כי משא ומתן מול אבו מאזן מפחיד, יש שם אשכרה סיכוי להזיז משהו, וזה הדבר שביבי מפחד ממנו יותר מכול- שהעם יגלה שהשד לא כזה נורא. להזכירכם, כול פעם שעולה הסוגיה החברתית פתאום צצה לה איראן, פתאום צצות מתיחויות ועוד. לא שאני לא חושב שהביטחון שלנו הוא מעל לכול, אבל אי אפשר להשתמש בזה בתור עלה תאנה לכול החיים, לאט לאט זה מתפוצץ לנו בפרצוף, כולם מדברים ביטחון כבר 70 שנה, אבל מבפנים הכול מתפורר.דר אדום בנשמה כתב: ואל תשכח שבניגוד לאולמרט הואמאשכרה מנהל משא ומתן עם חמאס אבל עם אבו מאזן הוא מנהל בכאילו!
פוליטיקה :: בחירות 2015
Re: פוליטיקה :: בחירות 2015
הם לא מוותרים על זכות השיבה? ומה יעשו? יכנסו בכוח? בשביל זה יש לנו צבא וגבולות.CrazyRed7 כתב: אתה מדבר שטויות. הכרה במדינת ישראל כמדינה יהודית אומר שהפלסטינית מוותרים על זכות השיבה למדינה הזו. ועל זה הם לא מוכנים לוותר.
תוכנית השלבים כבר אמרנו?
לגבי שאר השטויות שכתבת לא אגיב אפילו. האחרון שפינה שטחים בצורה חסרת אחריות גרם לטילים על באר שבע, אשקלון, אשדוד וגוש דן.
בוודאי שעדיף הסכם, ואני מסכים שהעזיבה החפוזה של עזה לא נעשתה בצורה הכי טובה, אבל הייתה חייבת להיעשות.
אני מאמין שאנחנו נאלץ להסכים שלא להסכים, אבל אני לא רואה שום עתיד ורוד יותר בלי היפרדות מהשטחים. בשום צורה.
וואלה?אז ביבי הוא הסיבה לסכסוך של 70 שנים ומעלה?סניור כתב:
כי משא ומתן מול אבו מאזן מפחיד, יש שם אשכרה סיכוי להזיז משהו, וזה הדבר שביבי מפחד ממנו יותר מכול- שהעם יגלה שהשד לא כזה נורא. להזכירכם, כול פעם שעולה הסוגיה החברתית פתאום צצה לה איראן, פתאום צצות מתיחויות ועוד. לא שאני לא חושב שהביטחון שלנו הוא מעל לכול, אבל אי אפשר להשתמש בזה בתור עלה תאנה לכול החיים, לאט לאט זה מתפוצץ לנו בפרצוף, כולם מדברים ביטחון כבר 70 שנה, אבל מבפנים הכול מתפורר.
למה אולמרט ולבני לא הביאו הסכם חתום?
למה שרון פינה התנחלויות והשאיר את כל רצועת עזה לאבו מאזן ועכשיו יש שם מדינת טרור שנשלטת ע"י חמאס?
כי גם הצד השני לא תלית שכולה תכלת. אני יודע את זה וכול מי שמסתכל בראייה רחבה יודע את זה. אבל מנגד, גם אנחנו לא בסדר, וגם המנהיגים שלנו לא מצליחים להזיז. ביבי הוא הדוגמא הנוכחית, אלו שהצגת הם הדוגמא של זמנם.
הנקודה שלי היא שאנחנו לא יכולים להמשיך ולשבת ולשחק במי אשם יותר, אלא לעשות מעשה מכיוון שהפיתרון לא ימציא את עצמו, נצטרך לעזור לו לקרות.
הנקודה שלי היא שאנחנו לא יכולים להמשיך ולשבת ולשחק במי אשם יותר, אלא לעשות מעשה מכיוון שהפיתרון לא ימציא את עצמו, נצטרך לעזור לו לקרות.
כי הוא שולט על כל הגורמים כמו במריונטות נכון? זה הולך ככה בערך:דר אדום בנשמה כתב: אז זהו שגםמביטחון ביבי מקבל נכשל! תראה מה קורה במדינה! תראה מה קרה בקיץ זה ביטוחון זה?
לא נותנים להם הרבה (לבקשת העם) --> הם אין להם מה להפסיד ומתחילים עם טילים --> אנחנו יוצאים למבצע של חודשיים (שוב לבקשת העם) --> המבצע עולה 12 מיליארד ש״ח אז צריך לסיים אותו איכשהו --> הידברות זאת הדרך היחידה בערך --> הסכם --> האשמות- למה ניהלת מו״מ? למה יוקר מחייה? למה פה? למה שם?
זה תהליך רקוב ולא טוב שאין לבן אדם אחד מה לעשות נגד זה כל כך. הפיתרון? ה׳ יודע
צריך לפעול אבל בדרכים אחרות.סניור כתב:כי גם הצד השני לא תלית שכולה תכלת. אני יודע את זה וכול מי שמסתכל בראייה רחבה יודע את זה. אבל מנגד, גם אנחנו לא בסדר, וגם המנהיגים שלנו לא מצליחים להזיז. ביבי הוא הדוגמא הנוכחית, אלו שהצגת הם הדוגמא של זמנם.
להפסיק להיות גיס חמישי(השמאל הישראלי), להפסיק להתנצל שאנחנו בונים בארצנו ובבירתינו, להפסיק לתת דין וחשבון על כל פעולה ומבצע נגד טרור, לשנות את שיטת הממשל ולהמשיך לחזק ולבנות התנחלויות ביו"ש.
אפשר גם לבחון רעיונות חדשים ולא להיתקע על "2 מדינות ל2 עמים או מדינה דו לאומית". ניסינו, בכל דרך, לא הולך, הלאה.
כשהעם הפלסטיני באמת ירצה שלום(שלום אמיתי הכולל ויתורים כואבים מ2 הצדדים), השלום יגיע ולא משנה מי ראש הממשלה בישראל. בינתיים הם תומכים ובוחרים בחמאס.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שמאל זה גיס חמישי? אתה ממש ימני קיצוני אני מבין... יש אנשי שמאל ששירתו בצבא ותרמו למדינה יותר מרוב אנשי הימין! אז עד לכאן זה כבר נהיה מגעיל מצידכם הימנים לקרוא לשמאל בארץ גיס חמישי...CrazyRed7 כתב: צריך לפעול אבל בדרכים אחרות.
להפסיק להיות גיס חמישי(השמאל הישראלי), להפסיק להתנצל שאנחנו בונים בארצנו ובבירתינו, להפסיק לתת דין וחשבון על כל פעולה ומבצע נגד טרור, לשנות את שיטת הממשל ולהמשיך לחזק ולבנות התנחלויות ביו"ש.
אפשר גם לבחון רעיונות חדשים ולא להיתקע על "2 מדינות ל2 עמים או מדינה דו לאומית". ניסינו, בכל דרך, לא הולך, הלאה.
כשהעם הפלסטיני באמת ירצה שלום(שלום אמיתי הכולל ויתורים כואבים מ2 הצדדים), השלום יגיע ולא משנה מי ראש הממשלה בישראל. בינתיים הם תומכים ובוחרים בחמאס.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- OMERREMO33
מצביע כרגיל ב 6 או 7 מערכות הבחירות האחרונות....
המועמד היחיד שלא נחשד/נחקר/הורשע/הואשם ב גניבה/מתן-לקיחת שוחד/אונס/מעשים מגונים/שחיתות/קומבינות/תפירת ג'ובים/חברות קש/בגידה...
היחיד שעומד תמיד במילותיו ובהבטחותיו....המועמד האולטימטיבי שאף פעם לא מאכזב וגם זוכה לרוב בכל מערכת בחירות(40-50%)
פתק לבן!
המועמד היחיד שלא נחשד/נחקר/הורשע/הואשם ב גניבה/מתן-לקיחת שוחד/אונס/מעשים מגונים/שחיתות/קומבינות/תפירת ג'ובים/חברות קש/בגידה...
היחיד שעומד תמיד במילותיו ובהבטחותיו....המועמד האולטימטיבי שאף פעם לא מאכזב וגם זוכה לרוב בכל מערכת בחירות(40-50%)
פתק לבן!
קיצור מעניין לך את התחת איך תיראה המדינה שלךOMERREMO33 כתב:מצביע כרגיל ב 6 או 7 מערכות הבחירות האחרונות....
פתק לבן!
- OMERREMO33
1.בן כמה כבודו?bs war כתב:
קיצור מעניין לך את התחת איך תיראה המדינה שלך
2.למי מצביע כבודו?
המדינה שלנו מפוצצת בעיות(בטחון כלכלה) ועדיין חצי בוחרים לא לבחור... זה מעיד יותר על הנבחרים מאשר על הבוחרים....
נפגש עוד 3 חודשים אחרי שיזרקו מיליארדים על בחירות שלא ישנו דבר...
או בקיצור כשמשתינים עלייך אתה כנראה אומר תודה על גשמי הברכה...
- דר אדום בנשמה
במקום לשנות אתה נשאר עם אותו חרא...OMERREMO33 כתב: 1.בן כמה כבודו?
2.למי מצביע כבודו?
המדינה שלנו מפוצצת בעיות(בטחון כלכלה) ועדיין חצי בוחרים לא לבחור... זה מעיד יותר על הנבחרים מאשר על הבוחרים....
- OMERREMO33
א.מה אתה מצטט תשובה שלי למישהו אחר?דר אדום בנשמה כתב: במקום לשנות אתה נשאר עם אותו חרא...
ב.מה לא הבנת?
לדעתי לשנות בין חרא לחרא זאת לא אופציה שנותנת חשק לצאת מהבית ולבחור...
זה שאני בוחר לא לבחור לא בא מהמקום של לא איכפת לי/לא רוצה שינוי אלא מהבחילה שמעוררים בי 120 ה"נבחרים"
נערך לאחרונה על ידי OMERREMO33 ב 10 דצמבר 2014, 08:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
בן כמה אתה?דר אדום בנשמה כתב:שמאל זה גיס חמישי? אתה ממש ימני קיצוני אני מבין... יש אנשי שמאל ששירתו בצבא ותרמו למדינה יותר מרוב אנשי הימין! אז עד לכאן זה כבר נהיה מגעיל מצידכם הימנים לקרוא לשמאל בארץ גיס חמישי...
- דר אדום בנשמה
אני בן 23 ותן לי לנחש אתה בן 35 או 40? מה הקשר לגיל שלי?CrazyRed7 כתב: בן כמה אתה?
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 10 דצמבר 2014, 08:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
אני יודע שלא כתבת לי אלא לדור אבל וזה אבל גדול אני חושב שהדרך היחידה לשנות היא לבחור, בכל מקרה איך אתה היית משנה את המצב? מה היית עושה בשביל שהממשלה והכנסת יהיו 120 אנשים שיהיה אכפת להם מהעם ולא מעצמם?OMERREMO33 כתב: 1.בן כמה כבודו?
2.למי מצביע כבודו?