מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי ForeverRed »

E.H.A כתב:
מספרית הוא לא רואה את מליקסון
לא הכל זה מספרים, ובמקרה של בוזגלו הם גם משקרים. חלק גדול מהם מגיע מנייחים ופנדלים. עכשיו יבוא הגולש התורן ויגיד ששער זה שער. אז מראש אני לא מתכוון להיגרר לויכוח הזה, רק אומר שאם מליקסון או ראדי היו לוקחים את מספר הנייחים של בוזגלו אז גם המספרים שלהם היו מתנפחים בהתאם.

מיקי, אין שום קשר לאהבה עיוורת. יש עובדות בשטח. עם מאור בוזגלו כשחקן מוביל תמיד רדפנו אחרי הזנב של עצמנו. עם מליקסון לקחנו אליפות. ההשפעה שלו על הקבוצה גדולה בהרבה מזו של בוזגלו. מספרים? 7 שערים ו-14 בישולים בעונה שעברה (בשלושת רבעי עונה). פלייאוף עליון גדול. שחקן של מאני טיים.

אתם פשוט שבויים בתדמית, בקעקועים, בפוזה, בפה של האבא.
אני אחזור שוב על מה שכתבתי לא פעם. מאור בוזגלו הוא שחקן ענק, אבל גם אוברייטד ענק.
במקרה שלו, לא אנחנו העיוורים אלא אתם.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב: לא הכל זה מספרים, ובמקרה של בוזגלו הם גם משקרים. חלק גדול מהם מגיע מנייחים ופנדלים. עכשיו יבוא הגולש התורן ויגיד ששער זה שער. אז מראש אני לא מתכוון להיגרר לויכוח הזה, רק אומר שאם מליקסון או ראדי היו לוקחים את מספר הנייחים של בוזגלו אז גם המספרים שלהם היו מתנפחים בהתאם.
רק אומר שמליקסון וראדי בועטים חופשיות נהדר אבל כשבוזגלו בכושר הם יכולים לקחת ממנו שיעורים פרטיים בנושא.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

delta7 כתב: רק אומר שמליקסון וראדי בועטים חופשיות נהדר אבל כשבוזגלו בכושר הם יכולים לקחת ממנו שיעורים פרטיים בנושא.
הכושר שאתה מדבר עליו נמשך בדיוק חודש וחצי בעונה. בפועל ההבדל מספרים הוא זניח.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אביאל כתב:אני לא אומר מידיעה אלא מתחושת בטן אמיתית.
מכיר את דרך ההתנהלות של בוזי לאורך השנים וזה לא אותו שחקן.
העיניים שלי רואות דברים שהנפש לא מצליחה לקבל בשלווה.
בהתחלה חשבתי שסגר בחיפה אבל צורת המשחק שלו נוטפת צהוב.
לא מדובר בשחקן ששומר על עצמו שלא להיפצע אלא בשחקן שעושה בכוונה כדי למנף את מצבו בעונה הבאה.

יכול מאוד להיות שאני טועה אבל זה התחושה הקשה שלי.
מסכים איתך שנודף ריח רע מהסיטואציה הזאת.
אבל אומר שוב,המועדון היה צריך להתנהל אחרת עם הסיפור הזה.
רשמתי כאן לפני כמה שבועות שלא משנה מה יקרה מעכשיו תמיד יחשדו בו גם אם יש רמת בפציעה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

200 עמודים.
זה שיא? היה עוד נושא שהיגיע לכמות הזו (למעט נושאים כלליים כמו העל, לאומית ושאר ירקות)?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

delta7 כתב:200 עמודים.
זה שיא? היה עוד נושא שהיגיע לכמות הזו (למעט נושאים כלליים כמו העל, לאומית ושאר ירקות)?
הנושא של האצטדיון היה היחיד שהגיע לכמות כזאת אבל לא בכזה זמן קצר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

דר אדום בנשמה כתב: הנושא של האצטדיון היה היחיד שהגיע לכמות כזאת אבל לא בכזה זמן קצר...
חחחח כן מדובר בכמה שנים, הטופיק הזה קיים בערך 9 חודשים

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

האמת שאני לא מצליח כל כך להבין מה השתנה יותר מדי מראיון סוף העונה של בוזגלו שם טינף את בכר ואמר שזה עוול מקצועי בשבילו להישאר עוד עונה. באותו זמן לאף אחד לא היה ממש אכפת שיעזוב. 2-3 משחקים טובים בשלב הבתים ועוד 4-5 בליגה? מפה להפוך אותו לשובר השיוויון של הליגה?
אל תתנו לעובדות לבלבל אותכם, הוא פה 4 שנים ובעונה הכי חלשה שלו לקחנו אליפות שהתרומה שלו די נמוכה והוא אפילו לא בין החמישה שחקנים המשפיעים של העונה, וזו גם הסיבה שרצה לעזוב.
מה המסקנה? זה לא השחקן שיוביל אותנו.
הרבה יותר מפריע לאנשים שהוא יילך למכבי מאשר יעזוב אותנו. אם היו אומרים שהוא הולך לחיפה או לחו"ל זה לא היה מזיז לאיש. מאור בוזגלו הוא סופר אוברייטד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אריק כתב:האמת שאני לא מצליח כל כך להבין מה השתנה יותר מדי מראיון סוף העונה של בוזגלו שם טינף את בכר ואמר שזה עוול מקצועי בשבילו להישאר עוד עונה. באותו זמן לאף אחד לא היה ממש אכפת שיעזוב. 2-3 משחקים טובים בשלב הבתים ועוד 4-5 בליגה? מפה להפוך אותו לשובר השיוויון של הליגה?
אל תתנו לעובדות לבלבל אותכם, הוא פה 4 שנים ובעונה הכי חלשה שלו לקחנו אליפות שהתרומה שלו די נמוכה והוא אפילו לא בין החמישה שחקנים המשפיעים של העונה, וזו גם הסיבה שרצה לעזוב.
הרבה יותר מפריע לאנשים שהוא יילך למכבי מאשר יעזוב אותנו. אם היו אומרים שהוא הולך לחיפה או לחו"ל זה לא היה מזיז לאיש. מאור בוזגלו הוא סופר אוברייטד.
אתה טועה, בוזגלו הוא שחקן טוב עם אישיות של רכיכה שעושה כל מה שאבא שלו אומר לו לעשות.
אם אבא שלו היה מבקש ממנו הוא גם היה עובר לקבוצה בליגה ג'...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אריק כתב:האמת שאני לא מצליח כל כך להבין מה השתנה יותר מדי מראיון סוף העונה של בוזגלו שם טינף את בכר ואמר שזה עוול מקצועי בשבילו להישאר עוד עונה. באותו זמן לאף אחד לא היה ממש אכפת שיעזוב. 2-3 משחקים טובים בשלב הבתים ועוד 4-5 בליגה? מפה להפוך אותו לשובר השיוויון של הליגה?
+5000000

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

לא כזה נורא שבוזגלו ילך למכבי כל עוד זה מגדיל משמעותית את הסיכויים שלנו להביא את אצילי. וזה יגדיל.
בראייה קדימה ולאור כל האי שקט סביב בוזגלו, נצא אפילו מורווחים מהבאה של אצילי במקומו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Eelect כתב:לא כזה נורא שבוזגלו ילך למכבי כל עוד זה מגדיל משמעותית את הסיכויים שלנו להביא את אצילי. וזה יגדיל.
בראייה קדימה ולאור כל האי שקט סביב בוזגלו, נצא אפילו מורווחים מהבאה של אצילי במקומו.
אם כל כמה שאני אופטימי לפעמים לגביי הגעת שחקנים כמו אצילי, אצילי יגיע למכבי תל אביב הרבה לפניי שהוא יגיע אלינו גם אם בוזגלו עובר אליהם, כי טב"ח יעזוב בקיץ ככל הנראה והם יצטרכו עוד שחקן כנף...

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

דר אדום בנשמה כתב:אם כל כמה שאני אופטימי לפעמים לגביי הגעת שחקנים כמו אצילי, אצילי יגיע למכבי תל אביב הרבה לפניי שהוא יגיע אלינו גם אם בוזגלו עובר אליהם, כי טב"ח יעזוב בקיץ ככל הנראה והם יצטרכו עוד שחקן כנף...
אצילי מתייבש עונה שלמה בספרד. הדבר האחרון שחסר לו עכשיו זה להיאבק על מקום ברוטציה עם בוזגלו או לא לשחק בעמדה הטבעית שלו.
אם בוזגלו יגיע למכבי אנחנו נהיה אופציה טובה עבורו גם כלכלית וגם מקצועית. מהצד של מכבי, מאמין שהם לא ירצו לשפוך סכומים מופרזים על שני שחקנים באותה עמדה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גורם במועדון שדיברתי איתו אומר שלפי המידע שהם קיבלו, המטרה של מכבי תל אביב היא לצרף בקיץ גם את בוזגלו וגם את אצילי.
מכבי תל אביב אחרי אובדן האליפות ופתיחת העונה הנוכחית החליפו תקליט, הם הבינו שהם צריכים את הישראלים הבכירים אצלם, ועל הדרך ולא פחות חשוב לנסות להחליש אותנו כמה שיותר (וזה מסביר גם את הניסיון שלהם להכשיל את עסקת דוידזאדה בינואר).

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:גורם במועדון שדיברתי איתו אומר שלפי המידע שהם קיבלו, המטרה של מכבי תל אביב היא לצרף בקיץ גם את בוזגלו וגם את אצילי.
מכבי תל אביב אחרי אובדן האליפות ופתיחת העונה הנוכחית החליפו תקליט, הם הבינו שהם צריכים את הישראלים הבכירים אצלם, ועל הדרך ולא פחות חשוב לנסות להחליש אותנו כמה שיותר (וזה מסביר גם את הניסיון שלהם להכשיל את עסקת דוידזאדה בינואר).
מכבי יכולה גם לרצות את נאיימר, קון אגוארו והזאר.

לא הכל תלוי במכבי ולא כל העולם סובב סביבם. אם אלונה תרצה באמת שחקן ותאמין בכל ליבה שהוא ישדרג אותה משמעותית ואין לו תחליף בשוק, הוא יהיה בהפועל באר שבע בכל סכום.

יש נאיבים שאומרים "אלונה לא תשלם 600 כמו גורדי בחיים...זה גם יפגע לה בסגל".

אז היא תשלם 400 ותתן מיליון שקל מענק חתימה(סכומים שכבר שילמה בעבר)

והופ, הנה לכם 600.

בוזגלו זונה של כסף ויחתום גם בעירונע קהיר בשבילו, אצלי בחור צעיר שעוד צריך להתפתח ומסוגל לחזור לאירופה, לא רואה אותו חותם במכבי לצד הבן של הפסייכו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

נעול