עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
התגובה של ביתר להודעה של לה פמיליה זה פיפי... הרבה זמן לא צחקתי ככה
בערך כמו עונה שעברה.שמעון א כתב:איך נתניה?
קבוצה טובה?
איך אלמוג כהן היה?
עושים הרבה דברים נכון אבל משחק הגנה שייקי והתקפה קצת חסרת עוקץ.
התרשמתי מאוד מהבלם החדש שלהם (גולובארט), נראה מעניין. גם המגן השמאלי שנכנס כמחליף היה מצוין.
גם היה אפשר לראות שסוף סוף יש להם עומק אמיתי בספסל.
ולמרות זאת אפשר להבין למה המאמנים רצו את עזרא. אם מוגרבי יגיע זה ישלים את הפאזל.
״קראנו״maort188 כתב:מה אמרו?
חושב שהלה פמיליה מרכיב את פלח האוכלוסייה הכי טיפש במדינה. בפער. כולל הפזורה הבדואית והשטחים.CrazyRed7 כתב:לה פמיליה:
״שבוע טוב
לאחר מחשבה רבה ודיונים בתוך הארגון החלטנו להתנתק מכל שיתוף פעולה עם ההנהלה .
ארגון אוהדים עושה את מהלכיו מאהבת הקבוצה והטירוף אליה. כל דבר נעשה מהלב.
ארגון אוהדים אמיתי לא יכול להתקיים כל עוד בעלי תפקידים במועדון ובעלי אינטרסים למיניהם דוחפים את ידם לתוך הארגון. אם זה באיומים משונים, הצעות כספיות לשינוי דרך ורדיפה על חומר שאספו על אנשים מסוימים.
כשכסף, אינטרסים, איומים והפחדות נכנסים אל הארגון וזה מה שמניע אותו - זה כבר לא ארגון אוהדים.
כולנו היינו יחד, נשאר יחד וניהיה יחד בעתיד. האהבה לבית"ר ירושלים היא מה שמחברת אותנו ומה שמניעה אותנו - לא כסף ואיומים ולא נשמש כבובות ביציע ומחוץ ליציע כשמעלינו מרחפים דברים אחרים שכביכול מניעים אותנו ואת פעילותנו.״
זה הולך להיות משעשע במיוחד
כבר מזמן לא מדובר באהדה לקבוצת כדורגל. התאהבו בשייכות לארגון קיצוני יעני מיליטנטי כשבפועל כולם שם היו שקימטים וטבחים. אם העונה הקהל הרחב שלהם לא יתפוס פיקוד גם על המזרחי ויעיף אותם לקיבינימט לביתר אין עתיד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

טוב שהליגה חוזרת. עכשיו אפשר לראות שחקנים משחקים ולא שמות. בית"ר כצפוי קבוצה בעייתית ולא מאוזנת אבל עם כישרון אישי מצוין.
ראיתי מחצית של נס ציונה וחדרה ושתיהן נראות כמו קבוצות שלא בטוח שורדות בלאומית. הזרים של ק"ש מעניינים ויש להם בסיס ישראלי לא רע, נראה מה מסאי שווה.
ראיתי מחצית של נס ציונה וחדרה ושתיהן נראות כמו קבוצות שלא בטוח שורדות בלאומית. הזרים של ק"ש מעניינים ויש להם בסיס ישראלי לא רע, נראה מה מסאי שווה.
הסגל של כפ"ס פשוט מביך. מה זה הדבר הזה. גם של נס ציונה כמובן, חדרה, גם בני יהודה נראה שקצת הגזימו במשחק של 'בואו נראה איך אבוקסיס לוקח סגל פח ועושה איתו פליאוף עליון'.
מבאס שאיזה רבע ליגה תתעסק כל העונה באיך להפריע בלבד.
אני אוהב את הגודל של הליגה, אבל צריך לומר את האמת, כרגע אין מספיק שחקנים כדי להחזיק כמות כזו של קבוצות.
מבלי לראות דקה של בית"ר הייתי מהמר שנתניה יסיימו מעליהם.
סגל הרבה יותר מאוזן, ניהול יציב ושפוי, צוות אימון מצוין.
בערך ההפך הגמור מהג'ונגל של טדי.
אני אוהב את הגודל של הליגה, אבל צריך לומר את האמת, כרגע אין מספיק שחקנים כדי להחזיק כמות כזו של קבוצות.
מדהים לראות את הקוטביות של בית"ר- חלק קדמי כל כך מוכשר וחלק אחורי פח אשפה. לא יאמן שאם כל הכסף ששפכו, איתמר ניצן בשער וטל בן חיים הבלם הראשון
- ForeverRed
אתה מסיק יותר מדי מסקנות על סמך מחצית ראשונה בגביע הטוטו.הפועלעולה כתב:טוב שהליגה חוזרת. עכשיו אפשר לראות שחקנים משחקים ולא שמות. בית"ר כצפוי קבוצה בעייתית ולא מאוזנת אבל עם כישרון אישי מצוין.
רק לפני שבוע שיחקנו נגד לאצי ולא נראינו הרבה יותר טוב.
לביתר יש חלק קדמי כשרוני מאוד אממה לא רואה אותם עומדים בלחץ של טדי.
כולה גביע הטוטו ואנשים שם עושים במכנסיים.
כולה גביע הטוטו ואנשים שם עושים במכנסיים.
חשוב לזכור שהקבוצות האלו בדרך כלל מגיעות למשחקי גביע הטוטו עם בעיות בקרה כאלו ואחרות ועם סגלים חלקיים מאוד. מאמין שלמחזור הראשון הן יגיעו עם סגלים אחריםyossi כתב:הסגל של כפ"ס פשוט מביך. מה זה הדבר הזה. גם של נס ציונה כמובן, חדרה, גם בני יהודה נראה שקצת הגזימו במשחק של 'בואו נראה איך אבוקסיס לוקח סגל פח ועושה איתו פליאוף עליון'.
הייתי נזהר מלהמעיט ביכולת של ביתר להפתיע. יש להם מאמן שלקח אליפויות ויודע איך לעשות את זה, יש להם זרים מעולים שמכירים את הליגה ויש להם קהל שיכול להוציא מהם אקסטרא. בליגה חלשה כמו שלנו לא צריך יותר מזה בשביל צלחת.
ניצחון במחזור פתיחה ירגש לפחות כמו האליפות החמישית שלנו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לגבי המאמן - הוא לקח 3 אליפויות כשיש לו עליונות מוחלטת בסגל השחקנים על שאר הליגה. הם היו לוקחים אליפות גם עם פרימו כמאמן.Guevara כתב:הייתי נזהר מלהמעיט ביכולת של ביתר להפתיע. יש להם מאמן שלקח אליפויות ויודע איך לעשות את זה, יש להם זרים מעולים שמכירים את הליגה ויש להם קהל שיכול להוציא מהם אקסטרא. בליגה חלשה כמו שלנו לא צריך יותר מזה בשביל צלחת.
לגבי הסגל - יש כמה שחקנים מצוינים ומוכשרים אבל השנה?אין להם סיכוי להתמודד עם מכבי.
אם ימשיכו ככה ויתחזקו כמו שאנחנו התחזקנו בקיץ הראשון של בכר אז זה משהו אחר.
אם בית"ר לא מביאים לפחות בלם אחד וקשר אחורי ברמה הם יהיו הפועל ב"ש מודל 18/19
והנה חוגג מגיב