה לגיטימציה של ירושלים כעיר הבירה שלנו. כל זה בשביל מה? בשביל משחק הכנה מעפן?
אבסורד
איזה מגזים אתה. תכף תגיד גם שלא נוכל לדבר בעברית.

מי ישמע הנבחרת משחק כל החיים בירושלים. למה צריך להתעקש לשחק נגד ארנגטינה בירושלים ולארח את בוסניה לא בירושלים זה סבבה?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב:מפתיע אותי שאתם לא מבינים את חשיבות הנושא... מבחינתי להתקפל פה זה לתת יד לדה לגיטימציה של ירושלים כעיר הבירה שלנו. כל זה בשביל מה? בשביל משחק הכנה מעפן?
אבסורד
מפתיע אותי שאתה לא מבין שזה מעניין תביצה.
אף אחד לא מתקפל כאן.
נבחרת ארגנטינה הודיעה שהיא לא מגיעה.
אני ימני יותר ממך תאמין לי.
אבל בחיים צריך צריך לדעת לראות את הנולד.
ושהמשחק עבר לירושלים זה היה ברור שיהיה באלגן.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

סניור כתב: היא לגיטימית מאוד, אם התנאים הספורטיביים שווים.
ברגע שמבחינה אובייקטיבית סמי עופר נבחר כעדיף - הכנסות צפויות חושבו על בסיס תאי צפיה, כשבסוף הממשלה השלימה את ההכנסות האלו על חשבון משלם המיסים. כשמדובר באירוע פרטי זה פתאום נראה קצת פחות לגיטימי.
שיעמידו בירושלים אצטדיון לאומי ראוי, עם דרכי גישה ראויות, ואז ידרשו להעביר את המשחקים אליו.
לא רואה במה סמי עופר יותר טוב מטדי. אני סובל בדרך לשם לא פחות מהדרך לטדי, החניה לא פחות מסורבלת, והאיצטדיון קטן יותר ולא יותר טוב מטדי. זאת הסיבה האחרונה להעביר את המשחק מחוץ לטדי.
מה זה משנה אם מבחינה רווחית עדיף לשחק בסמי עופר אם הרווחים גם ככה הולכים לחברה פרטית? לא קונה את זה, לדעתי לא בשביל דבר כזה צריך לשחק מחוץ לבירה.
בסופו של דבר הכול עניין של סדר עדיפויות, יש כאלה שלא מעניין אותם איפה הנבחרת תשחק ויש כאלה שבשבילם הנבחרת הלאומית היא חלון ראווה של המדינה ובגלל זה היא צריכה לשחק קודם כל בבירה שלה, בטח ובטח כשיש כל מיני רעשי רקע שמנסים לפגוע בריבונות הישראלית.
בינינו? אם הייתה תועלת יוצאת דופן מהמשחק הזה אולי היה מקום להשאיר את האגו בצד, כשמדובר במשחק ידידות מעפן כשצד אחד בא לעשות טיול זה ה-זמן לעשות שרירים. אף אחד לא יגיד לנו איפה לשחק פה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:
לא רואה במה סמי עופר יותר טוב מטדי. אני סובל בדרך לשם לא פחות מהדרך לטדי, החניה לא פחות מסורבלת, והאיצטדיון קטן יותר ולא יותר טוב מטדי. זאת הסיבה האחרונה להעביר את המשחק מחוץ לטדי.
מה זה משנה אם מבחינה רווחית עדיף לשחק בסמי עופר אם הרווחים גם ככה הולכים לחברה פרטית? לא קונה את זה, לדעתי לא בשביל דבר כזה צריך לשחק מחוץ לבירה.
בסופו של דבר הכול עניין של סדר עדיפויות, יש כאלה שלא מעניין אותם איפה הנבחרת תשחק ויש כאלה שבשבילם הנבחרת הלאומית היא חלון ראווה של המדינה ובגלל זה היא צריכה לשחק קודם כל בבירה שלה, בטח ובטח כשיש כל מיני רעשי רקע שמנסים לפגוע בריבונות הישראלית.
בינינו? אם הייתה תועלת יוצאת דופן מהמשחק הזה אולי היה מקום להשאיר את האגו בצד, כשמדובר במשחק ידידות מעפן כשצד אחד בא לעשות טיול זה ה-זמן לעשות שרירים. אף אחד לא יגיד לנו איפה לשחק פה.
אתה רק שוכח שאותם שרירים שאתה מדבר עליהם הם אלה שיצרו את הבעיה מלכתחילה, ועלולים לגרום לנזק גדול.
אני ימני, אין לי דבר נגד הגברת רגב. הפעם היא הגזימה. לא תמיד צריך לקפוץ בראש כמו מטומטם עם המהלכים הפופוליסטיים האלה. זה פשוט מיותר.
ואגב, המשחק הזה מעניין לי את ביצה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

א. זה אירוע פרטי לחלוטין. לא משחק של ההתאחדות. זה כמו הופעה של הבקסטריטבויז לצורך העניין.
ב. היזם עשה את החשבון שלו והחליט שעדיף לו חיפה.

כאן התעוררה לה השרה והחליטה להתערב. מכאן כבר הדרך לפארסה כזו או אחרת הייתה כבר סלולה.
אולי חסכו לנו את המבוכה של שרים נדחפים לדשא ללחוץ ידיים לכדורגלנים שלא מעוניינים בכך.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

סניור כתב:א. זה אירוע פרטי לחלוטין. לא משחק של ההתאחדות. זה כמו הופעה של הבקסטריטבויז לצורך העניין.

כאן התעוררה לה השרה והחליטה להתערב. מכאן כבר הדרך לפארסה כזו או אחרת הייתה כבר סלולה.
אולי חסכו לנו את המבוכה של שרים נדחפים לדשא ללחוץ ידיים לכדורגלנים שלא מעוניינים בכך.
אם מישהו רוצה להביא את הבקסטריטבויז להופעה הוא צריך את אישור האמרגן שלהם נכון? אז ההתאחדות לכדורגל שעובדת תחת משרד התרבות והספורט הוא האמרגן של נבחרת ישראל. לא יותר גבריים מהבקסטריטבויז אגב.
זה לא משנה אם האירוע פרטי כי כל עוד נבחרת ישראל צד במשחק הזה הוא לא באמת "פרטי לחלוטין" כי הנבחרת משחקת תחת ההתאחדות לכדורגל ומשרד הספורט, הארגון הפרטי שיזם את המשחק הזה הוא מתווך ולא מעבר.
משרד התרבות והספורט או ההתאחדות או וואטאבר הציבו דרישה לגיטימית לשחק בירושלים, ההתאחדות הארגנטינאית הסכימה ואז חזרה בה, זכותם.
עם כמה שמירי רגב מגעילה וטרמפיסטית שניסתה לקדם את עצמה על הגב של המשחק הזה הדרישה עצמה היא לגיטימית לחלוטין, מהעיניים שלי כאזרח ישראלי שחשוב לו שהנבחרת שלו תשחק בעיר הבירה של המדינה שהוא חי בה בעיקר בגלל הקולות מסביב שמנסים לערער את הריבונות של המדינה הדרישה הזאת זה משהו שאי אפשר להתפשר עליו, אין קשר למירי רגב בכלל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סניור כתב:א. זה אירוע פרטי לחלוטין. לא משחק של ההתאחדות. זה כמו הופעה של הבקסטריטבויז לצורך העניין.

נבחרת ישראל לא קבוצה פרטית.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לפי מה שאני קורא בארגנטינה, מה שיותר הפריע להם זה לא טדי או סמי עופר כמו הניסיון של הפוליטיקאים להידחף לאירוע.
הם לא רצו תמונות של הנבחרת שלהם עם שרים בממשלה שנחשבת אצלם רוצחת וכובשת.

לדעתי מלכתחילה לא היו צריכים את המשחק המחורבן הזה. עשה שירות רע וסתם ביזבוז כסף ובנוסף הבלאגן(הצפוי) עם הכרטיסים.

שלח תגובה