אחח כמה זמן חיכיתי לזה- הוכח: רונאלדו הטוב בעולם!
Re: אחח כמה זמן חיכיתי לזה- הוכח: רונאלדו הטוב בעולם!
אל תכניס לי מילים לפה, אני אמרתי שזה מדד לבדוק מי יותר טוב?
אני אמרתי שריאל תלויה ברונאלדו הרבה יותר ממה שברסה תלויה ממסי
שלמסי היה את הפציעה הזאת עונה שעברה פפ נתן לו מנוחה של משחק שתיים בחוץ, מוריניו יודע שהוא לא יכול לעשות דבר כזה כי הכל תלוי ברונאלדו
אני אמרתי שריאל תלויה ברונאלדו הרבה יותר ממה שברסה תלויה ממסי
שלמסי היה את הפציעה הזאת עונה שעברה פפ נתן לו מנוחה של משחק שתיים בחוץ, מוריניו יודע שהוא לא יכול לעשות דבר כזה כי הכל תלוי ברונאלדו
אני מרשה לעצמי לשניה להרגיע פה את הרוחות ולהסיט את הנושא טיפה עם שאלה - אתם חושבים שהתוצאות האחרונות (תיקו של בארסה מול סוסיאדד וולנסיה,הפסד
של ריאל ללבאנטה ותיקו מול סנטאנדר) מעידים על תהליך מתגבש של התיישרות הפערים העצומים שהתרגלנו לראות בין 2 הגדולות לשאר הליגה או שמדובר בתחילת
עונה נלהבת שתדעך עם הזמן והמצב יחזור לסטטוס קוו המגעיל בפסגה?
של ריאל ללבאנטה ותיקו מול סנטאנדר) מעידים על תהליך מתגבש של התיישרות הפערים העצומים שהתרגלנו לראות בין 2 הגדולות לשאר הליגה או שמדובר בתחילת
עם קבוצות ישחקו בכזאת אגרסיביות כמו שראינו את סנטדנדר ולבנטה אז אני חושב שאפשר להגיד שיהיו הרבה תוצאות מפתיעות השנה עם לא יתנו לשחקנים לשחק אגרסיבי אז כל משחק יגמר 4 ו5
אני מקווה שכמו שנתנו לשחקני סנטנדר ולבנטה להרביץ לשחקני ריאל ככה יתנו להם לשחק מול ברצלונה ולא יביאו שופט עלוב שיתן להם אדום בדקה 40
זה שי !
אני מקווה שכמו שנתנו לשחקני סנטנדר ולבנטה להרביץ לשחקני ריאל ככה יתנו להם לשחק מול ברצלונה ולא יביאו שופט עלוב שיתן להם אדום בדקה 40
זה שי !

7 שערים ב3 משחקים שהוא כשיר!niv1 כתב:רבתם מי משפיע יותר על הקבוצה? נראלי שאפשר להגיד בברור עכשיו.. הנה העובדות:
2 מחזורים ראשונים: רונאלדו בכושר, 10 שערים אחראי על 7-8 מתוך השערים..
2 מחזורים אחרונים: רונאלדו לא כשיר באחד עולה במחצית בשני משחק עם זריקה 0 שערים ויכולת עלובה
אם זה לא מוכיח כמה ריאל תלויה ברונאלדו אני לא יודע מה כן..

גם מסי היום עם משחק מופלא שם 3 שערים !niv1 כתב: 7 שערים ב3 משחקים שהוא כשיר!
מישהו בפייסבוק שלי רשם מי רואה מאסטר שף שיש מבשל כמו מסי אז רשמתי לו שדווקא היום הוא לא בישל אז הוא רשם לי הוא בישל לעצמו חחחח
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
צריך לשפוט את הליגה הסקוטית, סליחה הספרדית, לאורך זמן. בסיום העונה נראה האם הפערים הצטמצמו.messiah כתב:אני מרשה לעצמי לשניה להרגיע פה את הרוחות ולהסיט את הנושא טיפה עם שאלה - אתם חושבים שהתוצאות האחרונות (תיקו של בארסה מול סוסיאדד וולנסיה,הפסד
אני אישית לא חושב שמשהו השתנה מהשנים הקודמות. יש בעיה עמוקה מאוד (הכסף שמתקבל עבור זכויות השידור הולך ברובו לברצלונה וריאל) מה שיוצר פערים אדירים בתקציב ולכן גם ברמה המקצועית בין ריאל וברצלונה ליתר הקבוצות בספרד.
השנה, הקבוצות בספרד (למעט ריאל וברצלונה כמובן) החליטו להפסיק לשתוק ולנסות להביא לשינוי בחלוקת הכספים. אולי מכאן יבוא השינוי האמיתי וצמצום הפערים.
נ.ב
אם מדברים על השחקן בכושר הטוב בעולם כרגע, הוא משחק בכלל באנגליה (רוני).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מצחיק לראות את חובבי הליגה האנגלית קוראים לליגה הספרדית הליגה הסקוטית בזמן שמנצ'סטר מפרקת את ארסנל 8-2 ואת צ'לסי רק 3-1 , וסיטי מפרקת את טוטנאהם שמתיימרת להיות קבוצת צמרת 4-0
הליגה הספרדית בלי 2 הגדולות לא יותר טובה מהליגה הפורטוגזית... הליגה האנגלית זה רמה אחרת לגמרי ובינהם יש עוד ליגות כמו הגרמנית האיטלקית ואולי הצרפתית..
בס"ד
הליגה הגרמנית לדעתי צועדת בדרך להיות הליגה הטובה בעולם.
כל עונה מתמודדות על תואר האליפות מספר קבוצות,בליגה הגרמנית יש ממוצע שערים גבוה וממוצע קהל הגבוה ביותר באירופה.
גם מבחינה ניהולית וכספית הליגה הגרמנית נמצאת במצב טוב מאוד ביחס לשאר הליגות הטובות באירופה.
כל עונה מתמודדות על תואר האליפות מספר קבוצות,בליגה הגרמנית יש ממוצע שערים גבוה וממוצע קהל הגבוה ביותר באירופה.
גם מבחינה ניהולית וכספית הליגה הגרמנית נמצאת במצב טוב מאוד ביחס לשאר הליגות הטובות באירופה.
ועדיין קשה לסמן קבוצה שם שיכולה לתת פייט באמת רציני למנ'צסטר, ברסה או ריאל..yossi כתב:בס"ד
הליגה הגרמנית ללא ספק מנוהלת נכון ומצליחה מאוד מבחינת כספים וקהל, אבל מבחינת הרמה היא עדיין קצת מאחור.
הדירוג של הליגות לדעתי הוא ככה
אנגליה
ספרד
גרמניה
איטליה
צרפת
פורטוגל
הולנד
זה שי !
אנגליה
ספרד
גרמניה
איטליה
צרפת
פורטוגל
הולנד
זה שי !

אוהדי הכדורגל בספרד הדהימו: "מסי הכי גדול בתולדות הליגה"
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 08381.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 08381.html" onclick="window.open(this.href);return false;
רוב הגולשים והאנשים שבחרו במסי הם חברה צעירים בטוח שלא ראו שחקנים כמו רונלדו כמו קרוויף די סטפנו פושקש מראדונהizguy83 כתב:אוהדי הכדורגל בספרד הדהימו: "מסי הכי גדול בתולדות הליגה"
אני יכול להגיד שממה שאני ראיתי בליגה הספרדית הכי גדול שראיתי היה רונלדו השמן ..!
זו דעתי למרות שמסי ממש נותן דברים שאי אפשר להאמין !
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
https://www.one.co.il/cat/articles/arti ... 04264&bz=1" onclick="window.open(this.href);return false;
תעדכן את הכותרת, ניב
תעדכן את הכותרת, ניב

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה בדק רק קלאסיקו שם בלי ספק חוץ מהאחרונים מסי היה טוב מרונאלדו..