אופיר דוידזאדה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: אופיר דוידזאדה :: נפרד כמו מלך

שליחה על ידי South Boy »

אם אתם שואלים אותי, מהמעט שראיתי אותו אורן ביטון הרשים אותי הרבה יותר מדוידזאדה (ואת דוידזאדה ראיתי מהשניות הראשונות שלו בבוגרים מאז שעזורי העלה אותו בהרכב במשחק אימון מול מכבי פתח תקווה במתחם אימונים שלהם) ואני חושב שהפוטנציאל שלו גדול יותר משל אופיר. אם מחפשים מגן שמאלי ישראלי זאת הבחירה שלי, גם בא נטול מניירות של כוכב ולא תהיה לו בעיה לעשות רוטציות עם קורהוט וגם מרשים מאוד.
לא שאני מאמין לפרסומים האלה ואני חושב שהידיעות האלה הן בעיקר ניסיון ללבות את היצרים לקראת המשחק מחר, אבל מעבר לעובדה ששחקן בית שלנו יעבור למכבי שום דבר לא מפריע לי במעבר הזה, בטח שלא מבחינה מקצועית. אופיר הוא מגן טוב אבל לא אחד שאפשר להגיד על אי הבאתו "טעות אסטרטגית".

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

זייני מוח
המגן השמאלי הישראלי הכי טוב שיש היום
אם הוא ילך למכבי זה יהיה מבאס מאוד

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:זייני מוח
המגן השמאלי הישראלי הכי טוב שיש היום
אם הוא ילך למכבי זה יהיה מבאס מאוד
וזאת תהיה בגידה בנו מהצד שלו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בהחלט טעות אסטרטגית. את הסיבות כבר פירטתי בעבר ואני לא מתכוון לחזור עליהן כמו תקליט שבור.
תצאו רגע מאופיר ותסתכלו על התמונה הגדולה.

הפערים המדוברים בשכר הם לא בלתי ניתנים לגישור. הכל עניין של רצון, בעיקר מצד אלונה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב:בהחלט טעות אסטרטגית. את הסיבות כבר פירטתי בעבר ואני לא מתכוון לחזור עליהן כמו תקליט שבור.

הפערים המדוברים בשכר הם לא בלתי ניתנים לגישור. הכל עניין של רצון, בעיקר מצד אלונה.
באיזו תמונה גדולה מדובר? אני לא ממש מצליח לרדת לסוף דעתך

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב:בהחלט טעות אסטרטגית. את הסיבות כבר פירטתי בעבר ואני לא מתכוון לחזור עליהן כמו תקליט שבור.

זה לר רק פערים בשכר אלא פערים מול הבלגים...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

יש לנו מסגרת שכר מסוימת, לא שוברים אותה בשביל שחקן כמו אופיר.
יש למכבי הרבה יותר כסף מלנו.
זה שיהיה לה סגל טוב יותר וכל ישראלי שהיא תרצה יחתום אצלה זה מכורח המציאות. אין הרבה מה לעשות נגד זה.
עד עכשיו התמודדנו עם זה יפה וככה גם נמשיך.

ופוראבר רד, אני מבין מצוין את התמונה הגדולה וגם אני בעד שאופיר יחתום פה כדי לשחרר משבצת של זר, אבל לכנות את זה טעות אסטרטגית זה מוקצן לחלוטין.
מגן זוהי עמדה אוברייטד בעיניי. העונה הזו קצת פיכחה אותי בנושא הזה.
כל עוד יש לנו מרכז הגנה חזק ושלישיית קישור חזקה, אפשר מבחינתי לזרוק למים גם את אורן ביטון אם באמת יש בו פוטנציאל.

אופיר בחיים לא שווה איזור המיליון יורו ושכר במדרגה של מליקסון, שהר וכו'. זה יהיה בזבוז כסף משווע להשקיע בו סכומים כאלה.
זה שמכרנו אותו לבלגים בסכום כזה זה האמא של העקיצות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא נפלתי מהכסא.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

עם כל הכבוד לרצון לא לחזק את היריבה שלנו, קורהוט חתום ל-3 שנים. הוא יותר טוב מאופיר. מגן נבחרת הונגריה. בשביל מה צריך את דוידזאדה? עוד אחד שיעשה פרצופים על הספסל?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

כל עוד קהורוט פה אין שום סיבה להתרגש שאופיר יהיה במכבי. הטיעון שהוא ישראלי ולא זר לא תופס לגביו. שאופיר שיחק פה תמיד המאמן של הקבוצה היריבה סימן אותו כחולייה החלשה ולא סתם.
אם כל הרומנטיקה והרצון לראות שחקני בית אסור לנו בגלל זה ללכת אחורה באיכות של ההרכב

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:יש לנו מסגרת שכר מסוימת, לא שוברים אותה בשביל שחקן כמו אופיר.
יש למכבי הרבה יותר כסף מלנו.
זה שיהיה לה סגל טוב יותר וכל ישראלי שהיא תרצה יחתום אצלה זה מכורח המציאות. אין הרבה מה לעשות נגד זה.
עד עכשיו התמודדנו עם זה יפה וככה גם נמשיך.

ופוראבר רד, אני מבין מצוין את התמונה הגדולה וגם אני בעד שאופיר יחתום פה כדי לשחרר משבצת של זר, אבל לכנות את זה טעות אסטרטגית זה מוקצן לחלוטין.
מגן זוהי עמדה אוברייטד בעיניי. העונה הזו קצת פיכחה אותי בנושא הזה.
כל עוד יש לנו מרכז הגנה חזק ושלישיית קישור חזקה, אפשר מבחינתי לזרוק למים גם את אורן ביטון אם באמת יש בו פוטנציאל.

אופיר בחיים לא שווה איזור המיליון יורו ושכר במדרגה של מליקסון, שהר וכו'. זה יהיה בזבוז כסף משווע להשקיע בו סכומים כאלה.
זה שמכרנו אותו לבלגים בסכום כזה זה האמא של העקיצות.
1. זה לא רק עניין של מסגרת שכר, יש פה גם משקל למה שאתה משדר לשחקן.
לפי פרסומים שונים אלונה הייתה מוכנה להציע חוזה בסדר גודל של 200 אלף יורו, לעומת 320 אלף יורו מצד מכבי. על פניו לא פער שכמה עשרות אלפי יורו נוספים לא היו פותרים.
לגבי סכום ההעברה, אופיר עדיין צעיר. יש לו עוד הרבה שנים לשחק כדורגל. אם חצי דור אלו שווה יותר ממיליון יורו, אז גם על אופיר אפשר לשלם 600-700 אלף יורו, בטח אחרי שמכרת אותו בקיץ ביותר ממיליון ואתה יוצא מהסיבוב הזה ברווח של כמה מאות אלפים.

2. להפועל ב"ש אין את הלוקסוס להפסיד למכבי ת"א שחקנים עם זיקה למועדון. הרי כמעט בכל קרב נייטרלי הכסף של הצהבת ינצח. השחקנים שהעדיפו אותנו עשו זאת מתוך חיבור לקבוצה (מליקסון, ברדה) או מתוך שנאה לחזיר ההולנדי (שהר). המצב הזה לא יימשך לאורך זמן.
כל שחקן בכיר שאנחנו מאבדים בקרב הזה הוא משמעותי. ואופיר, למרות נגרותו, הוא עדיין שחקן בכיר ביחס למה שיש לשוק הישראלי להציע בעמדה שלו.

3. נכון יהיה להגיד שהתמודדנו יפה במאבקים מול מכבי עד עכשיו, אבל מה שהיה הוא לא מה שיהיה.
אנחנו צריכים להיות כנים ולהודות שההתעצמות שלנו בשנים האחרונות לוותה בהרבה מאוד מזל ובקבלת החלטות לא פחות ממדהימה. כמעט ללא טעויות. זה לא יכול להימשך לנצח.
חלקכם אולי מחשיב אותי בזמן האחרון לפסימי, אבל אני באמת חרד לגורל הקבוצה הזאת בתור כזאת שמסוגלת להמשיך לזלול תארים.
יש המון עבודה בקיץ.

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

ForeverRed כתב: 1. זה לא רק עניין של מסגרת שכר, יש פה גם משקל למה שאתה משדר לשחקן.
לפי פרסומים שונים אלונה הייתה מוכנה להציע חוזה בסדר גודל של 200 אלף יורו, לעומת 320 אלף יורו מצד מכבי. על פניו לא פער שכמה עשרות אלפי יורו נוספים לא היו פותרים.
לגבי סכום ההעברה, אופיר עדיין צעיר. יש לו עוד הרבה שנים לשחק כדורגל. אם חצי דור אלו שווה יותר ממיליון יורו, אז גם על אופיר אפשר לשלם 600-700 אלף יורו, בטח אחרי שמכרת אותו בקיץ ביותר ממיליון ואתה יוצא מהסיבוב הזה ברווח של כמה מאות אלפים.

2. להפועל ב"ש אין את הלוקסוס להפסיד למכבי ת"א שחקנים עם זיקה למועדון. הרי כמעט בכל קרב נייטרלי הכסף של הצהבת ינצח. השחקנים שהעדיפו אותנו עשו זאת מתוך חיבור לקבוצה (מליקסון, ברדה) או מתוך שנאה לחזיר ההולנדי (שהר). המצב הזה לא יימשך לאורך זמן.
כל שחקן בכיר שאנחנו מאבדים בקרב הזה הוא משמעותי. ואופיר, למרות נגרותו, הוא עדיין שחקן בכיר ביחס למה שיש לשוק הישראלי להציע בעמדה שלו.

3. נכון יהיה להגיד שהתמודדנו יפה במאבקים מול מכבי עד עכשיו, אבל מה שהיה הוא לא מה שיהיה.
אנחנו צריכים להיות כנים ולהודות שההתעצמות שלנו בשנים האחרונות לוותה בהרבה מאוד מזל ובקבלת החלטות לא פחות ממדהימה. כמעט ללא טעויות. זה לא יכול להימשך לנצח.
חלקכם אולי מחשיב אותי בזמן האחרון לפסימי, אבל אני באמת חרד לגורל הקבוצה הזאת בתור כזאת שמסוגלת להמשיך לזלול תארים.
יש המון עבודה בקיץ.
צריך להבין שאנחנו לא יכולים לנצח במלחמה הזו עם מכבי יש להם יכולת תקציבית גדולה יותר. לדעתי אסטרטגית הרכש שלנו צריכה לכלול גם כשרונות לא מוכחים ולא רק הישראלי הכי טוב כרגע בשוק. רוב השחקנים הישראלים לא יציבים וזה שחקו טוב עכשיו (אלו קניוק) לא אומר שהוא יהיה טוב במשך כמה שנים ברציפות לכן לדעתי טוב שיש לנו תקרת שכר והוא תלוי בתפוקה.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

https://mobile.twitter.com/FakeOriCoope ... 1431919616" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

פוראברד,
לטעמך אופיר צריך לסרב לחצי מיליון ש"ח (הפער בין הצעת המועדון להצעת מכבי ת"א), אחרת הוא ברוטוס רציני?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אורי אדום בנשמה כתב:פוראברד,
לטעמך אופיר צריך לסרב לחצי מיליון ש"ח (הפער בין הצעת המועדון להצעת מכבי ת"א), אחרת הוא ברוטוס רציני?
אם כל כך אכפת לו מהכסף שישאר באירופה...

שלח תגובה