נתתי דוגמא קיצוניתדר אדום בנשמה כתב: במקרה של מכבי המנוע עשוי מזהב ולא מהזרים.
אם הם יחליפו 4 זרים הם יכולים לפגוע בכולם או באף אחד אבל הם יכולים להשתדרג על בטוח.
ונראה לך שהם יצליחו להביא 4 לגיונרים כמו רפאלוב ביטון וגרשון?
בגלל זה בינואר הקרוב הם הולכים על שינוי הזרים...
ינואר בשאר הקבוצות בליגה
Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פששש לא יאמן.
מכבי הציעה להפועל את בן בסט במימון גדול, גוטמן סירב.
לא ידעתי שהם אומרים לא למשהו
מסכים איתך ממש אבל דבר אחד שיש לציין. קרויף מתייחס במין זלזול לליגה הישראלית. הוא לא באמת סופר אף יריבה כולל אותנו והוא הצליח להרים מערכת שיודעת להתמודד עם כל סוג של זעזוע שהיא מקבלת, עולים עם חצי הרכב לגמר גביע נותנים 6, מחליפים כל שנה מאמן זה לא משפיע,, זורקים לך את השוער רבע שעה לפני תחילת הבתים בליגת האלופות ומביאים שוער בן 19, מאמן הולך באמצע העונה יחד עם העוזר מאמן כלום לא משתנה, ליגת האלופות יחד עם הליגה הפער רק נקודה. אני חושב שקרויף פשוט בטוח שהמערכת שהוא בנה גדולה מכל זעזוע שיבוא והוא יכול להתמודד גם עם החלפה של 3-4 זרים. במציאות יכול להיות שהוא באמת לא ילך על מהלך כזה, אבל אם מחר הוא יצילח להנחית פה מישהו שהוא רוצה או שהוא חושב שישדרג את הקבוצה אני לא חושב שהוא יחשוב פעמיים ויעיף שחקנים שלא תורמים לו ויחליף כמה זרים שצריך אם זה מסתדר לו עם התוכנית הגדולה.Totti כתב:לא מבין מה גורם לאנשים לחשוב ששחרור של 4 זרים בינואר והחתמה של 4 חדשים זה מתכון להצלחה?
ניחא היו מביאים 4 ליגיונרים תותחים (רפאלוב, ביטון, גרשון (כשיר) וחמד)
הייתי יושב בבית, מכוסה ובוכה.
אבל 4 זרים? ההסתברות שתפגע בארבעתם ובטווח המיידי, אפסית. והזמן שיקח להם להתאקלם, אם בכלל ועוד המון פרמטרים נוספים.
ינואר זה חלון לשיפוצים. אפשר לעשות טיפול, להחליף ברקסים, להחליף בולמים, לסדר את הסרנים. לא לעשות מנוע חדש.
הכל נכון, זה אומר שיצליח?blueman כתב: מסכים איתך ממש אבל דבר אחד שיש לציין. קרויף מתייחס במין זלזול לליגה הישראלית. הוא לא באמת סופר אף יריבה כולל אותנו והוא הצליח להרים מערכת שיודעת להתמודד עם כל סוג של זעזוע שהיא מקבלת, עולים עם חצי הרכב לגמר גביע נותנים 6, מחליפים כל שנה מאמן זה לא משפיע,, זורקים לך את השוער רבע שעה לפני תחילת הבתים בליגת האלופות ומביאים שוער בן 19, מאמן הולך באמצע העונה יחד עם העוזר מאמן כלום לא משתנה, ליגת האלופות יחד עם הליגה הפער רק נקודה. אני חושב שקרויף פשוט בטוח שהמערכת שהוא בנה גדולה מכל זעזוע שיבוא והוא יכול להתמודד גם עם החלפה של 3-4 זרים. במציאות יכול להיות שהוא באמת לא ילך על מהלך כזה, אבל אם מחר הוא יצילח להנחית פה מישהו שהוא רוצה או שהוא חושב שישדרג את הקבוצה אני לא חושב שהוא יחשוב פעמיים ויעיף שחקנים שלא תורמים לו ויחליף כמה זרים שצריך אם זה מסתדר לו עם התוכנית הגדולה.
בכל אופן, מכבי אוגרת גם ללא ארבעה זרים חדשים, נקודות בקצב מפחיד. אז מה יקרה? הם יאגרו יותר? גם ברצלונה מועדת לפעמים.
הכל יתנקז לפליאוף, עם הזרים או בלעדיהם. ואם נהיה הרבה יותר ממוקדים, הכל יתנקז לשני המפגשים הבאים בנינו, כרגע, 1:1
מסכים לגמרי, הנקודה שלי שמהלך שנראה לנו לא שפוי יכול מאוד להיות הגיוני בעיני קרויף.Totti כתב: הכל נכון, זה אומר שיצליח?
בכל אופן, מכבי אוגרת גם ללא ארבעה זרים חדשים, נקודות בקצב מפחיד. אז מה יקרה? הם יאגרו יותר? גם ברצלונה מועדת לפעמים.
הכל יתנקז לפליאוף, עם הזרים או בלעדיהם. ואם נהיה הרבה יותר ממוקדים, הכל יתנקז לשני המפגשים הבאים בנינו, כרגע, 1:1
בכל מקרה אנחנו תלויים רק בעצמנו ואסור לנו לאבד כמעט נקודות אם נרצה להיות רלוונטים למאבק בפלייאוף
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
המבחן האמיתי יהיה כשיציעו להם את שכטר.Totti כתב:פששש לא יאמן.
שכטר יחזור. החלום להחזיר עטרה ליושנה חזק מהם.אביאל כתב: המבחן האמיתי יהיה כשיציעו להם את שכטר.
משפחה בני זווונת
שכטר יחזור רק בקיץ, ואז אפשר יהיה לייקר את המנויים ב 20% כדי להחזיר את הבנים מהשבי.
- ForeverRed
לא אתפלא אם גם השם של ורמוט יעלה שם בקרוב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב:לא אתפלא אם גם השם של ורמוט יעלה שם בקרוב.
לא ריאלי...
שני הצדדים - השחקן עצמו והקהל של הפועל - יעמדו על רגליהם האחוריות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא הבנת, הם סירבו כי מכבי מממנת. לא לכבוד שלהם...Totti כתב:פששש לא יאמן.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
delta7 כתב: לא הבנת, הם סירבו כי מכבי מממנת. לא לכבוד שלהם...
אתה לא מתכוון לזה באמת, נכון?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
נכוןאורי אדום בנשמה כתב:
אתה לא מתכוון לזה באמת, נכון?
הבניה היא לעונה הבאה, לעכשיו מספיק זהבי אחדTotti כתב:לא מבין מה גורם לאנשים לחשוב ששחרור של 4 זרים בינואר והחתמה של 4 חדשים זה מתכון להצלחה?
ניחא היו מביאים 4 ליגיונרים תותחים (רפאלוב, ביטון, גרשון (כשיר) וחמד)
הייתי יושב בבית, מכוסה ובוכה.
אבל 4 זרים? ההסתברות שתפגע בארבעתם ובטווח המיידי, אפסית. והזמן שיקח להם להתאקלם, אם בכלל ועוד המון פרמטרים נוספים.
ינואר זה חלון לשיפוצים. אפשר לעשות טיפול, להחליף ברקסים, להחליף בולמים, לסדר את הסרנים. לא לעשות מנוע חדש.