רוב הפורום שם לא עובר ת20 פלוס כל מה שהם יודעים זה לבכות ולבכות ,הם עוד מעיזים לומר שהפורום שלנו ילדותי והוא מורכב מאנשים חסרי השכלה , ואללה אני מוכן לחתום פה שמכל הפורומים בארץ פה יש תרמה הכי גבוה ,הזויים כאלה בטח הסודאנים אנסו אותם ,זה שי !גיא חניה כתב:"עוד שנתיים לא תזכרו בכלל שאי פעם חשבתם לצטט משהו מהפורום של הפועל ב"ש..
הם לא מעניינים בשיט ובמיוחד אחרי שהם חיקו את התצוגה של סכנין בתפאורת פלאש לייט אייפון - ציון 3.
תביאו ציטוטים מהפועל..ב"ש זה סתם אפיזודה חולפת."
הם חשבו שחיקנו את הקהל של סכנין , לא הבינו שזאת הייתה התגרות בקהל של בני סכנין אחרי שהם חגגו עם האור של הפלאפונים ואז עשינו כל האיצטדיון ככה.
צטטו אותי יבנים של זונות , אתם כאלו טיפשים אלוהים.
ציטוטים מפורום בת מצווש
Re: ציטוטים מפורום בת מצווש

הפורום שלהם ברמה של הפייסבוק אצלנו.
"טיפשים, ילדים, סתומים..." ואתם כל היום קוראים שם ואוכלים את הלב או צוחקים.
שחררו את הטופיק המיותר הזה. מה אכפת לכם מה חושבים עלינו???
שחררו את הטופיק המיותר הזה. מה אכפת לכם מה חושבים עלינו???
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הם טוענים שאנחנו פורום של בני 12 ומשעמם אצלנו.
אז אני אולי מתנהג כמו בן 12 לפעמים(אני בן 24 צהובים יקרים) אבל בחייאת מאיפה הם מפליצים את ההזיה הזאת שאנחנו פורום של בני 12?
אז אני אולי מתנהג כמו בן 12 לפעמים(אני בן 24 צהובים יקרים) אבל בחייאת מאיפה הם מפליצים את ההזיה הזאת שאנחנו פורום של בני 12?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
האירוניה ירתה בעצמה אחרי ההודעה הזו...זה שי ! כתב: רוב הפורום שם לא עובר ת20 פלוס כל מה שהם יודעים זה לבכות ולבכות ,הם עוד מעיזים לומר שהפורום שלנו ילדותי והוא מורכב מאנשים חסרי השכלה , ואללה אני מוכן לחתום פה שמכל הפורומים בארץ פה יש תרמה הכי גבוה ,הזויים כאלה בטח הסודאנים אנסו אותם ,זה שי !
אז כאן האירוניה עשתה חרקירי?דר אדום בנשמה כתב:הם טוענים שאנחנו פורום של בני 12 ומשעמם אצלנו.
- דר אדום בנשמה
???Noam98 כתב: אז כאן האירוניה עשתה חרקירי?
אתה שואל מאיפה הם מסיקים את העובדה שזה פורום של בני 12, ואתה אומר בעצמך שאתה מתנהג כמו בן 12.דר אדום בנשמה כתב:???
מעניין מאוד מאיפה הם הסיקו את זה...
- דר אדום בנשמה
אני לבד, בדד מתנהג כמו בן 12, מאיפה הם הסיקו שגם השאר בני 12?Noam98 כתב: אתה שואל מאיפה הם מסיקים את העובדה שזה פורום של בני 12, ואתה אומר בעצמך שאתה מתנהג כמו בן 12.
מעניין מאוד מאיפה הם הסיקו את זה...
להסיק מסקנה לגביי פורום שלם על בסיס בנאדם אחד זה קצת איך לומר, דבילי...
אףףףףףףף כמה אוויר אתם מוציאים על הפורום ההזוי הזה.
שי מסתבר שאנחנו מככבים שם
- The red one
ברור שתככב שם, עם המשתמש שלך שם אתה כותב על עצמך.Noam98 כתב:שי מסתבר שאנחנו מככבים שם
בהתחלה היה משעשע, עכשיו זה כבר נהיה סתם מעיקאדום בלב בנשמהההה כתב: ברור שתככב שם, עם המשתמש שלך שם אתה כותב על עצמך.
- The red one
ספר לי על זה.Noam98 כתב: בהתחלה היה משעשע, עכשיו זה כבר נהיה סתם מעיק
אין מילים הבן אדם חושב שמגיע לו רבע איצטדיון ...אני מדבר על זה כבר שבועיים כאן. בבלומפילד הם חייבים לקבל 1400 כרטיס. לא אחד יותר!
שהחציצה תיהיה בתוך 4-5 ואז ימכרו יותר ל-2 ול-7
אם אלונה הזונה משחקת איתנו בקטנות חייבים להחזיר בקטנות.
שהחציצה תיהיה בתוך 4-5 ואז ימכרו יותר ל-2 ול-7
אם אלונה הזונה משחקת איתנו בקטנות חייבים להחזיר בקטנות.