תוכניות טלוויזיה
Re: תוכניות טלוויזיה
בית הנייר אימלה אימלה אימלהההה
סיימתי את 2 העונות ביומיים.Noam98 כתב:בית הנייר אימלה אימלה אימלהההה
תפסיק להיות מושפע, בית שמש.Noam98 כתב:בית הנייר אימלה אימלה אימלהההה
חחחחחחחizguy83 כתב: תפסיק להיות מושפע, בית שמש.
- The red one
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחizguy83 כתב: תפסיק להיות מושפע, בית שמש.
העונה הראשונה הייתה פצצה. השנייה דיי מעצבנת. יותר מדיי טלנובלי והמון חורים (ביחס לעונה הראשונה שבה עשו אוןתה בצורה קרובה לשלמות)
- red and white
- Title: Almog
סדרה גאונית
אגב, מה אתם אומרים? ברלין והפרופסור אחים?
אפשר בלי ספויילרים תודה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אני וחבר נהיינו מושפעים מ-בלה צ'או
כל העולם בעצם. להיט מועדוניםTal_Hbs כתב:אני וחבר נהיינו מושפעים מ-בלה צ'או
החור היחיד בעלילה שנותר לי זה מאיפה הגיעו כל הפיצות ונודלס למטבעהThe red one כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
העונה הראשונה הייתה פצצה. השנייה דיי מעצבנת. יותר מדיי טלנובלי והמון חורים (ביחס לעונה הראשונה שבה עשו אוןתה בצורה קרובה לשלמות)
אם אתה מתכוון למה שאכלו הארטורואים (החטופים) אז זה הגיע מהמשטרהNoam98 כתב: החור היחיד בעלילה שנותר לי זה מאיפה הגיעו כל הפיצות ונודלס למטבעה
סדרת הדוקו על מנצ'סטר סיטי, מצוינת.
ממליץ בחום.
בעיקרון זה דרך אמאזון וצריך לעשות מנוי (לא יקר), אבל יש להם תקופת ניסיון של שבוע חינם.
All or Nothing: Manchester City
ממליץ בחום.
בעיקרון זה דרך אמאזון וצריך לעשות מנוי (לא יקר), אבל יש להם תקופת ניסיון של שבוע חינם.
יש סדרה גם על יובנטוס בנטפליקס. לא אהבתי, מקווה שעל הסיטי טובה יותר.bs war כתב:סדרת הדוקו על מנצ'סטר סיטי, מצוינת.
ממליץ בחום.