++dardasmiley כתב:הוא מבין שהבלוף של הבן שלו מתחיל להתגלות ואם בתיה תעשה הרבה רעש הבן שלו ישלם את המחיר כי בן פה לעוד הרבה זמן והבן של יעקב לא.
אין בן אדם שחשוב לו יותר שקט מבתיה שהר מאשר הקטר.
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
נראה לי שמו ליעקב משהו בסיגריות, אתם בטוחים שהוא אמר את כל הדברים האלה?
וואלה בלייף שמעתי אותו על הבוקר.
משהו בתחושה שלי אומר לי שמאור בוזגלו ויעקב בוזגלו מאוד רוצים שניקח השנה אליפות
כשחושבים לעומק זה באמת הדבר הכי טוב למאור. הרי אם מכבי יקחו אליפות כשהם היו קבורים באמצע העונה(די כבר עם המזל הבלתי נגמר הזה דייי) בלי מאור בוזגלו למה שגולדהאר יחשוב בכלל לשלם לו משהו שמתקרב למה שהוא מבקש?! לעומת זאת אם אתה מגיע מעמדה של שחקן של הקבוצה שלקחה לך תואר זה כבר נקודת זכות גדולה במשא ומתן
כשחושבים לעומק זה באמת הדבר הכי טוב למאור. הרי אם מכבי יקחו אליפות כשהם היו קבורים באמצע העונה(די כבר עם המזל הבלתי נגמר הזה דייי) בלי מאור בוזגלו למה שגולדהאר יחשוב בכלל לשלם לו משהו שמתקרב למה שהוא מבקש?! לעומת זאת אם אתה מגיע מעמדה של שחקן של הקבוצה שלקחה לך תואר זה כבר נקודת זכות גדולה במשא ומתן
חחח מת, מישהו יכול לעלות את הראיון איתו
יעקב בוזגלו מעלה פוסט לגראת המשחק של בית"ר וחיפה היום, מדבר על גוזלן - השחקן שלו.
בתגובות הוא רושם ש"הבעיה של מאור וב"ש היא לא כסף".
"לא ניהלו איתנו מו"מ, ניהלו עם הקהל"
"שני הצצדים לא רוצים להמשיך"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחח גדול.שמעון א כתב:יעקב בוזגלו מעלה פוסט לגראת המשחק של בית"ר וחיפה היום, מדבר על גוזלן - השחקן שלו.
איש קטן...
הבעיה ממש לא כסף סך הכל הבן שלו דורש מיליון אירו...
ממש לא כסף...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בוזגלו בפייסבוק:
"כבר חודש שאני לא במאת האחוזים. חודש שבניגוד לחוות הדעת של הרופאים, אני משחק תחת זריקות ומשככי כאבים ולא נח כמו שהם מבקשים. הקרב בצמרת הליגה גורם לי לשים בצד את המצב הרפואי וכאבי התופת ולעלות לשחק, אך מצד אחר למרות שאני מנסה לתת את כולי הכאבים מגבילים אותי ועכשיו אני נאלץ להקשיב להם ולנוח, כולי תקווה שבשבועות הקרובים אחזור לכושר מלא בדרך למטרה."
"כבר חודש שאני לא במאת האחוזים. חודש שבניגוד לחוות הדעת של הרופאים, אני משחק תחת זריקות ומשככי כאבים ולא נח כמו שהם מבקשים. הקרב בצמרת הליגה גורם לי לשים בצד את המצב הרפואי וכאבי התופת ולעלות לשחק, אך מצד אחר למרות שאני מנסה לתת את כולי הכאבים מגבילים אותי ועכשיו אני נאלץ להקשיב להם ולנוח, כולי תקווה שבשבועות הקרובים אחזור לכושר מלא בדרך למטרה."
ושאנשים ימשיכו בתיאוריות העלובות שלהם שמטילות ספק במקצועיות שלו.שמעון א כתב:בוזגלו בפייסבוק:
- The red one
יש לך ספק שאם היה לו חוזה חדש הוא היה נח בשלבים המכריעים של הפלייאוף?CrazyRed7 כתב: ושאנשים ימשיכו בתיאוריות העלובות שלהם שמטילות ספק במקצועיות שלו.
כל שחקן היה עושה את זה.The red one כתב: יש לך ספק שאם היה לו חוזה חדש הוא היה נח בשלבים המכריעים של הפלייאוף?
לא נראה לי שהיית מתאבד למען העבודה שלך כשאתה יודע שאתה תכף עובר לעבוד במקום אחר.
זה רחוק מהתיאריות על כך שהוא עושה בכוונה, במשחק בלי חשק, רוצה להפסיד במאבק האליפות כדי שמכבי, שם ככל הנראה ישחק, תעפיל לליגת האלופות וכו׳.
*אני בטוח שהיה משחק והכל, פשוט היה שומר על הרגליים.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
כל אחד והאמת שלו. אני לא מנסה לשכנע אותך באמת שלי ולא מציג אותך באור מגוחך כמאמין בתיאוריה הזויה משלך.CrazyRed7 כתב: ושאנשים ימשיכו בתיאוריות העלובות שלהם שמטילות ספק במקצועיות שלו.
האמת ידועה למאור ואני מקווה בשבילו שהוא ישן טוב בלילה ומאחל לו בריאות מלאה.
שייקח כדורי פלצבו 3 פעמים ביום למשך שבועיים.
- ForeverRed
אתה נשמע מאוד נחרץ.אביאל כתב: כל אחד והאמת שלו. אני לא מנסה לשכנע אותך באמת שלי ולא מציג אותך באור מגוחך כמאמין בתיאוריה הזויה משלך.
האמת ידועה למאור ואני מקווה בשבילו שהוא ישן טוב בלילה ומאחל לו בריאות מלאה.
שייקח כדורי פלצבו 3 פעמים ביום למשך שבועיים.
מדובר בדעה בלבד או שיש משהו מבוסס מאחורי הדברים?
בכל מקרה, באמת חושב שעדיף כרגע בלעדיו.
רק נאיבי חושב שזו דעה ואתה לא.ForeverRed כתב: אתה נשמע מאוד נחרץ.
מדובר בדעה בלבד או שיש משהו מבוסס מאחורי הדברים?
בכל מקרה, באמת חושב שעדיף כרגע בלעדיו.
בוזגלו סגור בקבוצה אחרת, מתחרה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]